|
موانع ازدواج را ازجلوی پای جوانان بردارید!
|
|
۱۳:۲۵, ۲۵/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۵ ۱۳:۲۶ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
طبق سنت موجود درایران خواستگاری ازسوی مردان صورت می پذیرد.بنابراین اگر مردان ما آمادگی ازدواج رانداشته باشند اقدام به خواستگاری برای ازدواج نمیکنند. اینک باید دید چه موانعی جلوی پای جوانان پسر ماست؟ یک:اولین ومهمترین مانع بیکاری است .چرا که طبق قانون مدنی پرداخت نفقه برعهده مرد است وتا زمانیکه مردام ما سرکار نباشند ویا دریافتی کافی نداشته باشند هرگز بسوی ازدواج گام برنمیدارند. اینجاست که دولت تکلیف جدی دارد تا جوانان مارا از این معضل نجات دهد. دو:مانع دوم که موجب میشود جوان نتواند بموقع ازدواج کند مساله سربازی است که یادگار دوران رضا خانی است وجوانان مارا عملا سه سال از عمرشان را تلف میکند .البته اگر مساله آموزش نظامی باشد این امر ظرف یک یا دوماه انجام میشود نه دوسال سه:یکی ازموانع دیگر یکسان سازی حقوق اجتماعی در باره پسران ودختران است مثلا در استخدام ویا کنکور اولویتی برای پسران درنظر گرفته نمیشود درنتیجه معمولا شانس موفقیت برای دختران بیشتر است ونتجه حاصل عقب افتادگی پسران ودوری از ازدواج میگردد .بنابراین مسوولان نباید دراین موارد اسیر برخی برابری های غیر عادلانه بشوند. چهار:وجود سنت های غلط وپر هزینه در کشورمان درامر مقدمات ازدواج . این هم از موانع دیگری است که جوان را نگران ورود به این عرصه میکند . تنها راه اینستکه ازدواج هارا ساده کنیم وبگذاریم برخی هزینه ها پس از ساماندهی زندگی مشترک صورت پذیرد ودر همان آغاز نفس جوانان را نگیریم مانند هزینه ای عقد وعروسی وسنتهای دیگر |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۱۳, ۲۶/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۶/مرداد/۹۵ ۱۲:۳۸)aliabad نوشته است: گرامی شما بالاخره بدون صیغه عقد یا با صیغه عقد . تکلیف رو روشن کن . هر کدوم یه بار محتوایی و معنایی داره . همه اینها بحث شده و این شمایی که یا نخوندی و یا اینکه ... .(۲۶/مرداد/۹۵ ۱۲:۳۸)aliabad نوشته است:جناب علی اباد ، این رو شما میدونی که "حَلَالُ مُحَمَّدٍ حَلَالٌ أَبَداً إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ وَ حَرَامُهُ حَرَامٌ أَبَداً إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ لَا يَكُونُ غَيْرُهُ وَ لَا يَجِيءُ غَيْرُهُ وَ قَالَ قَالَ عَلِيٌّ(علیه السلام) مَا أَحَدٌ ابْتَدَعَ بِدْعَةً إِلَّا تَرَكَ بِهَا سُنَّةً" يعني: حلال محمد هميشه تا روز قيامت حلال است و حرامش هميشه تا روز قيامت حرام، غير حكم او حكمى نيست و جز او پيغمبرى نيايد و على(علیه السلام)فرمود: هيچ كس بدعتى ننهاد جز آنكه به سبب آن، سنتى را ترك كرد. " شيخ كليني، الكافي، تهران، انتشارات اسلاميه، سال 1362 ه ش، چاپ دوم، ج1، ص 59." هم داریم . منظورتون از مجمع تشخیص همون مجمع تشخیص مصلحت نظام هست دیگه ؟ از سوی دیگه کار تشخیص مصلحت چیه ؟ نقل قول:اصل یکصد و دوازدهم: مجمع تشخیص مصلحت نظام برای تشخیص مصلحت در مواردی که مصوبه مجلس شورای اسلامی را شورای نگهبان خلاف موازین شرع و یا قانون اساسی بداند و مجلس با در نظر گرفتن مصلحت نظام نظر شورای نگهبان راحالا چطور چیزی که خلاف شرع هست رو مشروع بدونه؟ این رو مطالعه بفرمایید تا اگه موضوع مشخص نشد خدمت شما یه مواردی رو بازگو میکنم. موضوع: تشکیل مجمع تشخیص مصلحت نظام شما از مرجعت بپرس ببین چنین حکمی رو داده یا اینکه بر حرمتش دست گذاشته. این رو حتما پاسخ بگین . (۲۶/مرداد/۹۵ ۱۲:۳۸)aliabad نوشته است: اما درمورد مطلب بنده قرار نبود که وارد مسایل خصوصی شوید اما برای شما مینویسم من خودم وبرادرم پس از سربازی وپیدا کردن کار ازدواج کردیم . درمورد فرزندانم دو پسرم پس از سربازی وپیدا کردن کار ازدواج کردند وپسر سوم هم هنوز سربازی (بیگاری ) نرفته ومشابه انها خواهد بود .گرامی فرزندانتون رو براتون خدا حفظ کنه و ثمره نیک ببینین ازشون. و به قولی باقیات و صالحات باشه . ![]() فقط برای اینکه مشخص بشه چی بچی هست یه شاهد مثال از خودتون خواستم. مرسی. (۲۶/مرداد/۹۵ ۱۲:۳۸)aliabad نوشته است:نمیخوام تو مباحث زندگی خصوصیتون دخالت کنم ویا بگم توضیح بدین . فقط چون گفتین فقط یه سوال میپرسم که اگه مناسب میدونین فقط با بله و یا خیر بگین. ایا دخترتون و یا پسراتون رو بصورت همین روش که میگین ازدواج سفیده ،خونه بخت فرستادین ؟ |
|||
|
۲۱:۵۴, ۲۱/مهر/۹۵
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
سلام وشب بخیر عجیب است من تصور میکردم این پست بسته شده است الان متوجه سوالات شما شدم ببخشید 1- بله اگر صیغه خواندشود کاملا بلاایراد است 2- حلال محمد حلال است اما مجمع تشخیص مصلحت میتواند موقتا حرام کند وبالعکس شما از مصوبات آن خبری ندارید .ازجمله ربا را در بانکهای قبل از انقلاب حلال کردند وموارد دیگر 3- فرزندان من خودشان همسرشان را انتخاب کردند وما پذیرفتیم البته در همه موارد موفق نبودیم . مشکل ازدواج تنها با همین روش مطروحه قابل حل است والا امام عصر باید بیایند وحل کنند موفق باشید |
|||
|
۱۵:۰۳, ۲۳/مهر/۹۵
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۱/مهر/۹۵ ۲۱:۵۴)aliabad نوشته است: بنام خدا با سلام مجدد خدمت عل اباد گرامی ، روزتون بخیر در پستهای پیشین این موضوع روشن شده اما شما تعریفی صحیح و پایبند ندارید. (۲۵/مرداد/۹۵ ۲۳:۱۷)aliabad نوشته است: بنام خداتو ارسال 9 این تاپیک پاسخ شما رو دادم اما شما نپذیرفتین : من چی گفتم ؟ (۲۶/مرداد/۹۵ ۱۲:۰۵)mahdy30na نوشته است: گرامی اگه صیغه خونده بشه که دیگه معاطاتی نیستاما شما همچنان بر حرف خودتون هستین. جناب علی اباد به شمار براتون چند نکته میگم امیدوارم توجه بفرمایید. (۲۱/مهر/۹۵ ۲۱:۵۴)aliabad نوشته است: 1- بله اگر صیغه خواندشود کاملا بلاایراد استعقدی ( عقد نکاح ) که در اون صیغه جاری بشه اون دیگه نکاح معاطاتی ،_ ازدواج سفید_ نیست . شما که حقوق خونده هستید ، باید این مبانی رو اطلاع داشته باشین .شرایط عقد و شقوق عقود و ... رو باید مطلع باشد . (۲۱/مهر/۹۵ ۲۱:۵۴)aliabad نوشته است: 2- حلال محمد حلال است اما مجمع تشخیص مصلحت میتواند موقتا حرام کند وبالعکس شما از مصوبات آن خبری ندارید .ازجمله ربا را در بانکهای قبل از انقلاب حلال کردند وموارد دیگراین عبارت شما چند اشکال داره گرامی ، که با اجازتون دوتاشو عرض میکنم و امیدوارم شما هم اگه ایرادی دارید صحیح مطرح کنید ، حلال محمد ادامش چیه ؟ "حَلَالُ مُحَمَّدٍ حَلَالٌ أَبَداً إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ وَ حَرَامُهُ حَرَامٌ أَبَداً إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ لَا يَكُونُ غَيْرُهُ وَ لَا يَجِيءُ غَيْرُهُ وَ قَالَ قَالَ عَلِيٌّ(علیه السلام) مَا أَحَدٌ ابْتَدَعَ بِدْعَةً إِلَّا تَرَكَ بِهَا سُنَّةً " این کلام از امام صادق علیه السلام هستش و خودش باز نکاتی ریز توش داره که مجالش نیست ،حلال محمد هميشه تا روز قيامت حلال است و حرامش هميشه تا روز قيامت حرام، غير حكم او حكمى نيست و جز او پيغمبرى نيايد و على(علیه السلام)فرمود: هيچ كس بدعتى ننهاد جز آنكه به سبب آن، سنتى را ترك كرد حالا شما چطور با این عبارت میگید که : (۲۱/مهر/۹۵ ۲۱:۵۴)aliabad نوشته است: مجمع تشخیص مصلحت میتواند موقتا حرام کند وبالعکسگرامی کمی تامل کنید تو متن حدیث بعد به عبارت خودتون . نقل قول:اصل يكصد و دوازدهم :خوب بریم روی قسمت دیگه هر چند از اهداف مجمع تشخیص مصلحت نظام , مصالح و منافع ملّی است, ولی اینطوری نیست که تو این کار, هیچ قاعده و معیاری در کار نباشه . مصلحت اندیشی حاکم, باید با توجه به شریعت انجام بشه . بنابراین, حاکم اسلامی, نمی تواند برای برآوردن مصالح ملّی, اصول و ارزشهای اسلامی را نادیده بگیرن و حرامی را حلال و حلالی را حرام کنن. خوب چطور شما امری رو که شرعا و اتفاقی بین علما هست ، رو حلال میخوایید بدونین؟ حکم نکاح معاطاتی رو خودتون بهرت بلدین که ، عقود رو صحیح میدونن ولی عقد نکاح رو ایا صحیح میدونن؟ امام خمینی (رحمة الله علیه) معتقدند «نکاح بر دو قسم دايم و منقطع است و هرکدام محتاج عقدي است که دارای ايجاب و قبول لفظي است که بر انشای معنای مقصود و انشای رضایت بهنحویکه در نزد اهل محاوره معتبر است، دلالت نمایند. مجرد رضايت قلبي طرفين و معاطاتي که در غالب معاملات جريان دارد و نوشتن آن یا بهغیراز شخص لال، اشارهای که این معنا را برساند، هیچیک کفایت نمیکند.» خمینی، روح الله، تحریر الوسیله، موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (رحمة الله علیه)، تهران، 1385، ج2، ص 263 کلام فقها رو براتون بازم میارم ببینین : برخی از فقها درباره باطلبودن نکاح معاطاتی به آيه 21 سوره نساء استناد کردهاند: « َ إِنْ أَرَدتُّمُ اسْتِبْدَالَ زَوْجٍ مَّكَانَ زَوْجٍ وَ ءَاتَيْتُمْ إِحْدَاهُنَّ قِنطَارًا فَلَا تَأْخُذُواْ مِنْهُ شَيْئا أَ تَأْخُذُونَهُ بُهْتَانًا وَ إِثْمًا مُّبِينًا/ وَ كَيْفَ تَأْخُذُونَهُ وَ قَدْ أَفْضىَ بَعْضُكُمْ إِلىَ بَعْضٍ وَ أَخَذْنَ مِنكُم مِّيثَاقًا غَلِيظًا: و اگر خواستيد همسرى [ديگر] به جاى همسر [پيشين خود] ستانيد، و به يكى از آنان مال فراوانى داده باشيد، چيزى از آن را پس مگيريد. آيا مىخواهيد آن [مال] را به بهتان و گناه آشكار بگيريد؟/ و چگونه آن [مهر] را مىستانيد با آنكه از يكديگر كام گرفتهايد، و آنان از شما پيمانى استوار گرفتهاند؟» آيتالله خويي در اشاره به این روایت فرمودهاند: «اين روايت بر اعتبار لفظ و نيز عدمکفایت رضايت قلبی بهتنهایی اشاره دارد، بلکه دلالت آشکاری بر عدمکفایت تلفظ به غير الفاظ معين دارد.»خويي، سيدابوالقاسم: «مباني في شرح العروه الوثقي»، قم، موسسه احياء آثار الامام الخويي، بي¬تا، ج33: ص129 در روایتی از امام باقر(علیه السلام)، کلمه میثاق در آیه به الفاظ عقد نکاح اشاره دارد. بريد بن معاويه عجلي گويد: «از امام باقر(علیه السلام) راجع به تفسير عبارت «و أخذن منكم ميثاقاً غليظاً» پرسيدم، امام فرمود: «ميثاق همان کلمهای است که با آن نکاح واقع میگردد.»كليني، الکافی، ج5، ص561- حرّ عاملي، وسائل الشیعه، ج20، ص262. آیتالله سبحانی فرمودند: «ازدواج سفید همان ازدواج معاطاتی است و شرعاً کافی نیست و باید اگر باکره است با اذن پدر عقد خوانده شود و مهریه معین شود. متأسفانه موضوعی که شبیه زنا رایگان است، نام ازدواج به خود گرفته است. در عقد دایم و موقت هردو باید عقد خوانده شود و حد و حدود روشن شود.» جناب علی اباد اگه این مستندات برای شما کفایت نمیکنه بر وجود صیغه عقد و مواردی که به عدم معاطات داره در جاری کردن صیغه نکاح بگید . تا اینجا هم موقعیت و هم جایگاه تشخیص مصلحت نظام و هم نگاه فقها و ... رو براتون ارودم بر اینکه کلام شما صادق بر اینها نیست. (۲۱/مهر/۹۵ ۲۱:۵۴)aliabad نوشته است: شما از مصوبات آن خبری نداریدشما اگه اطلاع دارید بگید که در کدامیک از مصوبات و موارد یاد شده این حکم داده شده و یا فرضا ، چنین نظری داده شده؟ درباره ربا هم خدتون بهتر بلدین مباحثش رو . نظر فقها چی هست ؟ (۲۱/مهر/۹۵ ۲۱:۵۴)aliabad نوشته است: مشکل ازدواج تنها با همین روش مطروحه قابل حل است والا امام عصر باید بیایند وحل کنند موفق باشیدیعنی امام زمان تشریف بیارن و ازدواج ( زنای مجانی رو ) مهر تایید بزنن؟ عزیزم ، یکبار دیگه مطالب رو بخونین ، اگه مطلبی نو و اشکالی جدید هست بفرمایید و در غیر این صورت ابعاد مطلب شما مطرح و پاسخ داده شده ، موفق باشید |
|||
|
۱۷:۲۲, ۲۳/مهر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۵ ۱۷:۴۸ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بنام خدا سلام وتشکر از ادامه مباحثه بنده در دفاع از ازدواج سفید درنهایت باشما باین نتیجه رسیدیم که باید صیغه خوانده شود . خوب اگر تنها اشکال آن صیغه است خوانده میشود ومشکل حل میگردد. شما بدون صیغه را معاطات دانستید بنده عرض کردم اگر معاطات باطل است آن هم با تصویب مجمع تشخیص مصلحت قابل حل است .چگونه؟ موضوع درمجلس شورا مطرح گردیده وبه تصویب میرسد بعد شورای نگهبان آنرا بدلیل مخالفت باشرع رد میکند آنگاه مجلس مجددا اصرار برآن میکند ومیرود در مجمع تشخیص وتصویب میشود .در نتیجه آنچه باطل بود میشود صحیح . میبینید چقدر ساده است؟ بله موارد عدیده در مجمع اصلاح شده است مانند دیه مساوی اقلیتها با مسلمانان که دراسلام نصف است. دریافت مبالغ ربوی قبل از انقلاب که مجاز شمرده شد. پذیرش اصلاحات ارضی شاه که خلاف شرع بود وبیش از30 مصوبه دیگر در این موارد حلال محمد ویا حرام آن موقتا برعکس میشود اما همچنان حکم خدا درکتاب وروایت ثابت است ضمنا حهت اطلاع عرض شود که مساله اضطرار وضرورت ومصلحت امری است که درقرآن کریم آمده وفرد وجامعه میتواند احکام الهی را هرچه باشد درآن موارد اصلاح کند بنابراین این اقدام خود براساس مجوز الهی است ومنعی ندارد .درپایان اگر مشکل جوانان دراین زمینه حل نشود دیگرراهی بجز توسل بامام عصر وجودندارد.موفق باشید
|
|||
|
۱۸:۴۲, ۲۳/مهر/۹۵
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۳/مهر/۹۵ ۱۷:۲۲)aliabad نوشته است: عزیز دل علی اباد گرامی ، پدر محترم ، چیزی که شکل دیگه بگیره ایا همون میشه؟ بنده با شما و شما با بنده به نتیجه ای نرسیدی . بلکه خواستین قالب رو در ظاهر تغییر بدید. مثلا میتونیم عقد اجاره رو بگیم عقد بیع؟ بعد بگیم که حالا یجور باهم کنارمیایم ؟ عقد معاطاطی رو میشه برای من تعریف و ویژگی های اون رو بگید؟ و ذز کنارش تعریف و شزایط فقهی و حقوقی عقد نکاح ( دائم و موقت ) ارایه بدین؟ اینا که دیگه دم دستون هست/ (۲۳/مهر/۹۵ ۱۷:۲۲)aliabad نوشته است:بنده نخیر بلکه قواعد عقود چنین میشمره. به ماچار خوذم کمی دوباره توضیح میدم ولی این دلیل نمیشه شما سکوت اختیار کنید بلکه شما هم مفهوم خودتون رو باید توضیح بدید معاطات عبارت است از مبادله و داد و ستد بدون عقد مخصوص و به تعبیر دیگر المعاطاة:: المناولة، واصطلاحا: أن يعطي كل من اثنين عوضا عما يأخذه من الآخر. (مج 1: 297، المكاسب " طبعة الشهيدي ": 81) - امیدوارم خونده باشین کتاب مکاسب رو . و حتی میتونین تو همین کتاب مکاسب شیخ مرتضی انصاری جلد 3 همون اوایل این معاطات رو بیشتر پیگیر باشین که چی هست. و به مفهوم کلی معاطات هر معامله و معاوضهای است که در آن ایجاب و قبول (صیغه مخصوص) نباشد اعم از آنکه لفظ دیگری گفته شود یا گفته نشود. خوب شما این رو تو صیغه عقد چطور میخواین جا بدین؟بحای صیغه عقد نکاح صیغه عقد بیع جاری میکنین؟ از شما که حقوق خوندین بعدید میدونم این حرفا رو. لطفا بلند شین و برین کاب قانون مدنی رو بردارین و یه نگاهی به موادی که مربوط به نکاح هست بندازین ببینین چی میگه؟ ماده 1062 - نکاح واقع می شودبه ایجاب وقبول بالفاظی که صریحادلالت برقصدازدواج نماید. شما تو معاطات چنین موردی داری؟ تو کتاب الروضة البهية في شرح اللمعة الدمشقية شهید ثانی ( امیدوارم اینایی که لینک میدم رو بخونین و یکم مستند و با حوصله پاسخ دادن رو تمرین کنید) الفصل الثاني في العقد و يعتبر اشتماله على الإيجاب و القبول اللفظيين كغيره من العقود اللازمة فالإيجاب زوجتك و أنكحتك و متعتك لا غير أما الأولان فموضع وفاق و قد ورد بهما القرآن في قوله تعالى:" زَوَّجْناكَها." وَ لا تَنْكِحُوا ما نَكَحَ آباؤُكُمْ مِنَ النِّساءِ" معتبر است در تحقق عقد نکاح به اینکه مشتمل بر ایجاب و قبول باشد؛ همانند عقود لازمه ی دیگر (که مشتمل بر ایجاب و قبول لفظی اند). پس ایجاب (به صیغه ی ) زوجتک و انکحتک و متعتک می باشد و به غیر این سه صیغه نکاح تحقق نمی یابد، که دو صیغه ی اول مورد وفاق می باشند و در قرآن نیز نکاح به این دو صیغه آمده است. ( " زوجناكها "النساء: الآية 21. " ولا تنكحوا ما نكح آباؤكم من النساء الأحزاب: الآية 54.".) از عروة الوثقی سید یزدی هم براتون میارم که جای برای حرف نباشه که نگفتین موارد و ابعاد دیگه رو «يشترط في النكاح الصيغة ، بمعنى : الايجاب والقبول اللفظيين. فلا يكفي التراضي الباطني ، ولا الايجاب والقبول الفعليين»؛ در تحقق نکاح صیغه شرط می باشد، که مراد از آن نیز همان ایجاب و قبول لفظی می باشد؛ بنابراین کفایت نمی کند تراضی و رضایت باطنی دو طرف، و ایجاب و قبول فعلی نیز کفایت نمی کند. العروة الوثقى - جماعة المدرسین جلد 5 ص588 دوباره بگین که نکاح معاطاتی همون عقد موقت و یا مطالب پیشتر برگردین دیگه کاهمون تو هم میره. حرفی دارین مستند بگین. (۲۳/مهر/۹۵ ۱۷:۲۲)aliabad نوشته است: جناب علی اباد معلومه شما در عالم دیگه سیر میکنین . ببخشین اینطور میگم با پوزش از همه سروران و خوانندگان این مطلب ، اگه نمایندگان مجلس سواد و درکشون از ازدواج سفید و معاطاتی بودن این نگاح مثل شما باشه احتمال تویب هست اما حداقل کفایت میکنه فتاوای مراجع رو جوا بشن و یا یکی چنین حرفی رو مطرح کنه تصویب که هیچ بلک اون شخص رو جاهل میشه خطاب کرد. عزیزم دیگه هرچی تو ذهن مبارک میچرخه رو بیان نکن.چیزی که مخالف شرع هست چه جالب خودتون میگی مخالف شرع یعنی مجلس تشخیص مصلحت خلاف شرع را شرعی میدونه . انچه باطل بود و حرام میشو صحیح و حلال . قرار بود مستند رد کنین نه با مجمل گویی. |
|||
|
|
۱۹:۳۵, ۲۳/مهر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۵ ۱۹:۴۳ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
سلام وشب بخیر ازشما تقاضا میکنم بجای نوشتن یک دقیقه روی مطالب من دقت کنید وبعد تصمیم بگیرید .این مطالبی را که ازکتب فقهی وحقوقی مینویسید من حتما قبلا آنهارا خوانده ام بنابراین باردیگر تکرار میکنم ومنتظر دقت نظر شما هستم عقد معاطات عقد بدون ذکر صیغه است برای هر امری ازجمله ازدواج وباطل است وازدواج سفید رابطه بدون قید وبند اجتماعی است واگر بدون صیغه باشد معاطات وباطل است در اینجا زن ومرد خواسته خودرا بدون ذکر صیغه مبادله میکنند(مشکلی نیست؟) حال اگر صیغه خوانده شود میشود عقد ازدواج بدون تشریفات موجود. در مورد عقد معاطات که باطل است بنده روال قانونی را نوشتم بقول شما مجلس تصویب نمیکند من اصراری برآن ندارم این حق مجلس است .اما تداوم وضع موجود سرانجام آنهارا مجبور خواهد کرد که ازدواج را تسهیل کنند حتی بصورت معاطات .اگر شد شما میتوانید مخالفت کنید؟ قانون باید اجرا شود . موارد خلاف شرع را که در مجمع تصویب شده برایتان نوشتم اگر ابهامی هست از آنجا بپرسید چون من خودم کارشناس حقوقی هستم حداقل به تخصص بنده توجه کنید. برای حل مشکلاتی که لاینحل است اسلام راه حل دارد وولی فقیه یکی ازآن موارد است بقول امام راحل اسلام بن بست ندارد هرچه هست از مسلمانی ماست |
|||
|
۲۰:۳۶, ۲۳/مهر/۹۵
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
نبی مکرم اسلام فرمودند :
کل محدثه بدعه و کل بدعه ضلاله و کل ضلاله فی النار ایجاد هر امری که سابقه در دین نداشته بدعت است و هر بدعتی گمراهی است و هر گمراهی در آتش است بحارالانوار، ج ۲، ص ۲۶۳؛ مسند، احمد حنبل، ج ۴، ص ۱۲۶٫ (۲۳/مهر/۹۵ ۱۹:۳۵)aliabad نوشته است: بنام خدا عزیز دلم شما تعریف معین ارایه بده از ازدواج سفید بعد قدم نو بردار. حتما خوندین ولی الان بخاطر بعضی مباحث به یاد نخواهید اورد. عزیز دل کارشناس حقوق ممکلت پدر من چرا اینقدر تزلزل تو کلام شما هست. خودت میگی رابطه بدون قید و بند بعد با این بی قید و بند بودن قراره جامعه ارامش بگیره؟ (۲۵/مرداد/۹۵ ۱۷:۵۳)aliabad نوشته است: اولا اگر درجائی سخن از ازدواج سفید شد راه حل برای آنانی بود که نمیتوانند ازدواج دائم بکنند ولذا ازدواج سفید که همان صیغه خودمان است درمانی برای آن افراد بود ولذا بنده نیز صددرصد با ازدواج دائم موافقممن الان ازدواج سفید رو متعه بدونم یا نه؟ ایا ازدواج سفید نکاح معاطاتی هست یا نه؟ ایا ازدواج سفیذی که ودش بی قید و بندی به همراه میاره میتونه درمان باشه؟ (۲۶/مرداد/۹۵ ۳:۴۵)aliabad نوشته است: بنام خدامن فقط گفته های خودتون رو برای یاد اوری برخی نکات تقدیم میکنم (۲۶/مرداد/۹۵ ۱۲:۳۸)aliabad نوشته است: سلام بهرحال اگر با خواندن صیغه دو نفر محرم میشوند ومیتوانند درون یک بستر بروند ازدواج سفید همین است منتها شما فرض بدون صیغه رامیکنید درحالیکه بچه مسلمان حتما صیغه را میخواند .ضمنا اگر مصلحت ایجاب کند با تصویب مجمع تشخیص میتوان نکاح معاطاتی را هم پذیرفت .خلط مباحث باهم رو خوب بلدید اما ماهم بلدیم چطور جرح و تعدیل کنیم بالاخره تعریفی از نظریه خودتون ندادید و فقط برپایه اگر شاید و ... پیش رفتین درحالی که از شما بیشتر از اینا انتظار میفرت و اما در ادامه به چه رسیدید؟ (۲۳/مهر/۹۵ ۱۷:۲۲)aliabad نوشته است:الانم که میفرماید : (۲۳/مهر/۹۵ ۱۹:۳۵)aliabad نوشته است: بنام خدا (۲۳/مهر/۹۵ ۱۹:۳۵)aliabad نوشته است: عقد معاطات عقد بدون ذکر صیغه استعقد معاطات عقد بدون صیغه هست و این کلام صحیح و اصلاح شد در نگاه شما جون پیشتر اعتقاد بر موردی دیگه داشتین (۲۳/مهر/۹۵ ۱۹:۳۵)aliabad نوشته است: برای هر امری ازجمله ازدواج وباطل است وازدواج سفید رابطه بدون قید وبند اجتماعی است واگر بدون صیغه باشد معاطات وباطل استعقد نکاح معاطاتی باطل است ( مستندات فقهیش رو پیشتر تقدیم کردم ولی شما دقت نکردید) بزارین براتون اینطوری بگم : عقد نکاح نیاز به جاری کردن صیغه نکاح داره عقد معاطاتی بدون نیاز به حاری کردن صیغه مورد نظر در عقود نکاحی که در اون صیغه عقد جاری بشه ، صحیح و معاطاتی نیست . ( اما در سایر عقود شما میتونی صیغه مربوطه رو جاری نکنی) این و که قبول دارید؟ (۲۳/مهر/۹۵ ۱۹:۳۵)aliabad نوشته است: در اینجا زن ومرد خواسته خودرا بدون ذکر صیغه مبادله میکنند(مشکلی نیست؟) حال اگر صیغه خوانده شود میشود عقد ازدواج بدون تشریفات موجود.اتفاقا مشکل اینجاس دیگه گلم ، اینهمه بالا حرف زدیم و شما برگشتی سر خونه اول ( منچ داریم بازی نمیکنیم که گرامی تا مار ما رو بزنه برگردیم پایین) خودت چند نوشته قبل از این گفتی : (۲۳/مهر/۹۵ ۱۹:۳۵)aliabad نوشته است: برای هر امری ازجمله ازدواج وباطل است وازدواج سفید رابطه بدون قید وبند اجتماعی است واگر بدون صیغه باشد معاطات وباطل استالان بعد از یکم بعد از گفتن این جمله میای میگی : (۲۳/مهر/۹۵ ۱۹:۳۵)aliabad نوشته است: در اینجا زن ومرد خواسته خودرا بدون ذکر صیغه مبادله میکنند(مشکلی نیست؟) ![]() جساراتا یا بحث رو به شوخی گرفتین یا اینکه ... (۲۳/مهر/۹۵ ۱۹:۳۵)aliabad نوشته است: حال اگر صیغه خوانده شود میشود عقد ازدواج بدون تشریفات موجود.جاری کردن صیغه عقد نکاح ( چه در دائم و چه در موقت ) لازم هست و نبودنش موجب بطلان عقد میشه . تشریفات رو که شما علم کردی گرامی این در دست خود افراد هست ، دوست من یک عقد گرفت و رفت سر خونه زندگیش . یکی دیگه از دوستان بنده فقط خانواده خودشون ( پدر و مادر خود و همسرش )رو برد رستوران و بعد خدا نگهدار . از طرفی دوست دیگر بنده مراسمی پر خرج گرفت چون پولش رو داشت . دلم میخواد تو اخر این موضوع یه بازگشت کنید به این ارسالتون چون پست بسته هست نقل قول میزنم نقل قول:این پستتون برام جالب بود چون مطالبی توش بود که هر فرد راحت میتونه متوجه نگاه عالمانه شما بشه. امیدوارم بعد از اینهمه مطالب و نظریاتی که دادید یک تعریف جامع از ازدواج سفید بدید و بر اساس اون بجای مسکن خانمان خراب کن یک درمان صحیح تجویز کنین. (۲۳/مهر/۹۵ ۱۹:۳۵)aliabad نوشته است: موارد خلاف شرع را که در مجمع تصویب شده برایتان نوشتم اگر ابهامی هست از آنجا بپرسید چون من خودم کارشناس حقوقی هستم حداقل به تخصص بنده توجه کنید. برای حل مشکلاتی که لاینحل است اسلام راه حل دارد وولی فقیه یکی ازآن موارد استعزیز برادرم اسلام راه حل داده ولی شما نگاهش نمیکنی ، شایدم قبئلش نداری ان شالله سر اون موارد (تصویب های خلاف شرع مجمع تشخیص )هم به گفتگو میشینیم ولی فعلا بزارین یک بحث به نتیجه مفید فایده برسه. در انتها یه سوال از همه روشن ضمیران دارم در تاریخ اسلام یک کار ( البته کارهای دیگم هست ولی فعلا بیخیال میشیم ) نهی شد و حرام و اون کار باعث شد امیر المومنین وصی و خلیفه بلافصل نبی مکرم چنین دربارش گفتن : لولا أنّ عمر نهى عن المتعة ما زنى الاّ شقي. اگر عمر از متعه نهي نمي کرد جز افراد بد بخت زنا نمي کردند ( بلکه به متعه رو مي آوردند) تفسير الطبري 5 : 17; والنيشابوري 5 : 17; والفخر الرازي في تفسير الآية بتفسيره الكبير 3 : 200; وتفسير أبي حيّان 3 : 218; والدر المنثور للسيوطي 2 : 40. دیگه تفسیر و تاویل و تدبر و ... با روشن ضمیران. |
|||
|
۲۰:۴۲, ۲۳/مهر/۹۵
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
سلام وشب بخیر وتشکر از ادامه بحث اگر ازشما بپرسم ازدواج سفید چیست؟ پاسختان چیست؟ |
|||
|
۲۰:۵۰, ۲۳/مهر/۹۵
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۳/مهر/۹۵ ۲۰:۴۲)aliabad نوشته است: بنام خدا سلام شما موضوع مطرح میکنین و باید موضع رو معین کنین . ازدواج سفید خارج از نکاح دائم و موقت هست هرچی که بخوایین تعریفش کنید میشه از دایره شمول این موضوع خارج و خود به خود باطل. ایا غیر از اینه؟ شما تو تاریخ نگاه کنید ببینین ازدواج سفید از کجا و شکل و ظاهرش جیه . |
|||
|
۲۰:۵۹, ۲۳/مهر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۵ ۲۱:۰۱ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
بنام خدا سلام وشب بخیر بگذارید با مثالی روشن مطلب را نشان بدهم . من دختری دارم 30 ساله وشوهر ندارد زمان بسرعت میگذرد وپیری ازراه میرسد شاید شوهرگیر نیاید اما میتواند از امکانی که خداوند برایش فراهم کرده بهره برد .باو میگویم توآزادی بدون قید وشرط اگر کسی را پیدا کردی زندگی ات را آغاز کن حتی برای یکروز تنها چیزی که باو یاد میدهم اینکه این صیغه را بخوان (چون خواندن صیغه برعهده زن است) ومرد میگوید قبلت.ایشان در مسیری با خود شما ویا برادرتان برخورد میکند وبا نگاهی همه چیز رد وبدل میشودو سپس میرود درمکانی که دارد با او زندگی میکند بدون آگاهی کسی وثبت در دفترخانه وتشریفات دیگر این است ازدواج بدون قید وبند اگر صیغه نخواند معاطات است وباطل که این مورد اگر پیگیری در مجلس بشود امکان حل آن هست. این امر چه مشکلی دارد؟ آیا چون منشا این امر غرب است مشکل دارد؟ مگر برای گوشی های موبایل که ازغرب میایدسریعا اقدام میکنیم اشکالی ندارد اینجا اشکال دارد؟خیر جهان پهناور ازخداست وبندگان خدا بدنبال راه حل مشکلات خودند واگر مشکلی را حل کردند خردمندانه نیست که درهارا ببندیم وفرار کنیم باید بررسی کنیم وتصمیم مقتضی بگیریم .فقه پویای امام راحل چنین بود اصلا چرا باید معاطات در همه عقود مجاز باشد در ازدواج نه حتما گیری دارد که روحانیت ما درنیافته وغرب آنرا دریافته است کمی دقت راه را باز میکند اندیشه بسته به پایان راه نمیرسد موفق باشید. ضمنا خیلی چیزها در فقه ما سابقه نداشته اما وارد آن شده است نمونه آن بانک وبیمه وشطرنج وموارد دیگر
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تاخیر امر ازدواج جوانان | قبیله منتظر | 14 | 5,041 |
۲۹/خرداد/۹۵ ۱۷:۱۲ آخرین ارسال: عمار94 |
|
| ازدواج و موانع آن | Mitsonary | 12 | 6,475 |
۲۸/مرداد/۹۰ ۱۴:۳۲ آخرین ارسال: Mitsonary |
|

گرامی شما بالاخره بدون صیغه عقد یا با صیغه عقد . تکلیف رو روشن کن . هر کدوم یه بار محتوایی و معنایی داره . همه اینها بحث شده و این شمایی که یا نخوندی و یا اینکه ... .

عزیزم دیگه هرچی تو ذهن مبارک میچرخه رو بیان نکن.
یعنی مجلس تشخیص مصلحت خلاف شرع را شرعی میدونه .
انچه باطل بود و حرام میشو صحیح و حلال . قرار بود مستند رد کنین نه با مجمل گویی