|
سم پاشی جدید علیه حسن عباسی
|
|
۱۳:۴۲, ۵/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام ، مطلب زیر توسط تلگرام برای من ارسال شد ، هر چقدر اینترنت رو زیر و رو کردم که حتی اصل مطلب که ادعای کذایی در مورد توهین به ارتش رو داره پیدا نکردم. برای همین همینجا پاسخش رو میذارم که اگر بقیه جستجو کردن همین مطلب رو پیدا کنن.
نقل قول: پاسخ یک کهنه سرباز ارتش ایران به توهین دکتر حسن عباسی به ارتش جمهوری اسلامی ایران.حسن عباسی متولد 1345 ( که به ادعای این مطلب کذا زمان جنگ توی قنداق بودن ایشون! ) ![]() اینم عکسای زمان جنگش ![]() ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۲۷, ۱۱/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۵ ۵:۱۲ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱۰/مرداد/۹۵ ۲۱:۲۱)سدرة المنتهی نوشته است: برادرم شما اصلا نرفتی اصل جلسه رو نگاه کنی اومدی اینجا نظر میدی. من به اصل جلسه کاری ندارم همون اولش هم گفتم به حرف های دو طرف کاری ندارم من کلا با اخلاقیات اقای عباسی گرچه بعضی مواقع حرف های جالب و به حقی میزنن سازگار نیستم ولی وقتی رفتار امثال شما که طرفدار اقای عباسی هستید رو دیدم واقعا حس بدی نسبت به خود ایشون هم پیدا کردم با این مدل تربیت شاگردشون!!!! من خودم چون طرفدار استاد رائفی پور هستم معنای تخریب رو خوب میفهمم حرفم این نبود اقای عباسی حرف بدی زده یا کلا حرف های اشتباهی رو میزنه گرچه حرفش مصداق بی بصیرتی و موقعیت نشناسی بودش ولی اولین نظر من رو بخونید فقط در مقابل طعنه و کنایه هایی وایستادم که به شخص بزرگواری همچون امیر پوردستان میشد و گفتم ایشون شخصیت بزرگی هستن و نباید بهشون بی احترامی بشه تا اینکه دیدم جنابعالی رفتی عکس یک ادم معلوم حال در یک تاریخ معلوم الحال رو که همون شخص با یکی از فتنه گر ها هم دیدار داشته رو گذاشتی و اینجوری نتیجه گیری میکنی امیر پوردستان هم طرفدار فتنه گران و ضد انقلاب هستن اون موقع فهمیدم خانه از پای بست ویران است . با این رفتارتون عکس هایی مثل عکس رهبری در حال سیگار کشیدن رو هم بزارید برچسب بی بصیرتی بهشون بزنید!!!!! شما یک سر به گروه های مخالف نظام بزن از این مدل عکس ها خیلی خیلی زیاد برای تخریب شخصیت های نظام مثل رهبری پیدا میکنید. منتها اونها برای هدفی جداگانه تخریب میکنند و شما برای هدفی دیگه!!! دیگه هم با شما بحثی ندارم و لطفا من رو برادر خطاب نکنید من در مقابل کسانی که برای بزرگ کردن خودشون بقیه رو خراب میکنن هیچ حس برادری قائل نیستم از نظر من این افراد شاید از لحاظ عقیدتی تکفیری نباشند ولی با جریان تکفیری از لحاظ فکری فرقی ندارند!!!! ادامه بدهید یک عکس هم برای سردار شریف رمضان سخنگوی سپاه و کلا سپاه بگذارید و اونها رو هم به بی بصیرتی و طرفداری از فتنه متهم کنید ببینم اخرش کی از سوی مردم منفور واقع میشه!!!! ( مطمئنم خود رهبری هم بگن حرف های اقای عباسی درست نبود شما زیر بار نمیرید!!!! ) |
|||
|
|
۹:۵۰, ۱۱/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
نامۀ سرگشادۀ حسن عباسی خطاب به فرماندۀ ارتش جمهوری اسلامی
بسم الله الرحمن الرحیم امیر سرلشکر سید عطاءالله صالحی فرمانده محترم کل ارتش جمهوری اسلامی ایران سلام علیکم با تقدیم احترام مستحضرید که تقطیعی یک دقیقهای از یک جلسه از سلسله جلسات دروس تخصصی دانش دکترینولوژی در دانشگاه تهران منتشر گردیده که شنیدهام موجب رنجش دوستان من در ارتش جمهوری اسلامی شده است. مایل بودم در روزهای قبل مصدع اوقات شوم و مراتب عذرخواهی قلبی خود را به جای آورم تا جنابعالی به جامعه ارتش انقلابی اسلام تقدیم بفرمایید، اما در تماسی که با استاد ارجمندم امیر دریادار کوچکی داشتم، ترجیح بر این شد تا پس از رفتن من به دادسرای نظامی باشد که شائبۀ تأثیر بر دادگاه پیش نیاید؛ از اینرو پس از حضور در دادسرای نظامی، امروز فرصتی حاصل شد که با تأخیر چند روزه، مراتب عذرخواهی خود را به جنابعالی به عنوان فرماندۀ برادران غیور ارتشی تقدیم نمایم. اما برای شفافیت موضوع، چند نکته را به استحضار جنابعالی میرسانم: ۱ـ تقطیع مطالب علمی، فلسفی، روایی، و قرآنی در تاریخ همواره به عنوان یک اقدام رذیلانه مطرح بوده است؛ مانند آنکه مشرکی، آیۀ قرآن را تقطیع میکرد که «لاتقربوا الصلوه» و نتیجه میگرفت که به نماز نزدیک نشوید؛ حال آنکه این آیه قبل و بعد دارد و فهم و استنباط از آن، نیازمند در نظر داشتن همۀ آیه است. ۲ـ به تبع، تقطیع «یک دقیقهای» از جلسۀ ۲۳۰ دورۀ طرحریزی استراتژیک در افق ۱۴۱۴ در دانشگاه تهران، به تاریخ ۱۳۸۹/۰۴/۳ موسوم به کلبه کرامت نیز مصداق همان رفتار است. دورۀ طرحریزی استراتژیک در افق ۱۴۱۴، مبتنی بر کلیات دانش دکترینولوژی است که در تنها کرسی نظریهپردازی مستمر علوم انسانی در سطح تهران است که از ۱۳۸۵ تاکنون در یک بازۀ زمانی ده ساله استمرار داشته و به توفیق الهی، اکنون به جلسۀ ۶۵۰ رسیده است. الفـ مباحث علوم اقتدارآفرین که در این سلسله جلسات مطرح شدهاند، طیف وسیعی از موضوعات را در بر دارد که نه تنها شامل مباحث سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، فلسفی، جامعهشناسی، ژئوپلتیک، ژئواستراتژیک، و ژئوکالچر است، که حوزههای روانشناسی، کلام، ارتباطات، هنر، منطق، حقوق اساسی، تاریخ، امنیت، و علوم قرآنی را در بر میگیرد. اندیشهجویان این کلاسها تاکنون ۲۸۴ پایاننامۀ دکتری و کارشناسی ارشد را در موضوعات مذکور دفاع کردهاند. بـ تعدادی از افسران جوان ارتش نیز در جمع دانشجویان این دورهها هستند که موفق به اخذ گواهی فارغالتحصیلی شدهاند. همچنین تعدادی از فرماندهان ارتش، سپاه، و نیروی انتظامی نیز به صورت غیرحضوری از این مباحث استفاده میکنند که امیر سرافراز ارتش اسلام سرتیپ پوردستان از آن جمله هستند که همواره در طول سالیان ـ از ۱۳۸۹ به این سو ـ پیگیر دریافت فیلم کلاسها بوده و از طریق دفترشان، کتباً ما را مورد محبت و لطف خود قرار دادهاند. جـ در طول جلسات متعدد از ۶۵۰ جلسۀ برگزارشده در این دوره، به دفعات به ابعاد گوناگون نقش استراتژیک ارتش جمهوری اسلامی ایران در چهارچوب قدرت ملی پرداخته شده است؛ برای نمونه در جلسۀ ۲۰۵ که در ۱۳۸۸/۱۲/۰۶ در دانشگاه تهران برگزار شد، با توجه به عملیاتی شدن پروژۀ ساخت ناو جماران، به طور مبسوط به موضوع ضرورت اجرایی شدن قابلیت استراتژیک نیروی دریایی ارتش در قالب نیروی دریایی راهبردی پرداخته شد. البته ـ و احتمالاً ـ مستحضرید که ایدۀ نیروی دریایی استراتژیک، در جلسات دکترین مشترک نیروی دریایی ارتش و سپاه در ۱۳۷۴ مطرح شد. آن جلسات که در دفتر فرماندهی وقت نیروی دریایی برگزار میگردید توسط خود آقای شمخانی مدیریت میشد، و برادرانی چون سردار فدوی، یا بزرگانی همچون دریادار شهید رودکی و مرحوم تیمسار دانهکار در مباحث درگیر بودند. ماحصل آن مباحث را در سال ۱۳۷۵ در قالب ‹دکترین دست دراز› نگاشتم که نخستین متن استراتژیک نیروی دریایی شد و اکنون پس از بیست سال بهمرور، اهداف پیدایش نیروی دریایی استراتژیک بیشازپیش نمایان میشود. دـ در سخن از دورۀ خدمت در نیروی دریایی، خالی از لطف نیست که از مأموریتهای بازرسی مشترک در سطح نیروهای مسلح نیز یاد کنم که اوج همدلی ارتش و سپاه بود؛ چه در بازرسیهای عملیاتی که همراه با تیمسار یگانهفر به نمایندگی از ارتش و سپاه میرفتیم و از ایشان بسیار آموختم، و چه در بازرسیهای اعزامی از ستاد کل نیروهای مسلح در بازۀ ۱۳۷۰ تا ۱۳۷۵ تحت فرمان شهید صیاد شیرازی که در گروه عملیات زیر نظر تیمسار شاهینراد توفیق خدمت داشتم و در کنار تیمسار پیرایش که ارشد تفنگداران دریایی ارتش بود بازرسی از نیروهای تکاور و تفنگدار ارتش و سپاه را بر عهده داشتیم. در ماجرای تشویق جناب آقای حبیب سیاری در جریان بازرسی سراسری سال ۷۵-۱۳۷۴، پس از بازدید از جزیرۀ ابوموسی، و ارزیابی از تیپ تفنگداران و تکاوران دریاییِ تحت امر ایشان، همان شب در ناو خارک در جلسۀ نهایی بازرسی، با توجه به حسن فعالیت ناخدا سیاری، به اتفاق تیمسار پیرایش، درخواست تشویقی در سطح ارتقاء وی را با ارزیابی کیفی مثبت از مدیریت ایشان تقدیم کردیم که مورد تأیید شهید صیاد واقع شد. ۳ ـ تقطیع یک قطعۀ یک دقیقهای از جلسۀ ۲۳۰ دورۀ کلبۀ کرامت از سوی جریان ضدانقلاب، اجرا و ابتدا در یکی از صفحات شبکههای اجتماعی مربوط به عناصر سلطنتطلب باستانگرا نشر یافت و سپس در سایر صفحات ضدانقلابیون و همچنین فتنهگران بازنشر داشت. ۴ ـ در مجموع ۹۱% از این فضاسازی، در شبکههای اجتماعی از سوی ضدانقلاب خارجنشین و لیبرالهای وطنی و عناصر فتنۀ سبز، و ۹% آن از سوی رسانههای رسمی انعکاس داشته است. عصر امروز ۱۳۹۵/۰۵/۱۱ مقرر است که در جلسهای در سازمان حفاظت اطلاعات، مستندات این فضاسازی ضدانقلابیون و لیبرالها در فضای سایبر تحویل شود که حاوی نکات حیرتانگیزی از ترفندهای فتنهگران است؛ البته مجلد مستندات به محضر جنابعالی تقدیم خواهد شد. ۵ ـ نکتۀ مهم این است که تلاش لیبرالها و ضدانقلاب از این فضاسازی عمدتاً برای منحرف کردن اذهان عمومی از اهم مسائلی مانند اقامۀ قسط بهویژه در حوزۀ فیشهای نجومی، رکود فراگیر اقتصادی، خیانت آمریکا در پسابرجام، مذاکرات شهریور ۱۳۶۵ پاریس، انتشار ابعاد محرمانۀ مذاکرات اتمی در رسانههای غربی، ناامنیها و تروریسم منطقهای، رجزخوانی عربستان برای ایران، و عدم پیگیری جنبش مردمی مقاومت اقتصادی در کشور بوده است. از این رو، جنابعالی و جامعۀ معظم ارتش جمهوری اسلامی، مطمئن باشید که پاسخ ما در حوزۀ جنگ نرم و جهاد کبیر، علیه پاشنههای آشیل لیبرالهای فتنهگر، سهمگینتر از پیش خواهد بود، چراکه فرمود «و قاتلواهم حتی لاتکون فتنه» انشاءالله. حسن عباسی
رئیس مرکز بررسیهای دکترینال |
|||
|
|
۱۳:۰۶, ۱۱/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۱۱/مرداد/۹۵ ۱:۲۷)خیبر110 نوشته است: من به اصل جلسه کاری ندارم همون اولش هم گفتم به حرف های دو طرف کاری ندارم من کلا با اخلاقیات اقای عباسی گرچه بعضی مواقع حرف های جالب و به حقی میزنن سازگار نیستم ولی وقتی رفتار امثال شما که طرفدار اقای عباسی هستید رو دیدم واقعا حس بدی نسبت به خود ایشون هم پیدا کردم با این مدل تربیت شاگردشون!!!! شاگرد؟! من؟! حرف بد آقای عباسی؟!! رهبر؟ سیگار ؟! خیلی چیزای بی ربط بهم ربط دادید دوست عزیز ، منم حقیقتا حوصله ندارم بیشتر توضیح بدم خودتون برید ببینید بحث رو از کجا و سر چی با من شروع کردید. وقتی اینطوری احساسی برخورد می کنید یعنی بازی رسانه ای به این سادگی و روشنی رو باختید ، غربال های بیشتری در انتظار هست. داریم با استدلال جواب شما رو میدیم به ما مهر تندروی و تکفیری می زنید ، واقعا چه فرقی با لیبرال های داخل نظام دارید شما. قضاوت رو به خواننده واگذار می کنم. موفق باشید. |
|||
|
|
۱۶:۴۵, ۱۱/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۵ ۱۷:۰۴ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۱۱/مرداد/۹۵ ۱۳:۰۶)سدرة المنتهی نوشته است: شاگرد؟! من؟! هیچ استدلالی از شما ندیدم . به هیچ کدوم از سوالات من جواب ندادید بجز اون عکس و توهین به امیر پوردستان و بعدش فقط مغلطه کردید و از زیر جواب دادن فرار کردید. گرچه فرقی نمیکنه چون جوابی نداشتید بدید . شما هم واقعا چه فرقی با تکفیری ها دارید اونا هم سر چیزای کوچیک همدیگر رو تکفیر میکنند منم حوصله بحث با شما رو ندارم چون منطق و از همه مهمتر انصاف نداشتید . از اون زمانی که این تالار واقعا بیداری اندیشه بود خیلی وقته گذشته . الان درک میکنم چرا خیلی از بزرگان و کاربران سایت از اینجا رفتن تالار خلوت و بی روح شده . (۱۱/مرداد/۹۵ ۹:۵۰)انتصـار نوشته است: بـ تعدادی از افسران جوان ارتش نیز در جمع دانشجویان این دورهها هستند که موفق به اخذ گواهی فارغالتحصیلی شدهاند. همچنین تعدادی از فرماندهان ارتش، سپاه، و نیروی انتظامی نیز به صورت غیرحضوری از این مباحث استفاده میکنند که امیر سرافراز ارتش اسلام سرتیپ پوردستان از آن جمله هستند که همواره در طول سالیان ـ از ۱۳۸۹ به این سو ـ پیگیر دریافت فیلم کلاسها بوده و از طریق دفترشان، کتباً ما را مورد محبت و لطف خود قرار دادهاند. ضمن عذرخواهی اقای دکتر عباسی که با این کارش نشون داد انسان فهمیده ای هستن که درک میکنن تفرقه انداختن بین سپاه و ارتش تضعیف کشور و بازی در زمین دشمن هستش و سریعا در این موقع برخلاف برخی از کسانی که در اینجا شروع به تخریب و توهین کردند و روی اشتباه استراتژیک ایشون پافشاری کردن و حتی به امیر پوردستان از روی نفهمی تهمت و توهین کردند این قسمت نامه ی ایشون که نقل قول کردم برای من فوق العاده جالب بودش . مخصوصا اینکه واقعا هنوز برای من این سوال بی جواب موند که جناب'سدرة المنتهی' با چه رویی اون عکس رو با متن زشتش در مورد امیر پوردستان منتشر کردید اونهم وقتی خود اقای دکتر عباسی در نامه اش در مورد امیر پوردستان اینچنین ادعایی دارن با چه روی خودتون رو ادم با بصیرتی میدونید در حالی که رفتارتون کاملا منافقانه بودش؟؟؟؟!!!! امیدوارم ایشون جواب بدن نه اینکه من رو ادم احساسی و لیبرال معرفی کنن!!!! |
|||
|
۱۱:۳۱, ۱۲/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۵ ۱۱:۴۲ توسط قلب.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
فرمانده نیروی زمینی ارتش در یادداشتی به حسن عباسی از شجاعت وی در پذیرش خطا تقدیر کرد.
به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری تسنیم، در پی انتشار نامه عذرخواهی حسن عباسی از ارتش، امیر احمدرضا پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش یادداشتی خطاب به وی منتشر کرد که متن آن در ذیل آمده است. استاد ارجمند جناب اقای دکتر حسن عباسی سلام علیکم، 1ـ تصویری که از جنابعالی در ذهن دلسوزان نظام وجود دارد، تصویر معلمی مهربان و انقلابی است که با آسایش وآرامش و مرخصی سالهاست وداع کرده و با کلامی آتشین و صریح، بی هیچ چشمداشتی در صحنه های دفاع از انقلاب و ولایت، خود را سپر بلا و آماج ناجوانمردیهای کینه توزان انقلاب ساخته و در این راه مقدس (لا تاخذ فی الله لومه لایم) را شعار خود قرار داده است. 2ـ برادر عزیزم، خرده گرفتن به کلامی از جنابعالی به معنای نفی مجاهدتها و شجاعت ها و استحکام شما نبود که ما خود به عنوان همسنگرتان به مراتب بیش از عزیزان نسل سوم و چهارم به آن ایثارگریها اشراف داریم لکن دفاع از هویت و شخصیت یک سازمان، حقی طبیعی و مشروع برای افراد آن سازمان است بویژه مجموعه ای که مستقیما در سایه پرچم ولایت انجام وظیفه میکند. 3ـ ارائه نامهتان به مجموعه ارتش جهت عذرخواهی، نشان از شجاعت در پذیرش خطا و روح بلند و انتقادپذیر جنابعالی و درس بزرگ اخلاقی برای شاگردان است که بدانند برای سلامت امور، هم باید منصفانه نقد کرد و هم شنید. 4ـ افتخار ما و شما این است که توفیق سربازی در لشکر ولی امر مسلمین (حفظه الله) را داریم همانگونه که شما محبت خود را با عذرخواهی به برادران سربازتان نشان دادید، علاقه ما نیز کمافی السابق به جنابعالی و سایر مسئولانی که دل در گرو عشق به نظام و رهبری دارند بقوت خود باقی است. سرباز ملت: احمدرضا پوردستان
(۱۱/مرداد/۹۵ ۱۳:۰۶)سدرة المنتهی نوشته است: شاگرد؟! من؟! (۱۱/مرداد/۹۵ ۱۶:۴۵)خیبر110 نوشته است: هیچ استدلالی از شما ندیدم .سلام به برادران عزیزم جناب سدرة المنتهی و جناب خیبر 110 شما در یک جبهه هستید پس باید به مواردی توجه کنید امام باقـــــــر (علیه السلام): رَحِمَ اللهُ امرَءاً ألَّفَ بَینَ وَلِیَّینِ لَنا. یا مَعشَرَ المُؤمِنِینَ، تَألَّفُوا وتَعاطَفوا. رحمت خدا بر کسی که بین دو نفر از دوستان ما الفت ایجاد کند. ای مومنان با هم مأنوس باشید و به هم مهربانی کنید. الکافی، ج 2، ص 345 [/font] در قرآن کریم مورد تاکید قرار می گیرد. «محمد رسول الله و الذین معه اشداد علی الکفار رحماء بینهم»[14]؛ مطابق این آیه شریفه، مومنان با رحم و عطوفت و مهربانی در بین خودشان رفتار می کنند که طبیعتاً یکی از آثار و برکات این رحم و رحمت و عطوفت، ایجاد اخوت و برادری است؛«انما المومنون اخوه»[15]، که این برادری نیز موجب عفو و گذشت و مهربانی برادران در حق همدیگر میشود؛«ولیعفوا ولیصفحوا الا تحبون ان یغفر الله لکم والله غفور رحیم»[16]، در چنین اجتماع با فضیلتی است که بر روابط آن عفو و گذشت و مهربانی حکمفرماست و نیرو و توان آن برای ایجاد امت واحده و مدینه فاضلهای به کار می رود [14] قرآن كريم، سوره فتح، آيه29[15] قرآن كريم، سوره حجرات، آيه10[16] قرآن كريم، سوره نور، آيه22 |
|||
|
|
۱۴:۲۸, ۱۳/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
حسن عباسی بازداشت شد
حسن عباسی امروز چهارشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۵ با شکایت ارتش در دادسرای نظامی حاضر و به حکم بازپرس بازداشت شد. حسن عباسی رئیس اندیشکده یقین (مرکز بررسیهای دکترینال بدون مرز) است. دادسرا برای او قرار وثیقه صادر کرده بود که به دلیل عدم تودیع وثیقه، راهی بازداشتگاه شد. قبل از این فیلمی از سخنرانی عباسی در اینترنت منتشر شد که نشان می داد عباسی عبارت هایی را علیه ارتش ایران مطرح کرده است. او پس از این از ارتش عذرخواهی کرد. باشگاه خبرنگاران جوان |
|||
|
|
۱۶:۲۴, ۱۳/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
![]() دادستان نظامی تهران اعلام کرد: آقای حسن عباسی با توجه سوابق قبلی، قرار وثیقه صادر ولی به دلیل خودداری نامبرده از تودیع وثیقه، روانه بازداشتگاه شد. به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم، غلام عباس ترکی دادستان نظامی تهران، از ورود این مرجع قضایی به موضوع فیلم منتشره شده حاوی مطالبی درباره ارتش جمهوری اسلامی ایران خبر داد. وی اعلام کرد: با توجه به اینکه در این فیلم، سخنان ناروایی درباره ارتش جمهوری اسلامی ایران مطرح شده بود، متعاقب شکایات واصله از برخی مقامات و مراجع رسمی از جمله ارتش، دادسرای نظامی تهران بر اساس وظایف قانونی خود و به منظور جلوگیری از خدشه وارد آمدن به وحدت و جایگاه نیروهای مسلح، آقای حسن عباسی را به عنوان متهم احضار و طی دو جلسه از وی تحقیق به عمل آمده است. دادستان نظامی تهران افزود: نهایتاً با توجه به شواهد و قرائن موجود، درباره وی به اتهام نشر اکاذیب و فراهم کردن جو بدبینی نسبت به نیروهای مسلح، با توجه سوابق قبلی، قرار وثیقه صادر ولی به دلیل خودداری نامبرده از تودیع وثیقه، روانه بازداشتگاه شد. ترکی، وحدت موجود بین نیروهای مسلّح را از مظاهر اقتدار ملی برشمرد و افزود: اقتدار نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه و نیروی انتظامی، موجب شده که کشور ما به جزیره ثبات و امن در منطقه تبدیل شود. وی در پایان تاکید کرد: همه نیروهای مسلح با هماهنگی کامل، با قدرت از ملت و کشور حفاظت و حراست می کنند لذا هرگونه بیان نسنجیده که شائبه هایی بوجود آورد اقدامی ضد امنیت ملی محسوب شده و سازمان قضایی نیروهای مسلح در حیطه وظایف خود با آن برخورد قانونی میکند. |
|||
|
|
۱۸:۲۴, ۱۳/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۵ ۱۹:۴۱ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۱۳/مرداد/۹۵ ۱۶:۲۴)A L I نوشته است: به نام خدا واقعا کار از خنده و گریه هم گذشته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چه خبره در مملکت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یالثارات را بخاطر اعتراض به وضع جنسی و پوشش برخی هرزه پوشان، میبندند، آنوقت زن هنرپیشه هرزه پوش، دست در دست مثلا آقای شوهرش، دکمه مانتواش را باز میگذارد و شلوار تنگ و چسبانش را جلوی چشم شوهرش به معرض دید دیگران قرار میدهد و با هزار ادا و عشوه ، عکس میگیرند از او و در کنار آن، شوهر بی غیرتش هم به دوربینها لبخند میزند و کلی ذوق میکند و جالبتر اینکه این وقایع و عکسها به صورت آنلاین و برخط در تلگرام و اینستاگرام بازنشر میشود و حتی یک سایت معلوم الحال و به شدت زرد به نام مد آنلاین، میاید این پوششها را تجزیه و تحلیل میکند بعد به جای توقیف سایت مدآنلاین آمده اند یالثارات را توقیف میکنند. بله یالثارات شاید افراط کرده ولی تفریط آن هنرپیشه ها با آن پوششهای زننده اشان، باعث افراط یالثاراتیها شده و اگر قرار بر برخورد باشد باید با هر دوی آنها برخورد کرد به خصوص با مسببان این بدن نماییها. و عباسی را هم بخاطر اعتراض به حق و نقد ارتش در برخی امور، بازداشت میکنند در حالیکه برخی سیاسیون همین دولت به صورت غیرمستقیم و گاهی مستقیم کلی بد و بیراه به سپاه و ارتش گفته اند و ایران را از نظر نظامی ضعیف میدانند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فکر میکنید منظور عالیجناب از اینکه ما سرهنگ نیستیم، چیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا فکر نکنید که منظورش سپاه است !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! آیا ما در جمهوری اسلامی ایران زندگی میکنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینجور که اینها پیش میروند، ممکن است هرکه گفت مرگ بر آمریکا و اسرائیل را هم دستگیر و زندانی کنند که البته آرزویشان را با خود به گور میبرند همانطور که کودتاگران نوژه و 28 مرداد و همتایان کودتاگر ترک آنها در ترکیه، این آرزو را به گور بردند. انقدر اوضاع بیخ پیدا کرده حتی دیگه دل و دماغ مطلب گذاشتن در تالار گفتگوی بیداری اندیشه را هم ندارم. |
|||
|
|
۱۸:۳۱, ۱۳/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۱۳/مرداد/۹۵ ۱۸:۲۴)عدالت نوشته است: پوشش برخی هرزه پوشان بنده هم از این وضع ناراحتم، از مدل پوشش این بازیگران ، ولی به هیچ وجه چنین اجازه ای نیست که بهشون توهین بشه. این کار دید رو نسبت به قشر مذهبی بدتر و بدتر میکنه ! چرا ما نباید بازیگر ارزشی درست داشته باشیم تا تلویزیون فقط جولانگاه این افراد باشه و با با فحش دادن اسم بچه مذهبی هارو خراب کنیم ! حجاب اگه خرابه ، به خاطر کار های ماست، نه هرزه پوشی این افراد معلوم الحال |
|||
|
|
۱۸:۳۳, ۱۳/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۵ ۱۸:۴۰ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۱۳/مرداد/۹۵ ۱۸:۳۱)Mohammad Trust نوشته است: بنده هم از این وضع ناراحتم، از مدل پوشش این بازیگران ، ولی به هیچ وجه چنین اجازه ای نیست که بهشون توهین بشه. به نام خدا دوست عزیز بحث از بی حجابی دیگه گذشته، الان پوششها سکسی و جنسی شده آنهم برای زنان متاهل و متاسفانه در کنار همسرشان الان که دیگه گشت ارشاد و کمیته و برادران و خواهران بسیجی هم کاری با اینها ندارند و نمیگویند بالای چشمتان چرا ابروست، پس چرا اینها به جای اینکه بهتر شوند هر روز بدتر میشوند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اون موقع میگفتیم از لج گشت ارشاد اینکارها را میکنند، الان که دیگر گشت ارشادی وجود ندارد، پس با کی لج میکنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بجز این است که میخواهند جوانان مجرد و حتی متاهلان را دچار اوهام جنسی کنند با این وضع لباس پوشیدنشان؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باور کنید اگر الان جمهوری اسلامی نبود، اینها دست لیدی گاگا و جنیفر لوپز را از پشت میبستند همانطور که همتایانشان در دوره فیلمفارسیها، این کار را میکردند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| رو نمایی از ساخت ضریح جدید حضرت امام حسین علیه السلام در قم | محب الزهرا | 10 | 8,486 |
۱۵/مهر/۹۱ ۱۷:۵۸ آخرین ارسال: مرغ باغ ملکوت |
|

![[تصویر: 422052_134.jpg]](http://cdn.mashreghnews.ir/files/fa/news/1392/7/22/422052_134.jpg)
![[تصویر: 13910431142237568_PhotoL.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/04/31/13910431142237568_PhotoL.jpg)
![[تصویر: 13910431142232599_PhotoL.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/04/31/13910431142232599_PhotoL.jpg)

![[تصویر: 13940125183330285099494.jpg]](http://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim/Uploaded/Image/1394/01/25/13940125183330285099494.jpg)