کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خبر بد: "امیرعبداللهیان برکنار شد"خدا رحم کنه!!!
۲۱:۱۳, ۳۰/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۵ ۲۱:۱۳ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #1

امیر عبداللهیان برکنار شد. محمود جواد ظریف طی حکمی حسین جابری انصاری را بعنوان معاون جدید عربی و آفریقا وزارت امور خارجه منصوب کرد.
این حکم البته در کنار چند حکم دیگر اعلام شده تا ظاهرا از اهمیت آن کاسته شود.
اطلاعات موجود نشان می دهد ظریف از مدت ها قبل در پی تغییر امیرعبداللهیان بود اما درگیری مستقیم، هماهنگی نهادی و تسلط میدانی وی بر پرونده های مهم منطقه ای مانع این کار می شد.
«ایران هسته ای» پیش تر گزارشی منتشر کرده بود که نشان می داد برخی اعضای گروه تریتا پارسی در امریکا برای تغییر امیرعبداللهیان در حال لابی درون وزارت خارجه هستند.
برخی کارشناسان عقیده دارند خبر تغییر امیر عبداللهیان را باید علامتی از تلاش وزارت خارجه برای «ورود متفاوت» به پرونده های منطقه ای تحلیل کرد.
این در حالی است که وزارت خارجه از حیث ساختاری متولی برخی پرونده های منطقه ای نیست.
چند روز پیش ظریف با کری دیدار کرده بود
اخبار افشای رشوه های داده شده برای برجام منتشر شد و گفته شده بود برای تحت فشار قرار دادن طرف ایرانی برای انجام تعهدات دیگه است
دولت وقتی تا انتخابات نداره
____________________________________________________________________________________
چند روز پیش المانیتور خبری به نقل از ظریف منتشر کرد:
وزیر خارجه ایران در نشست هفته گذشته خود در اسلو نشان داد که پیش از گذشته در خصوص پرونده سوریه اختیار دارد و ممکن است ایران آماده نشان دادن انعطاف بیشتری در قبال یک راه حل سیاسی باشد.
ظریف با جان کری وزیر خارجه آمریکا در حاشیه نشست اسلو برای گفت وگو درباره اجرای توافق هسته ای ایران و وضعیت سوریه دیدار کردند.
یک مقام وزارت خارجه آمریکا که در حاشیه کنفرانس اسلو با ظریف دیدار کرد می گوید: آنچه که ظریف نشان داد بیانگر این است که وی اختیارات بیشتری را در پرونده سوریه دریافت کرده است، اختیاراتی پیش از گذشته. به نظر می رسد که وی نشان داد که ایران آماده آن است تا انعطاف بیشتری را در خصوص پرسش هایی درباره اسد ارائه کرده است.
ظریف : من بارها گفته ام که در صورتی که بر روی شخص متمرکز شویم به هیچ راه حلی نخواهیم رسیدچرا که یک پرسش با حاصل جمع صفر است که به ناچار به بن بست خواهد رسید.
ظریف افزود: پاسخ این است که باید بر نهادهای قدرت و شکل آینده حکومت به شکلی متمرکز شد که مرکزیت نقش یک فرد و یا قومیت را کاهش و یا حتی از بین برد.
خدا رحم کنه چه خبره؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، علائم ظهور ، افشین ، Imam12 ، عبدالرحمن ، بیداری اندیشه ، عدالت ، انتصـار ، عبدالرحیم
۲۱:۵۵, ۳۰/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #2

پیروزی های اخیر محور مقاومت برای آمریکا قابل تحمل نبود!
بالاخره یه جا ضربه خودشو زد. متاسفانه خیلی ها هنوز نفهمیدن که از کجا خوردن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2 ، عبدالرحمن ، سدرة المنتهی ، عدالت
۲۳:۲۱, ۳۰/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۵ ۲۳:۲۲ توسط -Ali-.)
شماره ارسال: #3
آواتار
انتصاب حسین امیرعبداللهیان به‌عنوان مشاور وزیر امور خارجه در حالی انجام می‌شود که از مدت‌ها پیش در محافل رسانه‌یی و سیاسی خبری منتشر شده بود که بر اساس آن وی به‌عنوان سفیر جدید ایران در پادشاهی عمان اعزام خواهد شد.

یک منبع مطلع در وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا با تایید این خبر گفت: حسین امیرعبداللهیان به‌عنوان سفیر جدید در عمان برگزیده شده و تمامی مراحل معرفی و تایید وی به‌عنوان سفیر جدید در ایران و عمان طی شده بود اما با توجه به بروز مشکلات غیرمترقبه شخصی و خانوادگی برای وی، این انتصاب انجام نشد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2 ، سدرة المنتهی
۰:۰۵, ۳۱/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #4
آواتار
خو خوبه تهمت بزنید

متاسفانه سایت پر شده از افرادی که فقط در زمینه سیاست جولان میدن و اصلا اهمیتی به تهمت هایی که میزنن نیستند

دیگه کسی برای یادگیری به سایت نمیاد ، همه میان کل کل کنند. اینقدر تاپیک مفید توی سایت هست و بعضی ها دوست دارند عقده های حزبی رو اینجا خالی کنند.

و مكروا و مكرالله و الله خير الماكرين

و با خدا مكر كردند و خدا همم در مقابل با آنها مكر كرد و از هر كس ، خدا بهتر تواند مكر كند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I ، mohamad
۰:۲۴, ۳۱/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #5
آواتار
(۳۱/خرداد/۹۵ ۰:۰۵)Mohammad Trust نوشته است:  خو خوبه تهمت بزنید

متاسفانه سایت پر شده از افرادی که فقط در زمینه سیاست جولان میدن و اصلا اهمیتی به تهمت هایی که میزنن نیستند

دیگه کسی برای یادگیری به سایت نمیاد ، همه میان کل کل کنند. اینقدر تاپیک مفید توی سایت هست و بعضی ها دوست دارند عقده های حزبی رو اینجا خالی کنند.

و با خدا مكر كردند و خدا همم در مقابل با آنها مكر كرد و از هر كس ، خدا بهتر تواند مكر كند
آره واقعا دیگه شورشو در آوردن،فقط تهمت و سیاه بازی...
سایت تبدیل شده به یک سایت زرد! فقط مطالب بدون منبع از اینور اونور میاد نظارت خاصیم که نیست!

طرف پاش هم بکشنه تو خیابون تقصیر اصلاح طلبهاسBig Grin...

خلاصه همه طور به دولت ربطش میدن! خیلی هم علاقه دارن نشون بدن دولت جاسوس آمریکاس! یکی هم نیست بهشون بگه این حرف ها که دارید میزنید،آیا نهادهای امنیتی کشور خبر ندارند؟؟Big Grinایا وزارت اطلاعات تعطیل تشریف داره؟!
شما نخبه های اطلاعاتی به این اطلاعات دست پیدا میکنید! حیف بخدا حروم میشید برید یه جا مشغول بشید
۰:۴۵, ۳۱/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۵ ۰:۵۷ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #6

(۳۱/خرداد/۹۵ ۰:۰۵)Mohammad Trust نوشته است:  خو خوبه تهمت بزنید

سلام
خیلی ممنون بابت توهین و تهمتی که زدید بالاخره آدم که تو این زمینه ها فعالیت میکنه باید برای حرفایی مثل حرف شما خودشو آماده کنه

1- شما تو این سایت میدونید که قسمت های مختلفی داره یکیش هم این قسمته من که تو موضوع اشتباهی مطلب نگذاشتم و موضوعات سیاسی هم جزو موضوعات تالار هست اگه نبود پس چرا این بخش ها رو گذاشتن

2- چرا بنده تو قسمت های دیگه هم نظر گذاشتم فقط بخش سیاسی نیود و بعدا هم میگذارم هر چند منعی نیست
البته خودم علاقه به موضوع دیگه ای دارم که فعلا وقت نشده اونجا فعالیت کنم

3- شما خودتون به عنوان کسی که بارها گفتین نظرات رهبری رو کاملا قبول دارین آیا رهبری تو این چند مدت به فعالیت و روشنگری در این زمینه ها اشاره کردن یانه؟ آیا در مورد انقلابی بودن و موارد دیگر اشاره داشتن یا نه؟ آیا در مورد سیاسی بودن و آگاهی اشاره کردن یا نه؟ همین دو روز پیش هم اشاره کردن

4- میگید برای بحث میان مگه اینجا تالار گفتگو و بحث نیست گفتگو کردن بحث کردن چه اشکالی داره؟

5- کدوم قسمت حرفام تهمت هست ؟گفتین اصلا اهمیتی به تهمتی که میزنم نمیدم این حرفتون یه تهمت به بنده بود بگید اثبات کنید؟
اینکه میگید عقده حزبی رو خالی کنن این یه توهین و تهمت هست شما خیلی راحت تهمت میزنید
بگید کجای حرف من تهمت هست؟

6- آیا اینجا من پیش داوری کردم؟ آیا منبع نگذاشتم؟ کنار هم گذاشتن اطلاعات اشکال داره؟

7- هرکی یه چیزی براش مفید به نظر میاد به نظر بنده این هم مفید هست

(۳۱/خرداد/۹۵ ۰:۲۴)A L I نوشته است:  آره واقعا دیگه شورشو در آوردن،فقط تهمت و سیاه بازی...
سایت تبدیل شده به یک سایت زرد! فقط مطالب بدون منبع از اینور اونور میاد نظارت خاصیم که نیست!

طرف پاش هم بکشنه تو خیابون تقصیر اصلاح طلبهاسBig Grin...

خلاصه همه طور به دولت ربطش میدن! خیلی هم علاقه دارن نشون بدن دولت جاسوس آمریکاس! یکی هم نیست بهشون بگه این حرف ها که دارید میزنید،آیا نهادهای امنیتی کشور خبر ندارند؟؟Big Grinایا وزارت اطلاعات تعطیل تشریف داره؟!
شما نخبه های اطلاعاتی به این اطلاعات دست پیدا میکنید! حیف بخدا حروم میشید برید یه جا مشغول بشید
سلام

بنده برای این مطلب دو منبع گذاشتم نمیدونم چرا میگید بدون منبع

الان این مسخره کردن شما که احیانا مطلب زردی نیست؟!!!

اگه مطالب دیگه بنده رو هم خونده باشید اکثرا با منبع بوده و هرجا کسی شک داره میتونه بگه دوباره منبع بگذارم

راحت باشید مسخره کنید این کارهای شما و دوستتون بیشتر به بنده انگیزه میده تا دلسرد بشم

بنده اینجا اکثرا اطلاعات رو با منبع فقط میگذاریم نمیدونم چرا بعضی دوستان از قرار دادن اطلاعاتی که علاقه ندارن بدشون میاد
این راه مناسبی برای برخورد با حقیقت نیست

چرا دوستانی که طرفدار آزادی بیان هستن اینطوری برخورد میکنن این برخوردتون آزادی بیان هست؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، سدرة المنتهی ، بیداری اندیشه ، عدالت ، علی املشی ، mhvvhm ، Islam ، انتصـار
۱:۳۲, ۳۱/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #7
آواتار
(۳۱/خرداد/۹۵ ۰:۴۵)میثم2 نوشته است:  سلام
خیلی ممنون بابت توهین و تهمتی که زدید بالاخره آدم که تو این زمینه ها فعالیت میکنه باید برای حرفایی مثل حرف شما خودشو آماده کنه

1- شما تو این سایت میدونید که قسمت های مختلفی داره یکیش هم این قسمته من که تو موضوع اشتباهی مطلب نگذاشتم و موضوعات سیاسی هم جزو موضوعات تالار هست اگه نبود پس چرا این بخش ها رو گذاشتن

2- چرا بنده تو قسمت های دیگه هم نظر گذاشتم فقط بخش سیاسی نیود و بعدا هم میگذارم هر چند منعی نیست
البته خودم علاقه به موضوع دیگه ای دارم که فعلا وقت نشده اونجا فعالیت کنم

3- شما خودتون به عنوان کسی که بارها گفتین نظرات رهبری رو کاملا قبول دارین آیا رهبری تو این چند مدت به فعالیت و روشنگری در این زمینه ها اشاره کردن یانه؟ آیا در مورد انقلابی بودن و موارد دیگر اشاره داشتن یا نه؟ آیا در مورد سیاسی بودن و آگاهی اشاره کردن یا نه؟ همین دو روز پیش هم اشاره کردن

4- میگید برای بحث میان مگه اینجا تالار گفتگو و بحث نیست گفتگو کردن بحث کردن چه اشکالی داره؟

5- کدوم قسمت حرفام تهمت هست ؟گفتین اصلا اهمیتی به تهمتی که میزنم نمیدم این حرفتون یه تهمت به بنده بود بگید اثبات کنید؟
اینکه میگید عقده حزبی رو خالی کنن این یه توهین و تهمت هست شما خیلی راحت تهمت میزنید
بگید کجای حرف من تهمت هست؟

6- آیا اینجا من پیش داوری کردم؟ آیا منبع نگذاشتم؟ کنار هم گذاشتن اطلاعات اشکال داره؟

7- هرکی یه چیزی براش مفید به نظر میاد به نظر بنده این هم مفید هست

سلام

بنده برای این مطلب دو منبع گذاشتم نمیدونم چرا میگید بدون منبع

الان این مسخره کردن شما که احیانا مطلب زردی نیست؟!!!

اگه مطالب دیگه بنده رو هم خونده باشید اکثرا با منبع بوده و هرجا کسی شک داره میتونه بگه دوباره منبع بگذارم

راحت باشید مسخره کنید این کارهای شما و دوستتون بیشتر به بنده انگیزه میده تا دلسرد بشم

بنده اینجا اکثرا اطلاعات رو با منبع فقط میگذاریم نمیدونم چرا بعضی دوستان از قرار دادن اطلاعاتی که علاقه ندارن بدشون میاد
این راه مناسبی برای برخورد با حقیقت نیست

چرا دوستانی که طرفدار آزادی بیان هستن اینطوری برخورد میکنن این برخوردتون آزادی بیان هست؟
شما هنوز مفهوم آزادی بیان نمیدونی! تو ایران وقتی همه جنس و عقیده آزادی بیان داشت شما هم میتونی داشته باشی!
ولی فعلا تو ایران یکسری افراد و روزنامه های خاص آزادی بیان دارن...البته هم فکرای شما در این سایت از زیادی آزادی بیان دارن رنج میبرن...
۱:۴۹, ۳۱/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #8
آواتار
آقای امیر عبدالهیان خوب کار می کردند.

مسلما برکناریشون بی دلیل نیست...الله اعلم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2 ، عبدالرحمن ، سدرة المنتهی ، عدالت ، علی املشی ، mhvvhm
۲:۰۰, ۳۱/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #9

(۳۱/خرداد/۹۵ ۱:۳۲)A L I نوشته است:  شما هنوز مفهوم آزادی بیان نمیدونی! تو ایران وقتی همه جنس و عقیده آزادی بیان داشت شما هم میتونی داشته باشی!
ولی فعلا تو ایران یکسری افراد و روزنامه های خاص آزادی بیان دارن...البته هم فکرای شما در این سایت از زیادی آزادی بیان دارن رنج میبرن...
اولا شما و دوستتون بگید کجا تهمت زدم؟ کجا توهین کردم؟ بدون دلیل شما محکوم میکنید.
بگید کجای حرفم غلطه؟ براتون منبع بیارم

شما و همفکرای شما همیشه ادعای آزادی بیان دارین ما که ادعایی نداریم ولی ما میبینیم تو عمل اعتقاد به آزادی بیان چقدره

الان شما میگی تو ایران آزادی بیان نیست من حرفتون رو رد یا تایید نمیکنم فقط میگم الان دولت دست کیه؟

میبینیم یکی مثل زیبا کلام همیشه ادعا داره همیشه شکایت میکنه ولی یکی نیست به اون شخص بگه شما از دو شخص که 16 سال دولت دستشون بود حمایت میکنید الان هم که دولت دست شماست. شما که همه چی دست خودتون بود بعد جای اینکه پاسخگو باشید همیشه طلبکارین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، عدالت ، mhvvhm
۲:۰۸, ۳۱/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #10
آواتار
(۳۱/خرداد/۹۵ ۱:۳۲)A L I نوشته است:  شما هنوز مفهوم آزادی بیان نمیدونی! تو ایران وقتی همه جنس و عقیده آزادی بیان داشت شما هم میتونی داشته باشی!

هنوز که هنوزه بعد از چند سال وقتی میام همون دعوای های همیشگی هستش!!!! همون افراد هم پای حرف های کلیشه ای شون وایستادن!!!! .

همین الان کلی سایت و روزنامه هستن کلی مزخرف در مورد نظام میگن هیچ کسی هم کاری به کارشون نداره فقط مغلطه کردن یاد گرفتین ؟؟؟؟

توی خود آمریکا که نماد ازادی بیان هستش اینقدر مثال نقض برای دموکراسی و آزادی دروغینشون وجود داره که از حد خارج هستش !!!! به خدا نقد هلوکاست فقط یک چیز بولد شده برای ما هستش!!!!

کافیه ادم یک مقداری از اصول نظامشون خارج بشه طوری کله پا میکننش که اطرافیانش هم نفهمن این ادم کی بود و چی شد!!!! چنان توی جهت دادن به مخالفینشون خبره شدن که بدون اینکه بفهمی اتوماتیک وار صراط مستقیمشون رو دنبال میکنی!!!!
نظرسنجی یک روزنامه امریکایی میگفت 60 درصد مردمی که باهاشون در مورد ریاست جمهوری حرف میزد اعتقاد داشتن نتایج ریاست جمهوری و اینکه کی رییس جمهور میشه از همین الان مشخص هستش !!!!! خود ما همیچین ادعایی در مورد آمریکا نداریم ولی ببین مردمش چقدر در عین بدبینی به نظامشون توی منجلاب دموکراسی دروغینش گیر کردن !!!!

توی همین سایت چند سال پیش برای نمونه مستند اخراج استاد های دانشگاهی که داروینیسم رو نقد میکردن گذاشته بودن . نمیدونم با چه هدفی امثال شما هنوز توی این سایت میچرخین . دنبال اعتلای اندیشه و بیداری اندیشه هستید یا هنوز هم دنبال حرف های تکراری کلیشه ای !!!! خوب عزیز من سایت و گروه های خیلی بزرگتری هم وجود دارن که مثل شما فکر میکنن مداوم هم اعضاش همدیگر رو تایید و لایک میکنن .

عمیقا برای درجا زدن بعضی ها توی اینجا متاسفم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2 ، عبدالرحمن ، عدالت ، mhvvhm
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا