کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نامه مطهری به پورمحمدی درباره فایل صوتی منتظری
۲۰:۵۰, ۶/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۶ ۶:۴۳ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
نایب رییس مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای خطاب به وزیر دادگستری درباره اظهارات اخیر وی در خصوص فایل صوتی آیت الله منتظری بر لزوم ارائه توضیحاتی در زمینه شایعات مربوط به سال 67 تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، علی مطهری در این نامه که آن را در اختیار ایسنا گذاشته، آورده است:

«جناب حجت‌الاسلام آقای پورمحمدی دامت برکاته

وزیر محترم دادگستری

با اهداء سلام، به عرض می‌رساند در صحبت خود در ارتباط با انتشار فایل صوتی مرحوم آیت‌الله منتظری، فرموده‌اید: «برخی دنبال تطهیر دشمنان خون‌آشام این ملت هستند که در قساوت و خونریزی به صغیر و کبیر رحم نکردند به طوری که همه افراد در ترس قساوت آنها بودند.»

متأسفانه این، مشکل کشور ماست که مسئولان به جای توضیح یک مسئله و پاسخ به سؤالی که برای برخی اذهان ایجاد شده است به مغالطه می‌پردازند و از عواطف انسانی و دینی و انقلابی مردم بهره‌برداری می‌کنند و هیچ گاه به سؤال مورد نظر پاسخ نمی‌دهند. در موضوع فایل صوتی مذکور همه مسئولانی که پاسخ دادند صرفا به جنایتکاری منافقین از یک سو و عظمت شخصیت امام خمینی (رحمة الله علیه) از سوی دیگر پرداختند و هیچ پاسخی به سؤال ندادند و در واقع توضیح واضحات دادند.

انحرافات فکری و جنایات بزرگ منافقین بر همه روشن است و گروه فرقان هم که شخصیتی به عظمت آیت‌الله مطهری را به شهادت رساند شاخه‌ای از منافقین بود. این امر محل بحث نیست. محل بحث این است که با توجه به این که از نظر اسلام و در حکومت اسلامی حتی به چنین جانیانی و طرفداران آنها نیز نباید ظلم شود آیا شایعاتی که درباره اتفاق سال 67 درباره نحوه اجرای حکم امام(رحمة الله علیه) گفته می‌شود صحت دارد یا خیر؟ جناب عالی که همراه آقایان رئیسی، نیّری و رازینی در متن این قضیه بودید باید ضمن توضیح ماجرا، یا می‌فرمودید این شایعات به هیچ وجه صحت ندارد و یا می‌فرمودید ممکن است قصورهایی هم صورت گرفته باشد که در صورت اثبات از خانواده‌های آنها عذرخواهی و جبران خسارت خواهد شد.

این روش برخلاف تفکر رایج که کتمان خطاهای احتمالی را موجب تقویت نظام می‌داند و بلکه نوعی عصمت برای جمهوری اسلامی قائل است، موجب جلب اعتماد بیشتر مردم و استحکام افزون‌تر نظام اسلامی است.

از خدای متعال توفیق الهی روزافزون جناب‌عالی را مسئلت می‌کنم.

با تقدیم احترام
علی مطهری»

خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) برای انتشار پاسخ وزیر محترم دادگستری به این نامه آمادگی دارد.

انتهای پیام
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Nadia

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۱۸, ۱۰/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #31

(۱۰/شهریور/۹۵ ۹:۵۲)aliabad نوشته است:  ضمنا مساله برجام بطور کامل به اهداف خود رسید وتمام شد ومشکلات موجود ربطی به برجام ندارد ومحصول اختلافات ما با آمریکاست . ممنون
لغو روی کاغذ به چه درد می خوره؟ مهم اجرای واقعیه.
اختلاف رو که قبل از برجام هم داشتیم. مذاکرات برا این بود که به این اختلافات پایان داده بشه و در ازای دست کشیدن ایران از فعالیت هسته ای، امریکا هم تحریم ها رو برداره.

ماها فقط به درد این می خوریم که احمدی نژاد مشایی بیاره برامون و روحانی هم برجام.

اقا بیخیال این حرفا...خوش باشید. تمام.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرشته ی عذاب ، آیدا77 ، MohammadSadra
۱۱:۲۵, ۱۰/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۵ ۱۲:۱۲ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #32

(۱۰/شهریور/۹۵ ۶:۱۹)aliabad نوشته است:  بنام خدا(قابل توجه فرشته رحمت)
با تشکر ازشما همانگونه که عرض شد آقای مطهری نه به امام ونه حکم ایشان اعتراضی داشتند ونه از آقای منتظری که درباره منافقان دفاع کرد دفاع نمودند .مساله فایل صوتی که دلیل انتشارش هرچه باشد موجب شد تا ایشان از وزیر گزارش کاررا بخواهند واین وظیفه نماینده مردم است .برای خود شما سوال پیش نمیاید که چرا بدون اطلاع عموم ظرف دوماه بیش از 1000 نفررا فله ای کشته اندوخبری نداده اند ؟.چرا نوشته امام در صحیفه نور نیامده است؟ چرا تاریخ ندارد؟ چرا کمونیستها را هم اعدام کرده اند؟چرا کسانی که مدت محکومیتشان تمام شده بود اعدام شده اند؟ آیا برای شما سوال نیست؟ اگر نیست که شما مشکلی نداری اما آقای مطهری نماینده مردم میتوانند بپرسند باید مشکل ایشان نیز حل شود .با بازی سیاسی نمیتوان مردم را قانع نمود موفق باشید
منتظری که حامی منافقین بود آیا میتونه منشاء سوال بشه ؟
در آزمون ساده ترین مرحله ی ضریب هوشی رد شدید .
باشید در هرچه هستید .

(۱۰/شهریور/۹۵ ۹:۵۲)aliabad نوشته است:  چرا همه به دولت منتخب مردم گیر میدهند اما اینجا که یک نماینده به وزیر این دولت گیر میدهد همه طرفدار دولت شده اند این رفتار متناقض ناشی ازچیست؟
رفتار متناقض ؟
رفتار متناقض توی ذهن کسانیه که نمیدونن منطق چیه . کجاش متناقضه که به مساءلی که براشون مدرک هست و ثابت شده اعتراض بشه و به حرف کسانی که طبق نامه امام حامی تمام و کمال منافقین بودند حتی به عنوان منشاء سوال هم محل گذاشته نشه ؟

نمونه مساءلی که براشون سند هست : رشوه خواری های مفتضح در دولت و بدتر از همه جا در شهرداری ، تفکر شهرداری که افزایش ارزش املاک شهرداری رو پیشرفت میدونه ، فیش حقوقی و وام نجومی ، چندین و چند مورد تخلف افتضاح دولت در برجام توی روز روشن ، دهن کجی دولت به ملت در مورد خودروسازها ، و چندین مورد دیگر .

شخصیت کوچک وار مطهری رو در صفحه پیش کاملا مشخص کردم . از تفکر کسی با اون شخصیت که از سر لج میره دیگران رو هل میده (چون خودش داشت میرفت و نیازی به هل دادنش نبود) دفاع میکنید ؟؟؟؟؟؟

(۱۰/شهریور/۹۵ ۹:۵۲)aliabad نوشته است:  ضمنا مساله برجام بطور کامل به اهداف خود رسید وتمام شد ومشکلات موجود ربطی به برجام ندارد ومحصول اختلافات ما با آمریکاست . ممنون
برجام کامل ... !!! هه !!!
محصول اختلافات ... !!!
میتونید بگید برجام اسمش چی بود ؟ اسمش توافق بود ؟ دو طرف که اختلاف دارن ، اگر میخواستن بر اختلافات بمونن که اسمش نمیشد توافق !!! اصولا در چه توافقی یک طرف تمام خواستهای طرف مقابل رو انجام میده و طرف دیگه میگه بخاطر اختلافات انجام نمیدم ؟ خوشحالید ؟ مگه ایران اختلاف نداشت ؟
من هم تشکر میکنم که همینجا کامل روشن کردید که چقدر باید روی دید شما حساب کرد !!!
۱۴:۴۷, ۱۰/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۵ ۱۵:۰۷ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #33

بنام خدا
سلام به دوستان وتشکر الحمدلله مساله اعتراض آقای مطهری به وزیر حلشد واعتراضی نیست اما در مورد برجام پیشنهاد میکنم این لینک را ببینید قبلا مساله روشن شده است دیگر تکرارلازم نیست ممنونم

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-42032.html
البته بدنیست متن نامه تخریبچی جنگ را به اقای پور محمدی بخوانید تا دیدتان بازتر شود ممنونم
https://web.telegram.org/#/im?p=@mo_mahdavifar
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۸:۵۰, ۱۰/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #34
آواتار
یه نکته کوچک

اینجا

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-42...#pid369870

ارجاع داده شده بود به یه واق واق از شاهین نجفی حرامزاده (همون تیکه قرمز) و نویسنده هم میدونست و با علم به این قضیه اینو نوشت و این اتحاد بین منافقین و دشمنان اهل بیت در اینجا جای خوشحالی داره

من بدون عصبانیت و با آرامش کامل به شخص مورد نظر حرفمو زدم

اگر مدیران سایت خواب هستن یا .... برای من اهمیتی نداره

حالا اگر به کسی برخورده که چرا فلانی انقدر تنده مهم نیست چون نه در زمینه منافقین و نه دشمنان اهل بیت با کسی شوخی ندارم

لاق گیس افرادی که دم از اهل بیت میزنن و میبینن حتی شاهین نجفی هم از اعدام ها 67 حرف زده

هنوز نفهمیدید بندگان خدا؟؟
۲۱:۰۲, ۱۰/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۵ ۲۱:۰۳ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #35
آواتار
(۱۰/شهریور/۹۵ ۱۸:۵۰)عبدالرحمن نوشته است:  یه نکته کوچک

اینجا

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-42...#pid369870

ارجاع داده شده بود به یه واق واق از شاهین نجفی حرامزاده (همون تیکه قرمز) و نویسنده هم میدونست و با علم به این قضیه اینو نوشت و این اتحاد بین منافقین و دشمنان اهل بیت در اینجا جای خوشحالی داره

من بدون عصبانیت و با آرامش کامل به شخص مورد نظر حرفمو زدم

اگر مدیران سایت خواب هستن یا .... برای من اهمیتی نداره

حالا اگر به کسی برخورده که چرا فلانی انقدر تنده مهم نیست چون نه در زمینه منافقین و نه دشمنان اهل بیت با کسی شوخی ندارم

لاق گیس افرادی که دم از اهل بیت میزنن و میبینن حتی شاهین نجفی هم از اعدام ها 67 حرف زده

هنوز نفهمیدید بندگان خدا؟؟
من کاملا جدی بودم. حرف دهنت رو هم بفهم که منم بلدم بیام بگم واق واق فلانی. اینکه نمی گم دارم مراعاتت رو می کنم.
واگرنه بلدم جوری فحش بدم که اشکت دربیاد

شما که آب اومدی. بیا یه آمار رسمی(دقیقا از طرف حکومتی که سینه چاکشی - دقیقا از طرف کسایی که سینه چاکشی) بزار اینجا. توی همین سایت توی همین تاپیک.

سایت بسیج مسیج برام نیاری. چهار چیز درست حسابی بیار. دیدی من تا حالا از BBC منبع بگیرم؟

یه بار جوانمردانه بدون فحش کاری جمله هاتو بنویس. واگرنه تضمین نمی کنم که در جوابت فحش ندم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirabdi
۲۲:۱۴, ۱۰/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #36

(۱۰/شهریور/۹۵ ۱۴:۴۷)aliabad نوشته است:  اما در مورد برجام پیشنهاد میکنم این لینک را ببینید قبلا مساله روشن شده است دیگر تکرارلازم نیست ممنونم

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-42032.html

دوست عزیز دیر رسیدی زود می خوای بری؟ یه تاپیک زدی دو خط مطلب نوشتی تموم؟ قبل از شما اینجا پنجاه شصت صفحه درباره تک تک جزئیات برجام بحث شد. بخون به دردت می خوره:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-39778.html
۲۲:۲۱, ۱۰/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۵ ۲۲:۴۲ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #37

بنام خدا(قابل توجه غریب عزیز)
سلام وتشکر برجام تمام شد وبه اهداف خودرسید این جزئیات بدرد همان کسانی میخورد که بیکارند وبدنبال ایراد میگردند . شما بخوانید هرچقدر مایلید وایرادش را بنویسید تا پاسخ دهم این جزئیات مال زمانی بود که مذاکرات ادامه داشت الان بدرد اهالی دانشگاه میخورد که درس بگیرند موفق باشید
۳:۰۲, ۱۱/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #38
آواتار
متاسفانه به این توجه نداریم که کشتن به نا حق یک انسان به همون اندازه جنایت است که آزاد کردن یک جانی !!!

اعدام های سال 67 منافقین و اعدام های اول انقلاب ، نه تنها جنایت نبودند که لازمه امنیت جامعه و دقیقا طبق سیره پیامبر بود . یک مثال میزنم .

در جنگ احزاب قبیله بنی نظیر یهودی برخلاف پیمان نامه صلحی که با مسلمین نوشته بودند علیه مسلمان ها با مشرکین متحد میشوند و کمکشون میکنند . جنگ که تمام میشه و احزاب عقب نشینی میکنند ، پیامبر دستور جهاد علیه بنی نظیر که خیانت کرده بود رو صادر میکنه بعد از 25 روز مقاومت ، در نهایت با این شرط تسلیم میشوند که سعد بن معاذ که مورد اعتماد دو طرف بود بینشون داوری کند . پیامبر هم میپذیره ... دادگاه برگزار میشه و سعد بن معاذ رای به اعدام همه کسانی که خیانت کرده بودند رو صادر میکنه حدودا 700 نفر از بنی نظیر گردن زده میشند.
پیامبر هم این حکم رو تایید میکنه و سعد بن معاذ رو اهل بهشت میخونه . آیات 26و27 سوره احزاب هم در مورد همین قضیه است .
خیلی واضح است ، این 700 نفر جنایت کردند اگه اعدام نشدند دوباره در حق ملت جنایت مرتکب میشند باید اعدام بشند . اگر اعدام نشند جنایت است .

قضیه اعدام های سال 67 هم به همین دلیل است . همزمان که منافقین با صدام همپیمان شدند و از مرز کرمانشاه لشکرشون رو وارد کردند برای فتح تهران ، زندانی های منافقین همزمان در زندان شورش میکنند و زندان ها رو آتش میزنند . مشخصه عملیات هماهنگ برای براندازی ... هیچ فرقی بین اون زندانی و اون سرباز منافقین در مرز کرمانشاه وجود نداره ، هر دو جانی اند هر دو باید اعدام بشند .
سپاه با عملیات مرصاد لشکر منافقین رو در کرمانشاه قلع و قمع میکنه و قوه قضاییه هم منافقینی رو که شورش کرده بودند اعدام میکنه ... اگه اعدام نکرده بود ، 10 سال دیگه که آزاد میشدند دوباره اسلحه میگرفتند دستشون و دوباره علیه انقلاب میجنگیدند .

روایتی شنیدم از قیام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ، یه عده از شیعیان بعد از ظهور وقتی میببنند امام زمان همه مفسدین رو گردن میزنه به امام شک میکنند و میگن این اگه واقعا مهدی است چرا اینقدر خون میریزه و کشتار میکنه ؟؟؟!!!

دوستان بصیرت تون رو ببرید بالا ...
Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، فرشته ی عذاب ، Anti gods ، عبدالرحمن ، میثم2
۶:۵۵, ۱۱/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #39

بنام خدا(قابل توجه دیدگاه نوین)
سلام صبح بخیر
تمام مطالب شما درست است اما ارتباطی با اشکالات کار ندارد شما میتوانید همه مردم ایران را اگر منافق باشند بکشید مساله ای نیست اما نه یواشکی بلکه باید گزارش کاررا به مردم بدهید وتعداد چگونگی واینکه حقوق آنانرا رعایت کرده اید باید باطلاع مردم برسد مساله این است نه آنکه شما فرمودید موفق باشید
۹:۱۸, ۱۱/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #40

(۱۰/شهریور/۹۵ ۲۱:۰۲)Bidel.s نوشته است:  حرف دهنت رو هم بفهم که منم بلدم بیام بگم واق واق فلانی.
من با فحش های حیوون به همه - حتی انسانهای پست تر از حیوون - مخالفم

ولی الآن شما دارید از شاهین نجفی دفاع می کنید ؟
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]