کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Valentine's Day ولنتاین
۱۳:۴۲, ۲۶/بهمن/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۵ ۱۳:۴۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر عشق

خیلی کوتاه و مجمل سخن رو آغاز میکنم

[تصویر: %DA%A9%D8%A7%D8%AF%D9%88%DB%8C-%D9%88%D9...6-2015.jpg]
آقا یه بنده خدایی بوده به نام ولنتینوس (بعد از میلاد مسیح)

حکومت روم اون موقع به جهت عدم مشغولیت سربازا ازدواجشون رو ممنوع اعلام کرده بود

این بنده خدا میومده برای سربازا عقد میخونده و یواشکی مزدوجشون میکرده Big Grin

بعد فهمیدن و کشتنش!!!

ینی تمدن اون موقع در همین حد بوده!

بعد روز کشتن این بنده خدا شده روز عشق!

ولنتینوس خطبه میخونده محرمشون میکرده اینا برای GF BF ها ازش استفاده میکنن

حالا دوباره مرور میکنیم

دارن روز کشته شدن شخصی رو به عنوان روز Love علم میکنن که سربازای ازدواج لازم رو به عقد ( به شیوه دین اون موقع) دختر مورد علاقشون در میورده

بعد تو ایران ما از قبل اسلام تا الان ازدواجمون عادی بوده و بعد اسلام هم N تا حدیث و تاکید در مورد ضرورت ازدواج داشتیم و داریم

و از اون بدتر اینکه از همین مسلمونا میرن ولنتاین Big Grin

عمق فاجعه رو متوجه شدید؟

[تصویر: isty_ddf073a8fff7a2118fd048bc7860bf58.jpg]

ز پی رد و قبول عامه خود را خر مکن
زان که کار عامه نبود جز خری یا خر خری
گاو را دارند باور در خدایی عامیان
نوح را باور ندارند از پی پیغمبری
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی ، sarallah ، rezamohammadi ، fazel ، AMINI ، Islam ، سیمرغ ، sagheb ، MohammadSadra ، میثم2 ، 1fabeg ، Maysam-1st

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۲۲, ۲/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #41
آواتار
(۲/اسفند/۹۵ ۱۷:۱۵)سعدی نوشته است:  مهدی گرامی
این چیزیه که بین فرهنگ و مذهب تفاوت ایجاد می کنه. فرهنگ رو مردم می سازند و مردم هم می تونند تغییرش بدن. برخلاف مذهب که مردم مجاز به تغییر دلخواه اون نیستند. هفت سینی که امروزه می چینیم با شیوه قدیمیش فرق داره و ایرادی هم نداره، چون این رو مردم خواسته اند. اما اگر هفت سین رو به عنوان یک آیین مذهبی به جا می آوردیم، مجاز به تغییرش نبودیم.

اینه که واژه شناسی و متون کهن و دستورات موبدان زیاد اینجا مهم نیست. چون این یک فرهنگه نه یک مذهب. هیچ ایرادی نداره اگر شیوه برگزاری یک جشن با شیوه باستانیش فرق داشته باشه.

این کلام رو هم ایا دوستان شما قبول میکنن؟
الان شما با این حرفتون متهم به این نیستین که فرهنگ ها تغییر میکنه؟ الان این که میگی هفت سین حالا در قبل چیا توش میزاشتن والان تغییر کرده ایا اینها ربطی به مذهب وارد شده بر فرهنگ نداره ؟
گرامی این فرهنگ جشن عشاق ایرانی یا همون جشن سپندارمزگان ریشش کجاس؟ میشه اینو به من بگین بجای حاشیه رفتن ؟الان بر اساس چه موضوعی این روز ایجاد و در فرهنگ ایرانیان قدیم منتخب و چنین کاری صورت میگرفت . ایا پاسخش سخته ؟

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی ، عبدالرحمن
۲۱:۵۴, ۲/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #42

در مورد ریشه این آیین:
نقل قول:به بیان ابوریحان بیرونی، «اسفندارمذ» ایزد موکل بر زمین و ایزد حامی و نگاهبان زنان شوهر دوست و پارسا و درست کار بوده. به همین مناسبت این روز، عید زنان به شمار می ‌رفت. مردم به جهت گرامی ‌داشت، به آنان هدیه ‌داده و بخشش می‌ کردند. زنان نه تنها از هدایا و دهش هایی برخوردار می ‌شدند، بلکه به نوعی در این روز فرمانروایی می ‌کردند و مردان باید که از آنان فرمان می ‌بردند.[۳] سپندارمزد نگهبان زمین است و از آنجا که زمین مانند زنان در زندگی انسان نقش باروری و باردهی دارد جشن اسفندگان (اسپندگان) برای گرامیداشت زنان نیکوکار برگزار می‌گردد. ایرانیان از دیر باز این روز را روز زن و روز مادر می‌نامیدند.
با این حساب ریشه این روز در باورهای قدیمی است. اما آیا اون باورها مهم اند؟ تا وقتی که نخواهیم به اون فرهنگ به عنوان یک مذهب بهش نگاه کنیم نه. یادمون باشه که ما حتی یلدا رو جشن میگیریم که در اصل جشن تولد خورشید بوده. کمتر کسی باور می کنه که خورشید در شب یلدا زاده شده باشه اما این یه بهونه خوب برای دور هم بودن به ما میده.

ما مناسبتهای خیلی جالبی در تقویممون داریم. سالگرد تولد خورشید، سالگرد کشف آتش (سده) و سالگرد گسترش زمین از زیر مکه. برخی از این مناسبتها مذهبی اند و برخی از اونها جنبه مذهبی خودشون رو از دست داده اند. مثلاً شاید زرتشتیان واقعاً باور داشته باشند که آتش در روز 10 بهمن کشف شده در حالی که دلیل تاریخی براش نیست اما غیر زرتشتیانی که به تماشای آتش سده میرن چنین اعتقادی رو ندارند. برای اونها این یک نمایش جالبه که می تونه ظرفیت خوبی برای جذب توریست هم داشته باشه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Nadia
۰:۱۰, ۳/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #43
آواتار
(۲/اسفند/۹۵ ۲۱:۵۴)سعدی نوشته است:  در مورد ریشه این آیین:
با این حساب ریشه این روز در باورهای قدیمی است. اما آیا اون باورها مهم اند؟ تا وقتی که نخواهیم به اون فرهنگ به عنوان یک مذهب بهش نگاه کنیم نه. یادمون باشه که ما حتی یلدا رو جشن میگیریم که در اصل جشن تولد خورشید بوده. کمتر کسی باور می کنه که خورشید در شب یلدا زاده شده باشه اما این یه بهونه خوب برای دور هم بودن به ما میده.

ما مناسبتهای خیلی جالبی در تقویممون داریم. سالگرد تولد خورشید، سالگرد کشف آتش (سده) و سالگرد گسترش زمین از زیر مکه. برخی از این مناسبتها مذهبی اند و برخی از اونها جنبه مذهبی خودشون رو از دست داده اند. مثلاً شاید زرتشتیان واقعاً باور داشته باشند که آتش در روز 10 بهمن کشف شده در حالی که دلیل تاریخی براش نیست اما غیر زرتشتیانی که به تماشای آتش سده میرن چنین اعتقادی رو ندارند. برای اونها این یک نمایش جالبه که می تونه ظرفیت خوبی برای جذب توریست هم داشته باشه.

ریشه این موضوع رو بجای نقل از بوریحان از منابع بهتر وجود نداره؟ البته ک داره ولی شما یا میری از اسک دین میاری یا از این ویکی .
داداش گلم این فرهنگ ایا در منابع پیش از اسلام موجود نیست؟ خیلی جالبه ک براش از بوریحان کمک میگیری .
خدا این بهونه رو از شما و امثال شماها نگیره .
از این مناسبها بزار یه چندتایی هم به شما بگم شاید خوشتون اومد . سالگرد فتح بابل . سالگرد فتح اوپس . سالگرد فتوحی ک به اسم تمدن به خورد دیگران میدین ولی برای دیگران رو خونخواری جلوه میدین. یا مثلا سالگرد وروود اریاییایی ک با چه وضعی وارد این مرز و بوم شدن . یکی بود توتالار میگفت درباره این اریاییا کجاس که براتون تقویم بیاره ازشون.
گرامی از این دورهمی ها رو بزار کنار .
اصلا همین حرف خودت رو خودت پاسخ بده الان این جشن
سپَندارمَذ ک باعث میشه دورهم بشینین شما ریشش رو خوب واکاوی کن نترس . اگه کسی هم بهت گفت خائن و ... نترس بگو تاریخ اینارو تو دلش داره
ببین برادر من و هر کسی ک داره اینو میخونه عقل دورهم بودن و خوش بودن رو نفی نمیکنه ولی نه هر دورهم بودن و اینکه هر مطلبیرو به سادگی نمیپذیره .
اون قدیم قدیما ک همه بودن و ما پیش از اینکه همه تمدن داشته باشن متمدن بودیم اره همون زمونا یکم حالا عقبتر یا یکم جلوتر این مبحث رو واکاوی کن .ترس نداشته باش.چرا تاریخ به اینقسمتش میرسه اینقدر با حالت متعصبانه نگاه میکنین شماها ؟؟؟؟؟
در این روز کی به کی کادو میده ؟ شما به خانمت دیگه درسته ؟ خو این رو کی بنا گذاشت؟ اساسا کی گفته ک مادر سنبلش مثلا میشه زمین؟
ببین دئباره برمیگردیم به جایی ک شما از بحث خارج شدی
این سنت و واژه هایی که شما اینقدر سعی داری منحرفش کنی و بگی جعلی در جای دیگر بکار رفته و اینکه گرامی فرهنگ هرچقدر هم بخواد تغییر کنه اینو بدون اثارش تو بین مردمش گم نمیشه ممکنه فراموشش کنن و یا بزارن فراموش بشه اما حذف نمیشه .
این دوره همی هایی ک بهانش رو اینقدر قشنگ لیست میکنی تو فرهنگ مردم بوده و اینها ریشه در برخی عقاید داره و اونها هم برو ببین تو اون احادیث ک توبحثزرتشت اورده بودم چرا یهو چرخشی زیاد داشت و برخی ها سکوت کردن .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
۱۸:۰۸, ۳/اسفند/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۵ ۱۸:۰۹ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #44

نقل قول:اساسا کی گفته ک مادر سنبلش مثلا میشه زمین؟
این یه اسطوره قدیمیه که در خیلی از فرهنگها هستو اونها آسمان رو به عنوان پدر در نظر گمی گرفتند و زمین رو به عنوان مادر. آسمان از طریق بارش باران زمین رو بارور می کنه و زمین گیاهان و درختان را می رویاند.

این که ریشه اش چی بوده و کی پایه گذاشته رو می تونید به طور دقیقتر تحقیق کنید. اما این مسئله مهمی نیست چون ما اینجا با یک آیین مذهبی سر و کار نداریم. یعنی دیگه جنبه مذهبیش از بین رفته و مراسمی مثل دید و بازدیدها و تبریک گفتنها و کادو دادنها مونده.

منکر این نیستم که فرهنگ باستانی ایران ایرادهایی داشته، اما فرهنگها به مرور بهبود می یابند و تغییر می کنند. این موضوع در مورد فرهنگهای دیگر هم صادقه. اما چه دلیلی داره که ما فقط به نقاط ضعف فرهنگ خودمون توجه کنیم و فرهنگهای دیگر رو گل و بلبل نشون بدیم؟

این کار ما باعث خود باختگی فرهنگی میشه. نمیگم تاریخ رو مرور نکنیم، میگم ضعفهای فرهنگهای دیگر رو هم بگید. بله یه زمانی فرهنگ ما ایراداتی داشته و فرهنگ اونها هم داشته. ما فرهنگمون رو اصلاح کردیم و اونها هم فرهنگشون رو اصلاح کردند.
۱۹:۵۸, ۳/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #45
آواتار
(۳/اسفند/۹۵ ۱۸:۰۸)سعدی نوشته است:  این یه اسطوره قدیمیه که در خیلی از فرهنگها هستو اونها آسمان رو به عنوان پدر در نظر گمی گرفتند و زمین رو به عنوان مادر. آسمان از طریق بارش باران زمین رو بارور می کنه و زمین گیاهان و درختان را می رویاند.

این که ریشه اش چی بوده و کی پایه گذاشته رو می تونید به طور دقیقتر تحقیق کنید. اما این مسئله مهمی نیست چون ما اینجا با یک آیین مذهبی سر و کار نداریم. یعنی دیگه جنبه مذهبیش از بین رفته و مراسمی مثل دید و بازدیدها و تبریک گفتنها و کادو دادنها مونده.

منکر این نیستم که فرهنگ باستانی ایران ایرادهایی داشته، اما فرهنگها به مرور بهبود می یابند و تغییر می کنند. این موضوع در مورد فرهنگهای دیگر هم صادقه. اما چه دلیلی داره که ما فقط به نقاط ضعف فرهنگ خودمون توجه کنیم و فرهنگهای دیگر رو گل و بلبل نشون بدیم؟

این کار ما باعث خود باختگی فرهنگی میشه. نمیگم تاریخ رو مرور نکنیم، میگم ضعفهای فرهنگهای دیگر رو هم بگید. بله یه زمانی فرهنگ ما ایراداتی داشته و فرهنگ اونها هم داشته. ما فرهنگمون رو اصلاح کردیم و اونها هم فرهنگشون رو اصلاح کردند.

برادر گلم ریشه رو به من بگو .
مگه نمیگی فرهنگ رو مردم میسازن و میتونن تغییر بدن . بفرما چطور این انتخاب شد.
این بحث سپندارمذ ایا یک فرهنگ هست؟ چرا از بحث سعی میکنی دور بشی اخه سعدی گل . شاید من دارم اشتباه میکنم چرا منو هدایت نمیکنی؟ من ک لجوج نیستم .هستم ؟ ایا تو بحثا دید من با تعصب و بدون درک طرف مقابل بحث کنم؟
فرهنگ ایرانیان باستان ایراد داره ؟ عزیزم اگه من فقط از شما تعریف کنم یهو شما با کله میای پایین چون فقط قوت رو گفتم اما بدیهاتو بگم میتونی روش کارکنی و اگه میتونی درستشون کنی. حالا فرهنگ ایرانیای باستان ک این ایزدان رو تو زندگی خودشون راه دادن و براش جشن میگرفتن ( بهتره بگیم ستایش و دعا و ... ) خو این ایزد گرامی تکلیفش چیه تو ایین و فرهنگ ما ؟ الان یکی بیاد بگه اقا جبرائیل علیه السلام براش دعا کنیم و یک روز خاصی رو براش بزاریم . خ این میشه یک دور هم بودن و بهونه ای میشه برای کار خیر . بزار یه مورد دیگه بگم تا بدونی فرهنگ چطور عوض میشه . ببین تو شرق اسیا اون طرفا ک ای کیو سان اینا اونجا بودن یکم اینطرف تو معابد کسی گاو و گوسفند نذر نمیکرد یه زمانهای دور رو دارم میگما . بعد یکی میاد گاور ( یا گوفسندشو ) میاد تو درختی ک در معبد بود میبنده . حالا چی میشه دیگه صاخبش نمیاد و نمیبره . یک نسل عوض میشن و یکی میگه این چرا بستس یکی ک اطلاع دقیق نداشت میگه مثل اینکه باید این کار رو بکنیم . میزنه و اون حیون میمیره . میگن یدونه دیگه بیایین پیدا کنیم و ببنیدم . بعد از چند نسل این بستن حیون میشه رسم . ( البته اصلا داستان دقیق الان تو ذهنم نیست نرین بگین سینا اینو گفته ها من نقل به مضمون گفتم ) خو حالا شما اینو بگیر و برو تا چون گذارد خشت اول بر زمین معمار کج. گر رساند بر فلک، باشد همان دیوار کج ( از اشعار صائب تبریزی بود نگین ضرب المثل رو تغییر دادما ) / این رسم زیبا ک دورهم بودن توشه و ... رو به بهانه کی گرفتن ؟ اصلا چرا ما به این گرامیان پیرو اوستا گیردادیم؟ هرچی باشه متونی که توش هست از اونطرف دنیا نیومده ک برادر من هرچی باشه به زمان و فرهنک همون مردم هست . حالا اگه اسم ایزدی برده میشه میشه رصد کرد و دید کیه چیه و تو اون فرهنگ چه بوده و ...
حالا گرامیان ک میگن جناب اوشوزردتش که تکلیفش معلوم نیست ک کی بوده و چه زمانی از xxxxxxxxxxx سال پیش تا xxxxxx سال مشخص میکنن . خو اگه ما بگیریم مثلا 8 هزار سال خو اون تو فرهنک و رسوم مردم ما ایا دخالت نداشته ؟
گرامی شم ایرادی ک داری اینه ک جایی ک پاسخ نمیتونی پیدا کنی میگی ایرادی نداره دونستنش. الان مثلا من کی هستم زیاد مهم نیست اما وقتی در مقابل شما قرار میگیرم برای شما مهم میشه ک این سینا با چه تفکری داره با من بحث میکنه من بتونم رو نقاط ضعف و ... کار کنم . اگه دروغ میگم بگو دروغ میگی تعارف نکن.
یه نکته خوب گفتی ولی بزار منم با اجازت تکمیلش کنم
(۳/اسفند/۹۵ ۱۸:۰۸)سعدی نوشته است:  این که ریشه اش چی بوده و کی پایه گذاشته رو می تونید به طور دقیقتر تحقیق کنید. اما این مسئله مهمی نیست چون ما اینجا با یک آیین مذهبی سر و کار نداریم. یعنی دیگه جنبه مذهبیش از بین رفته و مراسمی مثل دید و بازدیدها و تبریک گفتنها و کادو دادنها مونده.
شما واقعا ایمان داری ک جنبه دینیش رو از دست داده؟ اگه چنین باشه باید بگم پس این کار یه جنبه دینی داشته بصورت خیلی گذرا اینو قبول کردی . پس این جشن ( یا همون مراسم دعا و ستایش ک بوده ) جنبه دینی داشته ولی بعدها ک فهمیدن عجب چیز بدی بوده دیگه دینیش رو ازش گرفتن و گفتن خالا بمونه تا ببنینم بعدها چی میشه یجور استحاله فرهنگی بوده .
خو بگذریم ، الان ک دیگه جنبه دینی نداره ایا نمیشه دوباره بهش رنگ دینی داد؟؟؟؟
ببین خودت یادمه گفتی :
(۲۷/بهمن/۹۵ ۰:۳۴)سعدی نوشته است:  توی تقویم ایران باستان، هر ماه یک اسم داره که نماد یکی از صفتهای خداست.
هر روز از ماه هم یک اسمی داره که اون اسمها هم نمادند.
وقتی اسم روز و ماه یکی میشه جشن میگیرند. یعنی هر ماه یک جشن. سپندارمذگان هم جشن اسفندگان هست. میگن در قدیم در این روز مردها برای همسرانشان هدیه می خریدند ...
خو ببین خودت اینجا چی گفتی .
بزار یه مثال بزنم برای تغییر نگاه به برخی چیزها که جنبه های خاصی دارن ولی چیز دیگه به مردمان گفته میشه .
بحث یوگا بحث کمی نیست . اگه بخوای برای صحبتش رو میکنم البته اینجا جاش نیست ولی اگه الان خیلا فکر میکنن فقط برای ارامش روح و ... ازش اسم میبرن و میرن ثبت نام میکنن. درحالی که این خودش مقدمه هست برای چیزهایی ک دیگه واردش شدی برگشت نداری .خیلی سربسته میگم وقتی اون حرکات رو انجام میدی چرا احساس خوبی و ارامش و .. داری؟ ایا روی شما اون حرکات اثری خاص میزاره ؟ یا اینکه تلقین میکنی من خوبم و چقدر همه چی خوبه . ... . تو یوگا به شما میگن برای کنترل حواس و اداکات و ... کمک میکنه حالا من یچی بگم شاید برای خیالیا سنگین باشه اما اگه کسی همین کارها رو درست و بدون کم و کاست و مرتب انجام بده میرسه به درجه ای ک چنان کنترلی بدست میاره که اگه اون غول اخر و یکی مونده به اخرش برای رد کردن اون مرحله باید چنان کنترل جنسی خودش رو حفظ کنه ک .... .برید یکم درباره چاکراها دست تحقیق کنین جناب سعدی . ک چطور اون اخرین چاکرا رها میشه
یه متن براتون بگم از یه کتاب تا بدونین این چه ورزشیه
کد قالب بندی شده:
کندالینی، تجربه ای مرموز / نویسندشم : خسرو شریف پور ک خودش استاد اعظم یوگا بوده این کتاب رو نوشته .
[img]http://dl.p313.ir/up/do.php?img=4603[/img]
اگه کسی کتاب کندالینی، تجربه ای مرموز رو داشت حتما مطالبش رو خوب بخونه ببنیه چاکراها چطوریا باز میشن Big Grin بحث یوگی رو حتما بخونه حالا ببینین چیه Big Grin براتون ریز میگم چون بچه نشسته ممکنه بد اموزی داشته باشه
نقل قول:باید پنج حیوان را کشته و از سر آن حیوانات یک صندلی بسازد و رویش بنشیند، سپس معلم یوگی ارواح حیوانات را نام برده و آنان را احضار می‏کند، آن ارواح به فکر یوگی حمله‏ور می‏شوند، در این مرحله اگر یوگی دیوانه نشود و از بین نرود به مرحلۀ بعد یعنی یوگای سکس می‏رسد. یک یوگینه (یوگی زن) که در تانترا یوگا تعلیم دیده است، با راهنمایی معلم و در حضور معلم باید عمل نزدیکی را با یوگی انجام دهد. یوگی در حین نزدیکی باید فکرش را کنترل کند بدون اینکه مایع سیال جنسی‏اش را از دست بدهد. باید بتواند از طریق اندام تناسلی‏اش مایع جنسی زن را بیرون کشیده و مخلوط دو مایع خودش و زن را در قسمت پایین ستون فقراتش نگهدارد، سپس در آنجا کندالینی یا نیروی مار بیدار می‏شود. که از طریق تمرکز بر چاکراها و گفتن مانترای هر چاکرا از مجرای سوشومنا بالا می‏آید و از هر چاکرایی که می‏گذرد، یوگی به یک مقدار قدرت‏های یوگایی دست پیدا می‏کند، تا بالاخره به مغز، چاکرای هفتم می‏رسد. در این زمان یوگی به طور کامل به نیروی کندالینی دست پیدا کرده و به مرحله (سیدهی) هشت قدرت بسیار بزرگ می‏رسد

حالا برین کلاسای یوگا ثبت نام کنین

برادر من سعدی گل اینا رو گفتم تا بدونی داستان ها تا کجاها وصل میشه و به کجاها میتونه برسه . اگه کسی ایرادی به مطالب داره لطفا صحیح ایراد بگیره . خوشحال میشم از همفکری شما گرامیان.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عمار94
۲۰:۵۴, ۳/اسفند/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۵ ۲۰:۵۵ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #46

نقل قول:خو این ایزد گرامی تکلیفش چیه تو ایین و فرهنگ ما ؟
همون نقشی رو داره که خورشید در شب یلدا ایفا می کنه. یلدا در اصل از آیینهای خورشید پرستها بوده.

اما حالا که جنبه دینیش رو از دست باده، باز هم میشه جنبه دینی بهش داد. مثلاً مسیحیان یلدا رو تبدیل کردند به کریسمس. یا مسلمانان نوروز رو تبدیل کردند به یک آیین اسلامی که در اون دعای یا مقلب القلوب خونده میشه. این بستگی به فعالای فرهنگی داره.

اون چیزی که در مورد یوگا فرمودید راجع بهش اطلاعات زیادی ندارم. بستگی داره ببینیم چقدر میشه به آیینهای ایرانی تعمیمش داد. به هر حال اگر معتقدید کار فرهنگی در این زمینه لازمه، باید با فکر انجام بشه و البته به شکلی که مخاطب در مقابلش جبهه نگیره.

به نظرم یک ولنتاین رو فقط میشه با یک رسم ایرانی جایگزین کرد که تاریخش حدود ولنتاین باشه. این می تونه یه چیزی باشه شبیه سالگرد ازدواج شیرین و فرهاد Big Grin. تاریخشو هم می زنیم حدود تاریخ ولنتاین اسمشو هم می گذاریم فرهادمذگان ... . به همین راحتی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Nadia
۲۱:۱۲, ۳/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #47
آواتار
(۳/اسفند/۹۵ ۲۰:۵۴)سعدی نوشته است:  همون نقشی رو داره که خورشید در شب یلدا ایفا می کنه. یلدا در اصل از آیینهای خورشید پرستها بوده.

اما حالا که جنبه دینیش رو از دست باده، باز هم میشه جنبه دینی بهش داد. مثلاً مسیحیان یلدا رو تبدیل کردند به کریسمس. یا مسلمانان نوروز رو تبدیل کردند به یک آیین اسلامی که در اون دعای یا مقلب القلوب خونده میشه. این بستگی به فعالای فرهنگی داره.

اون چیزی که در مورد یوگا فرمودید راجع بهش اطلاعات زیادی ندارم. بستگی داره ببینیم چقدر میشه به آیینهای ایرانی تعمیمش داد. به هر حال اگر معتقدید کار فرهنگی در این زمینه لازمه، باید با فکر انجام بشه و البته به شکلی که مخاطب در مقابلش جبهه نگیره.

به نظرم یک ولنتاین رو فقط میشه با یک رسم ایرانی جایگزین کرد که تاریخش حدود ولنتاین باشه. این می تونه یه چیزی باشه شبیه سالگرد ازدواج شیرین و فرهاد Big Grin. تاریخشو هم می زنیم حدود تاریخ ولنتاین اسمشو هم می گذاریم فرهادمذگان ... . به همین راحتی
داداش برو ببین این یا مقلب القلوب چطور وارد شده
من دیگه بگم خیلیا بعدا میگن باز فحر فروشی شروع شده
بحثی درباره یوگا صورت بدیم درجا موضع میگیرن ک نه بابا مگه میشه . من خودم با یکی صحبت کردم هرچی کفتم گفت نه اون برای خودش اومه بزرگ کرده و خواسته بگه چه سنگینی خاصی داره و خفنه Big Grin
الان نه دیگه داری تو تاریخ دست میبری بعدا خانمهای پارمیس و .. به شما به چشم دیگه نگاه میکننا . از من نشنیده بگیرین
اها یچیزی . درباره شب یلدا بحثش نشده مگه؟ Huh
۲۱:۱۸, ۳/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #48

آقا جان این همه اساطیر قدیمیا ساختن، یکی هم ماها بسازیم. چی میشه مگه؟

مهم اینه که رسم فرهاد مذگان یا همان بیستون مذگان رو ما ساختیم و یک فرهنگ بیگانه (مثل ولنتاین) نیست. پایه باشید می تونیم جدی جدی جاش بندازیم.
۲۲:۲۲, ۳/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #49
آواتار
کافران و گمراهان ظاهرا در طول تاریخ اصلا تکون نخوردند و همان حرف ها رو دوباره میزنند ...

دوستان حتما امشب سوره ی مبارکه فرقان آیات 5 و 6 رو قرائت کنید
۲۲:۴۲, ۳/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #50

آقا عمار، اگر نظر متفاوتی داری بگو.

وقتی نظرات مطرح بشه، میشه راجع بهشون صحبت کرد و این باعث رشد همه ما میشه.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا