|
نامه مطهری به پورمحمدی درباره فایل صوتی منتظری
|
|
۲۰:۵۰, ۶/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۶ ۶:۴۳ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
نایب رییس مجلس شورای اسلامی در نامهای خطاب به وزیر دادگستری درباره اظهارات اخیر وی در خصوص فایل صوتی آیت الله منتظری بر لزوم ارائه توضیحاتی در زمینه شایعات مربوط به سال 67 تاکید کرد.
به گزارش ایسنا، علی مطهری در این نامه که آن را در اختیار ایسنا گذاشته، آورده است: «جناب حجتالاسلام آقای پورمحمدی دامت برکاته وزیر محترم دادگستری با اهداء سلام، به عرض میرساند در صحبت خود در ارتباط با انتشار فایل صوتی مرحوم آیتالله منتظری، فرمودهاید: «برخی دنبال تطهیر دشمنان خونآشام این ملت هستند که در قساوت و خونریزی به صغیر و کبیر رحم نکردند به طوری که همه افراد در ترس قساوت آنها بودند.» متأسفانه این، مشکل کشور ماست که مسئولان به جای توضیح یک مسئله و پاسخ به سؤالی که برای برخی اذهان ایجاد شده است به مغالطه میپردازند و از عواطف انسانی و دینی و انقلابی مردم بهرهبرداری میکنند و هیچ گاه به سؤال مورد نظر پاسخ نمیدهند. در موضوع فایل صوتی مذکور همه مسئولانی که پاسخ دادند صرفا به جنایتکاری منافقین از یک سو و عظمت شخصیت امام خمینی (رحمة الله علیه) از سوی دیگر پرداختند و هیچ پاسخی به سؤال ندادند و در واقع توضیح واضحات دادند. انحرافات فکری و جنایات بزرگ منافقین بر همه روشن است و گروه فرقان هم که شخصیتی به عظمت آیتالله مطهری را به شهادت رساند شاخهای از منافقین بود. این امر محل بحث نیست. محل بحث این است که با توجه به این که از نظر اسلام و در حکومت اسلامی حتی به چنین جانیانی و طرفداران آنها نیز نباید ظلم شود آیا شایعاتی که درباره اتفاق سال 67 درباره نحوه اجرای حکم امام(رحمة الله علیه) گفته میشود صحت دارد یا خیر؟ جناب عالی که همراه آقایان رئیسی، نیّری و رازینی در متن این قضیه بودید باید ضمن توضیح ماجرا، یا میفرمودید این شایعات به هیچ وجه صحت ندارد و یا میفرمودید ممکن است قصورهایی هم صورت گرفته باشد که در صورت اثبات از خانوادههای آنها عذرخواهی و جبران خسارت خواهد شد. این روش برخلاف تفکر رایج که کتمان خطاهای احتمالی را موجب تقویت نظام میداند و بلکه نوعی عصمت برای جمهوری اسلامی قائل است، موجب جلب اعتماد بیشتر مردم و استحکام افزونتر نظام اسلامی است. از خدای متعال توفیق الهی روزافزون جنابعالی را مسئلت میکنم. با تقدیم احترام علی مطهری» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) برای انتشار پاسخ وزیر محترم دادگستری به این نامه آمادگی دارد. انتهای پیام |
|||
|
|
۲۳:۱۸, ۶/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
منیه سری چیزای عجیب تو بعضی سایتا خوندم دود از کله م بلند شد!!!!نوشتن که امام خمینی دستور قتل عامسی هزار نفر از اعضاء مجاهدین خلق رو توسال۶۷ داده!!که کاملا باتصورات ما درمورد شخصیت امام راحل تداخل داره!!یه چیزهایی درمورد فایل صوتی منتظری نوشته بودن که من اصلا نگرفتم ![]() کاش مسئولیت جواب درست وحسابی بدن ![]() انگاری اینمسئله زیادی بی سروصدا بود که الان داره صداش درمیاد! |
|||
|
۲:۱۴, ۷/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۵ ۲:۱۴ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۶/شهریور/۹۵ ۲۳:۱۸)آیدا77 نوشته است: سلام 1- در واقعیت سی هزار نبودن بین 1700 تا 6000 نفر روایت های مستند هست ولی 30.000 نفر هیج سندی نداره بیشتر شایعات دست به دست شده توسط مخالفان هست 2- از دست گل های شیخ گرانقدر ملعون مرحوم خلخالی هست(ابدا فکر نکنید از این شخصیت رذل خوشم بیاد. هیچ کس امروز جرأت گردن گرفتن گند هاشو نداره) 3- از نقطه های تاریک جمهوری اسلامی هم هست. همانطور که این وضعیت سر تسخیر لانه جاسوسی رخ داد و عاملانش امروز پشیمون شدن(که نباید می شدن) همونطور سر 78 هم رخ داد 4- از مجهولات اساسی من هم هست. کسی که منافق تلقی می شه نمی یاد جار بزنه عقیده من فلانه. من تقدیس می کنم تمام کسانی که اون روز ها پای عقیده اشون(هر چقدر غلط هر چقدر درست) جان دادن. 5- و در انتها سلام مرا برسان به خاوران
|
|||
|
|
۱۱:۱۵, ۷/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
اینطور که من متوجه شدم خلخالی از این غلطا زیاد کرده،ضمن اینکه مورد اعتماد امام بوده!
کارنامه کوتاهی از جنایتاش: تیرباران ده نفر از مخالفین کُرد که توسط خلخالی محاکمه شده بودن اعدام عباس هویدا پس از محاکمه ای کوتاه اعدام ۹۴ نفر در گنبد به بهانه سرکوب ناآرامی ها بنا به گزارش سازمان عفو بینالملل ۴۳۸ نفر تا اسفند ۱۳۵۸ (طی یکسال) در ایران اعدام شدند.[sup][۱۰][/sup] تجاوز جنسی به زندانیان زن و مرد طی بازجویی به منظور گرفتن اعتراف از طرف خلخالی مجاز عنوان شده بود و در این مورد گاهی حتی حامله بودن زن زندانی نیز مانع نمیشد آخرشم شهید بهشتی بود که برکنارش کرد! سوالی که اینجا پیش میاد اینه که چرا امام جلوش رو نگرفته؟؟یا اصلا کسی نقل کرده که امام خلخالی رو بخاطر اعمال سرزنش یا تنبیه کنه؟؟؟؟؟اتفاق سال ۶۷م که وحشتناکه! |
|||
|
۱۲:۱۵, ۷/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۵ ۱۲:۱۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
![]() ![]() از ننجون کروبی بپرسید اطلاعات خوبی در مورد شهدای!!! جنبش صبض داشت نقل قول:شما با خودتون تکلیفتون مشخص نیست یه بار گلسرخی رو تقدیس می کنید خسرو گلسرخی در حد خود یه مرد آزاده بود که چرک لای انگشت پاش می ارزید به تمام عمامه بسرهای منافق خائن راه یکیه دنبال زیر بغل مار نباشید |
|||
|
|
۱۳:۴۲, ۷/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
این شخصیت مطهری واقعا شخصیتی هست که جامعه جوان امروز بهش نیاز داره. دشمنان و برخی خودی ها فقط داره ایجاد شبهه میکنن، و اگر افرادی مثل مطهری داشتیم که جرات حرف زدن داشتن و برخی دیگه هم بودند که در این موارد مناظره میکردند ، مطمئنا خیلی چیزا واسه نسل جوان روشن میشد و فقط گوششون به bbc و شبکه های ضد انقلاب نبود
|
|||
|
۱۴:۲۲, ۷/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
نقل قول:از ننجون کروبی بپرسیدمن حرفی از کروبی زدم؟ من ازش دفاع کردم؟ تو هرکی رو دلت می خواد بگو خائن چیزی از واقعیت حکم های اجرا شده کم نمی کنه. حالا هی بیا عکس شخصیت فتنه و غیر فتنه بزار نقل قول:خسرو گلسرخی در حد خود یه مرد آزاده بود که چرک لای انگشت پاش می ارزید به تمام عمامه بسرهای منافق خائنخوبه یواش یواش داری آب می ری. حالا برم سراغ محمدی و بقیه کسایی که از همین حزب توده بودن و جرأت نداری اسمشونو بیاری؟ اگه به حساب حملات انتحاری این حزب بیان همه مارکس ها رو گردن بزنن خوب پس باید قبول کرد به حساب داعش هم باید شماها رو گردن بزنن چند هزار زندانی سیاسی یعنی چند هزار محفل سیاسی یعنی چند هزار منتور و ریش سفید امروزی که می تونستن که با اعتراض هاشون و تربیت نسل نو مبارز که می تونست مملکت رو از وضع امروزی بهتر کنه وقتی بی حساب مخالف کشی می کردید باید فکر امروز ها رو می کردید حالا هی بگید من نبودم دستم بود نقل قول: سوالی که اینجا پیش میاد اینه که چرا امام جلوش رو نگرفته؟؟یا اصلا کسی نقل کرده که امام خلخالی رو بخاطر اعمال سرزنش یا تنبیه کنه؟؟؟؟؟اتفاق سال ۶۷م که وحشتناکه!امام مخالفت هایی می کرد ولی رسانه ای نمی شد. اسنادی هست که تذکر داده شده ولی صداشو درنیاوردن تا امروز که دیگه آبرو شرف خلخالی رفته |
|||
|
|
۱۴:۵۱, ۷/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۵ ۱۵:۰۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
شما خیالتون راحت
انقدر منافقین کارنامه سیاهی داشتن که اگر تا امروز هم زنده میموندن خود من و جوون های نسل امروز اعدامشون میکردن چقدر ساده لوحن افرادی که مثل پینوکیو گول رسانه های دجال رو میخورن شمایی که میگید بچه ها رو کشتن اسم و مشخصات این بیگناهان رو بیارید اگر سند دارید ولی اگر سندتون خود اعضای منافقین هستن که وای بر شما ضمنا فرض کنید یه هفده ساله رو اعدام کردن ![]() همین جوجه ها باید بیان سراغ تون تا متوجه بشید شانتاژ کردن چه هزینه ای داره (۷/شهریور/۹۵ ۱۳:۴۲)Mohammad Trust نوشته است: این شخصیت مطهری واقعا شخصیتی هست که جامعه جوان امروز بهش نیاز داره. دشمنان و برخی خودی ها فقط داره ایجاد شبهه میکنن، و اگر افرادی مثل مطهری داشتیم که جرات حرف زدن داشتن و برخی دیگه هم بودند که در این موارد مناظره میکردند ، مطمئنا خیلی چیزا واسه نسل جوان روشن میشد و فقط گوششون به bbc و شبکه های ضد انقلاب نبود شخصیت! عزیزم هر جسارتی شجاعت نیست بلکه ......ی است امثال مطهری که کاملا دارن برای دشمن کار میکنن چی فکر کردی؟ علی مطهری یه مصداق بارز برای مصرف نان حرام و همنشین کثیفه که داره ثانیه ای مزدوری میکنه |
|||
|
|
۱۵:۴۹, ۷/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۷/شهریور/۹۵ ۱۴:۵۱)عبدالرحمن نوشته است: بهتره به جای بد و بیراه گفتن به کاربران یکم حرفاشوون رو با دقت بخونید منظور آقای تراست آیت الله مطهری هست نه علی مطهری نماینده مجلس!!!!! |
|||
|
۱۶:۰۳, ۷/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بعضی وقت ها حب و بغض نسبت به یک قضیه باعث میشه انسان عقلش درست کار نکنه ! البته بعضی ها هم که کلا تعطیلند مثل اقای میم !
رو این مثال یه مقدار فکر کنید ! اصلا هم نیاز ی نیست حتما نتیجه گیری خاصی داشته باشید . فرض کنید در یک قلعه یک عده دست به سلاح ببرند و خرابکاری بکنند , حاکمیت قلعه قاعدتا جلوی اینها باید بایسته و می ایسته ، عده ای از اینها موفق به فرار میشن و عده ای هم دستگیر میشن ؛ حاکمیت رافت به خرج میده و دستگیر شده ها رو زندانی میکنه تا بخشی از اینها که فریب خوردن اصلاح بشن و بقیه هم با گذشت زمان و تضعیف اساس این جریان بی خطر بشن . ما داستان جور دیگه جلو میره , فراری ها دست به وطن فروشی میزنن و با دشمن بیگانه هم پیاله میشن و عقبه ی لشکر اینها هم در داخل همان زندانی های کذایی هستند که نه اصلاح شدن نه بیخیال ماجرا تازه دارن تدارک بعد از چی چی جاویدان رو هم برنامه ریزی میکنن..... اخر داستان رو هم متن باز میزارم خودتون یه چیزی سر هم کنید . ضمنا خدمات افرادی مثل اقای خلخالی که قرار نیست با حرف کسانی که دارن چپکی به تاریخ نگاه میکنن عوض بشه ! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نامه مطهری به آیت الله یزدی: | aliabad | 51 | 12,204 |
۱۸/مهر/۹۵ ۱۴:۵۷ آخرین ارسال: aliabad |
|

![[تصویر: n00015860-b.jpg]](http://asremrooz.ir/images/docs/000015/n00015860-b.jpg)
![[تصویر: 710326_968.jpg]](http://www.mizanonline.ir/files/fa/news/1395/5/20/710326_968.jpg)

![[تصویر: 39516_110.jpg]](http://adyannews.com/files/fa/news/1394/6/16/39516_110.jpg)