کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتخابات۹۶
۶:۲۸, ۵/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم
موضوع :انتخابات 96
۱–ریاست جمهوری۲–شورای محلات
عمر این دولت در حال اتمام است . دولت در وضعیتی سال اخرش را سپری می کند که از نظر اقتصاد عملکرد مطلوبی برجا نگذاشته است. فیشهای نجومی ، تعطیلی کارخانه ها (ارج و همین امروز خبر تعطیلی کارخانه ترانسفو در خبرگزاری دانشجو) افزایش تحریم های اقتصادی با تصویب بیشتر طرح های ضد ایرانی بعد از برجام در کنگره 114امریکا ، ۲برابر شدن وابستگی بودجه ۹۵بر خام فروشی نفت، افزایش واردات ، کارنامه ۱۰۰روزه نه، کارنامه چهار ساله خوبی برجاگذاشته نخواهد شد. این از نظر اقتصادی !
فرض کنید که الان پای صندوق رای هستیم چه کسی را انتخاب کنیم که سابقه های تلخ دوره های قبل تکرار نشود؟!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۲۳, ۷/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #11
آواتار
(۶/مرداد/۹۵ ۲۲:۱۵)A L I نوشته است:  کسیو نداریم که بخوایم رای بدیم! من به روحانی رای ندادم،به احمدی نژادم رای ندادم....

ظریف کاندید بشه بهش رای میدم...در غیر اینصورت اسم خودم مینویسم و رای میندازم تو صندوق

ان شاالله که مجبور بشین به خودتون رای بدینSmile

ولی خواهشا اگه کاندید شدین فقط شعار ندین و همش شعار اقتصادی ندین چون فقط اقتصاد نمیلنگه!
اگه یه بعدی نباشین و کاندید بهتری نباشه منم بهتون رای میدم Smile

مجازات هاتون یکم لطیف نیستن؟حقشون بدتر از این هاست...

(۷/مرداد/۹۵ ۱۷:۱۷)MOHSEN-Z نوشته است:  واقعیت ها رو نمیشه با خاک پاشی انکار کرد.کسی از محمود دفاع نکرد.الان هم هیچ چیزی معلوم نیست فقط خدا کنه هر کی میاد به درد مردم برسه نه اینکه جیب پر کن یه مشت مدیر پیر و پاتول باشه.

آره واقعا.
نمیدونم چرا تا از عالی جناب روحانی انتقاد میشه سریع میگن پس احمدی نژاد...؟ میخوان کار اینو تطهیر کنن یا کار اونو بدتر جلوه بدن ؟ در صورتی که هردوتاشون مثل همن!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bidel.s ، MOHSEN-Z ، سدرة المنتهی ، zamzam
۲:۰۲, ۸/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #12

بسم الله الرحمن الرحیم
دولت ۸۸: بارزترین عیب اقای احمدی نژاد استفاده از نزدیکان اسفندیار رحیم مشایی ومحمد رضا رحیمیدر مسایل بسیارمهم به جای استفاده از کارشناسان زبده، در مساله سودهای بانکی ایشان قصد به حداقل رساندن انها بدون برنامه کارشناسی را داشتند که نهایتا به تورم شدید شد.
نرخ تورم در سال پایانی ۳۱درصد بوده ونرخ بیکاری ۱۱٫۲درصد بوده است .
یکی از کارهای اقای احمدی نژاد جبران نظام طبقاتی اقتصادی منجرشده از سرمایه داران با نقدینگی بود. ولی بدون همراهی تولیدکنندگان.
نقدینگی
فعالیت دیگر دولت طرح هدفمندی یارانه ها بود که پله های اول ان در این دولت گذاشته شد این طرح قرار بود از دولت هاشمی رفسنجانی به مجلس فرستاده شود
و فعالیت مطلوب مسکن مهر ، وام ازدواج و...
به نظر حقیر بزرگترین اشتباه مقابل امر رهبری در عزل مشایی است.
۵:۴۶, ۸/مرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۵ ۵:۴۷ توسط moi bai.)
شماره ارسال: #13

بسم الله الرحمن الرحیمبه نظر من همین ایراد در دولت اقای احمدی نژاد برای همه مان کافیست که در انتخابات تحقیقات شخصیتی و مشکلات اصلی کشور بشناسیم این ایراد ارشاد رهبری در عزل آقای مشایی است. فرمان رهبری در عزل مشایی
دوستان پاسخ دهنده به این موضوعخواهشمندم :۱–نیاز روز کشور وانقلاب اسلامی را بررسی کنید . ۲–چگونه مردم به روسای حال وگذشته راضی به انتخاب انها شدند.
پاسخهای شما طوری باشد که موثر واقع شود !!!!
مباحث پیرامون: ۱–مناظرات ۲–فیلم ها و کارهای تبلیغاتی ۳–سابقه وافراد حامی شخص
گلایه مندم که از شما پاسخ دهندگان که مطلب را دقیق نمی خوانید!!!
هرسه تایپیک را به دقت بخوانید

۱۲:۴۱, ۸/مرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۵ ۱۸:۲۱ توسط MOHSEN-Z.)
شماره ارسال: #14
آواتار
حالا ما اگه بگیم سعید جلیلی یه عده دوستان شروع میکنن به ایراد گرفتن که جلیلی بیاد جنگ میشه و فلان.در صورتی که الان دیگه کشورهای میکروسکوپی مثل بحرین هم پر رو شدن ما رو تهدید میکنن.این تحقیر نیست؟؟این بدبختی ما نیست یه پشه بیاد برا ما وز وز کنه بعد دولتمون با ذلت و خواری سکوت کنه حتی تو قیضیه امیر عبداللهیان طبق نظر اونا عمل کنه؟؟بدبختی از این بیشتر؟؟حالا هی بیاین بگین احمدی نژاد فلان؟؟به خدا شرف داشت با همه عیبهاش به اینا؟؟
البته به نظر بنده یه کاندیدای ایده آل برای این دوره سعید جلیلی میتونه باشه البته اگه بیاد...
درضمن هر کی تو مناظره ها بیشتر جیغ و داد کرد و مشت به سینه ش زد و هوچی بازی درآورد یا طرف مقابل رو با حیله گری و دروغ متهم کرد دلیل بر حقانیت اون نیست امیدوارم تو این انتخابات مبنا رو بذاریم بر شایستگی نه حزب و گروه و وابستگی و این حرفا...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، ام ابیها
۱۳:۰۴, ۸/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #15
آواتار
(۸/مرداد/۹۵ ۱۲:۴۱)MOHSEN-Z نوشته است:  حالا ما اگه بگیم سعید جلیلی یه عده دوستان شروع میکنن به ایراد گرفتن که جلیلی بیاد جنگ میشه و فلان.در صورتی که الان دیگه کشورهای میکروسکوپی مثل بحرین هم پر رو شدن ما رو تهدید میکنن.این تحقیر نیست؟؟این بدبختی ما نیست یه پشه بیاد برا ما وز وز کنه بعد دولتمون با ذلت و خواری سکوت کنه حتی تو قیضیه امیر عبداللهیان طبق نظر اونا عمل کنه؟؟بدبختی از این بیشتر؟؟حالا هی بیاین بگین احمدی نژاد فلان؟؟به خدا شرف داشت با همه عیبهاش به اینا؟؟
البته به نظر بنده یه کاندیدای ایده آل برای این دوره سعید جلیلی میتونه باشه البته اگه بیاد...
درضمن هر کی تو مناظره ها بیشتر جیغ و داد کرد و دست به سینه ش زد و هوچی بازی درآورد یا طرف مقابل رو با حیله گری و دروغ متهم کرد دلیل بر حقانیت اون نیست امیدوارم تو این انتخابات مبنا رو بذاریم بر شایستگی نه حزب و گروه و وابستگی و این حرفا...
نه جلیلی هم شباهتهایی به احمدی نژاد داره...هرکسی نمیتونه مملکت اداره کنه...در حال حاضر تو ایران من کسی نمیبینم که بتونه به خوبی کشور اداره کنه و بازم مجبوریم بین بد و بدتر یکی انتخاب کنیم
۱۳:۳۰, ۸/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #16
آواتار
(۸/مرداد/۹۵ ۱۳:۰۴)A L I نوشته است:  نه جلیلی هم شباهتهایی به احمدی نژاد داره...هرکسی نمیتونه مملکت اداره کنه...در حال حاضر تو ایران من کسی نمیبینم که بتونه به خوبی کشور اداره کنه و بازم مجبوریم بین بد و بدتر یکی انتخاب کنیم
اونی که بدون عیب و نقصه همونی هست که 1400 ساله منتظرشیم.حالا یا بد و بدتر یا خوب و خوب تر.هیچ رئیس جمهوری توی دنیا کامل نیست همه عیب های زیادی داشتن که جای بحث داره.نباید اینقدر نا امید به مملکتمون نگاه کنیم.بدبختی ما اینه که دوتا حزب درست کردیم با طرفداراشون همش میزنن تو سر هم.4سال یکیشون میاد سر کار شروع میکنه با حزب مقابل جنگ و دعوا.بار سنگین گرونی و تورم و رکود این مملکت کجاست رو دوش مردم..باید کسی رو انتخاب کرد که درد مردم داشته باشه..
وزرای ملیاردی،قردادهای محرمانه،رفتار ذلیلانه،توهین و تیکه پرونی مسئولین به مردم،شعارهای توخالی و دورغگویی به درد مردم نمیخوره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: moi bai ، بیداری اندیشه ، sagheb ، soheyl68 ، ام ابیها
۱۶:۵۳, ۸/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #17
آواتار
من طرفداری از شخص خاص نمی کنم. ولی اینقدر می فهمم که هر کی بیشتر وعده خصوصا اقتصادی بده خصوصا کوتاه مدت معلومه هیچی از وضعیت اقتصادی کشور نمی دونه. بنده خدا جلیلی موقعیکه وعده آقایون و رونق اقتصادی و اشتغالشون گوش فلک رو کر کرده بود ایشون می گفت ممکنه تلاش من ۱۰ سال دیگه جواب بده این یعنی حقیقت مگر اینکه مردم خوششون بیاد یه نفر بهشون وعده دروغ بده که این دیگه بحث دیگست مثل اینکه الان روز بروز داریم داغون تر میشیم آقایون آماری از رشد اقتصادی بیشتر میگن...

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOHSEN-Z ، خیبر110 ، soheyl68 ، ام ابیها
۱۹:۰۶, ۸/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #18
آواتار
یه چیزی بگم امیدوارم بعضی دوستانم ناراحت نشن.احمدی نژاد با مشایی یعنی فاجعه.احمدی نژاد اگه با مشایی اینجوری که الان هست باشه نیاد آبرو مندانه تره.ای کاش میفهمید تمام بدبختیهاش سر مشاییه.
۱۹:۵۸, ۸/مرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۵ ۱۹:۵۹ توسط -Ali-.)
شماره ارسال: #19
آواتار
سوالات یک اصلاح طلب در خصوص دکتر احمدی نژاد!

نقل قول:... چرا از زمان رفتن اين شخص وضعيت خاورميانه تغيير كرد؟ اينكه به خاورميانه اشاره كردم دليلش اينست كه در داخل معاش مردم علي رغم وعده ها و رقص با كليد در تلويزيون تغيير محسوسي نداشته. چرا انقلاب هاي كشورهاي مسلمان كم كم خاموش شد؟ بيداري اسلامي چه شد؟ اين همه جرأت كه سعودي ها و بحرين پيدا كردند آن زمان كجا بود؟من نه نقد دارم نه حمايت من در مقام سوال از شما هستم، سوالم از دوستان فرهيخته است، بدون تعصب و يكسو نگري و تعلقات رنگي. من در مورد كاستي هاي دولت ايشان درست يا غلط نظر شخصي نوشته ام ولي چرا و چرا و چرا تمام كساني كه در دههء اول انقلاب باعث و باني نشان دادن چهره اي خشن از دين بودند ، كساني كه اشرافي_گري را وارد بدنهء انقلاب كردند، كساني كه در سفرهاي خارجي از خود بيخود ميشدند، كساني كه پايه گذار اختلاس در كشور بودند و حتي كساني كه در سطح جامعه زندگي ميكنند و زياد قائل به انقلابي بودن نيستند با اين بشر انقدر دشمن بودند؟ سوال من دليل اين همه دشمني و منشاء اصلي آنست. اختلاس ها؟ اصلا خود احمدي نژاد شخصاً اختلاس كرده ولي شما قبل از قضيه اختلاس با اين شخص عناد داشتيد. بحث فرهنگ؟ خانم هايي كه مخالفين ايشان را طرفدار آزادی ميخوانند توجه دارند كه تنها رئيس جمهوري كه پيگر ورود خانم ها به مجموعه هاي ورزشي بود شخص احمدي نژاد بود؟ حالا درست يا به غلط! اين حجم عظيم تمسخر و حمله و عكس ها و جوك ها و ... از روز اول نشستن ايشان بر كرسي رياست جمهوري از كجا آب ميخورد؟ بحث را به سمت اشتباهات اقتصادي و غيره نبريد سوال من اينها نيست سوال من دليل ترس اشرافيت انقلاب و كينهء حاجي اختاپوس هاي انقلاب از پديده اي به نام احمدينژاديسم است. به ما ثابت شده نگراني اين اشرافيت مردم و كشور نبوده و نيستند. والسلام ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOHSEN-Z ، بیداری اندیشه ، ام ابیها
۲۰:۰۸, ۸/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #20

(۸/مرداد/۹۵ ۱۹:۰۶)MOHSEN-Z نوشته است:  یه چیزی بگم امیدوارم بعضی دوستانم ناراحت نشن.احمدی نژاد با مشایی یعنی فاجعه.احمدی نژاد اگه با مشایی اینجوری که الان هست باشه نیاد آبرو مندانه تره.ای کاش میفهمید تمام بدبختیهاش سر مشاییه.
من نمی دونم شما و برخی دوستان دیگه چرا انقدر حرص می خورید؟ چپ و راست که مخالف احمدی نژاد هستن!
خودش هم که نگفته کاندیدا میشه. به مردم هم که کوچکترین وعده ای نداده
پس مشکل چیه؟

نکنه با مردم مشکل دارید؟ چون ایشون هر جا میره سخنرانی، چند هزار نفر جمع میشن
ولی آقایان مسئولان و روسا و رئیس فلان جبهه و گروه و ... هر جا میرن، 4 تا آدم به زور جمع میشه

پیشنهاد من اینه که به جای اینکه سعی کنید طرف رو بکوبید، اون شخص مورد علاقه خودتون رو بالا ببرید. بهش یاد بدید بره به شهرستانها. حرف مردم رو بشنوه. مشکلات مردم رو از نزدیک ببینه
نه اینکه سالی یه بار منت بزاره بره در فلان کنفرانس و اجلاس سخنرانی کنه. هر از گاهی هم بره یه مسجدی و دانشگاهی تو تهران!!! برای خودنمایی
برخی هنوز که هنوزه نفهمیدن رئیس جمهور ایران جایگاهش کجاست!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ام ابیها
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا