|
در سال تولید ملی قرار داریم. کالای خوب ایرانی می شناسید؟
|
|
۲۲:۱۳, ۲۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
مقام معظم رهبری امسال را سال «توليد ملي؛ حمايت از كار و سرمايه ايراني» نامیدند! از طرفی واقعا در حق تولید ملی ما اجحاف شده و بعضی محصولات و خدمات ما حتی در دنیا کم نظیر است.اما خواسته یا ناخواسته اینطور جا افتاده که محصول ایرانی همیشه ضعیف تر از محصول خارجی است. حتی می بینیم اجناس بنجل برخی کشورها به صورت گسترده خریداری میشه اما باز به کالاها و خدمات ایرانی ظلم میشه. مسلما در بعضی کالاها و خدمات هنوز کشور ما به سطح مطلوب نرسیده، ولی هستن مواردی که واقعا چیزی کم از موارد خارجی ندارن عزیزانی هم که وضعیت تحریمهای غرب بر علیه ما را دنبال می کنند، حتما از شدت ایجاد مشکلات مالی و ارزی برای دولت و تجار معمولی مطلعند و می دانند که هزینه خرید کالاها از خارج برای کشور بالا رفته! مهمترین نکته این است که استفاده از کالا و خدمات داخی-حتی با کیفیت پایین-در یکی از مهمترین مشکلات کشور ما یعنی اشتغال، بسیار موثر است ![]() 4 ماه از امسال سپری شد و در تالار واقعا ما نمی تونیم در زمینه تولید ملی نقشی ایفا کنیم. اما حداقل می تونیم در عرصه مصرف کالاهای ایرانی فعالیت کنیم هدف از ایجاد این موضوع معرفی کالاها و خدمات ایرانیه که با کیفیت هستن.شاید بگید فایده این کار چیه؟ وقتی من ببینم دوستی اینجا از محصول ایرانی تعریف میکنه، حتما به خاطر منافع ملی آن را تهیه خواهم کرد. ان شاء الله که بقیه عزیزان هم چنین کاری بکنن یک تبلیغ رایگانی هم کردیم لطفا کالا و خدماتی که معرفی می کنید شرایط زیر را داشته باشد: 1- کالا یا خدمات رقیب خارجی در بازار داشته باشد و مزایای آن را نسبت به نمونه خارجی ذکر کنید 2- حتما خودتان استفاده کرده باشید و به شنیده ها اکتفا نکنید 3- این کالا به صورت گسترده توزیع بشه و به یک محله و منطقه خاص محدود نباشه 4- هیچ محدودیتی در نوع کالا و نام کارخانه و شرکت نیست ولی می دونید که برخی چیزها رو نمیشه عمومی گفت ضمنا دوستان می خوام یک لیست از تک تک کالاها و خدمات معرفی شده در این موضوع ایجاد کنم لطفا از ایجاد پستهای انتقادی خودداری کنید. انتقاد از کالا و خدمات در تالار مسلما تاثیری در اصلاح و بهبود آن ندارد التماس دعا |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۲۲, ۸/مهر/۹۵
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
خودکار ایرانی مارک Stylish
چند وقتی بود دنبال خودکار ایرانی خوب میگشتم که بتونه با لکسی و زبرا و پنتر رقابت کنه ، خدا رو شکر پیدا کردم به جرات میگم از نظر باریکی نوک و روان بودن میتونه رقابت کنه و خودکار خوبی است . قیمتش هم 750 تومنه تقریبا نصف قیمت زبرا ها است . به همه شما خوبان پیشنهاد میکنیم ... ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۸:۰۵, ۸/مهر/۹۵
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
(۸/مهر/۹۵ ۰:۲۲)دیدگاه نوین نوشته است: خودکار ایرانی مارک Stylish چند وقتی بود دنبال خودکار ایرانی خوب میگشتم که بتونه با لکسی و زبرا و پنتر رقابت کنه ، خدا رو شکر پیدا کردم به جرات میگم از نظر باریکی نوک و روان بودن میتونه رقابت کنه و خودکار خوبی است . قیمتش هم 750 تومنه تقریبا نصف قیمت زبرا ها است . به همه شما خوبان پیشنهاد میکنیم ... ![]() ![]() ظاهراً که برند Stylish ساخت شرکت هندی Krishna Writing می باشد! http://www.firstcry.com/stylish/stylish-...uct-detail |
|||
|
|
۱۸:۳۹, ۸/مهر/۹۵
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
(۸/مهر/۹۵ ۱۸:۰۵)-Ali- نوشته است: ممنون ، تا قبلش همه جا خونده بودم استایلیش مارک ایرانی است . الان بیشتر گشتم و فهمیدم خودکار و مداد استایلیش رو داخل ایران شرکت پارس مداد مونتاژ میکند : http://parsmedad.co/stylish-pen/ کمپانی اصلی خارجی است و ظاهرا داخل شرکت ایرانی پارس مداد سرمایه گذاری کرده و داخل ایران تولید میکنه ، سایت پارس مداد نوشته : نقل قول:کمپانی stylish درحال حاضر بخش وسیعی از بازار آمریکا ،آمربکای جنوبی و اروپا را تسخیر کرده ودر پی ورود قوی با کیفیت ممتاز و قیمت مناسب به بازار ایران می باشد. همچنین در مورد مداد استایلیش نوشته : نقل قول:تولید توسط ماشین آلات ساخت آلمان از یه جهت خوبه که کارگر و شرکت ایرانی تولیدش میکنه و از یک طرف بده که خودکار هم باید مونتاژ کنیم !!! ![]() ![]() ![]() واقعا چرا باید این همه مهندس بیکار تو مملکت باشه بعد تکنولوژی خودکار هم وارداتی باشه ؟!!! |
|||
|
|
۱۲:۱۲, ۱۵/مهر/۹۵
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: iran_0.jpg]](http://www.talkhandak.com/wp-content/gallery/cartoons/iran_0.jpg)