|
افشاگری بی سابقه قالیباف و سانسور آن در برخی رسانهها
|
|
۲۲:۳۰, ۱۲/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۶ ۲۲:۵۶ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
قابل توجه همه عزیزان از جمله دلواپسان، سوپر حزب اللهی ها، خود عمار پندارها، خود حق پندارها و ....
سردار پاسدار، خلبان، شهردار، دکتر قالیباف، به طور زنده از گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما به افشاگری بی سابقه ای دست زد: توافقنامه امروز یعنی برجام، تعهد کشور و حاکمیت است و هیچ دولتی نمیتواند به هم بزند. اگر من توفیق خدمت پیدا کنم، حتما پاسداری میکنم از این توافقنامه ای که انجام شده و این را هم مردم عزیز بدانند هر دولتی غیر از دولت فعلی هم بود همین مسیر را طی میکرد چرا که مجموعهی نظام و حاکمیت تصمیم به مذاکره داشتند. ولی امروز سوال مردم این است: نفع مردم ما از این توافقنامه چی شد؟ این ضعف جدی دولت امروز است. چرا این سخنان در برخی سایتها و رسانه های وصولگرا سانسور شد! اینم کار اصلاح طلبان بود؟ اینم کار طرفداران احمدی نژاد بود؟ واقعیت چیه؟ واقعیت اینه که 4 سال همین رسانه ها به مردم دروغ گفتن. زیرا که اکثریت موافق سر خم کردن بودن البته برخی از افراد حقیقت جو همان موقع که و رهبری از اختیارات خودش استفاده کرد و برجام را برای تصویب به مجلس وصولگرای نهم فرستاد، فهمیدن که این یعنی همه تایید کردید!!! که فردا کسی نتواند زیرش بزند ![]() پس عزیزان بدانید که چرا تنور انتخابات سرده... مردم میفهمن. دیر یا زود .... دولت نهم و دهم هر کاری می خواست بکنه، هزار تا منتقد و سنگ جلوش بود... اما این دولت هر اقدامی کرد، همه نظام موافق بودن. هر کاری خواست کرد، بدون کوچکترین مشکل و سنگ اندازی .... معنی برخی رفتارها امروز برای حقیقت جویان بیشتر باید مشخص شده باشه... معنی تهمتها و دروغ های عجیب و غریب .... معنی تایید و رد صلاحیت ها... فرض کنید کسی مخالف برجام می آمد و 20-30 میلیون رای می آورد! میزان رای ملت است یا مسئولین و بزرگان نظام؟ این تناقض قطعا قابل حل نبوده و نیست می دونم یک عده الان میان باز هزار تا فلسفه میبافن که ما حقیم و شما باطلید و ... ولی قبول کنید دیگه با ماله کشی هم نمیشه خیلی افتضاحات رو پوشوند. 6 کاندیدای فعلی فقط روی تعداد میلیون شغل و شعارهای دم دستی با هم اختلاف دارن. وگرنه همونطوری هم که گفته بودم، اینها با افتضاحی مثل برجام مشکلی ندارن! اینها خیانتها رو خدمت می بینن. فقط رفتن روی بحث عوامانه و فریب افکار عمومی با یارانه و .... بالاخره هر کسی در دنیا بارها و بارها انتخاب میکنه... اصولگرایید یا اصلاح طلب؟! یا دنبال حق و حقیقت هستید؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۰۵, ۱۵/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۱۵/اردیبهشت/۹۶ ۱:۲۱)متفکر نوشته است: اینکه قالیباف منتقد عملکرد دولت هست رو که قطعا قبول دارید مشکل با اون قطعه هست که میگه نظام تصمیم گیرنده بوده و هر دولتی غیر از این بود همین رو دنبال می کرد این قسمت از حرفش با حرفهای رهبری تناقض دارد که نشان از نوعی دوگانگی و اختلاف درون نظام هست که یکی از اعضای آن جناب رفسنجانی و دیگری جناب لاریجانی می باشند.(می بودند)برادر عزیز! رهبری کجا تلویحا یا علنا گفته من به مذاکره اعتقاد ندارم؟ در این کشور تقریبا 15 ساله مذاکرات مختلف حتی با آمریکا به تنهایی انجام شده. یعنی 4 دولت بدون موافقت رهبری اقدام کردن؟ قطعا رهبری مخالف مذاکره ای بوده و هست که منجر به تضییع حقوق ملت بشه. مثل برجام. مثل توافق سعد آباد که همه چیز پلمپ شد اگر واقعا کسی کلا مخالف مذاکره باشه که یعنی هیچی از سیاست بین الملل نمی دونه! در مورد احمدی نژاد هم 8 سال یک عده جوسازی کردن و 2-3 سال هم یک عده. ولی تهش دیدیم که کی حق داشت؟! از همون سال اول دولت احمدی نژاد عده ای میگفتن که این دولت می خواد کشور رو به جنگ بکشونه... سال دوم ... سال سوم ... سال هشتم هم تموم شد. به این آقایون گفتیم پس چی شد؟ اقتدار ما که 100 برابر شد ... بازم همون ادعا ادامه داشت و نهایتا مشخص شد ادعا بی اساس بوده از این طرف هم یک عده 2-3 سال آخر هی گفتن احمدی نژاد داره پشت پرده معامله میکنه. بر خلاف نظر رهبری!!!! دولتش تموم شد و معلوم شد چه کسی راست گفتهسال 84 تا 86 لاریجانی مسئول مذاکرات بود. احمدی نژاد تا دید این آقا داره میره تو خاکی، گذاشتش کنار (امروز از سینه چاکان برجام) سال 84 تا 92 آقای جلیلی مسئول مذاکرات بود. احمدی نژاد یه مدت سیاست جلیلی برای وقت کشی با اروپا و آمریکا رو قبول کرد... بالاخره سیاسته دیگه ولی اواخر به نظرش وقتش بود که مذاکرات جدی تر بشه... البته در موقع مناسب... اما خوب متاسفانه اون اواخر در داخل خیلی ها همراهی نکردن ... جلیلی برای خودش مذاکره میکرد و صالحی برای خودش (احمدی نژاد هم چند بار تلویحا گفت که اینطوری موافق نبودم) ولی دست آخر هم .... ![]() |
|||
|
۱۱:۳۳, ۱۵/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
هزار صفحه هم بخواهید حرفهای رهبری رو تفسیر کنید نمی تونید معنای این حرف رو تغییر بدید: برخی فکر می کنند ما با اصل مذاکره مخالفیم ...نه ...بقیه کشورهایی که ما باهاشون مذاکره می کنیم همچین دوستان یقه چاکی نیستند بر خی هاشون دشمنند برخی هاشون بی تفاوت ما با مذاکره با آمریکا مخالفیم مذاکره با آمریکا یعنی نفوذ ایشان صراحتا فرمودند مذاکره با آمریکا ممنوع است. حالا شما بیایید هزار صفحه جواب بنویسید نمی تونید این جمله رو توجیه کنید. |
|||
|
|
۱۱:۵۴, ۱۵/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۶ ۱۱:۵۵ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۱۵/اردیبهشت/۹۶ ۱۱:۳۳)متفکر نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیماز اول این تاپیک شما در حال خیالبافی هستید. هی میگید تحلیل میکنی. توجیه میکنی... برای بار 100م. حرفهای قالیباف مال خودشه. حرفهای احمدی نژاد هم مال خودش ... حرفهای رهبری رو هم مستند به سایتش میزاریم. نیازی به تحلیل و توجیه نداره ... البته من اصراری ندارم که شما دنبال حقیقت بگردی ![]() نقل قول:دومین نکتهای که حضرت آیت الله خامنهای در این بخش از سخنان خود به آن اشاره کردند، موضوع پیغامهای مکرر و اظهارات مقامات آمریکائی برای مذاکره دوجانبه بود.http://farsi.khamenei.ir/news-content?id=22229 نقل قول:آمریکائیها میگویند ما میخواهیم با ایران مذاکره کنیم. خب، سالها است که میگویند میخواهیم مذاکره کنیم؛ این یک فرصتی نیست که برای ما بهوجود آوردند. من اول سال گفتم که خوشبین نیستم. در مسائل خاص، مذاکره را منع نمیکنم - مثل مسئلهی خاصی که در قضیهی عراق داشتیم، و بعضی از قضایای دیگر - لیکن من خوشبین نیستم؛ چون تجربهی من این را نشان میدهد. آمریکائیها، هم غیرقابل اعتمادند، هم غیر منطقیاند، هم در برخوردشان صادق نیستند.http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=23175 http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=25935 ضمنا از نظر بنده اون صحبتی که شما گذاشتید، با این سخنان تناقضی نداره... چون سیاست بین الملل یک مسئله 0 و 100ی نیست... در مسائلی مانند افغانستان، عراق و هسته ای ایران با آمریکا مذاکره مستقیم داشته (جهت یاداوری) |
|||
|
۱۲:۱۶, ۱۵/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۶ ۱۲:۱۹ توسط -Ali-.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
اگر مصاحبه های سال گذشته دکتر علی اکبر صالحی را مطالعه کنید، موضوع برای دوستان روشن می شود!
دکتر علی اکبر صالحی نوشته است:اواسط سال ۹۰، اولین باری که مطلع شدیم آمریکایی ها علاقمند هستند درخصوص مسائل هسته ای مذاکرات دوجانبه ای به صورت محرمانه با ما داشته باشند، معاونت کنسولی ما، جناب آقای قشقاوی سفری به عمان داشتند . فردی عمانی به نام آقای سالم (مشاور سلطان) به یکی از همراهان آقای قشقاوی (یکی از مدیران ایشان) اعلام میکند که آمریکایی ها علاقمندند در مسائل هسته ای با شما مذاکرات دوجانبه داشته باشند. دکتر صالحی سال گذشته مصاحبه های زیادی درباره روند مذاکرات هسته ای انجام داده اند! کافی است جستجو کنید. |
|||
|
۱۳:۰۱, ۱۵/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۱۵/اردیبهشت/۹۶ ۱۱:۵۴)علائم ظهور نوشته است: از اول این تاپیک شما در حال خیالبافی هستید. هی میگید تحلیل میکنی. توجیه میکنی... هی عنوان تاپیک شما هی داره تحلیل میکنه به من چه ارتباطی داره؟ افشاگری یک عنوان فوق جنجالی است...فراتر از تحلیل است. ضمن اینکه بنده پاسخ شما رو همیشه خلاصه میدم تا یک مساله حل نشده سراغ مساله دوم نمیرم.... |
|||
|
۱۴:۴۷, ۱۵/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
من اینو از خود تلویزیون شنیدم
خود عمار پندار ها ، تیکه جالبی بود لایک.داشت |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| قالیباف به نفع اقای رئیسی کنار رفت | Islam | 35 | 8,508 |
۲۹/اردیبهشت/۹۶ ۱۱:۲۷ آخرین ارسال: فاطمه خانم |
|
| آیا لیست اموال اعلام شده آقای قالیباف منطقی است؟ | سعدی | 15 | 4,234 |
۲۶/اردیبهشت/۹۶ ۰:۲۱ آخرین ارسال: فاطمه خانم |
|

![[تصویر: h866_hichsanad.jpg]](http://uupload.ir/files/h866_hichsanad.jpg)