کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برگزاری روزی برای تکریم کورش مخالف مبانی است؟
۱۳:۴۹, ۱۶/آبان/۹۵
شماره ارسال: #1

بنام خدا

چندی پیش برای زاد روز ویا روزفتح بابل بدست کورش در کشورمان در آرامگاه آن بزرگ مراسمی برگزار شد .فارغ از برخی شعارهای غیر متعارف که اساسا توسط اندکی افراطی انجام میشود مجموعا ملت ایران ازآن مرد بزرگ تکریم کردند. آیا بنظر شما تکریم کورش نادرست است ؟ وآیا بی توجهی مسوولان نظام ما بدین امر جفا برملت ایران نیست؟

بنده نظر خودم را کوتاه مینویسم ودوستان نیز میتوانند نظرات خودرا بدهند تا نتیجه ای درست بدست آید.

هر انسانی در مکانی متولد میشود وبدانجا دلبستگی پیدا میکند ما ایرانیان زاده سرزمین عزیز ایرانیم .همانگونه که امامان ما عموما متولد مدینه بودند ومایل نبودند ازآنجا بدلخواه بیرون روند . این سرزمین دارای 4000 سال قدمت وبیش از 40 حکومت با 400 حاکم وپادشاه برآن گذشته است . در میان این 400 نفر شاید 10نفر ازهمه سر شناسترند ودر میان آن ده نفر سه نفر شاخصند. کورش کبیر بنیانگذار تمدن ایران زمین –امام علی دردوران حکومت خودبردنیای اسلام وایران و امام راحل که بنیانگذار جمهوری اسلامی بوده اند. تقدیر از این دوعزیز آخر درکشورمان صورت میپذیرد اما متاسفانه درمورد کورش که همه ایرانیان بدو بدهکارند چنین نیست درحالیکه او به تعبیر قران کریم (عبدی صالح) بود وخدماتی شایان داشت .آیا جفا نیست که مسوولان نظام ما که برای نوادگان کوچک اهلبیت وامامزادگان مراسمی برگزار میکنند بیاد آن راد مرد نباشند؟ اگر آنان رسما خود حامی این برنامه باشند کجا گروهی اندک جرات پیدا میکنند تا شعارهای غیر متعارف بدهند؟ آیا مراسم بزرگداشت کورش کبیر با مبانی اسلام مغایر است؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۹:۳۷, ۱۸/آبان/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۵ ۹:۳۹ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #51

بنام خدا
سلام وصبح بخیر
پارمیس عزیزم(همنام نوه ام)
اولا شما اثبات کنید که کورش یهودی بوده است
حالا فرض کنیم که بوده است .یک یهودی درعصر خود مسلمان بوده است مگر همه ادیان یکی نیست؟ وهمه اسلام نیستند؟
او انسان بود وخدا پرست چون یهودی هم موحد است کلیمیان ایران موحد ند وایرانی
بنابراین بفرض ادعای شما کورش یک خداپرست عادل بود وباید مورد تکریم قرار گیرد همانگونه که موسای کلیم مورد تکریم است.ودر این صورت دیگر همان ذوالقرنین بوده است
-----------
ضمنا به این آقای تهرانی دبیر کل جبهه پایداری بگوئید خجالت دارد در مورد گرین کارت این پاسخ را داده است(زیرنوشتارشما آمده است)
۹:۴۳, ۱۸/آبان/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۵ ۱۲:۴۹ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #52

سلام
نقل قول:حالا فرض کنیم که بوده است .یک یهودی درعصر خود مسلمان بوده است مگر همه ادیان یکی نیست؟ وهمه اسلام نیستند؟
در کل یه دیدگاه منفی نسبت به یهود وجود داره. مثلاً در صدر اسلام می بینیم که "یهودی زاده" بودن یک صفت منفی قلمداد میشه. نه به این دلیل که مشرک زاده بودن برتری داشته باشه، بلکه به این دلیل که عرب نژاد خودش رو برتر از بنی اسرائیل می دونسته. کسانی که کوروش رو به یهودی بودن متهم می کنند،بحثشون دینی نیست بلکه نژادی است. منبعشون هم سخنان "پروفسور پورپیرار" هست (که نه تنها پروفسور نیست، بلکه اصلا تحصیلات دانشگاهی نداره)

راستی این رو خانم پارمیس مطرح نفرمودند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۰:۰۱, ۱۸/آبان/۹۵
شماره ارسال: #53
آواتار
(۱۸/آبان/۹۵ ۹:۳۷)aliabad نوشته است:  بنام خدا
سلام وصبح بخیر
پارمیس عزیزم(همنام نوه ام)
اولا شما اثبات کنید که کورش یهودی بوده است
حالا فرض کنیم که بوده است .یک یهودی درعصر خود مسلمان بوده است مگر همه ادیان یکی نیست؟ وهمه اسلام نیستند؟
او انسان بود وخدا پرست چون یهودی هم موحد است کلیمیان ایران موحد ند وایرانی
بنابراین بفرض ادعای شما کورش یک خداپرست عادل بود وباید مورد تکریم قرار گیرد همانگونه که موسای کلیم مورد تکریم است.ودر این صورت دیگر همان ذوالقرنین بوده است
-----------
ضمنا به این آقای تهرانی دبیر کل جبهه پایداری بگوئید خجالت دارد در مورد گرین کارت این پاسخ را داده است(زیرنوشتارشما آمده است)
سلام
من حرفم حرف شماست
من جمله ها مو کنایی می‌نویسم Wink
۱۰:۰۸, ۱۸/آبان/۹۵
شماره ارسال: #54

بنام خدا
سلام برشما
ممنونم موفق باشید
۱۲:۲۷, ۱۸/آبان/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۵ ۱۲:۲۸ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #55
آواتار
دوباره تکرار میکنم .کورش در استوانه منسوب به خودش درباره مردوک بت معروف سخن گفته . خاک به حقیقت پاشیدن تا چه حد !؟
کورش یهودی نبود ! بت پرست بود !
خانم پارمیس گناه تقطعه ی حرفهای آقا تهرانی و بد بین کردن مردم گردن شماست . حق جو ها و حق طلب ها میتوانند متن صحبت رو در نت جستجو کنند و بینند .

ماجرا رو خراب جلوه دادین !!

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sagheb
۱۲:۵۲, ۱۸/آبان/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۵ ۱۳:۰۵ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #56

بنام خدا
سلام وتشکر
ایرادی نیست بت پرست بود ما هم که این فرضیه رارد نکردیم تکریم پادشاه عادل ودادگستر وبت پرست ایرادی دارد؟
ضمنا در اشعار امام راحل نیز ازبت وشراب سخن رفته است شاید کورش عارفی بوده که خداوندرا در بت ترسیم نموده است
۱۷:۲۰, ۱۸/آبان/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۵ ۱۷:۲۰ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #57
آواتار
(۱۸/آبان/۹۵ ۱۲:۵۲)aliabad نوشته است:  بنام خدا
سلام وتشکر
ایرادی نیست بت پرست بود ما هم که این فرضیه رارد نکردیم تکریم پادشاه عادل ودادگستر وبت پرست ایرادی دارد؟
ضمنا در اشعار امام راحل نیز ازبت وشراب سخن رفته است شاید کورش عارفی بوده که خداوندرا در بت ترسیم نموده است
بله ...
انصافا بنده موارد و آدمهای مغلطه گر زیاد دیدم ! اما شما مورد خاصی هستید پدر گرامی !
بت پرست بود ؟ ولی خوب بود و ایشون در قرآن هم اسمش به عنوان عبد صالح اومده ! خودتون از این استدلال بی پایه خنده تون نمیگیرد ؟
اطلاعاتی درباره کفر و عقابش و بت پرستی و اینها دارید ؟ عبد و صالح و عارف و بت و ... ؟!؟
اشعار امام ؟؟ کورش ؟!؟ مردوک ؟! اینها چه وجه اشتراکی برای قیاس دارند اخه ؟
چرا خودتون رو گول می زنید انتظار دارید ما هم این چیزهایی که از خودتون می سازید رو بپذیریم ؟
Sad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sagheb ، Islam
۱۷:۲۳, ۱۸/آبان/۹۵
شماره ارسال: #58
آواتار
(۱۸/آبان/۹۵ ۱۲:۵۲)aliabad نوشته است:  بنام خدا
سلام وتشکر

داداش خود بت پرست بودن ظلم هست.
پطور میشه ظلم و عدالت در کنار هم باشن؟

ظلم
:

هو العمل الغير عادل او الطرد للعمال لأنهم غير محبوبين من مدرائهم او مسئولهم . الظلم
ظلم در مقابل عدل قرار میگیره پس حمع نقیضین محال هست و این که هم کسی عادل باشه هم بت پرست = تناقض در هم .
(۱۸/آبان/۹۵ ۱۲:۵۲)aliabad نوشته است:  ضمنا در اشعار امام راحل نیز ازبت وشراب سخن رفته است شاید کورش عارفی بوده که خداوندرا در بت ترسیم نموده است
چرا یجا کم میارین از امام و بزرگان مایه میزارین؟
کوروش عارف بوده؟ اها پس وقتی میگه
۱۲- مردوک همه کشورها را جستجو کرد و آنگاه دست شاه واقعی و محبوب خودش را گرفت و نام «کورش» پادشاه «اَنْـشان» ‹اَن- شـَ- اَن› را برخواند. از او بنام پادشاه جهان یاد کرد.
این مردک همون خدای یگانه نزد کوروش بود ولی خواست به کنایه بگه . شما قرینه ای داری برای عرفان کوروش؟
نگو اینم احتماله و منم این رو گفته ام ولی دوستان دقت نمیکنند.
بندهای دیگم بینیم شاید قرینه پیدا شد
۱۴- کسانی که (کورش) بر آنان غلبه کرده بود. مردوک، خدای بزرگ، با شادی به کارهای خوب و قلب صالح او نگریست.
۱۵- او (مردوک) کورش را برانگیخت تا راه بابل را در پیش گیرد؛ در حالی که خودش همچون یاوری راستین دوشادوش او گام برمی‌داشت.
۱۶- لشکر پر شمار او (کورش) که همچون آب رودخانه شمارش ناپذیر بود، آراسته به انواع جنگ‌افزارها در کنار او ره می‌سپردند.
اها اقا من قرینه پیدا کردمBig Grin
۲۲- از دودمانی ‌که ‌همیشه شاه بوده‌اند و فرمانروایی‌اش را «بِل/ بعل» ‹بـِ- لو› (خداوند/ = مردوک) و «نَـبـو» ‹نـَ- بو› گرامی می‌دارند و با خرسندی قلبی پادشاهی او را خواهانند. آنگاه که پیروزمندانه وارد بابل شدم؛
الان این بعل هم استغاره و کنایه از یچی دیگه داره یبار نگین منظور بت هستا.
این که الان نقل میکنم هم دیگه اوج اخترام به غقاید هست
۲۳- من با لذت و شادی بر تخت پادشاهان بابل نشستم. آنگاه مردوک خدای بزرگ، قلب بابلیان را متوجه جبروت من کرد. چون من هر روز به خدمت او می‌رفتم (به نزد مجسمه مردوک).
۲۷- او بر من، کورش، که ستایشگر او هستم، بر پسر من «کمبوجیه» و همچنین بر همه سپاهیان من،
۲۸- برکتش را اعطا کرد. ما همگی در برابر او جایگاه والای خدایی‌اش را ستودیم. همه شاهانی که بر اورنگ پادشاهی نشسته‌اند،

۲۹- از همه چهار گوشه جهان، از «دریای بالا» تا «دریای پایین» (دریای مدیترانه تا خلیج فارس)، همه آنان که در شهرها زندگی می‌کنند، همه پادشاهان «آموری» ‹اَ- مور- ری- ای› که در چادر زندگی می‌کنند،
۳۰- برای من باج سنگین آوردند. در بابل در جلوی پای من به زمین افتادند و بر پاهای من بوسه زدند. از بابل، از «آشور» ‹اَش- شور›، «شوش» ‹شو- شَن›.
۳۴- بشود خدایانی که آنان را به جایگاه‌های مقدس نخستین‌شان بازگرداندم، هر روز برای من دعا کنند،

اوج عرفان رو که احریت قسمت متن من هست از استوانه کوروش از ترجمه ی موزه بریتانیا براتمیارم تا متوجه عرفان بشی:
35. هر روز در برابر بعل و نبو روزگاری دراز (=عمری طولانی) برایم خواستار شوند و کارهای نیکم را یادآور شوند و به مردوک، سرورم، چنین بگویند «کوروش شاهی که از تو می ترسد و کمبوجیه پسرش»..
یعنی اوج عرفان این جا موج میزنه Confusedداداش بپا تو این عرفان مثل پسر حضرت نوح علی نیبنا و علیه سلام نشی.

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sagheb
۱۷:۲۶, ۱۸/آبان/۹۵
شماره ارسال: #59

بنام خدا
سلام وقت بخیر
خواهرم یک سوال دارم پاسخ دهید تا مطلب را نشان دهم که تناقض درکجاست؟
آیا کورش ازنظر شما همان ذوالقرنین است؟

--------------------
در مورد برادرم هیچ مطلبی نمی نویسم تا مشکل خودرا در مطلب زردشت حل کنند
۱۷:۲۷, ۱۸/آبان/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۵ ۱۷:۲۸ توسط متفکر.)
شماره ارسال: #60
آواتار
به نام خدا

در تاریخی که یهودی ها برای ایرانی ها ساخته اند کورش یک ایرانی است (به هر دینی) اما او نزد صهیونیست ها ماهیت دیگری دارد اصالتا ایرانی نبوده و احتمالا اروپایی بوده که به دربار ایران نفوذ می کند و شاه آن زمان را فریب می دهد و 12 هزار ایرانی را به قتل می رساند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرشته ی عذاب
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا