کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: با این پست موافقید؟
بله
خیر

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل بزرگ
۴:۱۳, ۶/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۰ ۴:۱۵ توسط س.س.الف.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کاربران عزیز و محترم انجمن بیداری اندیشه

بنده حقیر از اسفندماه سال 89 عضو این انجمن شدم (پس، از دید بسیاری از شما عزیزان تازه کارم) و بیشتر نظاره گر بحثها بودم تا اینکه بخوام دخالت کنم . . . مگر در تاپیکهای همکاری . . . در کل میخوام بدونین در جریان بحثها بودم؛ بدون هماهنگی و بی خبر این تاپیک رو (با اجازه بزرگترها!) ایجاد نکردم . . .

لازم نمیبینم سوابقمو در مورد مسائل مرتبط و نامرتبط ارائه کنم چون فعلا احتیاجی نیست نه تنها برای خودم بلکه برای همه ما، مگر هنگام شروع همکاری، پس از این بحث حاشیه ای میگذرم . . .

اما درد و دل من با شما بزرگواران . . .
(بدونید که منظور من مستقیما کاربران عزیز نیست و طرف حرفام، کل بیدارشده ها و آگاهان هست)
سعی میکنم خلاصه بنویسم تا کمتر وقت گرانبهاتونو صرف خوندن کنید . . .

از ابتدای زمانی که بحث های مرتبط با مسائل ماسونری و شیطان پرستی در فضای سایبری و در نهایت جامعه مون (خصوصا در بین جوانان و دانشجویان) رونق گرفت همواره فضای رقابت، رگبار انتقاد(=به هر دلیلی) و تلاش ها برای نردبان کردن دیگری و یا خبرسازی و در نهایت کل کل برای خودنمایی بین اکثر (و نه تمامی) بیدار شگان فعال، بوده (و هنوزم هست منتها به نحوی دیگر) . . .

این نوع تلاشها ادامه داشت، تا اینکه ارزشمندترینها و صاحب نظرها با هدف بیداری مردم خودشونو نشون دادن (یعنی اجازه دادن مردم از تفکرات عالی قدرشون مستفیز بشن) مثل اساتیدی چون استاد رائفی پور؛ با این حال هنوزم ، بسیاری از همون افراد پرتلاش در حال دست پا زدن برای بالا نگه داشتن خودشون در فضای سایبری بودن و هستن . . . از ارائه مقالات بدون منبع گرفته تا ادعاهای بی اساس، تصاویر بی ربط و بزرگنمایی بیش از حد از هر چیزی، ساخت مجموعه و کلیپ به هر شکلی و با هر کیفیتی (-> برای جلوگیری از اغتشاش! در آینده میگم، که منظورم در این موارد به هیچ عنوان محصولات مدیران عزیز این انجمن نیست) . . .

تا اینجا این قشر رو نگه دارین تا به قشر بعدی برسیم . . .

اینطرف هم یه عده مخاطب بودن که راجع به اون افراد و افراد ارزشی، محصولات آنها، عقاید، آخرین حاشیه های مرتبط و و و ... به هیچ عنوان حاضر به قبول مسائلی از قبیل : خبر جدید، شایعات جدید، محتوای مقالات(=انتقادهای بی مورد) از مخاطب دیگر و در کل تایید یکدیگر نبودن (که الان چنین رفتاری کمتر شده) . . .

از این دو طرف که بگذریم یک طرف بیشتر نمیمونه که مربوط به دستگاههای حکومتیه و به من و شما مربوط نیست . . .

پس ما دو قشر مختلف محقق/فعال فرهنگی و مخاطبانشون (به عبارت دیگه تولید کننده و مصرف کننده) داریم
که پس از گذشت زمان، اختلافات ذکر شده بینشون کاهش چشمگیری داشته(ظاهری) اما از بین نرفته (نمونشو میتونین در پاسخها و انتقادهای ضد و نقیض بعضی از تاپیکهای انجمن بخونین) . . .

با توجه به چنین وضعیتی...فکر میکنین وقتش نرسیده این اختلافات، بدبینیها (که منشاش خودبینی هست) به طور کامل؛ بین افراد زنده (آگاهان و بیداران) از بین بره؟
کی میخوایم با هم متحد بشیم؟
هزارتا ... یک میلیون . . . یک میلیارد مقاله، سخنرانی، کلیپ، تصویر و ... تولید کنیم...
اگه قرار باشه همین روش رو پیش بگیریم این محصولات فرهنگی چه فایده ای جز اینکه: این به اون گیر بده اون از این ایراد بگیره، تفرقه و دسته بندی گروه های کوچک پیش بیاد و تحقیقات و اقدامت بسیاری از افراد بی نتیجه بمونه، نتیجه و حاصل دیگه ای داره؟!

(بزرگ ترین مشکلمون که مانع از پیشرفت ما در آگاهی مردمه؛ چه داخل کشور و چه خارج از کشور، رد صلاحیت همدیگه به خاطر مسائل مختلف بی ارزشی مثل غرور و ترس از سوء استفاده و . . . هست)

هم من میدونم هم شما(بهتر از من) که اگه یک حرکت جنبشی (در مورد ایجاد محصولات فرهنگی مرتبط) داشته باشیم نتیجه و حاصل کار خیلی بهتر مفیدتر و قویتر از بازه ای از هزاران اقدامات پراکنده (که بسیاری از اونها بی پایه و اساس هستند) است . . .

بهتر نیست بجای ادامه به ارائه مطالب جدید، این وظیفرو به عهده کننده کار (افرادی مانند استاد رائفی پور) محول کنیم و از الان (لااقل تو این انجمن و بین اعضای انجمن) به فکر چگونگی جمع کردن همه علاقه مندان و خرده محققان برای متحد شدن و ساخت مجموعه های مختلف فرهنگی(منظور تصویری متنی و . . .) با ایجاد کارگروه ها در شهر های مختلف کشور و ایجاد یک پایگاه متحد در فضای سایبری باشیم؟

مطمئنم اگر افراد در چنین پایگاه عظیمی دور هم جمع بشن به سرعت میتونن توجه سازمانهای کشور رو برای حمایتهای معنوی جلب کنن... که مطمئنا هرگونه حمایت معنوی از ارگانها و سازمانها کمک میکنه تا بتونیم پروژه هایی در سطح بین المللی ایجاد کنیم . . .

اگر با من مخالفید علتشو بیان کنین
اگر موافقید؛ (با اجازه بزرگترها!) پیشنهاد میدم از همین الان که این پست رو خوندین نظرتونو بفرستید و به هیچ عنوان از نظر و ایده های دیگران در راستای این پیشنهاد خرده نگیرین بعد از اینکه تمام ایده ها جمع شدن، همه با هم، تک تکشونو بررسی میکنیم چراکه اگه بخوایم از اول با ارسال اولین ایده ایراداتشونو بگیریم تا به آخرین ایده برسیم؛ بخاطره مسائل بی ارزش و حاشیه ای 100 سال طول میکشه و دیگه اینکه شاید دیگه بعد از ارائه چند ایده از سوی شما کسی بخاطر ترس از انتقاد؛ جرات به ارسال نظرات جدید پیدا نکنه و هیچوقت به نتیجه مثبت نرسیم . . .
با تشکر
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MEHJR ، semnani ، MESSENGER ، sadegh-a ، shafagh_mah ، Amir ، vahrakan ، omoridi

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۳۷, ۱۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
آقای س-س-ف
من با موضوع خودنمایی که گفتی موافقم.اما بعضی روش استفاده از این مجموعه را دارند و اطلاع رسانی می کنند که خود من از همین نوشته های دیگران چیز هایی یاد گرفتم.اما راستش رو بخوای جنبه خودنمایی خیلی بیشتر از این حرف هاست.این شبکه یه جوری شده که بیشتر دارن با هم درد دل می کنند یا اینکه احتیاج به یک هم صحبت دارن.
این کار ارزش این مجموعه رو پایین می اورد.در کل با بقیه حرفات موافقم اما در مورد استاد رائفی پور
چه بخواهی چه نخواهی ایشون بزرگ هستند.استاد یک محقق است و میشه گفت یک منبع اطلاعاتی هستند.و در ضمن فکر نکنم شما سخنرانی های استاد رائفی پور را به طور دقیق گوش کردید.ایشون وقت خودشون رو صرف بالا بردن ارزش خود در فضای سایبری نمی کنند بلکه ارزش ایشون بیش از این حرف هاست و خودشون رو به آب و آتش میزنند تا اطلاع رسانی کنند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: س.س.الف ، vahrakan ، semnani
۱۹:۱۹, ۱۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
منم با نظرات شما تا حدودی موافقم و اما:
(۱۲/تیر/۹۰ ۱۷:۳۷)نجف آبادی نوشته است:  در کل با بقیه حرفات موافقم اما در مورد استاد رائفی پور
چه بخواهی چه نخواهی ایشون بزرگ هستند.استاد یک محقق است و میشه گفت یک منبع اطلاعاتی هستند.و در ضمن فکر نکنم شما سخنرانی های استاد رائفی پور را به طور دقیق گوش کردید.ایشون وقت خودشون رو صرف بالا بردن ارزش خود در فضای سایبری نمی کنند بلکه ارزش ایشون بیش از این حرف هاست و خودشون رو به آب و آتش میزنند تا اطلاع رسانی کنند
دوست خوبم، من برای استاد احترام زیادی قائلم تاکنون ایرادی در سخنرانی ها و عقاید و نظریه های ایشون ندیدم و نه گرفتم . . . به هیچ عنوان هم چنین مطلبی که ایشون بخوان برای خودشون تبلیغ کنن و... ارسال نکردم!!...
از سخنرانی های ایشون من فقط یک سخنرانی در دانشگاه قزوین رو دارم که 5 بار با دقت گوش کردم و شنیدم، نمیخوام اغراق کنم، یکبار تنها دیدم، 4 بار دیگه برای دیگران گذاشتم، خب خودم هم خواسته یا ناخواسته نگاه کردم . . .
امیدوارم رفع سوء تفاهم شده باشه . . .

ممنونم . . .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: semnani
۰:۲۳, ۱۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
آقای س-س-الف
اگه راستشو بخوای یکم منظورت رو بد بیان کردی اگه شما یک سخنرانی از ایشان گوش دادید من بیش از 20ساعت سخنرانی های ایشون رو گوش دادم به خاطر همین شناختی که از ایشان دارم این حرف رو زدم.
۲:۰۸, ۱۳/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۰ ۲:۱۸ توسط س.س.الف.)
شماره ارسال: #14
آواتار
(۱۳/تیر/۹۰ ۰:۲۳)نجف آبادی نوشته است:  آقای س-س-الف
اگه راستشو بخوای یکم منظورت رو بد بیان کردی اگه شما یک سخنرانی از ایشان گوش دادید من بیش از 20ساعت سخنرانی های ایشون رو گوش دادم به خاطر همین شناختی که از ایشان دارم این حرف رو زدم.
! ! !

دوست عزیز من اصولا نه از چیزی سر در میارم نه کسی رو میشناسم نه منظوری دارم نه میدونم سخنرانی چی هست اصولا!؛ در کل (اگه ایراد نداره، اگه به کسی برنمیخوره، اگه منظورمو بتونم خوب برسونم . . .) یک انسان ساده و بی اطلاع از همه چیز خصوصا فرومیسوناری!! و شیطان دوستی!! هستم و هدف من از ایجاد این موضوع فقط و فقط و فقط یک چیز بوده

اتحاد

چیزی که انگار دیگه نمیشه تو جامعه جوونمون پیداش کرد . . .

. . .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نجف آبادی ، semnani ، vahrakan
۲:۴۹, ۱۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
سلام

لپ کلام جناب س.س.الف اتحاد هست

که درد دل حقیر هست که خیلی وقت پیش در نامه ی سرگشاده ای به اعضای تالار اون رو مطرح کردم

مَنیَّت شاید عامل اصلی عدم اتحاد ما باشه

کار خاصی از من بر نمیاد
اما...
خالصانه و عاجزانه از خدا میخوام عنایتی به همه ی فعالان عرصه ی مهدویت در عالم بیاندازه و این مجمع الجزایر پراکنده رو روز به روز به یکپارچگی نزدیک تر بکنه

بزرگترین مشکل حقیر و امثال حقیر به نظر من که مانع یکپارچگی شده عدم تزکیه ی نفس کافی هست

خدا ان شالله به ما و شما توفیق بده

و رهبری بصیر و آگاه و عالم و عامل به احکام و فرامین خدا که حکمش نافذ باشد در بین مهدی یاوران و مهدی باوران و مهدی دوستان هر چه سریعتر جور کنه ان شالله به برکت 14 معصوم

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: س.س.الف ، نجف آبادی ، vahrakan ، semnani
۳:۱۱, ۱۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
(۱۳/تیر/۹۰ ۲:۴۹)علی 110 نوشته است:  مَنیَّت شاید عامل اصلی عدم اتحاد ما باشه

علی آقا جان من فکر میکنم منیت، دیگه از شاید، گذشته

من هم در همراهی شما آرزومندم که :

خدا ان شالله به ما توفیق بده و رهبری بصیر و آگاه و عالم و عامل به احکام و فرامین خدا که حکمش نافذ باشد در بین مهدی یاوران و مهدی باوران و مهدی دوستان هر چه سریعتر جور کنه ان شالله به برکت 14 معصوم . . .

ممنون و متشکر از ارائه نظر گرانبهایتان . . .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، Amir ، semnani
۹:۱۷, ۱۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار
سلام خدمت دوستان گرامی !
ذکر چنده نکته درباره این تاپیک کافی است . بنده چند پاسخ اول تاپیک را مطالعه کردم و لازم دونستن یک سری توضیخات را ارائه بدم

1 - بین اساتید و دوستان و مدیران سایت ها هیچ گونه اختلاف مهمی نیست ، شاید برخی مسائل باشد اما همه با هم رابطه داریم ، لذا خواهشا جو را طوری نشان ندهید که درگیری و جنگ بین عزیزان برقرار است .

2 - درباره این که چرا اتحاد نیست ، کاملا واضح است که نباید باشد ، انسان ها دارای تفکرات متفاوت هستند و هیچ وقت نمیشود که در ریز تفکراتمان همه با هم یکی باشیم . البته باز ذکر این نکته جائز است که در اصول تفکراتمان همه با هم اتحاد داریم ، اما این اختلافات ریز به نظر بنده لازم است که باعث پویایی و رشد خواهد شد(البته نه اختلافات شخصی)

3 - فضای فعالیت در این عرصه بحمدلله به خوبی فعال است و دوستانی کم کاری های خودشان را پای همه نگذارند اگر قصد دارید همه با هم کار کنید که چنین هیچوقت ممکن نیست و اصلا به نظر بنده فکر خوبی نیست چون رقابت را از بین میبرد برای نمونه گروه بیداری اندیشه و وعده صادق و مصاف و تیم ظهور12 و دیگر سایتها و وبلاگ ها اگر یکی بودیم مطمئن باشید حس رقابت نبود و این همه مقاله و کار در این خصوص در اینترنت مشاهده نمیکردید این درحالی هست که تمام این عزیزانی که نام بردیم همه با هم روابط خوبی داریم و از هیچگونه اختلافی از بین هم رنج نمیبریم.

لذا دوستان برای شروع کار دنبال این نباشند که بین همه اتحاد ایجاد کنند خود دست به کار شوند با یه بسم الله و بعد از تزکیه نفس شروع به مطالعه کنند انشالله میتوانند بسیار موفق تر و تاثیر گذار تر از آن چیزی باشند که حتی فکرش را هم بکنند

با تشکر از همه عزیزان
یاعلیHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، س.س.الف ، semnani
۴:۱۹, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #18
آواتار
نمیگیم کلا اتحاد بلکه هدایت گروهی از یه شخص واحد و آگاه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: س.س.الف