|
نامه مطهری به پورمحمدی درباره فایل صوتی منتظری
|
|
۲۰:۵۰, ۶/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۶ ۶:۴۳ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
نایب رییس مجلس شورای اسلامی در نامهای خطاب به وزیر دادگستری درباره اظهارات اخیر وی در خصوص فایل صوتی آیت الله منتظری بر لزوم ارائه توضیحاتی در زمینه شایعات مربوط به سال 67 تاکید کرد.
به گزارش ایسنا، علی مطهری در این نامه که آن را در اختیار ایسنا گذاشته، آورده است: «جناب حجتالاسلام آقای پورمحمدی دامت برکاته وزیر محترم دادگستری با اهداء سلام، به عرض میرساند در صحبت خود در ارتباط با انتشار فایل صوتی مرحوم آیتالله منتظری، فرمودهاید: «برخی دنبال تطهیر دشمنان خونآشام این ملت هستند که در قساوت و خونریزی به صغیر و کبیر رحم نکردند به طوری که همه افراد در ترس قساوت آنها بودند.» متأسفانه این، مشکل کشور ماست که مسئولان به جای توضیح یک مسئله و پاسخ به سؤالی که برای برخی اذهان ایجاد شده است به مغالطه میپردازند و از عواطف انسانی و دینی و انقلابی مردم بهرهبرداری میکنند و هیچ گاه به سؤال مورد نظر پاسخ نمیدهند. در موضوع فایل صوتی مذکور همه مسئولانی که پاسخ دادند صرفا به جنایتکاری منافقین از یک سو و عظمت شخصیت امام خمینی (رحمة الله علیه) از سوی دیگر پرداختند و هیچ پاسخی به سؤال ندادند و در واقع توضیح واضحات دادند. انحرافات فکری و جنایات بزرگ منافقین بر همه روشن است و گروه فرقان هم که شخصیتی به عظمت آیتالله مطهری را به شهادت رساند شاخهای از منافقین بود. این امر محل بحث نیست. محل بحث این است که با توجه به این که از نظر اسلام و در حکومت اسلامی حتی به چنین جانیانی و طرفداران آنها نیز نباید ظلم شود آیا شایعاتی که درباره اتفاق سال 67 درباره نحوه اجرای حکم امام(رحمة الله علیه) گفته میشود صحت دارد یا خیر؟ جناب عالی که همراه آقایان رئیسی، نیّری و رازینی در متن این قضیه بودید باید ضمن توضیح ماجرا، یا میفرمودید این شایعات به هیچ وجه صحت ندارد و یا میفرمودید ممکن است قصورهایی هم صورت گرفته باشد که در صورت اثبات از خانوادههای آنها عذرخواهی و جبران خسارت خواهد شد. این روش برخلاف تفکر رایج که کتمان خطاهای احتمالی را موجب تقویت نظام میداند و بلکه نوعی عصمت برای جمهوری اسلامی قائل است، موجب جلب اعتماد بیشتر مردم و استحکام افزونتر نظام اسلامی است. از خدای متعال توفیق الهی روزافزون جنابعالی را مسئلت میکنم. با تقدیم احترام علی مطهری» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) برای انتشار پاسخ وزیر محترم دادگستری به این نامه آمادگی دارد. انتهای پیام |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۳۶, ۷/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۵ ۲۳:۴۰ توسط Nadia.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۷/شهریور/۹۵ ۲۱:۲۰)Mohammad Trust نوشته است: باید ! تَکرار میکنم من نمیدانم چه کسی به این آقا (مخاطب جناب محمدتراست) عنوان اندیشه بیدار داده!! ایشان یک بار انواع فحاشی ها را به بنده کردند و من اغلب در تاپیک ها مشاهده می کنم که نه تنها به مقامات دولتی و غیردولتی بلکه به کاربران سایت هم بسیار بد و زشت صحبت می کنند و جالبه که هیچ گونه برخوردی هم با ایشون صورت نمیگیره. باید به این همه مدیریت مدیران سایت تبریک گفت. آیا فحاشی و... نشانگر بیداری اندیشه است؟ باعث تاسفه. و جناب اندیشه بیدار اگر باز بخواهید به بنده فحاشی کنید بدونید کوچکترین اهمیتی برای من نداره زیرا " از کوزه همان تراود که در اوست" (۷/شهریور/۹۵ ۱۹:۰۴)aliabad نوشته است: آیا بهتر نیست دولت وزیر خودررا مکلف کند تا گزارش جامعی برای مجلس ومردم تهیه کند
|
|||
|
۲۳:۲۰, ۸/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
سلام
شما بحث درمورد یک موضوع رو از امام صادق یاد گرفتید یا نامه های معاویه به حضرت علی. برادرا امام صادق فقط متین و ارام نبود در بحث بلکه توجه میکرد که طرف مقابل چه سوالی میکنه همونو جواب میداد. در اول تاپیک سوال شده که ایا موضوع این ادام ها صحت دارد و اگر دارد چه تعداد است؟ برادرایی که نظرشون بر بی گناهی جمهوری اسلامی است اصلا نه رد کردن نه تصدیق فحش دادن (وزغ هم شد حرف وسط بحث؟؟) اونایی هم که میخوان مقصر نشون بدن حکومتو گیر دادن به اشخاص. اول جواب یک سوال مشخ بشه بعدا برید سر حرفای دیگه.( به اصطلاح مودالیته) یادم نیست جایی خونده باشم کسی سوالی از امامی کرده باشه امام صراحتا در مورد چیز دیگه ای حرف زده باشه . مثلا بگه نه مشکل امروز ما این نیست و درمورد چیز دیگه ای شروع به توضیح کرده باشه. (برادر منم نه تلویزیون نگاه میکنم نه اخبار نه روزنامه نه تلگرام و اینجور چیزا . نه بازی کامپیوتری نه موسیقی دوتا فروم هم بیشتر نمیرم اینجا ه تازه اومدم و میلیتاری مثل همون بنده خدا هم ریاضیات رو دوست دارم نگی یه وقت اینوری یا اونوری) در ضمن حرفایی که زده میشه در مورد این اتفاق اگه درست باشه کل نظام میره زیر سوال چون موافق سیره اهل بیت نیست هیچ توجیحی هم نداره . |
|||
|
۲۳:۴۰, ۸/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
سلام وشب بخیر هیچگاه با پرسیدن چیزی زیر سوال نمیرود. باید به پرسشها پاسخ داد آن هم پرسشی ازسوی نمایندگان مجلس که نمایند ه مردمند . مخفی کاری زمینه شک میشود که باید شکها برطرف شود موفق باشید |
|||
|
۱۹:۵۶, ۹/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۵ ۱۲:۲۵ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۷/شهریور/۹۵ ۲۱:۲۰)Mohammad Trust نوشته است: من دقیقا منظورم همین علی مطهری هستش که حرفش رو میزنه. هر کسی میگه حرفش مشکل داره ، باید ! تَکرار میکنممگه مطهری نمیگه که امام خمینی رو قبول داره ؟ امام خمینی آخر عمرشون به جناب منتظری چی گفتند ؟؟؟؟؟؟؟ http://www.irdc.ir/fa/content/7114/default.aspx بسم الله الرحمن الرحیم جناب آقای منتظری با دلی پر خون و قلبی شکسته چند کلمهای برایتان مینویسم تا مردم روزی در جریان امر قرار گیرند. شما در نامه اخیرتان نوشتهاید که نظر تو را شرعاً بر نظر خود مقدم میدانم؛ خدا را در نظر میگیرم و مسائلی را گوشزد میکنم. از آنجا که روشن شده است که شما این کشور و انقلاب اسلامی عزیز مردم مسلمان ایران را پس از من به دست لیبرالها و از کانال آنها به منافقین میسپارید، صلاحیت و مشروعیت رهبری آینده نظام را از دست دادهاید. شما در اکثر نامهها و صحبتها و موضعگیریهایتان نشان دادید که معتقدید لیبرالها و منافقین باید بر کشور حکومت کنند. به قدری مطالبی که میگفتید دیکته شده منافقین بود که من فایدهای برای جواب به آنها نمیدیدم. مثلاً در همین دفاعیه شما از منافقین، تعداد بسیار معدودی که در جنگ مسلحانه علیه اسلام و انقلاب محکوم به اعدام شده بودند را، منافقین از دهان و قلم شما به آلاف و الوف رساندند، و میبینید که چه خدمت ارزندهای به استکبار کردهاید. در مساله مهدی هاشمی قاتل، شما او را از همه متدینین متدینتر میدانستید و با اینکه برایتان ثابت شده بود که او قاتل است مرتب پیغام میدادید که او را نکشید. از قضایای مثل قضیه مهدی هاشمی که بسیار است و من حال بازگو کردن تمامی آنها را ندارم. شما از این پس وکیل من نمیباشید و به طلابی که پول برای شما میآورند بگویید به قم منزل آقای پسندیده و یا در تهران به جماران مراجعه کنند. بحمد الله از این پس شما مساله مالی هم ندارید. اگر شما نظر من را شرعاً مقدم بر نظر خود میدانید - که مسلماً منافقین صلاح نمیدانند و شما مشغول به نوشتن چیزهایی میشوید که آخرتتان را خرابتر میکند - با دلی شکسته و سینهای گداخته از آتش بیمهریها با اتکا به خداوند متعال به شما که حاصل عمر من بودید چند نصیحت میکنم دیگر خود دانید: 1 - سعی کنید افراد بیت خود را عوض کنید تا سهم مبارک امام بر حلقوم منافقین و گروه مهدی هاشمی و لیبرالها نریزد. 2 - از آنجا که سادهلوح هستید و سریعاً تحریک میشوید در هیچ کار سیاسی دخالت نکنید، شاید خدا از سر تقصیرات شما بگذرد. 3 - دیگر نه برای من نامه بنویسید و نه اجازه دهید منافقین هر چه اسرار مملکت است را به رادیوهای بیگانه دهند.(من : این رو برای این قرمز نکردم که مسءله اسرار مملکت هیچ ربطی به اعدام ها نداره چون خبر اعدام منافقین و یا مهدی هاشمی در تمام مملکت منتشر شده بوده پس خبر اعدامشون نمیشه اسرار مملکت!! پس منظور از اسرار مملکت موضوعات دیگره) 4 - نامهها و سخنرانیهای منافقین که به وسیله شما از رسانههای گروهی به مردم میرسید؛ ضربات سنگینی بر اسلام و انقلاب زد و موجب خیانتی بزرگ به سربازان گمنام امام زمان -روحی له الفدا- و خونهای پاک شهدای اسلام و انقلاب گردید؛ برای اینکه در قعر جهنم نسوزید خود اعتراف به اشتباه و گناه کنید، شاید خدا کمکتان کند. و الله قسم، من از ابتدا با انتخاب شما مخالف بودم، ولی در آن وقت شما را سادهلوح میدانستم که مدیر و مدبر نبودید ولی شخصی بودید تحصیلکرده که مفید برای حوزههای علمیه بودید و اگر این گونه کارهاتان را ادامه دهید مسلما تکلیف دیگری دارم و میدانید که از تکلیف خود سرپیچی نمیکنم. و الله قسم، من با نخستوزیری بازرگان مخالف بودم ولی او را هم آدم خوبی میدانستم. و الله قسم، من رای به ریاست جمهوری بنیصدر ندادم و در تمام موارد نظر دوستان را پذیرفتم. سخنی از سر درد و رنج و با دلی شکسته و پر از غم و اندوه با مردم عزیزمان دارم: من با خدای خود عهد کردم که از بدی افرادی که مکلف به اغماض آن نیستم هرگز چشمپوشی نکنم. من با خدای خود پیمان بستهام که رضای او را بر رضای مردم و دوستان مقدم دارم؛ اگر تمام جهان علیه من قیام کنند دست از حق و حقیقت برنمیدارم. من کار به تاریخ و آنچه اتفاق میافتد ندارم؛ من تنها باید به وظیفه شرعی خود عمل کنم. من بعد از خدا با مردم خوب و شریف و نجیب پیمان بستهام که واقعیات را در موقع مناسبش با آنها در میان گذارم. تاریخ اسلام پر است از خیانت بزرگانش به اسلام؛ سعی کنند تحت تاثیر دروغهای دیکته شده که این روزها رادیوهای بیگانه آن را با شوق و شور و شعف پخش میکنند نگردند. از خدا میخواهم که به پدر پیر مردم عزیز ایران صبر و تحمل عطا فرماید و او را بخشیده و از این دنیا ببرد تا طعم تلخ خیانت دوستان را بیش از این نچشد. ما همه راضی هستیم به رضایت او؛ از خود که چیزی نداریم، هر چه هست اوست. و السلام. یکشنبه 6 / 1 / 68 روحالله الموسوی الخمینی خب ؟ دوباره تَکرار میکنم ! مگه مطهری نمیگه که امام خمینی رو قبول داره ؟ امام خمینی که آخر عمرشون (دقیقاً دو ماه و 8 روز پیش از فوتشون) به جناب منتظری چنین صحبتهایی گفتند پس چرا علی مطهری نمی بینه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ علتش رو میتونید از توی این کلیپ متوجه بشید ! http://roshangari.ir/video/44080 دیدید ؟! ![]() کسی که داره خودش به همراه یه نفر دیگه پایین میره رو باز از پشت سر هل میده !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() وای خدااااا !!!!! آخه چقدر کوته فکرانه !!!! ![]() ![]() ![]() هر کسی که بویی از سیاست برده باشه حداقل پشت تریبون مجلس یه رفتاری بروز میده که یه خورده سیاست پشتش باشه !!!! نه اینکه مثل بچه هایی که لجشون دراومده !!! ![]() قبلش اومد اون یکی رو هم هل بده دید این داره میره این یکی رو ببره ![]() اولش هم یه نفر میاد بگیرتش ببرتش خودش رو مثل بچه ها خلاص میکنه ![]() انگار میگه : " اِ اِ اِ اِ اِ اِ ! ولم کن ! " بعدش هم در عین اینکه باهاش حرف میزنه هلش میده !!!! ![]() کسی که سطح تفکرش اینقدره که کسی که داره خودش میره رو از پشت سر هل میده ، سیاستمدار ماست !!!!!! به ضریب هوشی اش پی بردید ؟؟؟؟ پس کسی با این ضریب هوشی تعجب نداره که براش مبهم باشه که صحبتهای منتظری ! در مورد منافقین ! چطوره . جمع بندی : دیگه دفاعی از شخصیت علی مطهری نبینم !!!! ![]() ![]() ![]() بهم بگید که بدونم آیا بعد از دیدن نامه امام برای شما روشن شد که قضیه منتظری چی بوده ؟ (تست ضریب هوشی) (۷/شهریور/۹۵ ۱۸:۵۵)Ali#59 نوشته است:حتی در حد اول دبیرستان انگلیسی بلد نیستید و اینقدر روتون زیاده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۲۰:۲۹, ۹/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
حالا چرا اینقدر شکلک خنده گذاشتید ????????
|
|||
|
۲۰:۴۳, ۹/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/شهریور/۹۵ ۲۰:۴۵ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
بنام خدا(قابل توجه فرشته خدای نکرده عذاب)
سلام وشب بخیر آنچه شما نوشتید با مطالبی که آقای مطهری گفته اند منافات ندارد چون ایشان نه امام ونه حکم ایشان را زیر سوال بردند ونه ازآقای منتظری ومنافقین دفاع کردند. بلکه براساس گفته های مردم برخی بدون رعایت حکم امام اعدام شدند ومن خودم یکی را میشناسم که چنین شد .آقای مطهری از وزیر خواستند که گزارشی برای مردم بدهند واین حق هر نماینده ومردم عادی است .فرار از پاسخگوئی ارتباط با امام وحکم ایشان ندارد. موفق باشید. |
|||
|
|
۱:۰۹, ۱۰/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۵ ۳:۲۳ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۹/شهریور/۹۵ ۲۰:۴۳)aliabad نوشته است: بنام خدا(قابل توجه فرشته خدای نکرده عذاب)سلام جناب مطهری بر چه اساسی براشون سوال پیش اومده ؟ فایل صوتی جناب منتظری و جایگاه جناب منتظری ؟ کاملا در نامه ی امام مشخصه موفق باشید خواستم جایگاه جناب منتظری در نامه امام رو بطور خلاصه بگم اما دیدم سخته که بشه به اون شیوایی که امام چندین دور کامل ایشون رو شست گذاشت کنار عمق مطلب رو برسونم . بالاخره امام 62 تا کتاب نوشته و بنده هیچی . (۹/شهریور/۹۵ ۲۰:۲۹)پارمیس نوشته است: حالا چرا اینقدر شکلک خنده گذاشتید ????????59 سالشه ، نه 5 سال و 9 ماهش ! اینکه کسی توی این سن و سال دغدغه اش و موضوعی که توی ذهنش مطرحه این باشه که از روی لج و کینه مخالفانش رو هل بده ، خیلی خیلی خنده داره مخالفید که خنده داره؟ پس هیچی . همینجوری شکلک گذاشتم ! |
|||
|
|
۶:۱۹, ۱۰/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۵ ۷:۰۱ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
بنام خدا(قابل توجه فرشته رحمت)
با تشکر ازشما همانگونه که عرض شد آقای مطهری نه به امام ونه حکم ایشان اعتراضی داشتند ونه از آقای منتظری که درباره منافقان دفاع کرد دفاع نمودند .مساله فایل صوتی که دلیل انتشارش هرچه باشد موجب شد تا ایشان از وزیر گزارش کاررا بخواهند واین وظیفه نماینده مردم است .برای خود شما سوال پیش نمیاید که چرا بدون اطلاع عموم ظرف دوماه بیش از 1000 نفررا فله ای کشته اندوخبری نداده اند ؟.چرا نوشته امام در صحیفه نور نیامده است؟ چرا تاریخ ندارد؟ چرا کمونیستها را هم اعدام کرده اند؟چرا کسانی که مدت محکومیتشان تمام شده بود اعدام شده اند؟ آیا برای شما سوال نیست؟ اگر نیست که شما مشکلی نداری اما آقای مطهری نماینده مردم میتوانند بپرسند باید مشکل ایشان نیز حل شود .با بازی سیاسی نمیتوان مردم را قانع نمود موفق باشید |
|||
|
|
۹:۱۶, ۱۰/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
اینکه این دست مسائل باید پاسخ شفافی براشون پیدا بشه یه حق طبیعی برای همه است اما موضوع اصلی اونجاست که امروز مهمترین مطالبه مردم درباره برجام و نتایج اونه که متاسفانه رسانه ها دارن هزار چیز رو نبش قبر می کنن تا برجام بره به حاشیه....
از سوئیف چه خبر؟ از تحریم ها چه خبر؟ (ما اشنا داریم تو هواپیمایی، میگه هنوزم برا قطعات تحریم هستیم) عزت پاسپورت چی شد؟ (اخه میگن ده دوازده رتبه سقوط داشتیم) قراره با FATF دست به خود تحریمی بزنیم؟ . . . روحانی مچکریم. |
|||
|
|
۹:۵۲, ۱۰/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
سلام صبح شما بخیر بله بسیاری از مسائلی که درجامعه مطرح میشود برای رد گم کردن برخی امور دیگر است واین همان سیاسی کاری است که درجامعه ایران اپیدمی شده است .در هرحال این ماجرا باید جمع شود والا در آینده تبدیل به هولوکاست وکشتار ارامنه خواهدشد. چرا همه به دولت منتخب مردم گیر میدهند اما اینجا که یک نماینده به وزیر این دولت گیر میدهد همه طرفدار دولت شده اند این رفتار متناقض ناشی ازچیست؟ضمنا مساله برجام بطور کامل به اهداف خود رسید وتمام شد ومشکلات موجود ربطی به برجام ندارد ومحصول اختلافات ما با آمریکاست . ممنون |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نامه مطهری به آیت الله یزدی: | aliabad | 51 | 12,197 |
۱۸/مهر/۹۵ ۱۴:۵۷ آخرین ارسال: aliabad |
|

باید ! با مناظره جواب صحیح داده بشه. نه اینکه شما بیای بگی فلانی دشمنه و مزدور و فلانه !
![[تصویر: 27.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8265444018/27.jpg)