کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اقسام پیامبران
۲۲:۵۸, ۲۱/آبان/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۵ ۱۶:۲۸ توسط Mforootaghe. علت ویرایش: تکمیل مطلب)
شماره ارسال: #1

بایاد خدا
درود
در مورد پیامبران الهی سه دسته مطرح اند نبی رسول اولوالعزم وعلت این تفاوت درمحدوده فعالیت آنان است محدوده فعالیت نبی بسیلر محدود ورسول بیشتر ازاو واولوالعزم آورنده دین وجهانی اند.
پیامبران اولولعزم 5 نفرند: حضرات نوح ع ابراهیم ع موسی ع عیسی ع ومحمدص
رسولان 313 نفرند که برخی ازآنان نامشان درقرآن ویا روایات آمده است
الباقی همگی تنها نبی اند
رابطه میان پیامبران اینگونه است .هر اولوالعزمی هم رسوله وهم نبی وهررسولی نبییه اما هرنبی ای اینطور نیست همه پیامبران بجز اولوالعزم ها مروج دین پیامبران اولوالعزم بوده اند
در مورد نوح ع 2 مورد درقران امده است. در مورد ابراهیم ع10 مورد درمورد موسی ع 14 مورد درمورد عیسی ع 3مورد ومروجان دین اسلام امامان دوازدهگانه بوده وهستند
خط سیر قانون الهی ازآغاز آفرینش آدم ع تا پایان خلافت امام مهدی ع بصورت یک خط مستقیم ادامه داشته وخواهد داشت.
دوره آدم ع وآئین او یک دوره مقدماتی بود که همه آن دوره در توفان نوحازمیان رفت وعده ای باقی ماندند. استاد من تعبیر جالبی دارد ودوران پیامبراناولوالعزم را به مدارس امروزی تشبیه میکند که جالب است شما هم بخونید
دوره ادم دوره پیش دبستانی بود دوره نوح دبستان دوره ابراهیم دبیرستاندوره موسی کارشناسی دوره عیسی کارشناسی ارشد ودوره پیامبر اسلام دوره دکترا وتکاملدین خدا است
تکمله:
میدونیم که پیامبران اولوالعزم 5نفربودند ادیان آنان بترتیب دین نوح دین حنیف ابراهیم دین یهودیت موسی دین نصارای عیسی ودین اسلام حضرت محمد ص
وکتب آنان صحیفه نوح صحیفه ابراهیم تورات موسی انجیل عیسی وقرآن حضرت محمد ص است که درتاریخ ازدومورد اول هیچ سابقه ای موجود نیست ودرمورد تورات وانجیل تحریف شده آن به تعبیر قرآن موجود ه وقرآن هم که صحیحترین کتاب موجود درجهانه.
اینک یک سوال مهم مطرح میشه که ادیان دیگر موجود در تاریخ بشر وکتب آنها تا آغاز بعثت پیامبر اسلام دارای چه وضعیتی هستند؟ مثلا ایزدی ها ارامنه صابئین مندائی مجوسیان زردشتیان بودیسم شینتوئیسم و....
البته ادیان ادعائی پس از بعثت نبی اکرم ص مانند مدعیان نبوت دوران اسلام وخصوصا دین بابی وبهائی کلا فاقد صحت واعتباره وقابل اعتنا نیست چرا که باصراحت قرآن کریم مساله نبوت مختومه وبابش مسدود است.
اما درموارد قبل از اسلام که دربالا اشاره شد بمرور توضیح میدم.

1-درمورد برخی ازادیان اساسا بانی آن ادعای نبوت نکرده است بنابراین اینها ازرده ادیان الهی خارج میشه مانندبودیسم یا شینتوئیسم که آئین های عرفانی است نه دین الهی
2- برخی نیزاساسا دین نیستند ودکانی دربرابر دین اصلی است مانند ارمنی یا ایزدی یا صابئین مندائی اینها همه مسیحی اند وبنوعی خودرا مجزا کرده اند که صحت نداره
3-برخی نیز بازگشتشان به دین اصلی است مانند پیروان صاب بن نوح ومجوسیان وزردشتیان که به ادیان اصلی نوح وحنیف ابراهیم وابسته اند.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۲۴, ۲۲/آبان/۹۵
شماره ارسال: #21

درود برشما خسته نباشید
واقعا فرق نبی ورسول در اینستکه یکی درخواب وحی میگیرد ودیگری دربیداری همین .این چه ارزشی برای من وشماداره؟ چگونگی دریافت وحی امری درونی است . شاید همان خط اول حدیث ازامام صادق عرض مرا بیان داشته است که برخی تنها برای خودشان وخانواده اشان بودند مانند آدم وادریس اما برخی نیز برای بیش ازاینها بودند که رسولند .البته مترجم درذیل همان احادیث نظر حقیررا مطرح نموده که میتوانن بدان مراجعه نمود علاوه براین میتوانید به لینک زیر درویکی پدیا مراجعه فرمائید
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85%D8%A8%D8%B1
ضمنا در مساله پیامبران صاحب شریعت ومروجان آن مشکلی نبود ودر مورد ویرایش پستم نظر داده ام که درحال تکمیل است وتکمیل شد ونمیتواند موجب خلط مبحث شود موفق باشید
۱۷:۱۶, ۲۲/آبان/۹۵
شماره ارسال: #22
آواتار
(۲۲/آبان/۹۵ ۱۶:۲۴)Mforootaghe نوشته است:  درود برشما خسته نباشید
واقعا فرق نبی ورسول در اینستکه یکی درخواب وحی میگیرد ودیگری دربیداری همین .این چه ارزشی برای من وشماداره؟ چگونگی دریافت وحی امری درونی است . شاید همان خط اول حدیث ازامام صادق عرض مرا بیان داشته است که برخی تنها برای خودشان وخانواده اشان بودند مانند آدم وادریس اما برخی نیز برای بیش ازاینها بودند که رسولند .البته مترجم درذیل همان احادیث نظر حقیررا مطرح نموده که میتوانن بدان مراجعه نمود علاوه براین میتوانید به لینک زیر درویکی پدیا مراجعه فرمائید
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85%D8%A8%D8%B1
ضمنا در مساله پیامبران صاحب شریعت ومروجان آن مشکلی نبود ودر مورد ویرایش پستم نظر داده ام که درحال تکمیل است وتکمیل شد ونمیتواند موجب خلط مبحث شود موفق باشید

سلامی دوباره
برای شما این ارزش داشته باشه که کلام شارح و مترجم چیه ، کلام دیگری ارزشی نداره که .بنده بعد از چندین پست مستند خواستم ولی دریغ از مطلبی که ازایه بدید . این ضعف شما رو نشون میده .و البته بی ارزش شمردن طرف مقابل.
این واقعا شما از سر چیه؟ تعحب از اینکه متن رو ندیده بودین؟ به توضیح مترجم شما اکتفا میکنید؟ واقعا متاسفم.
جناب میشه مشخصات این کتاب ترحمه کافی که دارید رو برای بنده تو همین تاپیک بفرستید؟ یا حداقل با گوشی یه عکسی از صفحه اول ( توضیحات اول کتاب ) و یا اون توضیح که میگید رو با گوشی عکس بگیرید و یجا اپلو کنید و قرار بدید.؟ یا اگه سخته یه مشخصات میدی برای کدوم انتشارات و سال نشر و ... رو بنویسید/
(۲۲/آبان/۹۵ ۰:۳۲)Mforootaghe نوشته است:  در کتاب کافی ترجمه محمد حسین موسوی است ودرزیر نویس ترجمه امده است البته جزئیات آنرا استادم میداند

گرامی ویکی پدیا با کلام شما هست یا بر کلام شما؟

هر نگاهی که میخوایین داشته باشن.چون اصل رو رها کرده و به حاشیه پسبیدین گرامی.
چند نمونه شخصا برخورد کردم که معصوم یک کلامی گفته و نفی کرده مطلبی رو و یا خلاف اون بیان داشته اند و شارح کلام معصوم رو ترجمه اما بدون توجه نظر شخصی خودش رو خلاف نگاه و بیان معصوم توضیح میده . من با توجه به این نگاه شما و عدم اگاهی شا به محتوا و متن فکر میکنم ادامه بحث بی علت باشه باشما . سایر دوستان مطلبی دارن بفرمان.

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mforootaghe
۱۷:۲۴, ۲۲/آبان/۹۵
شماره ارسال: #23

درود برشما
من زحمت شمارا تقدیر کردم وهرگز روایات را رد نمیکنم اما برداشت بنده یکی نظر مترجم بود ودیگری مطلب ویکی پدیا وبالااخره قسمت اول حدیث که بیان میکند برخی نبی برای خودشان بودند .شاید با مطالب شما بتوان اینگونه جمع بندی کرد که بشود تحویل دانش آموز داد. پیامبران دودسته اند صاحب شریعت ومروج شریعت اولی 5 مورد است وبقیه دودسته اند برخی درخواب می بینند وبرای خودشان پیامبرند ودیگران دربیداری وبرای ترویج شریعت برای مردم شهرخود. درهرحال سپاسگزارم اززحمات شما وانشاء الله دیگران نیز بهره برند موفق باشید
۱۷:۴۱, ۲۲/آبان/۹۵
شماره ارسال: #24
آواتار
(۲۲/آبان/۹۵ ۱۷:۲۴)Mforootaghe نوشته است:  درود برشما
من زحمت شمارا تقدیر کردم وهرگز روایات را رد نمیکنم اما برداشت بنده یکی نظر مترجم بود ودیگری مطلب ویکی پدیا وبالااخره قسمت اول حدیث که بیان میکند برخی نبی برای خودشان بودند .شاید با مطالب شما بتوان اینگونه جمع بندی کرد که بشود تحویل دانش آموز داد. پیامبران دودسته اند صاحب شریعت ومروج شریعت اولی 5 مورد است وبقیه دودسته اند برخی درخواب می بینند وبرای خودشان پیامبرند ودیگران دربیداری وبرای ترویج شریعت برای مردم شهرخود. درهرحال سپاسگزارم اززحمات شما وانشاء الله دیگران نیز بهره برند موفق باشید

لطف کنید مطالب رو همه رو بخونین و پاسخ بدید و تا تعداد پتهاتون زیاد نشه و از پاسخدادن محروم نشین.
اها ، نظر شما اینچنین هست .Blush
(۲۲/آبان/۹۵ ۱۷:۲۴)Mforootaghe نوشته است:  درود برشما
من زحمت شمارا تقدیر کردم وهرگز روایات را رد نمیکنم اما برداشت بنده یکی نظر مترجم بود ودیگری مطلب ویکی پدیا
نظر مترجم برای مترجم محترم هست .تاویل و تفسیر رو لطف کنید کنار بزارین.
(۲۲/آبان/۹۵ ۱۷:۲۴)Mforootaghe نوشته است:  پیامبران دودسته اند صاحب شریعت ومروج شریعت اولی 5 مورد است وبقیه دودسته اند برخی درخواب می بینند وبرای خودشان پیامبرند ودیگران دربیداری وبرای ترویج شریعت برای مردم شهرخود.

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
۱۷:۴۷, ۲۲/آبان/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آبان/۹۵ ۱۶:۲۲ توسط Mforootaghe. علت ویرایش: انتقال)
شماره ارسال: #25

درود وشب بخیر
ازشما صمیمانه تشکر میکنم پیروز باشید

۱۷:۵۹, ۲۲/آبان/۹۵
شماره ارسال: #26
آواتار
(۲۲/آبان/۹۵ ۱۷:۴۷)Mforootaghe نوشته است:  درود وشب بخیر
ازشما صمیمانه تشکر میکنم پیروز باشید

نتیجه؟HuhHuhHuhHuh
خلط نظر مترجم + ویکی با احادیث = نظر شما درباره انبیا؟
شب بخیر؟ مگه کجایی که میگی شب بخیر. نکنه عبارات مفهوم نیس؟
دو درخواست داشتمکه متاسفانه پاسخ ندادین
  • کتاب کافی ترجمه محمد حسین موسوی مشخصاتی ازش چون بنده برای ایشون رو در دسترس ندارم و میخوام مطالعه کنم ببینم کلامشون دقیقا چیه.
  • (۲۲/آبان/۹۵ ۱۷:۲۴)Mforootaghe نوشته است:  پیامبران دودسته اند صاحب شریعت ومروج شریعت اولی 5 مورد است وبقیه دودسته اند برخی درخواب می بینند وبرای خودشان پیامبرند ودیگران دربیداری وبرای ترویج شریعت برای مردم شهرخود.
    مفهوم تر بیان کنین بحث رو تا نتیجه خوبی ازش خواننده بگیره.
اختمالا ما دلت میخود به حد نصاب ارسال برسی برای همین کوتاه میگی یا اینکه طبق این حرف میخوای عمل کنی ( البته کوینده این حرف بنده خدا خودشم خیلی پابند نبود ولی نقلقوله از همکاری دیگه
نقل قول:خیر الکلام ما قل ودل و لاتمل

بهترين سخن آن است كه كوتاه و قابل فهم باشد.
البته کلام شما نه مفوم هست نه کوتاه .
۱:۰۲, ۲۳/آبان/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آبان/۹۵ ۱۶:۲۱ توسط Mforootaghe. علت ویرایش: تکمیل)
شماره ارسال: #27

پایان عصر آغاز شبه
برداشت بنده همانستکه نوشته ام وشما هم افزودید
کتاب مورد نظر مربوط به 70 سال پیشه چاپ بازار بین الحرمین وامانتی پدرم بود بمن که درشهرستان است والان دراختیارم نیست موفق باشید
-----------------------
اما یک سوال جدی
آیا تقسیم بندی بنده چه مشکلی دارد؟ مگر قرار است هرچه مکتوب است عیناگفته شود آیا نمیتوان تحلیل کرد وبه نتیجه ای مثبت تررسید؟ مثلا پیامبران صاحب شریعت مشخص اند نبی هم بقول امام صادق ع یپامبر خود ویا خانواده خود است .تکلیف بقیه چیست؟ یعنی رسولان آنان مروج دین صاحبان شریعتند خوب بدون توجه به شیوه وحی که درخواب باشد یا بیداری حوزه فعالیت پیامبران مطرح است اولی جهانی ورسولان منطقه ای ونبی هم برای خودش وخانواده بنظرشما ایرادی دارد؟
------------------
درود
اگرعدد124000 را درست بدونیم
( 123687)نفر فقط نبی بودند یعنی خود وخانواده خودرو اداره میکردند
(308) نفرهم رسول بودند که روانه شهرها ومناطق برای هدایت مردم شدند(رسول+نبی)
5 نفرهم آورنده شریعت بودند(اولوالعزم+رسول+نبی)
۱۸:۱۲, ۲۳/آبان/۹۵
شماره ارسال: #28
آواتار
(۲۲/آبان/۹۵ ۱۷:۴۷)Mforootaghe نوشته است:  پاسخ موارد زیر
پایان غروب آغاز شبه
برداشت بنده همانستکه نوشته ام وشما هم افزودید
کتاب مورد نظر مربوط به 70 سال پیشه چاپ بازار بین الحرمین وامانتی پدرم بود بمن که درشهرستان است والان دراختیارم نیست موفق باشید
سلامی مجدد
بنده هرچه گشتم در فضا مجازی و کتابخانه های رسمی متاسفانه این کتاب رو پیدا نکردم با این مشخصات که دادید. چون میل داشتم متن ایشون رو بخونم و ببینم دقیقا مطلب چه بیان شده.
(۲۲/آبان/۹۵ ۱۷:۴۷)Mforootaghe نوشته است:  اما یک سوال جدی
آیا تقسیم بندی بنده چه مشکلی دارد؟ مگر قرار است هرچه مکتوب است عیناگفته شود آیا نمیتوان تحلیل کرد وبه نتیجه ای مثبت تررسید؟ مثلا پیامبران صاحب شریعت مشخص اند نبی هم بقول امام صادق ع یپامبر خود ویا خانواده خود است .تکلیف بقیه چیست؟ یعنی رسولان آنان مروج دین صاحبان شریعتند خوب بدون توجه به شیوه وحی که درخواب باشد یا بیداری حوزه فعالیت پیامبران مطرح است اولی جهانی ورسولان منطقه ای ونبی هم برای خودش وخانواده بنظرشما ایرادی دارد؟
گرامی تقسیم بندی شما با پیشفرض هایی و همچنین با گزاره هایی دیگه و البته با مفهومی غیر از مقصود قاصد مطرح و بیا شد. و شما دریغ داشتین بر اینکه مطلبی که میگید رو بصورت صحیح مطرح و تبیین کنید بلکه فقط به چند عبارت شاخ برگ دادید.
کلام معصوم رو شما تازه دیدید و میگید این حرف چه ارزشی داره که گرامی.
شما وقتی در این موضوع ، خلاف جهت حرکت میکنی پس من هر توضیحی بدم براتون فایده نداره بر فهم شما از این متن. پس خسته نمیکنم شما رو
رسول کسی است که به او وحی شود و مأمور به تبلیغ گردد، در حالی که نبی کسی است که طرف وحی قرار گیرد، اگر چه مأمور به تبلیغ نباشد...این همان معنای مشهوری است که در بیشتر تفاسیر آمده است.
بنابراین هر جا به یک انسان نبی گفته می شود، ملاک این استعمال همان آگاهی از غیب است، و هرگاه به انسان مطلع از غیب رسول گفته می شود، جهت ابلاغ پیام و انجام مأموریت الهی در نظر گرفته می شود.
این پاسخی بود که دیشب نوشتم ولی دیگه بر اثر خستگی بعد از 2 روز فعالیت سنگین شخصی دیگه خوابم برد و نشد ثبت کنم.اما در قسمت پاسخ شما که دوباره ویرایشی پاسخ نوشتین و این رو بتده از روی قصد میدونم کارشما رو نه بحاطر محدود بودن پاسخش:
(۲۳/آبان/۹۵ ۱:۰۲)Mforootaghe نوشته است:  اگرعدد124000 را درست بدونیم
داداش من ، شاگرد اساتید نمیدونم کحا اباد ، محقق
حالا من یه شبه مطرح میکنم با توجه به این نمودار شما.
حالا من گفتم شبهه ولی نباید میگفتم.
ایا کسی که رسول هست حتما باید شریعت مستقل میاورد؟ مثلا حضرات نوح هود صالح ابراهیم لوط اسماعیل علی نبینا و اله و علیهما سلام هم رسول هستن هم برخیشون فقط نبی.
ایا هر نبی فقط برخودش هست؟ حضرت ادم علی نبینا و اله و علیه سلام برخود و بر خانواده خویش و قوم خویش بود ولی نسلهای بعد چی؟جضرت ادریس علی نبینا و اله و علیه سلام چطور؟
پیعمبر اسلام نبی بود یا رسول؟
اگه رسول بودن ایا شریعت سابق رو تبلیع میکردن؟
اگه نبی بودن برای خدش نبی بودن ؟ برای خانواده خودش بود؟
این شبهه رو دوستان ی که ن رو میشناسن میدونن طبق نظر کیا مطرح کردم.Cool

اصلا این هم ندید بگیریم باتوجه به این نمودار این رو توضیح بدید که :
(۲۲/آبان/۹۵ ۱۳:۵۰)mahdy30na نوشته است:  اگه فقط بعد مکانی ( مهمترین عامل این تقسیم دایره فعالیت آنان ست ) باشه، چطور میخوایین فعالیت انبیا ( نبی و رسول ) رو تفکیک کنین؟ مثلا حضرات ابراهیم و لوط هردو در یک زمان و نزدیک هم بودن . و هردو هم رسول بودن هم نبی. حالا هم جناب شعیب و هم جناب موسی کلیم الله یکی میشه رسول ( البته پیش فرض چون شما اثبات نکرید ) یکی میشه رسول و نبی و اون هم نبی اولوالعزم.
البته اینو من تو ارسال شماره18 ارسال کرده بودم ول پاسخی نگرفتم.
اینقدر که ویرایش میکنین ادم باید دویلره مطالب رو از اول بخونه ببینه چی تغییر کرده و نکرده .
توضیحتون ناکافی هست.من شاگرد هنوزقانع نشدم.

در اخر یه اشکال میگیرم که البته باید اول اینو میگفتم خسته نمیکردم شما رو ولی خو این شاگرد سوال اسونا رو اخر مطرح میکنه
مگه نمیگیم 124هزار فرستاذه خدا فرستاد؟
و از بین این تعداد نور ، 313 تا رسول هستن؟ و از این بین 5 نور بیشتر میتابیدن که یکی از اونها که اخرینشون باشه سادات بر بقیه هست؟
پس نمودار یا حالا اون چیدمان شما یکم بهم میخوره Blush
(۲۳/آبان/۹۵ ۱:۰۲)Mforootaghe نوشته است:  اگرعدد124000 را درست بدونیم
بااحازتون اصلاح میکنم
124هزار نبی
313 رسول که رشالتشون یشنیازشون نبئ بودن هست
5 اولوالعزم که پیشنیازش به ترتیب نبوت و رسالت هست.
امیدوارم متوجه اشتباه خودتون شده باشین.
نبوت عام هست و رسالت خاص و اولوالعزمی اخص بر همه اینها.
چون اگه تفکیک بین این دو لفظ نبی و رسول مشخص نشه ( اونطوری که شما اون رو در کلامی که اوردم فتیم ارزشی نداره اگه اونطوری باشه ) راه برای سو استفاده برهی سودجویان باز هست و متاسفانه با هیمن کلامی که شما بیان میکنی و شبیه به اون برخی به استاد ایه ای از کلام نور ، بحث رو ادامه دار میدونن و به مقاصدشون میرسن.
دوستان اگه میخوان نطالعه اضافه داشته باشن مباحثی که پیرامون ایه 40 سوره احزاب هست رو تا میتونن مطالعه کنن چون یکی از شبهات مورد استفاده ... هست که ازش کمک میگیرن و افارد رو به ... میبرن.حتی مذهبیا رو /
حناب Mforootaghe حق بدید که به این موضوع چرا با ریزگیری و حساس بودن نگاه میکنم. Smile
و امیدوارم پستهاتون رو کمتر ویرایش شده ببینم.
اگه نقد و کلامی نو دارید بفرمایید وگرنه بحث رو به انتها برسونیم.
با تشکر از همه گرامیانی که همراه بودن
۱۸:۴۹, ۲۳/آبان/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آبان/۹۵ ۱۹:۲۳ توسط Mforootaghe. علت ویرایش: تکمیل)
شماره ارسال: #29

درود برشما وشبتون بخیر
بسیار زحمت کشیدید ازشما صمیمانه تشکر میکنم این مطلب را سریع نوشتم تا ارادتم را ابراز کنم اما پاسخ مطالب شمارا ذیل همین بعدا اضافه میکنم.

ا-کتاب خیلی قدیمی است ودربازار نیست والان هم دردسترسم نیست اما آدرسرا درست دادم وشما همان احادث را ازآن استخراج وآوردید که ازشما سپاسگزارم منتهامترجم محقق این تقسیم مرا درج کرده بود که فعلا سندی قابل ارائه ندارم
2-تعریف شمارو ازنبی ورسول صددرصد قبول دارم منتها یک زمان تقسیم براساس شیوه وحیه مثلا درخواب یا بیداری ویکبارهم تقسیم براساس میزان مسوولیته مثلا یکی مسوول خود وخانواده ودیگری ماموریت برای دیگران .بهر حال هردو درسته وهردو از احادیث یادشده بر می آد واحتمالا مترجم نیز اینگونه استنباط کرده
3-اگر درجدول بنده دقت شه اشکالی بنظر نمیرسه ما 124000 پیامبر داریم همشون نبی انداما123687نفرشون فقط نبی است
بقیه 313 نفر همه رسولند اما تنها 308 نفر فقط نبی ورسولند 5 نفر آخرکه اولوالعزمند هم نبی وهم رسول وهم صاحب شریعتند
اشکالی بنظر نمیرسه درسته؟ واساسا جدول شما همان جدول بنده است منتهابشکلی دیگر
4-آنچه ازاحادیث یادشده برمیاید حوزه فعالیت صاحبان شریعت در زمان اعتبار دینشون همه کره زمین بوده وانبیا هم حوزه کاریشون همون خود وخانواده بقیه که رسول بودند در شهرهای گوناگون ماموریت داشتند وحضور چند رسول دریک منطقه ویا حتی حضوریک رسول درکنار یک صاحب شریعت مانند هارون وموسی اشکالی ایجاد نمیکنه
5-درپایان من پستم را یکبار یا دوبار تکمیل کردم چون ناقص بود ودرقسمت نهائی هم درباره ادیان موجود نتیجه گرفته ام که میتوانید اگر دوست داشتیدآنرا هم نظر بدهید ممنونم
۲۱:۱۳, ۲۳/آبان/۹۵
شماره ارسال: #30
آواتار
(۲۳/آبان/۹۵ ۱۸:۴۹)Mforootaghe نوشته است:  درود برشما وشبتون بخیر
بسیار زحمت کشیدید ازشما صمیمانه تشکر میکنم این مطلب را سریع نوشتم تا ارادتم را ابراز کنم اما پاسخ مطالب شمارا ذیل همین بعدا اضافه میکنم.

ا-کتاب خیلی قدیمی است ودربازار نیست والان هم دردسترسم نیست اما آدرسرا درست دادم وشما همان احادث را ازآن استخراج وآوردید که ازشما سپاسگزارم منتهامترجم محقق این تقسیم مرا درج کرده بود که فعلا سندی قابل ارائه ندارم
2-تعریف شمارو ازنبی ورسول صددرصد قبول دارم منتها یک زمان تقسیم براساس شیوه وحیه مثلا درخواب یا بیداری ویکبارهم تقسیم براساس میزان مسوولیته مثلا یکی مسوول خود وخانواده ودیگری ماموریت برای دیگران .بهر حال هردو درسته وهردو از احادیث یادشده بر می آد واحتمالا مترجم نیز اینگونه استنباط کرده
3-اگر درجدول بنده دقت شه اشکالی بنظر نمیرسه ما 124000 پیامبر داریم همشون نبی انداما123687نفرشون فقط نبی است
بقیه 313 نفر همه رسولند اما تنها 308 نفر فقط نبی ورسولند 5 نفر آخرکه اولوالعزمند هم نبی وهم رسول وهم صاحب شریعتند
اشکالی بنظر نمیرسه درسته؟ واساسا جدول شما همان جدول بنده است منتهابشکلی دیگر
4-آنچه ازاحادیث یادشده برمیاید حوزه فعالیت صاحبان شریعت در زمان اعتبار دینشون همه کره زمین بوده وانبیا هم حوزه کاریشون همون خود وخانواده بقیه که رسول بودند در شهرهای گوناگون ماموریت داشتند وحضور چند رسول دریک منطقه ویا حتی حضوریک رسول درکنار یک صاحب شریعت مانند هارون وموسی اشکالی ایجاد نمیکنه
5-درپایان من پستم را یکبار یا دوبار تکمیل کردم چون ناقص بود ودرقسمت نهائی هم درباره ادیان موجود نتیجه گرفته ام که میتوانید اگر دوست داشتیدآنرا هم نظر بدهید ممنونم

داداش گل این ترجمه رو بنده از ترحمه استاد مصطقوی اوردم.
درباره گتاب شما حرفی نیست فقط میخواستم ببینم برای کدوم انتشارات و .. هست که اگه بشه تهیه کنم.و مطالعه کنم. ممنون بازم
اگه ما اینطورکه شما اوردی :
(۲۳/آبان/۹۵ ۱۸:۴۹)Mforootaghe نوشته است:  3-اگر درجدول بنده دقت شه اشکالی بنظر نمیرسه ما 124000 پیامبر داریم همشون نبی انداما123687نفرشون فقط نبی است
Rose فقط نوع نگارشتون ایهام داشت.و علتشم این هست که قید فقط رو میارن کارتون رو یکم سخت میکنه.این عبارت که دوباره قید کردید این صحیح تر هست.

(۲۳/آبان/۹۵ ۱۸:۴۹)Mforootaghe نوشته است:  4-آنچه ازاحادیث یادشده برمیاید حوزه فعالیت صاحبان شریعت در زمان اعتبار دینشون همه کره زمین بوده وانبیا هم حوزه کاریشون همون خود وخانواده بقیه که رسول بودند در شهرهای گوناگون ماموریت داشتند وحضور چند رسول دریک منطقه ویا حتی حضوریک رسول درکنار یک صاحب شریعت مانند هارون وموسی اشکالی ایجاد نمیکنه
جناب هارون رسول بودند/؟؟؟؟Huh
وَوَهَبْنَا لَهُ مِن رَّحْمَتِنَا أَخَاهُ هَارُونَ نَبِيًّا ﴿53 - مریم)
این بحث تغریبا تمام شد ، با تضارب ارا به نتایج خوبی رسیدیم و تشکر از شما بابت صبر و اینکه پا بپا اومدین.Rose
(۲۳/آبان/۹۵ ۱۸:۱۲)mahdy30na نوشته است:  ایا هر نبی فقط برخودش هست؟ حضرت ادم علی نبینا و اله و علیه سلام برخود و بر خانواده خویش و قوم خویش بود ولی نسلهای بعد چی؟جضرت ادریس علی نبینا و اله و علیه سلام چطور؟
پیعمبر اسلام نبی بود یا رسول؟
اگه رسول بودن ایا شریعت سابق رو تبلیع میکردن؟
اگه نبی بودن برای خودشون نبی بودن ؟ برای خانواده خودشون؟
این شبهه رو دوستانی که من رو میشناسن میدونن طبق نظر کیا مطرح کردم.Cool
پاسخ این سوال رو لطفا با حوصله بدید . طولانی هم شد مهم نیست من مثل بعضیا نیستم که طولانی بودن رو برم متر کنم.بگید تا بحث مشخص بشه.
اصلا اگه سوالات بالا مفهوم نیست این ایه رو بخونین و بگین اگه حضرت پایامبر رسول هستند و یا نیستن راه رسالت باز هست یا حیر؟
این شریعت اخر چطور نشر داده میشه وقتی نبی ختم میشه و رسالت صحبتی ازش نشده در قران.
ما کانَ مُحَمَّدٌ أَبا أَحَدٍ مِنْ رِجالِکُمْ وَ لکِنْ رَسُولَ اللَّهِ وَ خاتَمَ النَّبِيِّينَ وَ کانَ اللَّهُ بِکُلِّ شَيْ‏ءٍ عَليماً
40 احزاب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]