|
آیا نجات بردگان کار بدی بوده است؟
|
|
۲۲:۴۴, ۲۵/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۵ ۶:۴۹ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
فرض کنید یک اسطوره ای داریم که برخی معتقدند در 2500 سال پیش، بردگان یهودی رو آزاد کرده. اگر چنین کاری واقعا انجام شده باشه، آیا کار خوبیه یا بد؟ اصلاً کاری نداریم این فرد وجود داشته یا نداشته یا اینکه این کار رو انجام داده یا نه. فقط از این جنبه نگاه کنید که اگر فردی چنین کاری رو انجام داده باشه، خوب و قابل تقدیره یا بد و منفی؟ |
|||
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۴۷, ۲۶/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۵ ۹:۵۲ توسط Mforootaghe.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
با نام ویاد خدا
درود برشما صبح بخیر تشکر می کنم از زحمتی که کشیدید یک لحظه فکر کردم با یک یهودی روبرو هستم که این قدر دقیق کتب یهودیان را تفسیر میکنه خیلی خوبه.از مجموع مطلب یک حقیقت بیرون میاد که کورش وجود خارجی داشته وپادشاه ایران بوده وناجی قوم یهودودراین صورت نجات بردگان که درسوال آقای سعدی هست دقیقا همان پاسخ بنده است که کاری پسندیده بود. با یک مثال مطلب بهتر روشن میشه اگر فرزند شما درحال غرق شدن هست کسی ازراه برسه وبپره توی آب واورو نجات بده حداقل کاری که شما باید بکنی اینه که ازش تشکر کنی حالا اگر هدیه ای هم ندی دیگر نباید ازش سوال کنی که دینت چیه؟ کی هستی؟ بچه مجوزی بچه منو نجات دادی ؟ اینجاست که باید دوباره اون بچه رو بیاندازی تو دریا وبگی حالا خودت برو نجات بده .برادر عزیزم کارخوب ازهرکسی پسندیده است چه برسد به پادشاه ایران لطفا بجای تقدیر دیگر ناسزا نگوئید . اما پاسخ برخی مطالب شما 1-بله اگر ما برویم به اسرائیل وزندانیان فلسطینی سنی را نجات دهیم بسیار کار خوبی است مانند اقدام کورش 2-تعبیر شما از آیه قران درست نبود چون قوم یهودملعون واقع شد ودیگر نمیتواند دولتی برقرار کند اما افراد یهودی مانند همه انسانها میتوانند زندگی سالمی داشته باشند مثلا در همه کشورها ازجمله ایران حضور دارند 3-طبق همان اصلی که اشاره کردید ادیان زردشتی مسیحی وکلیمی اقلیتهای شناخته شده اند یعنی رسمیت دارند چرا که ریشه در دین خدا دارند بهمین خاطر سایر اقلیتها مانند بودائی وبهائی شناخته نشده اند چون پایه دینی ندارند پیروز باشید ضمنا یک سوال قبلا طرح شد که بی مناسبت نیست دراینجا پاسخ دهید وآن این بود که ذوالقرنین کیست؟ |
|||
|
|
۱۵:۱۱, ۲۶/آبان/۹۵
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۶/آبان/۹۵ ۹:۲۸)پارمیس نوشته است: همش ظاهر سازیه حانم پارمیس گرامی ( که از جناب بدیت میاد ) درود شما برای اینکه بدونی این نمایندگانی که شما انتخاب میکنی و حالا کاری نمیکنن یا میکنن و شما اشرفا بهش نداری و گوشتون به بیگانه هست که فلان و ... شده یکم مطالعه خودت رو ببر بالا تا بدونی داستان چیه . اون نمایندگانی که شما میگی چه برسیه به : (۲۶/آبان/۹۵ ۹:۲۸)پارمیس نوشته است: نماینده های خودمون هم هیچ کارن چه برسه به نماینده زرتشت و کلیمی و یهودی و مسیحی.خوب کارشون رو بلد بودن نمایندگان این اقلیت . شما طبق هر قانونی از حمورابی گرفته تا قوانینی که سنگش رو به سینتون میزنین یسری ایرادهایی به شما و تفکر شما میگیره که ندونی از کجا داری میخوری گرامی . (۲۶/آبان/۹۵ ۹:۴۱)سعدی نوشته است: سلام مهدی گرامی سعدی گرامی بحث اینکه بنده پیش فرضم رو بر این گذاشتم که دوستانی که میگن کتاب مقدس و ازادی شون تو اونجا اومده و داستان خواب دانیال نبی ( البته این داستان به کسی دیگه هم نسبت داده شده که بماند) هم رو صحیح بدونیم درحالب که همینجا تو همین چند خط راحت میشه متوجه شد که خیلی چیزا جعل شده بر هم . درباره اینکه یکی به اسیری میره و ... ، گرامی بخت نصر مامور بود از سمت خدا در حالی که پادشاه فارس چی بود؟ درباره قسمت دوم متن شما من حرف زیاد دارم و تا حدودی موافق شما هم هستم اما توضیح اضافش و موارد اختلافیش رو یه زمان دیگه میگم . اما بحث اول » اینکه خلاصه بگم متاسقانه متن رو شما اگه یکم عقب و جلو رو نگی خط سیر بحث ممکن هست با نگاه دوستان نخونه و بگن نه اونجا گفته که فلان هست و شما نگفتی و اگه نبرم و کامل بگم طولانی میشه ، حداقلش اینه که با متن دوستان اشنا میشن . کاری که برخی میکنن و نتیجه دلخواه رو میگیرن و میشن نظریه پرداز کروش که بخشی از داستان رو نمیارن و نتیجه کلی رو برای خودشون میارن. اما درباره ایتکه اینها عذاب شدن و بعد دوباره خدا دلش براشون سوخت و توسط پادشاه فارس نجاتشون داد رو باید نگاه کنین که هر عذابی کیفر گناهان و پاک شدنش نیست ، پس باید ما تاویلی از کلام شما رو یچی بگیم که با عقل منطی شما م حور نمیاد. اینها طبق گقفته های انبیاء خودشون به قدری منجرف شدن که انبیائشون طلب عذاب کردن بر اینها . از طرفی این عذاب و اسارت طبق متن کتاب مقدس ( کاری به تحریف ندارم ) وعده ای بود که محقق شد . اما درباره بخت نصر و کوروش چند نکته هست ، پادشاه فارس که کروش باشه 18 بار در ترجمه قدیم و 21 بار در ترحمه جدید اسمش اومده - در کتابهای دوم تواریخ - عزرا - اشعیا - دانیال ، حال اینکه اگه کسی وقت کنه متن رو مطابقتی بخونه متوجه مطالبی میشه گه برای دوستان حارح از حوصله هست و خلاصش چیزی به کام کروش دوستان نمینشیند. درباره داستان دانیال هم دوستان به اون سوال من هنوز فکر کنید که کدوم یکی بهتر هست بز یا قوچ . اما درباره بخت نصر شما میبینی که خود این قوم بر او خیانت میکنن و باعث میشن که خلاف اون خواسته خودشون باهاشون برخورد کنه . اما بازم پاسخ ندادید که ایا رفتن به جای دیگه و ازاد کردن اسیرانی که گرفته شدن کاری صحیح هست یا خیر .اسیرانی که مورد غضب خدا بودند. مثلا یه مثال امروزی بزنم ولی فقط قصدم نزدی شدن ذهنتون هست نه توهین و چیز دیگه . دوستان یهودی پوزش از شما . فکر کنین کشور عراق دولتش میره با داعشی ها میجنگه بعد اونها رو اسیر میکنه بعد یه کشور دیگه به این عراق حمله میکنه و اون داعشی ها رو ازاد میکنه ، خو تا اینجاکه مشخصه ، جناب سعدی و Mforootaghe و کاربر پارمیس ، بفرمایین ایا کار کشو ثانی درسته که اسیران داعشی رو ازاد کنه و برگردونه به جامعه؟ شما چه تضمینی میدی که دوباره جنایت نکنن و ادم کشی راه نندارن ؟ حالا داستا ن قوم اسارت رفته یهود فرق داره اینها برخلاف این داعشی ها ردسته خلاف کردن و پیامبر ازاری کردن ( به عقیده خود من وقتی از اون شکاف اب وقتی رد شدن و دیدن یه قومی دارن درخت که زینت دادن و میپرستیدن و گفتن موسی جان ما از اینا میخواییم یعنی همونجا موسی کلیم الله علی نبینا و علیه سلام میگفت برید بابا شما ادم بشو نیستین چرا من برای شما چنین سخت یکشیدم اخه ؟) یعنی با یه چنین قومی شما طرف بودید تو اون زمان برید خود کتاب مقدس رو بخونین اصلا قران و دایره اطلاعاتی اسلامی رو بزارین کنار فقط متون مقدس رو بخونین ، متاسفانه چون اطلاع ندارید اینطور ی دارین حرف میزنین. حرف زیاده ولی سعدی جان کفت خلاصه دیگه تموم میکنم. اما کاربر Mforootaghe (۲۶/آبان/۹۵ ۹:۴۷)Mforootaghe نوشته است: با نام ویاد خدا لطفا مغالطه رو بزارین کنار. پس منم باید به نگاه همون اقوام پیشین بگم که تاوان همه گناهان رو مسیح بر صلیب داد و پسما به کارمون برسیم و یا اینگه بگیم درد زایمان رو خدا بر حوا س گذاشت چون ادم رو فریفت و .... پس چرا بقیه زنها دارن تاوانش رو پس میدن؟ پاسخ بدید لطفا. گرامی کاری که ایشون انجام داد ایا به حق بود یا به ناخق؟ ایا ایشون مسئول بود که بیاد بابل و اسیر ازاد کنه؟ اگه چنین بود بفرمایید کی چنین دستوری بهش داده؟ و اگه عشق کشور گشایی داشته و تجاوز کرده و بعد دید که خو برای خود شیرینی بیام اینها رو ازاد کنم اینم یه داستانه ؟ ببخشین میگم ولی شما به حق چه موردی میخوایید فلسطینی ها رو ازاد کنید ؟ به حق مسلمان بودن ؟ خوب این کارتون جای سپاس داره ایا کوروش به جق هم کیشی بر بابل تاخت تا اونها رو ازاد کنه؟ ایا بر حق این که ازاده مرد بود؟ پس چرا خودش اسیر میگرفت ؟ اصلا خودش پیرو چه تفکری بود؟ میشه یکی برای من توضیح بده که کروش گرامی عقیدش چرا بادی به پرچم بود؟ همزمان که بابل فتح میکنه میاد اون استوانه گذایی رو اماده میکنه ( حالا میگم همه رو رب صحت میگیریم ) که بر مردوک و ... ستایش میکنه بعد به یهود میرسه میشه خدای یهوه و اگه عمرش کفاف میداد فکر کنم به بودا و ... هم میگفت عرض ارادت برسونیدپادشاه اینقدر بوغ اخه ؟ درمورد شماره 2 شما فرق بین الیهود و بنی اسرائیل بفرما ببینم چیه ؟ بعدش بنده تفسیر کردم؟ دوباره زدی جاده خاکی گرامی جناب Mforootaghe من یه سوال دارم، شما الان اگه دیانت اینها رو به حق بدونی و واقعا بگی من میخوام یهودی بشم اجازه به شما میدن ؟نمیدونم چقدر اطلاع داری از نگاه و عقاید شون ؟ کتابهاشون رو چقدر مطالعه کردی چقدر از کتاب مقدس گرفته تا تلمود و ... رو خوندی ؟ بفرما به بنده که در زمان صدر اسلام ایا یهودیها در کنار پیامبر بودند یا خیر؟ رفتار پیامبر یا اونها چطور بود؟ یه نگاه فقط سطحی به اون 3 قبیله بنداز که اسامیشون بنی قریظه و بنی قینقاع و بنی نضیر روبرو ببین داستانشون چیه و چرا پیمانشکنی کردن و عاقبتشون چی شد . و اینکه میگید جکومت ندارند و یا دارند جناب کاربر همسایه استاد ، کلام کتاب مقدس درباره اینها چی میگه ؟ و اما در شق سوم ، شما هممثل استادخودتون دارین استدلال اشتباه رو پیش میگیرید که گرامی ، ایا حرفی از دین زده شد؟ایا اینها رسمتشون در کل هست یا اینکه محدود هست ؟ (۲۶/آبان/۹۵ ۹:۴۷)Mforootaghe نوشته است: 3-طبق همان اصلی که اشاره کردید ادیان زردشتی مسیحی وکلیمی اقلیتهای شناخته شده اند یعنی رسمیت دارند چرا که ریشه در دین خدا دارند بهمین خاطر سایر اقلیتها مانند بودائی وبهائی شناخته نشده اند چون پایه دینی ندارند پیروز باشیدیبار دیگه این اصل رو براتون میزنم ببینین بعد نظرتون رو دوباره بیان کنید. اصل سیزدهم: ایرانیان زرتشتی، کلیمی و مسیحی تنها اقلیتهای دینی شناخته می شوند که در حدود قانون در انجام مراسم دینی خود آزادند و در احوال شخصیه و تعلیمات دینی بر طبق آیین خود عمل میکنند. لطفا دقت کنید که دفعه دیگه تکرار نمیکنم اینو . و این هم به خانم پارمیس تفهیم کنین که نمایندگانشون همینقدر تونستن این اصل رو بگنجونن معلوم هست که کاری رو بتونن انجام بدن. |
|||
|
|
۱۶:۲۷, ۲۶/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۵ ۱۶:۳۵ توسط Mforootaghe.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
درود برشما
پاسخ سوال آقای سعدی یک کلمه است بنده نوشتم خیر وشما هم بجای یک کلمه داستان سرائی کردید .ضمنا نجات انسانهای محروم با هرانگیزه پسندیده است. در مورد ادیان موجود درایران آنها شناخته شده اند تا آزادانه اعمال خودرا انجام دهند کلیسا وکنیسا دارندچرا به بهائیان وبودائیان وچندین فرقه دیگر اجازه داده نشده است؟ دقت دراین مورد شمارا روشن میکند سوال آخررا فراموش کردید ذوالقرنین کیست؟ البته بد نیست فرق یهود وبنی اسرائیل را هم بنویسید ممنونم |
|||
|
۱۷:۰۲, ۲۶/آبان/۹۵
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
من سنگ چه قانونی رو به سینه میزنم ?????!!!!!!!!!!
میشه توضیح بدید ???? |
|||
|
۱۷:۴۰, ۲۶/آبان/۹۵
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۶/آبان/۹۵ ۶:۴۸)سعدی نوشته است: سلامسلام . خوب نمیدونم این سه هزار سال رو از کجا میفرماید ... باید توجه کرد که آیا رفتار اون قوم تغییر کرده نسبت به زمانی که با موسی علیه السلام بدعهدی کردند یا خیر ؟! اما در قرآن فرموده هم شده که جز اندکی از اونها ایمان نخواهند آورد .. : کریم نیز چنین ایده ای را مورد تأیید قرار می دهد و به عنوان نمونه در آن می خوانیم که در مورد برخی یهودیان چنین بیان می فرماید: "آنان گفتند که دل های ما در غلاف و پوشش است! این گونه نیست، بلکه خداوند آنها را به دلیل ناسپاسی مورد لعن و نفرین خود قرار داده و به همین دلیل جز اندکی از آنان ایمان نخواهند آورد". یعنی در واقع سیره و روش زندگی این قوم اشتباه و دور از رضایت خداوند بوده . یعنی اعتقادات شون مدام و مستمر مورد غضب خداوند بوده چه پدر چه فرزند ،در ابن صورت هست که صحبت خداوند در قرآن در موردشون مستمر میشه . بنده هم میخواستم در مورد اسیرهای کشوری که مورد حمله واقع شده بپرسم که فرصت نشد ... اما برده داری برای خودش روش و برنامه داره ! در اسلام هم ضابطه مند هست ! اینکه بخونیم پادشاهی حمله کرده و اسرا رو نجات داده ظاهرش قشنگه ! اما باید تحقیق کنیم که اسیر بودنشون چه دلیلی داشته یا چرا به بردگی گرفته شده بودند یا چرا قوم دیگر توسط اون پادشاه به بردگی گرفته نشده بودند !! چرا فقط یهود ؟! مثلا در قوانین تلمود هست که مال و جان و ناموس دیگران از غیر یهود بر بهود تصرفش مجاز هست . میشه با چنین تفکراتی افراد در کنار هم زندگی کنند ؟! البته اینها برای صهیونیست ها هست و ما با هموطنان یهودیمون مشکل نداریم ![]() در پایان خواهش میکنم قرآن رو بخونید
![]() |
|||
|
|
۱۷:۵۹, ۲۶/آبان/۹۵
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۶/آبان/۹۵ ۱۶:۲۷)Mforootaghe نوشته است: درود برشماجناب Mforootaghe شما هم که رود حوصلتون سر میره مثل استاد کم صبر و حوصلتون بنده نظرم رو درباره سوال سعدی گرامی دادم و دلیلی نمیبینم برای شما توضیح بدم. نظر شما چنین هست و البته خلاف عقل سلیم نجات انسانهای محروم؟ ببخشید کدوم انسانهای محروم ؟ خدا به من چندین سال ظرف اب میده و من هر بار اب رو دور بریزم بعد که خشک سالی بشه بگم خدایا به من اب بده ، ایا خدا ظلم میکنه و من رو محروم میکنه یا اینکه خدم باعث این حرمت شدم؟ شما باید ثابت کنی که این قوم بیگناه به اسارت رفتن همشون و اینکه محروم از چه شدن. خرزمان پاسخش رو دادید نظرتون رو هم بهش اضافه کنید . خدتون دارید میگید فرقه گرامی ، ایا فرقه جزو دین بحساب میاد؟ بودایی ها و بهاییها ایا دین هستن یا فرقه و یا تشکیلات ؟ این اقلیت که بیان شده ایا ازش اثتبات میکنید که دینشون رسمیت داره چون الهی هستن؟ پس صائبین چی؟ اصلا به من بگین چرا صائبین که در ایه 17 سوره حج اومده چرا تو این اقلیت نیستن؟ استادتون که قشنگ رو این ایه مانور میدادن ببینم شما چه میکنید برید و جلسات 17 و 18 شرح مذاکرات قانون اساسی رو مطالعه کنید یعنی تا این حد دارم برات اسون میگیرم و توضیح میدم انتظار دارم پاسخ مناسب بدید . درباره دو دین کلیمیها ( یهودیها و زیرشاخه های اون ( و مسیحیت ( از ارامنه تا سایر زیر شاخه های مسیحیت ) به عنوان ادیان صاحب شریعت و دارای کتاب و بقول اسلام اهل کتاب معرفی شدن و درباره زرتشت هم بنا به اختلافاتی که پیامبر بودن و نبودنش و احترامی که به این ایین گذاشته شد اینها هم در اقلیت قرا گرفتن و بقیه چون از دید اسلام مردود بودند در این اصل قرار نگرفتن. پس زیاد به این اصل تکیه نکنین بر دیانت الهی زرتشت. احترامشون واجب اما شبهات و اتلاف نگاه زیادی وجود داره بر زرتشت. در الهی بودن زرتشت میشه صحبت کنید؟ در حد 1 پاراگراف چون بیشتر بشه حوصله سر بر میشه .در حد 1 اراگراف بگید زرتشت کی بود و چی بود و ایینش بر چه بود. درباره سوال اخر حداقل معلوم هست جناب شاه پارسی که نجات دهنده این قوم بقول شما محروم و اسیر در بابل نیست . (۲۶/آبان/۹۵ ۱۷:۰۲)پارمیس نوشته است: من سنگ چه قانونی رو به سینه میزنم ?????!!!!!!!!!! برید به مطالب پیشینتون نگاه کنین .همونطئر که تاریخ رو ریز به ریز نگاه میکنید دنبال یه اثر هستین تا اون رو علم کنید برید گذشته مطالب رو هم یه مرور کنید |
|||
|
|
۱۸:۴۶, ۲۶/آبان/۹۵
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
خب طبق معمول شما حرفی برای گفتن نداری فرافکنی میکنی و حواله میدید به گذشته و آینده
اون اخطاری هم که به من دادید احتمالا به همین دلیل بوده چون تو بحث قبلی که داشتیم من میگفتم کجا از حرفای شما نقل قول کردم و شما جوابی برای گفتن نداشتید به جاش منو محروم از حضور کردید الان هم همین رفتار رو دارید من از شما میپرسم که سنگ کدوم قانون رو به سینه زدم و شما به جای اینکه پاسخ بدید میگید برو مطالب گذشته ات رو ببین !!!! خب خودم که بلدم برام ببینم در گذشته چی گفتم ولی میخوام تصور شما رو بدونم که مثلا از حرفای من چه برداشتی داشتید که میگید شما سنگ فلان قانون رو به سینه میزنی !!!!! |
|||
|
۱۹:۲۵, ۲۶/آبان/۹۵
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۶/آبان/۹۵ ۱۸:۴۶)پارمیس نوشته است: خب طبق معمول شما حرفی برای گفتن نداری فرافکنی میکنی و حواله میدید به گذشته و آینده طبق معمول جناب پارمیس برای در رفتن از حرفای خودشون شروع به مظلوم نمایی و اینکه من رو مورد اتهام قرار دادن و من رو محروم کردن .... رو اوردن. سعی کنین منطقی برخورد کنید نه مثل برخی که مظلوم نمایی میکنن تا شاید دیگران داشون بسوزه. اصلا شما هم بیا مثل علی اباد بحث با منو تحریم کن . البته یبار اینکار کردی ولی بیفایده بود. یاتون که هست؟ ![]() بنده به شما اخطار دادم چون پس از تذمرار پیاپی که به شما دادم متاسفانه رفتارتون رو تغییر ندادید خانم محترم. (۲۶/آبان/۹۵ ۱۸:۴۶)پارمیس نوشته است: اون اخطاری هم که به من دادید احتمالا به همین دلیل بوده چون تو بحث قبلی که داشتیم من میگفتم کجا از حرفای شما نقل قول کردم و شما جوابی برای گفتن نداشتید به جاش منو محروم از حضور کردید واقعا فکر کردید که بخاطر اون به شما اخطار دادم؟واقعا که حیلی از ماجرا پس دور موندید گرامی . واقعا براتون متاسفم که تو همون نقل قول گیر کردید. اخطارتون رو برای چیز دیگه دادم .دیگه مهلت محرومیت شما که تموم شد و گفتنشم براتون فایده نداره . برداشت من برای شما مهمه؟ واقعا ؟ فقط این رو به عنوان مقدمه داشته باشید تا بقیشم بهتون بگم . دنبال جعلیات و حرفهایی که خیلیا زدن و پس گرفتن هستید و به تنها چیزی که افتخار مینید تاریخی هست که بجای اینکه ازش درس بگیرید بهش فقط افتخار میکنید. افتخار خوبه و من تحسینتون میکنم اما ایا این افتخارات چگونه و به گه ارزشی ایجاد شد؟برید ارسالهای 8و 10 این تاپیک رو بخونید آیا زردشت پیامبربود؟ خوب شما نه توان اثبات داشتید در اون بحث و نه توان بحث چون همه شواهد و مدارک شما بدون اصال هست و دنبال حرفهایی رو گرفتید که خودش تناقض در تناقض ب همراه داشت این نمونه ای از رفتارهای شما بود گرامی |
|||
|
۱۹:۳۰, ۲۶/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۵ ۱۹:۴۳ توسط Mforootaghe.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
درود برشما وشب بخیر
اولا سوال آخررو جواب ندادید ذوالقرنین کیست؟ از مساله یهود وبنی اسرائیل هم گذشتید ثانیا من وشما درمباحث دینی هنوز درگیریم تازه میخواهیم اختلافات تاریخی را حل کنیم حداقل بایدآزاده باشیم وبگذاریم که مردم خود انتخاب کنند شما هم مختارید پس شما مخالف آزادی بردگان بوسیله کورش هستید ومن نیستم همین ثالثا معلوم شد که یهودیان درمجلس نماینده دارند ودرکنار مسلمانان هستند (این نماینده قوم ملعون) در مورد زرتشت که توسط خبرگان مردم در قانون اساسی امده بخاطر گل جمال من وشما نبوده بلکه پایه دینی دارد وهرگاه شما سوالات اول را پاسخ دادید برایتون می نویسم پیروز باشید |
|||
|
۲۰:۴۲, ۲۶/آبان/۹۵
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۶/آبان/۹۵ ۱۹:۳۰)Mforootaghe نوشته است: درود برشما وشب بخیر سلام بنده حرفی که میزنم با حرف شما فرق داره. یادتون باشه کلام خودتون رو به من نسبت ندید.این رو گفتم تا تو بحثای بعدی دقت بیشتری به خرج بدید. از استادتون هم برید بپرسید و ازش کمک بگیرید تو بحث بابنده . شما الان ازاد نیستی؟همچین میگی انگار بنده و دیگر کاربران به شما میگیم هیچی نگو / ![]() شما نمیدونستی این اقلیت مذهبی در مجلس نماینده دارند؟ یعنی تو بحث با شما باید از این به بعد یادم باشه از ابتدا خیلی پیش فرض ها رو مطرح کنم و ببنم شما چیو قبول و چه رو نمیپسندی و اطلاع نداری گرامی.وقتی به قانون اسناد میکنی یعنی تا حدودی به اون حداقل به اون مواد و اصول اشنایی داری.متاسفانه استاد شما هم اشنایی نداشت.سوالتون رو پاسخ دادم فکر نکنم چیزی که بخوایین رو از من بشنوین. ذوالقرنین رو برید تو پستش بخونین و اگه بازم موضوعی بود و مطلبی داشتید بگید تا پست رو باز کنند و صحبت کنید. فکر کنم ما خیلی وقته درگیریم سر مباحث پایه چون شما خیلی از مباحث رو یا برای اولین بار میشنوی یا اینکه بنیان موضوع رو اطلاع داری - این ایراد نیستبلکه اومدین تا با هم صحبت کنیم و چیزی از هم یاد بگیریم. و این رو من استقبال میکنم اما نه صحبتی که بدون پشتوانه باشه . گرامی قوم ملعون رو برید مطالعه کنید و فرق دو واژه الیهود و بنی اسرائیل رو حتما مطالعه بفرما. و همینطور گفتم نگاهی به صدر اسلام هم داشته باش گرامی و سعی کن مغلطه رو کنار بزاری چون فایده نداره . خوشم میاد میخواید پاسخ نداشته خودتون رو به پاسخ داشته من بچربونید. پاسخ خهای تکمیلی رو هم به مرور براتون میگم ولی شما دنبال حاشیه نباش. پرسش من رو هنوز پاسخ کامل ندادید (۲۶/آبان/۹۵ ۱۵:۱۱)mahdy30na نوشته است: گرامی کاری که ایشون انجام داد ایا به حق بود یا به ناخق؟پاسخ اسن سوال فکر نکنم سخت باشه. |
|||
|
|
|
|

بودایی ها و بهاییها ایا دین هستن یا فرقه و یا تشکیلات ؟ 
اما ایا این افتخارات چگونه و به گه ارزشی ایجاد شد؟
یعنی تو بحث با شما باید از این به بعد یادم باشه از ابتدا خیلی پیش فرض ها رو مطرح کنم و ببنم شما چیو قبول و چه رو نمیپسندی و اطلاع نداری گرامی.وقتی به قانون اسناد میکنی یعنی تا حدودی به اون حداقل به اون مواد و اصول اشنایی داری.متاسفانه استاد شما هم اشنایی نداشت.