کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا فروشنده جایزه گرفت ؟؟
۱۸:۵۱, ۱۴/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #1

جریان مراسم اسکار سالهاست با جریانات سیاسی هم سو می باشد و هر کس این دو را از یکدیگر جدا بداند قطع به یقین جانبدارانه به موضوع نگاه می کند. با یک نگاه به فیلمهای منتخب توسط این مراسم به ویژه در بخش بهترین فیلم خارجی این موضوع تایید میشود . چرا فیلمی مثل فروشنده باید اسکار بگیرد ؟ اگر فیلم را دیده باشید متوجه می شوید که علاوه بر ظرافتهای کارگردانی و داستانی آنچه در این فیلم بسیار به چشم می آید سیاه نمایی و بولد شدن موضوع تجاوز به عنف در جامعه می باشد. همانند آنچه در مورد فیلم اسکار گرفته دیگر فرهادی یعنی جدایی نادر از سیمین اتفاق افتاد که محوریت ان عدم همراهی زوجه با همسرش و حتی درخواست طلاق صرف مهاجرت به کشور خارجی می باشد.سوال اینجاست که اگر این کارگردان با همین ظظرافتهای هنری فیلمی بسازد که تمرکز آن بر نقاط مثبت جامعه ما باشد و نه بر نقاط منفی آیا باز هم می تواند جایزه اسکار را از آن خود کند ؟
تجربه نشان داده است که جواب این سوال قطعا" خیر است و کسانی که به دخالت سیاست در عرصه های زندگی در میهن ما اعتراض دارند می توانند به خوبی با توجه به این مطلب پی ببرند که اسکار سردمدار سیاست آمریکا است و حتی در چنین کشوری که داعیه جهان اولی بودن هم دارد سیاست حتی بر صنعت سینمای آن هم تاثیر گذار است چه برسد به سایر عرصه های زندگی .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 1fabeg ، عمار94 ، imaneavare_59 ، MohammadSadra ، Maysam-1st ، فدايي ولايت ، 313s.w.o

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۵۶, ۱۹/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #11
آواتار
ملتی که افتخارش یه جایزه اسکار باشه باید فاتحش رو خوند!
اینقدر کشور ما بدون جشنواره و جایزه است که یه جایزه ای مثل اسکار چنان یه سری رو ذوق زده کرده که طرف حاضره به خاطر این جایزه از همه چیز و همه کس بگذره!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، متفکر ، 313s.w.o
۲۲:۱۹, ۱۹/اسفند/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اسفند/۹۵ ۲۲:۳۶ توسط imaneavare_59.)
شماره ارسال: #12
آواتار
با سلام خدمت عزیزانHeartWinkWinkBlush
"ما را رها کنید در این رنج بی حساب با قلب پاره پاره و با سینه ای کباب" امام خمینی(رحمة الله علیه)
"در جامع بعلبک وقتی کلمه ای همی گفتیم از طریق وعض با جماعتی افسرده دل مرده ره از عالم صورت به عالم معنا نبرده دیدم که نفسم در نمیگیرد و آتشم در هیزم تر اثر نمکند دریغ آمدم تربیت ستوران و آیینه داری در محلت کوران ولیکن در معنی باز و سلسه سخن درازو ما در معانی این آیت بودیم "که نحن و اقرب علیه من حبل الورید" که رونده بر کنار مجلس گذر کرد و دور آخر در او اثر کرد و نعره ای زد که دیگران به موافقت او در خروش آمدند و خامان مجلس به جوش..." سعدی علیه رحمه
آقا معلم بببخشین املام خرابه (واقعا املا افتضاحه) این مطلبم از حفظ نوشتم شما غلطاشو ندید بگیر...!
حال برگردیم سر موضوع مغز، واقعا مشکل داشتن یا نداشتن مغز نیست چون میبینین نظام سلطه نخبه ترین و بالاترین مغزار و در اختیار داره بالاترین جنایتهارو ضد خدا و ضد انسانیت انجام میده پس چی مهمه مغز آزاد "من ستایش گر آن معلمی هستم که اندیشیدن را به من میآموزد نه اندیشه ها را" معلم شهید آیت الله مطهری. فهمیدی پسر جان...؟!
واما آمار، وحشتناک ترین موضوع اینه که وقتی ی آماری خبری از سوی مراجع قدرت رد شد و تکذیب شد اونوقت میشه بهش اعتماد کرد حالا در مورد تجاوز به محارم خیلی مخالف حرف شما نیستم از این جهت که نباید مطرح بشه قبول ولی رد کردنو ندیدنش خوب خیلی درست نیست راه حل پیدا کردن بهتره بعدشم آمار طلاق رسمی و عاطفیمون دقیقا درسته خیلیا هم میدونن حال نمیدونم شما که کارتون درسته چرا نمیدونین... مهم نیست
"نه در مسجد گذارندم که رندی *نه در میخانه کین خمار خام است *میان مسجد و میخانه راهی است *غریبم بی کسم این ره کدام است"
البت از قدیم قدیم قدیییم: هرکی حرف راست بزنه ته کلاهش سوراخه (البت به قول ما کتهBig Grin)

نمیدونم چرا مدیریت محترم هر وقت بچه های سایت وارد ی گفتمان میشن حذفشان میفرمایند واقعا کارتون بده 10تا ضربدر توی ردیف بدها
۲۲:۴۸, ۱۹/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #13

احتمالا به خاطر جریانات سیاسی بوده که این اتفاق افتاده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: imaneavare_59
۱۲:۰۴, ۲۰/اسفند/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اسفند/۹۵ ۱۲:۱۹ توسط قلب.)
شماره ارسال: #14
آواتار
(۱۹/اسفند/۹۵ ۲۲:۱۹)imaneavare_59 نوشته است:  
با سلام خدمت عزیزانHeartWinkWinkBlush
"ما را رها کنید در این رنج بی حساب با قلب پاره پاره و با سینه ای کباب" امام خمینی(رحمة الله علیه)
"در جامع بعلبک وقتی کلمه ای همی گفتیم از طریق وعض با جماعتی افسرده دل مرده ره از عالم صورت به عالم معنا نبرده دیدم که نفسم در نمیگیرد و آتشم در هیزم تر اثر نمکند دریغ آمدم تربیت ستوران و آیینه داری در محلت کوران ولیکن در معنی باز و سلسه سخن درازو ما در معانی این آیت بودیم "که نحن و اقرب علیه من حبل الورید" که رونده بر کنار مجلس گذر کرد و دور آخر در او اثر کرد و نعره ای زد که دیگران به موافقت او در خروش آمدند و خامان مجلس به جوش..." سعدی علیه رحمه
آقا معلم بببخشین املام خرابه (واقعا املا افتضاحه) این مطلبم از حفظ نوشتم شما غلطاشو ندید بگیر...!
حال برگردیم سر موضوع مغز، واقعا مشکل داشتن یا نداشتن مغز نیست چون میبینین نظام سلطه نخبه ترین و بالاترین مغزار و در اختیار داره بالاترین جنایتهارو ضد خدا و ضد انسانیت انجام میده پس چی مهمه مغز آزاد "من ستایش گر آن معلمی هستم که اندیشیدن را به من میآموزد نه اندیشه ها را" معلم شهید آیت الله مطهری. فهمیدی پسر جان...؟!
واما آمار، وحشتناک ترین موضوع اینه که وقتی ی آماری خبری از سوی مراجع قدرت رد شد و تکذیب شد اونوقت میشه بهش اعتماد کرد حالا در مورد تجاوز به محارم خیلی مخالف حرف شما نیستم از این جهت که نباید مطرح بشه قبول ولی رد کردنو ندیدنش خوب خیلی درست نیست راه حل پیدا کردن بهتره بعدشم آمار طلاق رسمی و عاطفیمون دقیقا درسته خیلیا هم میدونن حال نمیدونم شما که کارتون درسته چرا نمیدونین... مهم نیست
"نه در مسجد گذارندم که رندی *نه در میخانه کین خمار خام است *میان مسجد و میخانه راهی است *غریبم بی کسم این ره کدام است"
البت از قدیم قدیم قدیییم: هرکی حرف راست بزنه ته کلاهش سوراخه (البت به قول ما کتهBig Grin)

نمیدونم چرا مدیریت محترم هر وقت بچه های سایت وارد ی گفتمان میشن حذفشان میفرمایند واقعا کارتون بده 10تا ضربدر توی ردیف بدها
سلام

اين همه حرف زدی ولی کو حرف حساب!!!

جنابعالی اگر آمار رسمی دارید ارایه بدید وگرنه چیزی که زیاده حرفه!!!

این منطق بالاتون هم که ديگه حرف نداشت!!
اونجا که گفتید
وقتی ی آماری خبری از سوی مراجع قدرت رد شد و تکذیب شد اونوقت میشه بهش اعتماد کرد

بنده به آمار طلاق کاری ندارم چون هرچی باشه حلاله

حرف سره تجاوز به محارم هست گناهی که از یزید تا فراعنه مصر انجام دادن و خب پر واضحه که آمار گرفتن از چنین گناهی خنده داره چون به فرض که کسی اینکار رو انجام بده نمیاد بگه من انجام دادم

آمار تجاوز به عنف هم قابل بررسی کامل نیست اونم به همون دلیلی که گفته شد و فقط احتمالاته

بعضی از مسائل قابل آمار گیری نیستند

قرآن روی این مسأله بسیار تأکید نموده است و حتی در یکجا تصریح دارد که بزرگترین لغزشگاه فکری بشر همین پیروی از گمان است و یا در جای دیگر خطاب به
پیامبر
می فرماید: «
ان تطع اکثر من فی الارض یضلونک عن سبیل الله ان یتبعون الا الظن و ان هم الا یخرصون
؛ اکثر مردم زمین چنین اند که از گمان پیروی می کنند. تو هم اگر بخواهی از آنها پیروی کنی، تو را نیز گمراه می کنند چون مردم تابع گمانند نه یقین و به همین دلیل خطا می کنند» (
انعام/ 116
). و یا در آیه دیگری می فرماید: «
و لاتقف مالیس لک به علم
؛ آنچه را که بدان علم نداری پیروی نکن» (
اسراء/ 36
). این تذکری است که در طول تاریخ اندیشه بشر، اول بار قرآن به بشر داده است و او را از اینگونه خطا نهی کرده است

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: متفکر ، 313s.w.o
۱۵:۳۲, ۲۰/اسفند/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اسفند/۹۵ ۱۵:۳۳ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱۹/اسفند/۹۵ ۲۲:۱۹)imaneavare_59 نوشته است:  
حال برگردیم سر موضوع مغز، واقعا مشکل داشتن یا نداشتن مغز نیست چون میبینین نظام سلطه نخبه ترین و بالاترین مغزار و در اختیار داره بالاترین جنایتهارو ضد خدا و ضد انسانیت انجام میده

مسئله ی شما ازاد اندیشی نبود و فرار مغز ها بود ! من هم عرض کردم در مورد این موضوع باید خودتون یک مغز با قابلیت فرار باشید تا بتونید با درک درست موضوع نتیجه گیری کنید
(۱۹/اسفند/۹۵ ۲۲:۱۹)imaneavare_59 نوشته است:  واما آمار، وحشتناک ترین موضوع اینه که وقتی ی آماری خبری از سوی مراجع قدرت رد شد و تکذیب شد
یعنی الان اگه مراجع قدرت وجود خارجی هالک رو تکذیب کنه و اعلام کنه هالک صرفا یک شخصیت کارتونی و سینمایی است ، ما باید نتیجه بگیریم که هالک وجود داره ؟Huh
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: متفکر
۲۳:۵۵, ۲۰/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #16
آواتار
با سلامHeartCoolHuhHuhHuhHuh
قلب جان تمام پیامای قبلی مارو که پاک کردن حالا نمیدونم از کجا شما متقن نظر میدین بماند...Big GrinSad
اما عمار جان خودم نه عزیزم منظور از تکذیب نظام سلطه اینه که این قدرت کثیف با دروغ کاراشو جلو میبره و هر جا ی راستیم ببینه تکذیبش میکنه اون نظام سلطه ولی نظام خودمون چرا بعضی کاراشو با تقلید از نظام سلطه جلو میبره... البت حرف زدن در این موارد هیچ فایدهای نداره چون اونایی که توی آخر بیت المال پروار شدن کارشون خوب بلدن و هیچ خطی از آیت الله خامنه ای هم نمیبرن "و آنکه را فرمان نبرند سر رشته کار از دستش برون است" حضرت علی (علیه السلام). فقط هر جوابی خواستی بدی بده نگی همه گوش به فرمان رهبرند که بد حرفی زدی...
۱:۳۲, ۲۲/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #17
آواتار

ما چون شما شهید فروشی نمی‌کنیم
[b]فریاد را اسیر خموشی نمی‌کنیم
با محتسب که ساغر ما را شکسته است
همجوشی و مذاکره‌نوشی نمی‌کنیم

آزاد ه ایم و نان سیاست نمی‌خوریم
در حزب باد خانه‌به‌دوشی نمی‌کنیم
اهریمنانه لاف سروشی نمی‌زنیم
آهنگرانه مار به دوشی نمی‌کنیم
ما آرمان میثم خرمافروش را
هرگز فدای زهدفروشی نمی‌کنیم
یا بوسه بر اناالحق حلاج می‌زنیم
یا ادعای دار به دوشی نمی‌کنیم
میراث ما ز عشق رجزهای سرخ ماست
ما چون شما شهیدفروشی نمی‌کنیم
( دکتر رحمدل)
[/b]
۲۳:۰۰, ۲۱/آذر/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۶ ۲۳:۰۴ توسط imaneavare_59.)
شماره ارسال: #18
آواتار
این قسمتای آخرو الان دیدم...! (1396/09/21)
درد من حصار برکه نیست درد من زیستن با ماهیانیست که فکر دریا هم به ذهنشان خطور نکرده است

حیرون این تالارم ی مطلبی رو الان داری میبینی روتو که میکنی اونور بر میگردی پر پر شده...!
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]