|
آیا از آشنایی باتالار خوشحالیم؟
|
|
۱۰:۳۶, ۷/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۰ ۱۴:۲۳ توسط rajaby.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
تشکر تشکر
فقط تشکر .اگه توی این چند ماه فقط اشنایی با تالار بیداری اندیشه اتفاق افتاده بود برام کافی بود .من واقعا از آشنایی و مصاحبت با این همه دوست خوب و دانا و اهل مطالعه خوشحالم .از توفیقات الهی بود که با این تالار آشنا شدم .اینجا مثل کلاس های مباحثه حوزه جایی است که راحت می توانم حرفم را بزنم و حرف دوستانم رو بشنوم .از ته دل فقط این جمله اجر و حق شماست :" اجرکم عندالله " لزومی به ایجاد تاپیک نیست ولی فقط خواستم حرفم به گوش مدیران به صورت ویژه برسد . |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۳۳, ۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
اَه اَه بابا چرا گیر الکی می دید
من ارباب حلقه های دو آتیشه هستم یعنی عشقه به دنیای تالکین بودم - هستم و خواهم بود و الان منتظر هستم که دوباره اون تاپیک نقدفیلم ارباب حلقه ها باز بشه تا ..... راستش اون موقع که اومدم عصبانی بودم اما حالا دیگه به قولی رام شدم ![]() یعنی سر به راه شدم
|
|||
|
|
۱۷:۰۹, ۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
راستش اول خوشحال شدم که یه همچین جایی رو پیدا کردم.
چون به شدت یک ضد ماسون هستم. اما بعضی جا جاها تو بعضی از تاپیک ها بحث هایی هست که احساس میکنم داره افراطی عمل میشه. |
|||
|
|
۲۳:۳۴, ۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
قطعا خوشحالم چون در اکثر این فروم ها نمیشه حرف های مذهبی زد مخصوصا بحث ولایت فقیه
|
|||
|
|
۶:۰۰, ۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
واقعا خیلی خوشحالم
حس میکنم یه تحولی در زندگیم رخ داه
|
|||
|
|
۱۶:۴۹, ۱۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
سلام
من این تالار رو واقعا دوس دارم ... فکر میکنم خدا آشنا شدن با این تالار رو توی ماه رمضون بهم هدیه داده ... هیچ تالار و شبکه اجتماعی رو پیدا نکردم که بشه تووش مطالب خوب و دینی ارزنده یاد گرفت ... از وقتی اومدم اینجا احساس میکنم که تازه کلاس اول دبستانم و اومدم توو یه دانشگاه خیلی عالی تا درس دینم رو درست یاد بگیرم ![]() خیلی خیلی اینجا رو دوست دارم ![]() انشاءالله خدا به همه کسایی که اینجا زحمت میکشن و مطلبای عالی میذارن ، خیر بده و عاقبت به خیر بشن
|
|||
|
|
۱۲:۲۴, ۱۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
محیط تالار واقعا یک محیط پاک و بی ریا بوده . تاجایی که برخورد داشتم از تالار مطالب مفید زیادی یادگرفتم ...
![]() بيا بيا كه پشيمان شوي از اين دوري بيا به محفل شيرين ما چه مي شوري حيات موج زنان گشته اندر اين مجلس خداي ناصر و هر سو شراب منصور درهای این سرای مجازی بر هیچکس بسته نیست حتی آنان که به تعبیر قرآن بر خود جفا کرده اند ، در این سرای عزیز خواهند بود. |
|||
|
|
۲:۵۳, ۱۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
منم که میشناسین همیشه یه انتقادی تو چنته دارم.
هم راضی هم ناراضی. |
|||
|
|
۴:۱۳, ۱۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
سلام
خدا خیلی منو دوست داشت که در حساس ترین زمان منو با این تالار آشنا کرد چند سال زندگی با دوستان خوابگاهی که بعضیاشون خدا رو هم قبول ندارند خیلی آزارم میداد.تا اینکه ماه رمضون امسال با اینجا آشنا شدم.از بودن در کنار بچه های خوب و مومن لذت می برم. اینجا تنها جایی هست که از معتاد بودن بهش پشیمون نیستم ![]() امیدوارم این اعتیاد همچنان ادامه پیدا کنه و هیچ وقت ترک نکنم
|
|||
|
|
۱۰:۲۶, ۱۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
تو هم آنقدر شیرینی که شورش را درآوردی ...
نمیتونم در قالب کلمات رضایتم رو از عضویت در این تالار ارزشمند بیان کنم . توفیقی بود به لطف خدا شامل حالم شد که بادوستانی هم کیش و هم مرام خودم آشنا بشم . دوستانی که عاشقند و عطر ضریح ائمه رو میشه از مطالب ارزشمندشون شنید ... باید بگم بهترین لحظات رو در کنار بچه های این تالار بودم درسته نمیبینمشون ولی با چشم دل قدم زدن آن هم کنار تو باشد که خستگی بشود شرمسار تو
بی نهایت همتونو دوست دارم. امیدوارم شفاعت ائمه علیهم السلام شامل حال تک تک اعضای این تالار بشه . تشکر مخصوص برای مدیریت تالار و مدیر داخلی بخشها بخاطر زحمات بی دریغشون . اجرکم عندالله. |
|||
|
|
۱۱:۰۱, ۱۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
به نام یگانه هستی عالم
سلام از اینکه در این تالار هستم خیلی خوشحالم واز اینکه به این وسیله میتونیم تبادل اطلاعات بکنیم وتفکر برتر خودمونو(منظورم ظهور منجی عالم حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)است)ترویج دهیم خیلی خوبه وباید از این قبیل تالارها وسایت ها بیشتر ایجاد شود. و با تشکر فراوان از دوستان خوبم ولی با این تایپیک مخالفم آخه باعث یک نوع غرور کاذب میشود که ممکن است انسان رو از اون هدف والایی که داره باز دارد.یا به انحراف بکشونه. با تشکر. اللهم عجل لولیک الفرج
|
|||
|
|
|
|
|

و اومدم توو یه دانشگاه خیلی عالی تا درس دینم رو درست یاد بگیرم