|
آیا از آشنایی باتالار خوشحالیم؟
|
|
۱۰:۳۶, ۷/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۰ ۱۴:۲۳ توسط rajaby.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
تشکر تشکر
فقط تشکر .اگه توی این چند ماه فقط اشنایی با تالار بیداری اندیشه اتفاق افتاده بود برام کافی بود .من واقعا از آشنایی و مصاحبت با این همه دوست خوب و دانا و اهل مطالعه خوشحالم .از توفیقات الهی بود که با این تالار آشنا شدم .اینجا مثل کلاس های مباحثه حوزه جایی است که راحت می توانم حرفم را بزنم و حرف دوستانم رو بشنوم .از ته دل فقط این جمله اجر و حق شماست :" اجرکم عندالله " لزومی به ایجاد تاپیک نیست ولی فقط خواستم حرفم به گوش مدیران به صورت ویژه برسد . |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۴:۱۶, ۳۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ان شاالله این سایت مورد لطف و رحمت خداوند و توجه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) قرار بگیره. من از آشنایی با این تالار بسیار خرسندم.تالار خوب و موفقی بوده ان شاالله که بیشتر هم بشه خدا به همه شما جزای خیر به ده . خیلی نشانه های خوب در این تالار دیدم که به زندگیم جهت داده.... یکی از انها رو میگم . چند ماه پیش تصمیم گرفته بودم ،برم کلاس یوگا ...چون فکر میکردم مشکلم با یوگا حل میشه گرچه از قبل تر هم کسی بهم گفته بود کلاس یوگا نروم چون خوب نیست و حتی مشکلم رو هم ،بدتر میکنه . به هرحال یکروز تصمیم جدی گرفتم که ثبت نام کنم و حرف اون شخص رو هم اهمیت ندادم . صبح قبل از اینکه میخواستم برم برای ثبت نام یوگا ،ناخودآگاه گفتم یکسر برم در اینترنت ، اومدم در تالار و دیدم تاپیکی در رابطه با یوگا که ورزشی شیطانیست ایجاد شده. و خلاصه من رو از یک تصمیم مهم باز داشت. ![]() ان شاالله که این سایت از دست شیطاطین ، بدی ها ، کبر ، غرور ، جهالت و........ همیشه به دور باشه. ان شاالله این سایت به لطف خداوند و معصومین علیهم السلام روز به روز پر بار تر و به نور ایمان، اخلاص ، و همه خوبی ها بیش از پیش مزین بشه. الهی آمین |
|||
|
|
۷:۵۰, ۳۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
با سلام وخسته نباشید به همه دوستانی که این تالار رو ایجاد کردن..
در جواب آیا از آشنایی با تالار خوشحالیم؟ باید عرض کنم با توجه به اینکه مدت کمیه که با تالار آشنا شدم هنوز واسه نظر دادن زوده..اما تا اینجا خوب بوده...اگه خوبه لطف و عنایت خداست... ![]() آشنایی از طریق مستند ظهور بود... اما یه سری انتقادات وجود داره..دوستان هم اشاره کردن..اینکه بیشتر داره رو عکس و فیلم و موزیک کار میشه...(شایدم این به خاطر اینه که اینها نفوذ بسیار زیادی بر اندیشه ها دارن )ممنون از همه
|
|||
|
|
۱۶:۰۶, ۳۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
باسمه تعالی
به امید روزیکه خبر ظهور منجی عالم بشریت حضرت بقیة الله (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را در این فروم بشنویم. ان شاءالله التماس دعا |
|||
|
|
۱۷:۱۵, ۳۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
دوستان سلام
یه نظر مخالف شاید بد نباشه اصلا و ابدا خوشحال نیستم آشنایی با سایت خوب بود ولی تالار نه وقتم رو دارم تلف می کنم یعنی برای اتلاف وقت میام البته شاید این خیلی بد نباشه توی اوضاع خراب دور و بر من وقتی بیام اینجا و دو تا پست و تیترهای خوب بخونم کمی بهم آرامش میده علی علی |
|||
|
|
۹:۰۴, ۱۶/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۰ ۹:۰۴ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
سلام بر دوستان خوبم .
بنده قبلا در فروم تخصصی بورس فعالیت میکردم و اونجا هم بحثهای مذهبی داشتیم . معمولا هم در اقلیت . اقا حسام ادرس این فروم رو به من داد . و از روزی که وارد این فروم شدم توفیقات ارزشمندی نصیب من شد . اشنایی با دوستان خیلی خوب که واقعا در این روزگار کم پیدا میشه . و توفیقات دیگری که به امید خدا داره برام حاصل میشه . از همه عزیزانی که نسبت به بنده لطف دارند تشکر میکنم . اگر هم به هر دلیل و به هر وسیله موجبات ناراحتی کسی رو فراهم کردم حلالم کنید . به همین ماه رمضان قسمتون میدم حلالم کنید . یادتون هم نره برام دعا کنید . بد جوری محتاجم . واقعا به دعای خیر شما خوبان نیاز دارم . سر نماز . موقع افطار یادتون باشه یه داداش وحیدی دارید که دوستون داره و براش دعا کنید دعا کنید دعا کنید دعا .... یا حق |
|||
|
|
۱۱:۰۱, ۱۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
فقط همينو بگم كه وحشت دارم يه روزي بيام تالارمون ببينم خدايي نكرده بلايي سرش اومده(آوردن)
و اينكه واقعا عضو شدن توي اين تالار توفيق ميخواد ....شكرت خدا جونم كه نصيبه اين بي لياقت كردي البته بي انصافيه اگه نگم همه ي اين خوبي هاي تالار به خاطره وجوده يه سري عزيزان هست كه واقعا دارن زحمت ميكشن...اجرشونو فقط خدا ميتونه بده..... داداش وحيد شما هم براي ما دعا كنيد |
|||
|
|
۱۱:۱۱, ۱۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
سلام
با تشکر از همه ی دوستانی که در این راه تلاش کرده اند و میکنن. همیشه فکر می کردم یه تشکر خالی خیلی کمه و خب واقعا هم هست اما چه کنیم که راهی جز این و دعا نیست. اصلا قصد نصیحت ندارم چون در اون حد نیستم فقط یادتون نره شیطان در کمین نیات خیر انسان هاست,و البته این که انسان رو دچار غرور کنه.اینو میگم چون با مهمه ی وجودم تجربه کردم. اینجا واسه من مثل یه جای امن و آروم توی شلوغیی این دنیاست. باز هم از صمیم قلب متشکرم. اجرتون با کسی که براش تلاش میکنید. |
|||
|
|
۱۷:۱۶, ۳۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام
باید واقعا اقرار کنم که تا حالا از آشنا شدن با هیچ چیز به اندازه ی آشنا شدن با این تالار بهره نبردم بدون تعارف بگم خیلی ازتون برای را اندازی این تالار ممنونم
|
|||
|
|
۲۲:۱۰, ۳۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
من وقتی میام تالار بیشتر میرم تو انجمنهای مربوط به اسلام و عقاید شیعه و اینطور چیزا و چندان به انجمنهای تحلیلی سر نمیزنم چون از اونجاها خوشم نمیاد و معتقدم زیاده روی هست
اما واقعا کیف میکنم وقتی به انجمن های دیگر میرم(منظورم انجمنها داخل همین تالاره)یعنی عقاید شیعه و اسلام و ... ![]() موفق باشید |
|||
|
|
۱:۰۵, ۱/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۰ ۱:۰۵ توسط F_R.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
معلومه که خوشحالم
تو جمع اعضای این تالار اون حسی رو که دنبالش بودم پیدا کردم . واقعاً معتاد اینجا شدم از تک تکتون ممنونم دوستان |
|||
|
|
|
|
|

)