|
مشکل بزرگ
|
|
۴:۱۳, ۶/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۰ ۴:۱۵ توسط س.س.الف.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کاربران عزیز و محترم انجمن بیداری اندیشه
بنده حقیر از اسفندماه سال 89 عضو این انجمن شدم (پس، از دید بسیاری از شما عزیزان تازه کارم) و بیشتر نظاره گر بحثها بودم تا اینکه بخوام دخالت کنم . . . مگر در تاپیکهای همکاری . . . در کل میخوام بدونین در جریان بحثها بودم؛ بدون هماهنگی و بی خبر این تاپیک رو (با اجازه بزرگترها!) ایجاد نکردم . . . لازم نمیبینم سوابقمو در مورد مسائل مرتبط و نامرتبط ارائه کنم چون فعلا احتیاجی نیست نه تنها برای خودم بلکه برای همه ما، مگر هنگام شروع همکاری، پس از این بحث حاشیه ای میگذرم . . . اما درد و دل من با شما بزرگواران . . . (بدونید که منظور من مستقیما کاربران عزیز نیست و طرف حرفام، کل بیدارشده ها و آگاهان هست) سعی میکنم خلاصه بنویسم تا کمتر وقت گرانبهاتونو صرف خوندن کنید . . . از ابتدای زمانی که بحث های مرتبط با مسائل ماسونری و شیطان پرستی در فضای سایبری و در نهایت جامعه مون (خصوصا در بین جوانان و دانشجویان) رونق گرفت همواره فضای رقابت، رگبار انتقاد(=به هر دلیلی) و تلاش ها برای نردبان کردن دیگری و یا خبرسازی و در نهایت کل کل برای خودنمایی بین اکثر (و نه تمامی) بیدار شگان فعال، بوده (و هنوزم هست منتها به نحوی دیگر) . . . این نوع تلاشها ادامه داشت، تا اینکه ارزشمندترینها و صاحب نظرها با هدف بیداری مردم خودشونو نشون دادن (یعنی اجازه دادن مردم از تفکرات عالی قدرشون مستفیز بشن) مثل اساتیدی چون استاد رائفی پور؛ با این حال هنوزم ، بسیاری از همون افراد پرتلاش در حال دست پا زدن برای بالا نگه داشتن خودشون در فضای سایبری بودن و هستن . . . از ارائه مقالات بدون منبع گرفته تا ادعاهای بی اساس، تصاویر بی ربط و بزرگنمایی بیش از حد از هر چیزی، ساخت مجموعه و کلیپ به هر شکلی و با هر کیفیتی (-> برای جلوگیری از اغتشاش! در آینده میگم، که منظورم در این موارد به هیچ عنوان محصولات مدیران عزیز این انجمن نیست) . . . تا اینجا این قشر رو نگه دارین تا به قشر بعدی برسیم . . . اینطرف هم یه عده مخاطب بودن که راجع به اون افراد و افراد ارزشی، محصولات آنها، عقاید، آخرین حاشیه های مرتبط و و و ... به هیچ عنوان حاضر به قبول مسائلی از قبیل : خبر جدید، شایعات جدید، محتوای مقالات(=انتقادهای بی مورد) از مخاطب دیگر و در کل تایید یکدیگر نبودن (که الان چنین رفتاری کمتر شده) . . . از این دو طرف که بگذریم یک طرف بیشتر نمیمونه که مربوط به دستگاههای حکومتیه و به من و شما مربوط نیست . . . پس ما دو قشر مختلف محقق/فعال فرهنگی و مخاطبانشون (به عبارت دیگه تولید کننده و مصرف کننده) داریم که پس از گذشت زمان، اختلافات ذکر شده بینشون کاهش چشمگیری داشته(ظاهری) اما از بین نرفته (نمونشو میتونین در پاسخها و انتقادهای ضد و نقیض بعضی از تاپیکهای انجمن بخونین) . . . با توجه به چنین وضعیتی...فکر میکنین وقتش نرسیده این اختلافات، بدبینیها (که منشاش خودبینی هست) به طور کامل؛ بین افراد زنده (آگاهان و بیداران) از بین بره؟ کی میخوایم با هم متحد بشیم؟ هزارتا ... یک میلیون . . . یک میلیارد مقاله، سخنرانی، کلیپ، تصویر و ... تولید کنیم... اگه قرار باشه همین روش رو پیش بگیریم این محصولات فرهنگی چه فایده ای جز اینکه: این به اون گیر بده اون از این ایراد بگیره، تفرقه و دسته بندی گروه های کوچک پیش بیاد و تحقیقات و اقدامت بسیاری از افراد بی نتیجه بمونه، نتیجه و حاصل دیگه ای داره؟! (بزرگ ترین مشکلمون که مانع از پیشرفت ما در آگاهی مردمه؛ چه داخل کشور و چه خارج از کشور، رد صلاحیت همدیگه به خاطر مسائل مختلف بی ارزشی مثل غرور و ترس از سوء استفاده و . . . هست) هم من میدونم هم شما(بهتر از من) که اگه یک حرکت جنبشی (در مورد ایجاد محصولات فرهنگی مرتبط) داشته باشیم نتیجه و حاصل کار خیلی بهتر مفیدتر و قویتر از بازه ای از هزاران اقدامات پراکنده (که بسیاری از اونها بی پایه و اساس هستند) است . . . بهتر نیست بجای ادامه به ارائه مطالب جدید، این وظیفرو به عهده کننده کار (افرادی مانند استاد رائفی پور) محول کنیم و از الان (لااقل تو این انجمن و بین اعضای انجمن) به فکر چگونگی جمع کردن همه علاقه مندان و خرده محققان برای متحد شدن و ساخت مجموعه های مختلف فرهنگی(منظور تصویری متنی و . . .) با ایجاد کارگروه ها در شهر های مختلف کشور و ایجاد یک پایگاه متحد در فضای سایبری باشیم؟ مطمئنم اگر افراد در چنین پایگاه عظیمی دور هم جمع بشن به سرعت میتونن توجه سازمانهای کشور رو برای حمایتهای معنوی جلب کنن... که مطمئنا هرگونه حمایت معنوی از ارگانها و سازمانها کمک میکنه تا بتونیم پروژه هایی در سطح بین المللی ایجاد کنیم . . . اگر با من مخالفید علتشو بیان کنین اگر موافقید؛ (با اجازه بزرگترها!) پیشنهاد میدم از همین الان که این پست رو خوندین نظرتونو بفرستید و به هیچ عنوان از نظر و ایده های دیگران در راستای این پیشنهاد خرده نگیرین بعد از اینکه تمام ایده ها جمع شدن، همه با هم، تک تکشونو بررسی میکنیم چراکه اگه بخوایم از اول با ارسال اولین ایده ایراداتشونو بگیریم تا به آخرین ایده برسیم؛ بخاطره مسائل بی ارزش و حاشیه ای 100 سال طول میکشه و دیگه اینکه شاید دیگه بعد از ارائه چند ایده از سوی شما کسی بخاطر ترس از انتقاد؛ جرات به ارسال نظرات جدید پیدا نکنه و هیچوقت به نتیجه مثبت نرسیم . . . با تشکر |
|||
|
|
۹:۲۰, ۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز امثال آقای رائفی پور از اساتید دیگری بهره می برند . که میشود گفت خیلی از اعضای این انجمن حکم استاد برای آقای رائفی پور دارند .
در بعضی از مسائلی که با آگاهی ارتباط داره بهتره همه چیز موازی بره جلو . در مسائل اندیشه ای اصلاً موازی کاری کار اشتباهی نیست . چون همه یک سری چیزها از دید یک سری افراد پنهان میشه . یا یک سری ناگفته می مونه ! آیا جناب رائفی پور همیشه می خواهند در سطح پائین جامعه مسائل رو مطرح کنند . یا روزی هم قرار است مطالبی در سطح عالی ارائه نمائید. در هر صورت فضای خالی بسیار است . در ثانی آیا می شود به آقایانی مثل رائفی پور اعتماد کرد ! شاید روزی همین آقا هم عصای دست شیطان شود. |
|||
|
|
۲۱:۵۷, ۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام بر دو برادر عزیز
دو نظریه ی نقل شده از شما جنابان بسیار صحیح است اما باید بگم که خالی از اشکال نیز نیستند: ( باکسب اجازه از دو استاد گران مایه ) نظریه اول تقریبا به ما القا میکند که هیچ چیزی نیستیم (من که خودمو گرد پای دیگر عزیزان می دانم و از اساتید کسب شاگردی می کنم ) و از اساس نیاز به یه رهبری در فضای سایبری داریم که تازه اون رهبر نیز باید یکی از اون افرادی باشد که برای خود اسمی در کرده باشد مگه ما در بینمان کسانی را نداریم که اگر از استاد رائفی پور ها کمتر نباشند حداقل در یک سطح از علم و آگاهی اند و نکته دیگر ایجاد یه تاپک مگه جرمه که کسی حق زدن اونو نداشته باشه ،فرد یه مطلب مفیدی داره که به زعم خودش نیاز می بینه که برای دیگران مفید است و آن را از روی حسن نیت بر روی سایت قرار می دهد. نظریه دوم نیز داره هر چی منابع تحقیقی و با ارزشی که داریم را نابود می کند چرا که ما مگه فعلا غیر از استاد رائفی پور و چند نفر دیگر عالم به این نوع از موضوعات مطرحه داریم که اون وقت می اید انها را در اذهان دیگران تخریب شخصیت می کنید ، همانطور که میدانید در اسلام یه اصلی به نام اصل برائت داریم یعنی همون اول کار نمی ایم به طرف انگ ارتداد و جاسوسی و... بزنیم. در کل هر جفت نظرات خوبه اما به اون ریزه کاری هاش باید توجه کرد به نظر حقیر : باید از این همه کوبیدن بی جهت دیگران جلوگیری کرد و باید نحوه ی صحیح گفت و گو را یاد بگیریم. نیاز به اتحاد و قبول حرف حق داریم نه اینکه دم به دقیقه ایراد های الکی به دیگران گرفت . نیاز به رهبری آگاه در فضای مجازی داریم . به بخشید که وقت شما عزیران را سلب کردم امیدوارم که مطالبم برای شما سروران گرامی مفید بوده باشد. |
|||
|
|
۲۲:۱۸, ۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
ما افراد زیادی مثل استاد رائفی پور نداریم که اینگونه مردمی , جریان شیطانی حاکم بر جهان رو توضیح بدن .
خود استاد رائفی پور هم بار ها گفته اگر روزی انحراف داشتم و شما رو به سمت خودم فراخوندم و از این جریان ضد صهیونیستی فاصله گرفتم و خودم رو بالاتر از سایر محققان دونستم بدونید که منحرف شدم و از من هم فاصله بگیرید. پس بدون دلیل نمیشه از ایشون فاصله گرفت و خودمون رو بالاتر از ایشون بدونیم یا تحلیل هاشون رو عامیانه و سطحی بدونیم. |
|||
|
|
۲۳:۱۵, ۷/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۰ ۲:۲۸ توسط س.س.الف.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
در پاسخ به دوستان خوبم :
arnh و semnani و Anti Mason عزیز . . . (با عذرخواهی قبلی برای ارسال به شکل محاوره ای . . . ) عزیزان، دوستان، برادران، خوبان . . . من هدفم از اون پست بلندبالا، این نبود که بگم هرچی استاد رائفی گفتن فقط ابلاغ کنیم، منظورم این نبود که خودمون تحقیق نکنیم، من بیجا کنم بخوام بگم ما هیچ چیز نیستیم یا هیچ چیز از خودمون بلد نیستیم، به هیچ عنوان فکر رهبری کردنمونو چه توسط استاد چه کس دیگه ای نداشتم هنوزم ندارم چون اصن منطقی نیست که از الان به فکر رهبری درختی که هنوز بذرش هم نخریدیم! باشیم، در عین حال نیز به هیچ عنوان قصد بالا بردن خودم یا خودمونو نسبت به استاد نداشتم و ندارم و نه خواهم داشت . . . ! اصلا نظریه ای ارائه نکردم که شما پیشنهاد بنده رو به عنوان "نظریه" در نظر میگیرید . . . عزیزان اینطوری اگه پیش بریم . . . هیچ اتفاقی نمیفته . . . هیچ جنبش یکپارچه ای از این اعضا، شکل نمیگیره . . . از شما خواهشمندم، التماس میکنم . . . آقایون خانوما مسائل حاشیه ای رو بذارین کناااار . . . اینجا قرار نیست یه سره به هم گیر بدیم . . . وقتی یه موضوعی مطرح میشه، مطرح کننده ازتون میخواد نظرتونو بگین؛ شما باید راجع به طرز مطرح کردن اون موضوع و... نظر بدین؟، یا اصل، اساس و ریشه موضوع مطرح شده رو، در نظر میگیرین؟ چرا . . . چرا . . . یعنی ما نمیتونیم حرف همو بفهمیم؟ هدف من از اون پست طولانی (و به نظر بی اثر!) فقط و فقط یه چیز بود: عزیزان، محققان، اساتید، نویسندگان، خوانندگان، فعالان سایبری . . . هر جور تحقیق، نگارش، تصویر و هرگونه اثر در دست اجرا دارید به محض اتمامش، کمک کنید تا یک گروه بزرگ و مردمی با هدف تحقیقات گسترده مستدل برای آگاه سازی مردم راه اندازی کنیم، گروهی که موجودیتش تنها به فضای مجازی محدود نباشه و در عین حال دارای پایگاهی از مقالات و دیگر محصولات فرهنگی مستدل برای آگاه سازی صحیح در حوزه بین المللی و در نهایت آماده سازی مردم برای ظهور آقامون . . . برای کلنگ این پیشنهاد هم : مخالفان نظرشونو راجع به کلیت، کلیت ((ایجاد چنین گروهی)) و موافقان ایده های کوچک و بزرگ برای جمع شدن این گروه رو لطف کنن ارائه بدن . . . همین و بس . . . یعنی اینقدر سخته؟ حرف من همینه و بس، بعد شما عزیزان از رهبری این گروه و از استاد رائفی پور و... میگید؟!! من در پست اول حتی از دوستان خواهش کردم که : به هیچ عنوان از نظر و ایده های دیگران در راستای این پیشنهاد خرده نگیرین بعد از اینکه تمام ایده ها جمع شدن، همه با هم، تک تکشونو بررسی میکنیم چراکه اگه بخوایم از اول با ارسال اولین ایده ایراداتشونو بگیریم تا به آخرین ایده برسیم؛ بخاطره مسائل بی ارزش و حاشیه ای 100 سال طول میکشه و دیگه اینکه شاید دیگه بعد از ارائه چند ایده از سوی شما کسی بخاطر ترس از انتقاد؛ جرات به ارسال نظرات جدید پیدا نکنه و هیچوقت به نتیجه مثبت نرسیم . . . ولی اصلن کار به اونجا نکشید!! امیدوارم دیگر اعضا هم بیان و نظرشونو بدن انشالله که به نتیجه مثبت برسیم . . . |
|||
|
|
۴:۴۴, ۱۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام س.س.الف عزیز
اساس پویای هر بحث و ایده ی در نظر گرفتن تمام زوایای موضوع است شما بدونه در نظر گرفتن باقی زوایای بحث چگونه می خواهید به استدلال نهایتون برسید ؟ بنده که با تمام موارد نظرات شما مخالفت فکری نداشتم و در اصل بحث با شما موافق بودیم ، من روی حساب دوستی و بیان نقات ضعف نظریه شما (بنا به تشخیص خودم ) وارد بحث شدم تا بتونم کمکی به بحث کرده باشم موفق باشید. |
|||
|
|
۱۳:۲۲, ۱۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۰/تیر/۹۰ ۴:۴۴)semnani نوشته است: سلام س.س.الف عزیز با تشکر از عنایت شما دوست خوبم پس اگر اصل بحث مورد تایید است، خوشحال میشم نظرات و ایده های شخصیتان را ارسال کنید . . . |
|||
|
|
۶:۱۴, ۱۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
با کسب اجازه از س.س.الف
بنده ی حقیر نظر خاصی ندارم یعنی اینکه اساسا با حرف شما موافقم . و اگر میشد یه رهبری آگانه داشته باشیم که تمام مدت حواسش به ما می بود و مانع این همه جدل های بعضا بی فایده ی ما میشد نور الی نور میشد. افسوس که بعضی ها (که تاریخ با این ها بیگانه نیست !) همه وقت و به صورت فول تایم به ایراد مخالفت با جمیع اعضا می پردازند و به طبل تفرقه می کوبند و هرگز زیر یه پرچم حاضر به شمشیر زدن نمی کنند. اما جدای از این فرقه فرقه شدن ها ،داشتن یک تیم که با ضریب همکاری بسیار بالاست (حالا از مباحث نرم تا به مباحث سخت داخل بر موضوع می تواند بشود) و در تمامی کارها با حمایت یه پشتیبان کار آزموده و مدبر به تمام معنی می توان ضربات مهلکی بر لاشه متعفن ملحدان وارد کرد.
|
|||
|
|
۲۱:۱۲, ۱۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
با سلام
من فقط یاد اشتهای شما رو میخونم و ازانها استفاده میکنم یک پیشنهاد هم برای شما دارم که ممکنه تکراری باشه ما باید تمامی مطالب جمع اوری شده رو در اختیار تیمی که اصلی یا فرعی بودن این مطالب رو متوجه میشه بگذاریم و اگردرست بودن ان نوشته ها ثابت شود :اقدام به افشای ان موضوعات بکنیم تا در این مورد به اشخاصی که قصد خدمت و کمک به افشای حقایق دنیای غیر الهی دارند توهین نشه. خداوند به همه شما در راه مبارزه با شیاطین توفیق عنایت بفرماید. |
|||
|
|
۱۶:۱۳, ۱۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱۱/تیر/۹۰ ۶:۱۴)semnani نوشته است: با کسب اجازه از س.س.الف اجازه ماهم دست شماست . . . این نوع رهبری (منظورم برای جلوگیری از منحرف شدن ها که گفتید) کاملا قبول دارم و موافقم، ولی کو گوش شنوا، تا یک نفر بخواد رهبر بشه هزار نفر مشکل پیدا میکنن جدا از اون اون رهبر باید کسی باشه که همه بلااستثنا حرف شنوی داشته باشند . . . ![]() یه سوال چرا کسی از اعضا (به غیر از شما) به اون شکل به اتحاد علاقه ندارن؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |