کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صیغه خوبه یا بده؟
۱۳:۵۷, ۷/تیر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۵ ۱۳:۵۸ توسط Silence.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

یه سوالی ذهن منو مشغول کرده:

بنا به گزارش سازمان ثبت احوال در اردیبهشت سال ۱۳۹۳ تعداد دختران مجرد در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال ۵۷۲ هزار نفر بیشتر از پسران مجرد بین ۳۰ تا ۳۴ سال است.
همچنین زنان شش برابر مردان در اثر درگذشت همسر، مجرد می شوند.

حالا با این وضع جامعه چجوری باید مشکل زنان مجرد و بیوه رو حل کنه؟یعنی اگه این زنها نخوان گناه کنن باید تا آخر عمر مجرد بمونن و بیخیال امیال جنسی بشن؟؟؟

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی ، rezamohammadi ، دل خسته ، قلب ، AMINI

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۱۷, ۸/تیر/۹۵
شماره ارسال: #11
آواتار
(۸/تیر/۹۵ ۱۷:۱۰)سعدی نوشته است:  .

5- با توجه به اینکه درصد کمی از انتقال ایدز بر اثر ضیغه انجام میشه، پس صیغه خطر کمی در انتقال ایدز داره (این یک برداشت اشتباه از آماره. دلیلی این درصد کم، اینه که صیغه کم انجام میشه.)

بزرگوار همه ی دوستان اینجا درس امار و احتمالات دبیرستان رو پاس کردند!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، AMINI
۱۷:۲۲, ۸/تیر/۹۵
شماره ارسال: #12
آواتار
(۸/تیر/۹۵ ۱۷:۱۰)سعدی نوشته است:  ممنون از توضیحات خوبتون

پس:
1- ممکنه دو نفر عقد موقت کنند، اما رابطه جنسی نداشته باشند.

2- برخی از ازدواجهای دائم هم به طلاق کشیده میشن و جدایی فقط در ازدواج موقت رخ نمی دهد. (به نظر شما، اگر از اول دختر بدونه که قراره کار به طلاق کشیده بشه، با ازدواج موافقت می کنه؟)

3- اگر پدر برای یک بار اجازه ضیغه به دخترش بده و اون دختر با یک پسر همبستر بشه، برای دفعات بعد نیاز به اجازه نداره (خب اگر مخالف باشه، همون دفعه اول هم اجازه نمیده).

4- برای سرپرستی فرزندان، قوانینی پیش بینی شده و از این نظر مشکلی وجود نداره.

5- با توجه به اینکه درصد کمی از انتقال ایدز بر اثر ضیغه انجام میشه، پس صیغه خطر کمی در انتقال ایدز داره (این یک برداشت اشتباه از آماره. دلیلی این درصد کم، اینه که صیغه کم انجام میشه.)

آقا سینا، الآن یه سری نظرات مطرح شده و خیلی هاشون تصحیح شدند. خاصیت و اهمیت بحث به همینه.
پاسخ ها رو همه رو مستند دادم حالا شما میخوای برداشت ودتون رو بگید مشکلی نیست.
نظرات رو شما نباید ویرایش کنی بلکه در پستی جدا بگی من نظرم این بود و به این تغییر پیدا کرد و یا ابگی نظرم تصحیح شد بخاطر این مطلب .
من دلیلی نمیبینم پستها رو شما ویرایش کنی و به اصطلاح تحصیح کنی چون نظر تصحیح شده رو میشه در پستی جدا مطرح کرد.
اما درباره موارد 2 و 5 ابهامی براتون باقی مونده ک
(۸/تیر/۹۵ ۱۷:۱۰)سعدی نوشته است:  2- برخی از ازدواجهای دائم هم به طلاق کشیده میشن و جدایی فقط در ازدواج موقت رخ نمی دهد. (به نظر شما، اگر از اول دختر بدونه که قراره کار به طلاق کشیده بشه، با ازدواج موافقت می کنه؟)
شما تو ازدواج موقت هرفت چیه؟ ایا فقط تلذذ و کامیابی های عرفی یا اینکه موارد دیگه، این رو تا مشخص نکنی در اون "؟" باقی میمونی.

(۸/تیر/۹۵ ۱۷:۱۰)سعدی نوشته است:  5- با توجه به اینکه درصد کمی از انتقال ایدز بر اثر ضیغه انجام میشه، پس صیغه خطر کمی در انتقال ایدز داره (این یک برداشت اشتباه از آماره. دلیلی این درصد کم، اینه که صیغه کم انجام میشه.)
شما صیغه ( همون متعه ) رو فقط همخوابگی درنظر میگیری گرامی .و این امار و ارقام و همینطور نتیجگیری و صورت مسئله رو برات مبهم میکنه.
اما شماره 3
(۸/تیر/۹۵ ۱۷:۱۰)سعدی نوشته است:  3- اگر پدر برای یک بار اجازه ضیغه به دخترش بده و اون دختر با یک پسر همبستر بشه، برای دفعات بعد نیاز به اجازه نداره (خب اگر مخالف باشه، همون دفعه اول هم اجازه نمیده).
جناب سعدی شوما هنوز تو لفظ گیر کردی .عدم اجازه ولی باید مستند باشه وگرنه دختر طبق مواردی میتونه با اجازه دادگاه و عدم اجازه ولی به نکاح فرد معرفی شده در بیاد.
اگه بازم ابهامی هست بگید.
مشاوره رایگان همینه دیگه .

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی ، vahrakan ، AMINI
۶:۰۵, ۹/تیر/۹۵
شماره ارسال: #13
آواتار
صیغه بده!

والا خونواده ها کمک کنن جوونا سر و سامون بگیرن. ولله میشناسم حاضره پسرش دوست دختر داشته باشه و دخترش دوست پسر ولی حاضر نیست بذاره ازدواج کنن و خیلی از پسرا از این امر سو استفاده میکنن ...

به نظر من فقط مواردی باید در 0.01% موارد استفاده بشه

حجت الاسلام ولمسلمین حاج اقا محمد تراست :|
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی ، AMINI
۹:۰۰, ۹/تیر/۹۵
شماره ارسال: #14
آواتار
(۹/تیر/۹۵ ۶:۰۵)Mohammad Trust نوشته است:  صیغه بده!

والا خونواده ها کمک کنن جوونا سر و سامون بگیرن. ولله میشناسم حاضره پسرش دوست دختر داشته باشه و دخترش دوست پسر ولی حاضر نیست بذاره ازدواج کنن و خیلی از پسرا از این امر سو استفاده میکنن ...

به نظر من فقط مواردی باید در 0.01% موارد استفاده بشه

حجت الاسلام ولمسلمین حاج اقا محمد تراست :|

خداییش خودت خندت نگرفت؟!

یجور گفتی سوء استفاده انگار تو روابط غیر ازدواج سفته و چک میدن به پدر دختر به همراه جلسات پرسش و پاسخ Big Grin

محمد مواظب باش جزو اون یه درصد نباشی

لعن الله 310
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، vahrakan ، AMINI ، rezamohammadi
۱۳:۴۴, ۹/تیر/۹۵
شماره ارسال: #15

(۸/تیر/۹۵ ۱۷:۲۲)mahdy30na نوشته است:  پاسخ ها رو همه رو مستند دادم حالا شما میخوای برداشت ودتون رو بگید مشکلی نیست.
نظرات رو شما نباید ویرایش کنی بلکه در پستی جدا بگی من نظرم این بود و به این تغییر پیدا کرد و یا ابگی نظرم تصحیح شد بخاطر این مطلب .
من دلیلی نمیبینم پستها رو شما ویرایش کنی و به اصطلاح تحصیح کنی چون نظر تصحیح شده رو میشه در پستی جدا مطرح کرد.
اما درباره موارد 2 و 5 ابهامی براتون باقی مونده ک
شما تو ازدواج موقت هرفت چیه؟ ایا فقط تلذذ و کامیابی های عرفی یا اینکه موارد دیگه، این رو تا مشخص نکنی در اون "؟" باقی میمونی.

شما صیغه ( همون متعه ) رو فقط همخوابگی درنظر میگیری گرامی .و این امار و ارقام و همینطور نتیجگیری و صورت مسئله رو برات مبهم میکنه.
اما شماره 3
جناب سعدی شوما هنوز تو لفظ گیر کردی .عدم اجازه ولی باید مستند باشه وگرنه دختر طبق مواردی میتونه با اجازه دادگاه و عدم اجازه ولی به نکاح فرد معرفی شده در بیاد.
اگه بازم ابهامی هست بگید.
مشاوره رایگان همینه دیگه .
سلام بزرگوار
اقا یه سئوال به نظرتون صیغه با تمام حرفایی که شما گفتی و مستنداتی که براش گذاشتی،بدون مشکل میشه و راه سوء استفاده رو میبنده؟حتی با همین قوانین حال حاضر!!!
اول بگم من با صیغه مخالف نیستم،با رابطه نامشروع مخالفم
مثلا من نوعی مجرد،برم سراغ یه دختر خانم مجرد مذهبی که پدرش راضی بشه ما باهم صیغه کنیم،بدون هیچ شرطی.مطمئنا پدر و خود دختر به امید رابطه دائم بعد از مدت صیغه میان و اینو قبول میکنن،حالا این مدت تموم میشه و من میگم نمیخوام،خوب دوتا مسئله پیش میاد،اول اینکه خوب من به راحتی این کار رو انجام میدم و سراغ دختر بعدی میرم،بهانم هم این هست که میخوام زوجمو پیدا کنم،دوما احساس اون دختر که ویران میشه...
توی دوستی دختر و پسر هم تقریبا همین اتفاق میوفته،منتهی اونجا غیر شرعیه،خانوادشونم غیر مذهبی و خیلیاشونم با رابطه جنسی دو طرف مشکلی ندارن،دقیقا مثل همون دو نفری که رابطه صیغه داشتن منتهی اینا غیر مذهبیشن.
توجه داشته باشید که الان کم کم داره این نوع رابطه ها عادی میشه و به همخونگی هم میرسه.
هنوز بحث بچه بماند...
لطفا در مورد نظر من هم زود قضاوت نکنید و نگید تو میگی رابطه نامشروع بهتره و....
لطف کنید جواب سئوالاتمو بدین.
ممنون.
۱۳:۵۷, ۹/تیر/۹۵
شماره ارسال: #16
آواتار
(۹/تیر/۹۵ ۹:۰۰)عبدالرحمن نوشته است:  لعن الله 310

این یعنی چی؟؟؟
میشه توضیح بدین منظورتون از نوشتنش چی بوده؟؟؟؟
چرا اینقدر با رمز صحبت میکنید؟؟
۱۴:۰۲, ۹/تیر/۹۵
شماره ارسال: #17
آواتار
(۹/تیر/۹۵ ۹:۰۰)عبدالرحمن نوشته است:  

خداییش خودت خندت نگرفت؟!

یجور گفتی سوء استفاده انگار تو روابط غیر ازدواج سفته و چک میدن به پدر دختر به همراه جلسات پرسش و پاسخ Big Grin

محمد مواظب باش جزو اون یه درصد نباشی

لعن الله 310

من که نگفتم با اون مدل موافقم . من میگم بذارید جوونا ازدواج کنن. موقت چیه واسه یه جوون که هنوز حتی نگاه به کسی نکرده.

ولله فرهنگ یکم شروع درست نمیشه مگر اینکه با ازدواج جوونا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yahya63
۱۵:۱۰, ۹/تیر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۵ ۱۵:۱۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #18
آواتار
(۹/تیر/۹۵ ۱۳:۵۷)پارمیس نوشته است:  این یعنی چی؟؟؟
میشه توضیح بدین منظورتون از نوشتنش چی بوده؟؟؟؟
چرا اینقدر با رمز صحبت میکنید؟؟

[تصویر: 1432982781436070.jpg]

(۹/تیر/۹۵ ۱۴:۰۲)Mohammad Trust نوشته است:  من که نگفتم با اون مدل موافقم . من میگم بذارید جوونا ازدواج کنن. موقت چیه واسه یه جوون که هنوز حتی نگاه به کسی نکرده.

ولله فرهنگ یکم شروع درست نمیشه مگر اینکه با ازدواج جوونا

محمد!!!

کاسه داغ تر از آش نشو

آدم میزاد نیاز داره

انقد کلاس ملاس هم نزار همتون تو دلتون... Big Grin

اسلام راضیه شما ناراضی؟!
۱۵:۲۲, ۹/تیر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۵ ۱۵:۲۴ توسط yahya63.)
شماره ارسال: #19

(۹/تیر/۹۵ ۱۵:۱۰)عبدالرحمن نوشته است:  [تصویر: 1432982781436070.jpg]

محمد!!!

کاسه داغ تر از آش نشو

آدم میزاد نیاز داره

انقد کلاس ملاس هم نزار همتون تو دلتون... Big Grin

اسلام راضیه شما ناراضی؟!
البته که ایشون مزاح میکنن،اما خیلیا دقیقا با همین ادبیات و همین تفکرات به صورت جدی دنبال این مسائل میرن.
این خودش یه نوع اسیب اجتماعیه.
شهید مطهری هم توی یکی از کتاباش(الان حضور ذهن ندارم)نقل به مضمون همین مسئله رو میگه،میگه میترسم روزی برسه که ما باید از ازدواج دائم جلوی ازدواج موقت دفاع کنیم!!!!

اون مسئله ای که مطرح کردم در صورتی بود که بخوایم پتی یک دختر مجرد رو وسط بکشیم.
اما اگر پای خانمهای دیگه ای که به هر صورت تنها شدن رو همراه یک پسر مجرد وسط بکشیم که دیگه وا ویلا...
منظور بلاییه که سر پسرد مجرد میاد،به فرض سالم بودن نیت اولیه!!
۱۵:۲۸, ۹/تیر/۹۵
شماره ارسال: #20
آواتار
سلام

دوستان توجه کنن صیغه یک حکم خاص برای موارد خاص است

نه اینکه جوانان به جای ازدواج بیان صیغه کنن!!

به نظر دوستان آیا صیغه بهترین راه نیست برای جلوگیری از گناه
مگه الان رابطه وجود نداره!!!
خب صیغه حلالش می کنه دیگه

البته قبول دارم حرف تا عمل زیاده و هرچی فکر می کنم در عمل خیلی سخته!!
این از مشکلات آخرالزمانه که حلال اینقدر مشکل ولی حرام اینقدر راحت!!!!
عجب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]