|
هاشمی به یکباره شد قدیس بی اشتباه تاریخ!چرا صداو سیما؟
|
|
۱۳:۴۴, ۲۵/دی/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۵ ۱۳:۴۵ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
وت هاشمی رفسنجانی اتفاق کمی نبود، لذا طبیعی است که صدا و سیما با تمام قوت ابعاد مختلف بعد از این اتفاق را پوشش خبری بدهد ولی وقتی کار به «تحریف» تاریخ برسد و به یکباره هاشمی به یک «قدیس» بی اشتباه در تاریخ انقلاب تبدیل شود، باید نگران شد. امروز اگر مردم از خود بپرسند بر اساس روایت روزهای اخیر صدا و سیما از هاشمی رفسنجانی، پس چرا او 7 سال بود که حتی امام جمعه تهران هم نبود و در صدا و سیما هم عملا «ممنوع التصویر» بود؟ حق دارند.
جالب اینجاست که در یکی از برنامه های زنده تلوزیونی از هاشمی رفسنجانی به عنوان کسی یاد شد که نقش مهمی در خاموش کردن فتنه 88 داشت! در حالی که این حجم از تحریف تاریخ نه کمکی به هاشمی می کند و نه انقلاب، بلکه اعتبار و آبروی یک رسانه را از بیخ نابود می کند! همانطور که در پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب نیز آمد، هاشمی در زندگی اش فراز و نشیب های مختلفی داشت و امروز نیازی نیست تا نشیب های زندگی او در چشم مردم یادآوری شود، فرازهایش کافی است! از زندان قبل از انقلابش تا ترورش توسط فرقان تا درگیری هاش در دهه 60 با ملی مذهبی ها و ... به اندازه کافی افتخار آمیز است و کفایت می کند و نیازی نیست تا با تحریف تاریخ، هاشمی «پر اشتباه» و مملو از «خطاهای نابخشودنی» به یک موجود بی عیب و نقص تبدیل شود که عامه مردم با شنیدن این روایت از او دچار «دوگانگی» شوند! که اگر غیر از این بود رهبر معظم انقلاب نیز در انتهای پیام خود برای وی همانند خیلی های دیگر همچون مرحوم آیت الله مهدوی کنی درخواست «علو درجات» می کردند نه «عفو الهی». پیش از این نیز در چند برهه دیگر رسانه ملی این خطا را به خاطر «جوگیری» انجام داده بود. مثلا در دولت قبل زمانی که توسط رییس جمهور سابق به درستی به خاطر پیشرفتهای هسته ای کشور «جشن هسته ای» اعلام می شد، تلوزیون هم به درستی اعلام جشن می کرد اما چند سال بعد که دولتی دیگر سر کار آمد و در راکتور اراک بتن ریخته شد و همان سانتریفیوژهای قبلی برچیده شدند، باز هم اعلام جشن هسته ای شد! یعنی برای دو اتفاق متضاد در دو برهه دو بار جشن هسته ای گرفته شد! چرا؟ چون صدا و سیما به جای حرکت بر اساس «حقیقت» و «روشنگری برای افکار عمومی» اسیر جوگیری و بی تحلیلی است. لذا وقتی اصلی ترین رسانه کشور در حساس ترین برهه ها در دام زیگزاگی عمل کردن می افتد و رفتارهای عمیقا دوگانه نشان می دهد، اولین اثرش اعتبار زدایی از آن رسانه و دومین اثرش دوگانه تربیت کردن افکار عمومی و مردم است و فقط مردمی که دوگانه تربیت می شوند هر 8 سال یکبار انتخابهایی متناقض با انتخاب قبلی خود انجام می دهند؛ از انتخاب روحانی تا احمدی نژاد تا خاتمی و ... |
|||
|
|
۱۳:۵۵, ۲۵/دی/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۵ ۱۳:۵۶ توسط aaaaa.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
تا چند روز پیش بهش میگفتن زبیر زمان
منشع فتنه و فساد الان شده یار انقلاب و رهبری دوست دیرین مجاهد بینظیر و مراسم تلاوت قرآن در بیت رهبری برای شادی روح سرمایه نظام |
|||
|
|
۱۴:۰۵, ۲۵/دی/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۵ ۱۴:۰۶ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
![]() هنگامی که این خط مستقیم شود، ناگهان همه دوستت خواهند داشت |
|||
|
|
۱۴:۳۹, ۲۵/دی/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۵ ۱۴:۵۰ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
از درگذشت آيت ا... هاشمي رفسنجاني، اسدا... بامچیان، قائم مقام حزب موئتلفه با حضور در يك برنامه تلويزيوني به بازگو كردن موضوعي پرداخت كه پيش از اين تاكنون اينگونه مطرح نشده بود. بادامچيان مدعي شد:« بعد از قضایای 15 خرداد به این نتیجه رسیدیم که به جهاد مسلح نیاز داریم و توانستیم 7 سلاح کمری با 7 فشنگ تهیه کنیم.
یکی از این اسلحه ها که حسن علی منصور، نخست وزیر رژیم شاه و تصویب کننده لايحه حقارت بار «كاپيتولاسيون» را به درک واصل کرد، توسط آقای هاشمی رفسنجانی به نيروها داده شد. تا زمانی که آقای هاشمی زنده بود، قرارمان نبود که فاش کنیم ایشان این اسلحه را دادند». رد يك ادعا همزمان با انتشار اين اظهارات بادامچيان، رسانههاي گروهي و برخي جريانها و شخصيتهاي سياسي واكنشهايي را نشان دادند و دفتر او نيز در واكنشي سريع اين ادعا را رد كرد. در توضیحات دفتر ريیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام آمده بود:« در پی رحلت جانسوز مجاهد نستوه و مبارز شادروان حضرت آیت ا... هاشمی رفسنجانی، در اين اواخر توسط برخی اشخاص در نقل فرازی از سوابق مبارزاتی آن یار سفر کرده در زمان حکومت ستمشاهی، ذکر شده است که اسلحه ی ترور حسنعلی منصور توسط ایشان تهیه و در اختیار جمعیت فداییان اسلام قرار گرفته است. درصورتی که براساس مستندات موجود و نقل خاطرات خود آن عالم ربانی، این موضوع مستند نبوده و صحت ندارد». نواب،صاحب اصلي اسلحه اين دوگانگي اظهارات ما را برآن داشت تا براي روشن شدن اين حواشي به سراغ محمد مهدي عبد خدايي از اعضای تشکیلات فدايیان اسلام برويم. عبد خدايي در گفت وگو با «قانون» و در واكنش به سوال خبرنگار ما،اظهار داشت: من در متن اين ماجرا نيستم اما زماني كه من از زندان آزاد شدم، (شهيد)مهدي عراقي به ديدن من آمد و به بنده پيشنهاد همكاري دادند، من در پاسخ مرحوم عراقي گفتم: آقا مهدي(عراقي)، اگر من را دو تا شلاق بزنند همه شما را معرفي مي كنم؛ من نيستم! من هشت سال زندان كشيدم ديگر نميخواهم وارد اين جريانات شوم! ايشان گفتند پس ميخواهيد چه كار كنيد؟ به او گفتم مي خواهم ركوع و سجود كنم. گفت اين ديگر چه صيغه اي است؟ پاسخ دادم ميخواهم بروم زن بگيرم و بچه دار شوم و بعد از آن سجود كنم. خلاصه كه من با آن ها نرفتم. اما به گفته روزنامه هاي آن موقع مرحوم مهدي عراقي اعتراف كرده كه اسلحه اي كه حسنعلي منصور با آن به قتل رسيده يك اسلحه روسي است كه شهيد نواب صفوي نزد مهدي عراقي به امانت گذاشته بود. مهدي عراقي اين موضوع را در آن زمان مطرح كرد و سند اين موضوع در روزنامه هاي آن زمان موجود است. حال امروز گفت هاي آقاي بادامچيان تا چه ميزان سنديت دارد و اينكه ايشان تا چه ميزان در متن ماجرا حضور داشتهاند را من نمي دانم! اشايد مرحوم عراقي اين موضوع را از اين بابت مطرح كرده است كه نواب صفوي شهيد شده و كسي روي شهيد تحقيق نمي كند. نيت نامبارك يك ادعا مشخص نيست اسدا... بادامچيان كه حزب متبوعش در اين روزهاي آخر عمر آيتا...هاشمي با وي رابطه خوبي نداشت، چرا اين اداعا را بلافاصله بعد از رحلت او بيان ميكند و در برابر تكذيبي كه مجمعتشخيص ارايه ميدهد، اظهار نظري نميكند. بايد منتظر ماند و ديد فرايند اين اقدامات تا كجا ادامه خواهد يافت و بدون شك نيتهايي پشت اينگونه اظهارات پنهان است كه فقط گذر زمان، آنها را نمايان خواهد كرد. این مورد هم در شبکه های اجتماعی دیدم: مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای : "نیاید روزی که اکبر هاشمی در قید حیات نباشند و من هنوز نفس میکشم" آستانه انتخابات 1376، آخرین نقطهای بود که به خوبی نشان میداد که «آقای هاشمی» در کجای این مختصات سیاسی به سر میبرد. درست در آستانه انتخابات 1376، ایشان در خطبههای نماز جمعه همه را مبهوت کردند. در اظهار نظری که ریز و زیرکانه، دلالت ضمنی داشت بر تلاش هواداران آقای ناطق نوری برای تقلب در انتخابات، عملاً از «آقای خاتمی» حمایت کردند و این نقطه آغاز تغییر فاز «آقای هاشمی» محسوب شد. «آقای ناطق نوری» اولین ضربه کاری را به مثابه خنجری از پشت دریافت کرد. از جایی که تصورش را هم نمیکرد و اینچنین بود که «آقای ناطق نوری» شکست خورد و دوران افسردگی سیاسی او کم کم آغاز گردید، هر چند که بعداً همه تقصیرها را گردن «آقای احمدینژاد» انداخت ولی هواداران «آقای خاتمی» که به نحو سمبلیک در روزنامه «سلام» جمع بودند، همچنان بر خط پیشین پیکار میکردند و «آقای هاشمی» را نه دشمن شماره دو، که دشمن شماره یک خویش میدانستند. حاصل، مقالات، تزها و ستون «الو سلام» بود. نهایتاً کتاب مهم «عالیجناب سرخپوش» در آمد. «آقای هاشمی»، صراحتاً توسط اکبر گنجی، در دست داشتن به قتلهای زنجیرهای متهم شد. در این میان، «خانم فائزه هاشمی» آشکارا به فهرست اصلاحطلبان وارد شد و خانواده «آقای هاشمی» که معمولاً بسیار عاطفی هستند، متحداً به آن سمت گرایش پیدا کردند. یک سالی از تعطیلی «سلام» گذشت تا همه چیز تغییر کرد. اکبر گنجی به انگلستان پناهنده شد و باقی اعضا تغییر فاز دادند و پذیرفتند که «خاندان هاشمی» به اردوی اصلاحطلبان یا «روحانیونی»ها وارد شده است. این بود، تا چرخ فلک «آقای احمدینژاد» به گردش افتاد. چرخفلک «آقای احمدینژاد»، نیرویی داشت که بسیاری را از فرط خصومت با خود از راه به در کرد. ولی «آقای هاشمی»، معمولاً با بقیه فرق داشتند. با این که در انتخابات 1384، میدان را واگذار کرده بود، انتظار میرفت که موضوع را شخصی نکند ولی هر سیاستمداری حلقهای از مشاوران را حول خود دارد و برای «آقای هاشمی»، خانواده و خاندان بخش مهمی از این حلقه مشاوران بود. روزگار سخت «آقای هاشمی» شروع شد. در یک سوی، «خاندان هاشمی» و در سوی دیگر، خودش و سوابقش و دوستان «روحانیتی»اش. مشهور بود که گاه این سختی بسیار بالا میگرفت ... سال 88، «آقای هاشمی» در خطبه نماز جمعه اعلام کردند که «مردم» نسبت به نتیجه انتخابات شک دارند و مآلاً حق را به کسانی که آنها را «مردم» مینامیدند بخشیدند. نهایتاً ضدیت با چرخ فلک «آقای احمدینژاد»، «آقای هاشمی» را در یک آزمون فیصلهبخش، به غیراصولیترین قضاوت زندگی رساند. انتخاباتی برگزار شده بود. مردان نهضت آزادی که همواره مورد تاخت و تاز «آقای هاشمی» بودند در این انتخابات ثبت نام نمیکردند چرا که حاضر به امضای دروغ تعهد و پایبندی به قانون انتخابات نبودند ولی «آقای میرحسین موسوی» و «آقای کروبی» آن تعهد و پایبندی را امضاء کرده بودند ولی پس از انتخابات زیر امضای خود زدند و حاضر به پذیرش رویههای قانون انتخابات برای فرجامخواهی نشدند. آنها بهرغم شعار «دروغ ممنوع»، در اظهار نامه ثبتنام انتخابات، آشکارا مرتکب دروغ شده بودند. ولی «آقای هاشمی» عملاً از آنها حمایت کرد. حالا دیگر «آقای هاشمی» هیچ نسبتی با آن «آقای هاشمی» «روحانیتی» نداشت. او سالها مرد قانون بود، ولی اکنون، از خروجکنندگان بر قانون حمایت میکرد. در این چرخ فلک، از خود میپرسم که ما چرخیدیم یا «آقای هاشمی»؟ زمانی ما حامی سرسخت آقای هاشمی بودیم، ولی امروز ما این طرف ایستادهایم و هواداران آقای هاشمی با آن شمایل، آن ور. ما چرخیدیم یا «آقای هاشمی»؟ «اکنون این مبارز کهنسال در محضر محاسبه الهی با پروندهای مشحون از تلاش و فعالیت «گوناگون» قرار دارد»؛ گوناگون... گوناگون... ایشون دستشون از دار دنیا کوتاه هست و برایش فاتحه ای میفرستیم ولیکن چرا بعضی ها دیگه دارن زیاده روی میکنن و تاریخ رو تحریف میکنن؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۵:۵۸, ۲۵/دی/۹۵
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
انقلاب ، هاشمی رو به نفع خودش مصادره کرد و از احساسی کردن مردم توسط دشمن جلوگیری شد.
|
|||
|
|
۱۶:۱۶, ۲۵/دی/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۵ ۱۶:۱۷ توسط amirabdi.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
به نظرم صداوسیما یه جورایی مجبور بود این کار رو بکنه
چونکه رسانه های معاند و ... توی اون دوره ی سه چهار روزه به شدت صداوسیما رو زیر ذره بین گذاشته بودند و آماده بودن تا کوچکترین خطای صداوسیما رو تبدیل کنند به کبریتی برای آتش زدن انبار باروت احساسات مردم |
|||
|
|
۶:۵۶, ۲۶/دی/۹۵
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ تجدید میثاق با آرمان های هاشمی (!) در مسـخـرگـی سیـاست راست گرایـانـه و مبتذل این روزهای ایران همیـن بس که عالیجنـابِ سـرخ پــوش سـال "78" و "سرلـیـست انـلگـیـسی" سـال "94" چگـونــه در تـردستـی های متنـاسب بـا چرخـش میــز قـدرت، در یـک یـا چنـد چشـم بـه هــم زدن به رهـبـر اصـلاحـات و
.____. ![]() یار دیـریـن امـام مبـدل می شـود. اگـر می خواهیـد اژدهـای هفت سر فـسـاد را – که میراث معاویه ی زمان برای این انقلاب بود را بشناسید، حتماً لازم نیست به غلامحسیـن کرباسچی و شبکه ی بانـکی و بنـیـاد مستضعفـان و... سر بزنیـد؛ کافی است همیـن کنار دست تان به رئیـس سازمـان صدا و سیــما نظری بیفکنیـد. رئیـسی که سازمـان عریـض و طویـلش را رهـا .____. ![]() کـرد تا به جـمـاران به دست بوسی خانـدان پدرخوانده برود و عرض تسلیتی خدمت خانها و خـان زاده های مملکت بکنـد و حتـی همچـون خبرنگاران درجـه سوم، گزارش لحظه به لحظه مخابره کنـد! محمـد سرافراز (رئیس پیشین) عضو پیونـدی سالمی بود که بدن سرطانی صدا و سیما این عضو پیـونـدی را پس زد تا علی عسکری به عنوان "یکی از خودشـان" به مسند ریـاست برسد و بـه محـض آمدن این عضو سرطانی تازه تمام جنجالها علیه سازمان فروکش کرد. بزرگداشت هاشمی در صدا و سیـما نه یک بازی رسانه ای ریاکارانه، بلکه تجدیـد میثاق
.____. ![]() با آرمان های هاشمی (!) و اعـلام تـداوم راه او در میـان مسئـولیـن بـود. عجیـب نیـسـت که علی عسکری بـه خاطر قطـع شعار های گـوشـه و کنـار به اصطلاح سبـزها در ایـن مـراسـم عـذرخـواهـی کـرده و قـول جبران بدهد و هیـچ نگرانی بابت عدم پـوشش آه و ناله میلیون ها فقیـر و بیـچـاره به جا مانده از جنایات آن (مرحوم) نداشته باشد و عجیب نیست که برنامه ی "ثریا" که تـقـریبـاً تنــهـا بـرنـامـه ی جـدی کـل تـلویـزیـون در این سـال ها بوده، تعـطـیـل شود. چون از وزیر بـهداشـت به عنـوان یکی از نوچـههای هـزار میلیاردی هاشمی انتقاد کرده بوده؛ .____. ![]() و یقینـاً ایـن روند ادامه هم خواهد داشت. (تخلیص از متـنِ آقایان "بادامچی" و "میرزایـی پور")✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- پ.ن: پس از فيـلم تأسف بار مهدى هاشمى که نه تنها به مرده پدرشان هم رحم نمىكنند و با جنازه او هم نمايش ميدهند، فيلمى از داخل يک هواپيماى اختصاصى نشان ميـدهد تصويـرِ واقعى اين خاندان با آنچه رسانه ها مخابره مي كنند، بسيار متفاوت است (اینـجا کلیـک کنید) ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ |
|||
|
|
۹:۱۱, ۲۶/دی/۹۵
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
آدمی که تو باشگاه فرح سکته قلبی میکنه، به پسرش تریبون میدن که بیاد و بگه پدر من به اموالش اضافه نکرده.
امروز هم کرباسچی گفته که خواست مرحوم هاشمی این بود که روحانی بازم رئیس جمهور شه. حالا چند روز دیگه یه وصیت نامه ازش پیدا میشه که به مردم ایران وصیت کرده به روحانی رای بدن. مردم ما هم بدتر از صدا و سیما مرده پرستن. حالا دستش از دنیا کوتاهه و بهتره براش طلب مغفرت کنیم. اما دلیل نمیشه حافظه هامون رو پاک کنیم و چشمامون رو ببندیم و مماشات کنیم. تصمیم درست باید داشته باشیم. |
|||
|
|
۹:۲۲, ۲۶/دی/۹۵
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
کار صدا و سیما یک عملیات روانی بود که نتیجه بخش هم شد. مهم اینه که از این به بعد تاریخ مخدوش نشه.
از طرف دیگه خیالتون راحت! محبوبیت هاشمی قائم بالذات نیست. همه از بغض علی، طرف معاویه رو گرفتن. |
|||
|
|
۱۹:۰۱, ۲۶/دی/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۹۵ ۲۱:۴۵ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۵/دی/۹۵ ۱۳:۴۴)AMINI نوشته است: فوت هاشمی رفسنجانی اتفاق کمی نبود، لذا طبیعی است که صدا و سیما با تمام قوت ابعاد مختلف بعد از این اتفاق را پوشش خبری بدهد ولی وقتی کار به «تحریف» تاریخ برسد و به یکباره هاشمی به یک «قدیس» بی اشتباه در تاریخ انقلاب تبدیل شود، باید نگران شد. امروز اگر مردم از خود بپرسند بر اساس روایت روزهای اخیر صدا و سیما از هاشمی رفسنجانی، پس چرا او 7 سال بود که حتی امام جمعه تهران هم نبود و در صدا و سیما هم عملا «ممنوع التصویر» بود؟ حق دارند.ببینید وقتی ما داریم تحلیل می کنیم، خوبه که اگر مطلبی منبعی داره، حتما به شکل دقیق بیان کنیم. وگرنه تحلیل با مطالب گنگ خیلی بی محتوا میشه هاشمی که از نماز جمعه منع نشده بود! حتی ازش بارها دعوت شد ولی نرفت! این هم متن مصاحبش در این مورد: http://www.entekhab.ir/fa/news/55964/آیت...از-خواندند الان ستاد نماز جمعه جمعه از شما دعوت میکند؟ اوایل مدتی دعوت میکردند که من نمیرفتم. وقتی نرفتم، دیگر دعوت نمیکنند. پس آیا نظام او را در این زمینه پس زده؟ قطعا خیر ایشان پس از 88 باز هم به ریاست مجمع تشخیص مصلحت منصوب شد! در حالیکه هاشمی در مورد تنفیذ احمدی نژاد درخواست رهبری رو رد کرده بود!!! روایت هاشمی چنین است: «آقا به من گفتند در تنفیذ شما باید حکم مرا به احمدی نژاد بدهید. گفتم من انتخاب او را قبول ندارم و شما هم می دانید و من او را رئیس جمهور نمی دانم و حاضر نیستم تأیید کنم ... ایشان گفتند اگر شما ندهید چه کسی بدهد؟ به آقای خاتمی که نمی توانم بگویم بدهد. به چه کسی بگویم؟ گفتم خودتان می دانید.» http://www.jamnews.ir/detail/News/752764 ![]() در کل بیشتر پس زدنها توسط خود هاشمی انجام شده نه نظام و حتی صدا و سیما. الان هم صدا و سیما وظیفه داره از سوء استفاده جریانات معاند جلوگیری کنه و نزاره هاشمی توسط هر کسی مصادره بشه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 500x453_1484227936657413.jpg]](http://photos03.wisgoon.com/media/pin/photos03/images/o/2017/1/12/17/500x453_1484227936657413.jpg)

![[تصویر: Image_PB_02.jpg]](http://s9.picofile.com/file/8282464550/Image_PB_02.jpg)
![[تصویر: Image_PB_03.jpg]](http://s8.picofile.com/file/8282464534/Image_PB_03.jpg)
![[تصویر: Image_PB_04.jpg]](http://s9.picofile.com/file/8282464526/Image_PB_04.jpg)
![[تصویر: Image_PB_05.jpg]](http://s8.picofile.com/file/8282464518/Image_PB_05.jpg)

![[تصویر: 0lrk_photo_2017-01-15_17-50-12.jpg]](http://uupload.ir/files/0lrk_photo_2017-01-15_17-50-12.jpg)