|
توهین در فضای مجازی
|
|
۲۱:۰۹, ۶/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۵ ۲۱:۱۰ توسط ام ابیها.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اولین بار اون خانوم مجری برزیلی بود که لباس غیر اسلامی پوشیده بود.
اما به خاطر حساسیت موضوع زیاد بولد نشد. دومین بار مسی بود. دومین باری که ایرانیهای مودب شروع به توهین به آدم معروفی کردن جام جهانی بود. اونقدر تو صفحه مسی بد و بیراه نوشتن که کفاشیان هول کرد و گفت ما واسه مسی تولد میگیریم. یعنی ما فکر کردیم اون مهمونی با مثلا شکیرا رو ول میکنه و میاد اینجا براش دو انگشتی دست بزنیم... خلاصه... نمیدونم چه اصراری بود که دل مسی رو به دست بیاریم. بعدشم که دیگه باب شد. از شهاب حسینی و اصغر فرهادی تا بازیکنان فوتبال اروپایی و حتی اوباما و دخترش. اما نکته جالب این بود که هم مسی و هم دختر اوباما به دلیل معذرت خواهی بقیه ایرانیان گفتن که ایرانی ها افراد مودبی هستن. اما چرا؟ چرا یه روزی بقیه مردم و هنرمندان و حتی مسئولین مملکتی ما باید به دنبال دلجویی از سلبریتی ها باشن؟ اخیرا کمپینی تشکیل شده که بی ادب ها رو بلاک کنیم. سوال اول اینجاست که اون آدم بی ادب چلاقه که یه اکانت دیگه نسازه و با اون حتی به بلاک کنندگانش فحش مجدد نده؟؟؟ آیا اینستاگرام کنتور می اندازه که یه نفر چند تا اکانت داره؟؟؟ آیا آدمهایی که کار دارن و سر کارن و هنر مندن یا سیاستمدارن میتونن آدمهای علاف و وبگرد رو تربیت کنن؟ آدمی که بیکاره و تمام تفریحش و کارش میتونه توهین و ناسزا باشه. اما... نکته مهمی که برام جالب بود اینه که آیا تو دنیا فقط ما اینطوری هستیم که بزرگانمون میخوان بی ادبهای اینترنتی رو ادب کنن؟ یه برنامه شبانه ای هست توی آمریکا با مجری گری جیمی کیمل که مجری بسیار مبتکریه و اگه یادتون باشه همونیه که کلیپ سر کار گذاشتن بچه ها در شبهای هالووین رو پخش کرد. در باب ابتکار این مجری میشه یه تاپیک زد و ساعتها بحث کرد. یکی دیگه از ابتکارات این مجری خوش ذوق اینه که هر سلبریتی ای رو میاره و ازشون میخواد که توییتهاشون رو بخونن. البته که این توییتها اونقدر زشته که من نمیتونم حتی یه عکس کوچولو براتون بذارم. وقتی این برنامه ها رو دیدم، به فکرم خطور کرد که همه جای دنیا بی ادبن. و محاله که کسی بتونه یک بی ادب مجازی که وقت آزاد و دهان بی چاک و بست داره رو ادب کنه. چرا ما اونقدر کاسه داغ تر از آشیم در مسائل حاشیه ای و بی اهمیت؟؟ چرا باید به دنبال درمان آدم های روانی مجازی باشیم؟ موضوعات زیادی هست واسه کمپین درست کردن. چرا بی اهمیت ترینشون؟؟؟ کمپین تحریم پزشکان متخلف. مثلا پزشکی که بخیه صورت بچه ای رو باز کرد رو ازش اسم میبردن و از مردم میخواستن دیگه بهش مراجعه نکنن. یا همین دکتری که زده تو گوش دختر بچه. یا کمپین نخریدن اوتول داخلی. یا کمپین مسافرت نرفتن و رفتن به تفریح گاه های شهر خودمون که مسئولین هر شهر به فکر تفریحات مردم اون شهر باشن. یا کمپین دوچرخه سواری و عدم استفاده از ماشین شخصی. یا کمپینی برای تقاضا از ایرانسل و همراه اول و محسن و هوم کر و .... واسه این که به جای ماشین به مردم دوچرخه هدیه بدن. یا کمپینی برای تقاضا از دولت برای تغییر سیستم آبیاری زمینهای زراعی که آب پشت سدها هدر نره. یا کمپینی برای تقاضا از مردم شمال برای برگردوندن شالیزارها به جای باغ کیوی و عدم فروش به تهرونی های خوش گذرون. یا کمپینی برای مانتو نخریدن تا مانتوها با کیفیت و حجاب بشه. یا هزار و یک اتحاد برای درست کردن عملی کشور. نه فضای مجازی و تحریم یک مشت بیمار روانی. |
|||
|
|
۰:۲۹, ۷/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
حالا من باز یه چیزی میگم ، میخندین ، منتهی باور کنید اینها یکی از مشلات اینه که سن ازدواج رفته بالا.
شما متاهل باشی، جرات میکنی بیای و فحش بدی ؟ نمیگی زنت میخونه ؟ فامیلا میخونن ؟ بی فرهنگ بودن برخی بماند... |
|||
|
|
۱۲:۰۴, ۷/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام.
بیشترین توهین و حرف زشت و بی ادبی رو همین به اصطلاح حزب اللهی ها و بسیجی ها انجام میدن. کافیه فقط 5 دقیقه از وقت روزانه تون رو توی شبکه های مجازی مخصوصا اینستاگرام بگذرونید تا متوجه بشید. فرقی هم نمیکنه چه کانالی یا چه پستی باشه به محض اینکه از چیزی خوششون نیاد شروع میکنن فحاشی .نه فقط به طرف مقابلشون بلکه به خانواده اون شخص هم توهین میکنن..... زشت ترین توهین هایی که نمیتونید فکرشم بکنید اینا راحت به زبون میارن. بعدم زیر پست شون امام حسین امام حسین میگن. ![]() یعنی جوری اینا رو شستشوی مغزی دادن که فک میکنن فحش دادن به مخالفا جهاد در راه خداست. خودشون هم بعضی وقتا همینو میگن. البته به اندک بسیجی ها و حزب اللهی های این تالار که باز مودب تر هستن یه وقت بر نخوره.
|
|||
|
۱۴:۴۴, ۷/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۵ ۱۴:۴۷ توسط A.E.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
امام صادق ـ علیه السلام ـ فرمود: « فحش دادن ظلم است و ظالم در آتش دوزخ قرار دارد.برگرفته شده از http://ahlolbait.blog.ir خانم پارمیس شما اینو میگید ودقیقا برای بنده عکس این اتفاق افتاده و با وجود اینکه من سعیمو کردم تا ادبو رعایت کنم اما مخالفان مارو با الفاظشون مورد عنایت قرار دادن (البته قصد ندارم بگم شما خدایی نکرده الکی میگین ) وخانم ام اییها من واقعا باشما موافقم هیچوقت نمیشه جلوشو گرفت
|
|||
|
|
۱۵:۲۴, ۷/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۵ ۱۵:۳۵ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
برخی فقط توهین به مومن را غیر مجاز می دانند: http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=210526 تعریف مومن در این سایت به این صورت آمده: نقل قول:در فقه گفته اند و در قانون هم آمده مومن یعنی شیعه. هر چند عادل و با تقوا نباشد. البته با توجه به فتواهایی که در این سایت ذکر شده، به نظر می رسه که بسیاری از علما به طور کلی ناسزاگویی را غیر مجاز دانسته اند. سوال: فحاشی و ناسزا گویی نسبت به یكدیگر چه صورتی دارد؟ پاسخها: حضرت آیه الله خامنه ای(دام ظله): فحاشی جایز نیست. حضرت آیه الله مكارم شیرازی(دام ظله): سخنان ركیك و فحاشی شایسته انسان مومن نیست و در بسیاری از موارد مصداق محرمات است. حضرت آیه الله فاضل لنکرانی(رحمة الله علیه): اخلاق اسلامی باید در تمامی موارد رعایت شود. حضرت آیه الله تبریزی(رحمة الله علیه): فحاشی و سباب مومن حرام است. حضرت آیه الله سیستانی(دام ظله) : فحاشی و ناسزاگویی اگر به مومن باشد جایز نیست. |
|||
|
|
۱۶:۳۷, ۷/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۵ ۱۶:۴۴ توسط فیروزه ی سبز.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول:شما فکر میکنید حزب الهی بیشتر وسوسه میشه یا غیره حزب اللهی؟؟؟.. هر کس در یک جامعه باید اول به سهم خودش دقت کنه . ما دنبال نتیجه ایم ولی وظیفه مهمتره . به این فکر کنیم که سهم من از ایفای نقش در جامعه از دارم توش زندگی میکنم چیه ؟در جوامع مجازی به علت اینکه فرد فکر میکنه در اون ناشناسه ، رفتار خودش رو تغییر میده و فکر میکنه که آزاده هر کاری می خواهد میتونه بکنه ! من خودم بارها به اقسام اشکال امتحان کردم . (به غیر از مقابله به مثل )چون انواع قوانین اجتماعی توی نت بی معنی ه .نهایت اکانت فرد باطل میشه و یکی دیگه می سازه و ادامه میده .اهرم زور هم چیز عجیبیه! فکر میکنن جریمه نمیشن ،کلا مجاز هستند ! ولی این مهمه که من وظیفه ام رو پیدا کنم و بهش عمل کنم .چیزی که بیشتر از همه من رو میترسونه اینه که ما داریم با همین افراد در جامعه ی واقعی هم زندگی میکنیم و اگه قانون در لحظه برداشته بشه ،چه اتفاقی میافته ؟؟؟ |
|||
|
|
۲۳:۱۷, ۹/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مرداد/۹۵ ۲۳:۲۲ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
یادتونه گفتم بیشترین و زشت ترین توهین ها رو چه قشری انجام میدن:
شاهد از غیب رسید: بفرمایید: توهین یا لثارات به بازیگران جالبه طلبکار هم شدن که مهران غفوریان باید عذر خواهی کنه!!!!! ![]() ![]() (۷/مرداد/۹۵ ۱۶:۳۷)فیروزه ی سبز نوشته است: شما فکر میکنید حزب الهی بیشتر وسوسه میشه یا غیره حزب اللهی؟؟؟.. چه ارتباطی داره؟؟؟ حزب الهی هم یه اسمه یه واژه هستش. دلیل نمیشه هر کس اسم حزب الهی روش بود کمتر اشتباه کنه. |
|||
|
|
۱:۱۰, ۱۰/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
جواب مهران غفوریان:
![]() |
|||
|
|
۲:۰۵, ۱۰/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۵ ۲:۰۶ توسط فیروزه ی سبز.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۹/مرداد/۹۵ ۲۳:۱۷)پارمیس نوشته است: یادتونه گفتم بیشترین و زشت ترین توهین ها رو چه قشری انجام میدن:خودتون جواب خودتون رو دادید ![]() توهین یک نشریه رو به این جامعه تعمیم دادید. این حرکت یا فحاشی ، یک جلوه ی زشت از انحرافاتیه که در دنیای مجازی اتفاق میافته . امکان این اتفاق برای همه هست .فرق نمیکنه حزب اللهی باشه یا سلطنت طلب یا کورش طلب هر کس که این رو نفههمه که ادب اجتماعی به چه درد میخوره توی این دایره است.به نظرم فحاشی یه مدل از وندالیسم ه ولی از نوع مجازیه . بی ادبی از طرف هر کس باشه مضمومه . |
|||
|
|
۱۵:۴۱, ۱۰/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
هنرمندای ما دوست دارن همه مثل جرج کلونی و کامرون دیاز لباس بپوشن.
اما باهاشون مثل حضرت علی و حضرت زهرا رفتار بشه. هر کی آزادی میخواد پای توهیناش هم وایسته. کاش معذوریت اخلاقی نداشتم تا عکسهایی از توهینهایی که در همه جای دنیا به بازیگرا میشه رو براتون میذاشتم. مهم اینه که این موضوع اصلا مهم نیست. تو گوگل سرچ کنین jimmy kimmel tweet reading تا ببینید تو دنیا چه توهینهایی میشه. اگه معتقد به اسلامید که چرا پوششی رو انتخاب میکنید که مغایر با اسلامه. و اگر معتقد به دموکراسی و فشن هستید بپذیرید که یکی هم ممکنه خوشش نیاد و توهین کنه. این من باب حمایت از حرف یا لثارات نیست. فقط به شدت میبینم که هنرمندای ما شتر مرغن. موقع باربری مرغن و موقع تخم گذاری شترن. شاید هم کلا ما ایرانیا اینطوری هستیم. اما اونی که واضحه دو رویی و نون به نرخ روز خوری بازیگرهاست که متاسفانه تریبون هم دستشونه. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نكتهای بسيار مهم در خصوص گفتوگوها، به خصوص در فضای مجازی | راوی110 | 0 | 853 |
۲۵/مهر/۹۶ ۱۲:۱۰ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| تاثیرهای مثبت و منفی فضای مجازی بر هوش کودکان | mahdy30na | 0 | 804 |
۲۲/شهریور/۹۵ ۱۶:۱۰ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| رفتار در فضای مجازی | علی املشی | 0 | 1,194 |
۲۶/فروردین/۹۵ ۲۳:۲۴ آخرین ارسال: علی املشی |
|
| نگاهی به واقعیتهای موجود چت در فضای مجازی | mahdy30na | 0 | 867 |
۴/بهمن/۹۴ ۱۳:۲۴ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| حد ارتباط با نامحرم در فضای مجازی | أین الرجبیون | 1 | 1,376 |
۱۶/دی/۹۳ ۱۰:۴۱ آخرین ارسال: أین الرجبیون |
|

![[تصویر: surprise.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/surprise.png)

![[تصویر: 617247_900.jpg]](http://diyarmirza.ir/wp-content/uploads/2016/07/617247_900.jpg)