|
نظرات،سؤالات و تمرینات برنامه نویسی
|
|
۲۲:۲۴, ۱۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۲ ۲۲:۵۱ توسط منتظر کوچولو.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم سلام! این تاپیک برای پاسخگویی به سوالات و ارسال تمرینات تاپیک آموزش برنامه نویسی ایجاد شده است. لطفاً هرگونه نظر، پیشنهاد، انتقاد و یا سؤالی پیرامون تاپیک آموزش برنامه نویسی دارید در این تاپیک مطرح کنید... همچنین تمرینات مربوط به هر درس رو نیز همینجا قرار بدید تا دسته بندی مطالب با نظم بیشتری انجام بشه باتشکر! |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۳۳, ۲۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() نقل قول:از همت و تلاش شما صمیمانه تشکر می کنم. جناب منتظر کوچولو؛ من کلا پاک پاکم، صفر صفر ... اولین جایی ک دارم یاد میگیرم این مبحث رو همینجاست ، پس از شما تشکر دارم ![]() اون دستورهای اضافه تری هم ک نوشتم، بعد از اینکه درسنامه رو خوندم، رفتم ی سرچ کوچولو کردم، اینا اومد، منم استفاده کردم اما فکر می کردم ی سری چیزها رو قصدتون این بوده خودمون بریم سرچ کنیم، اینطور نبوده ؟ ![]() نقل قول:تمرین درس پنجم مربوط می شد به لینک های داخلی که کلا شما یجور دیگه انجامش دادیدچطوری انجامش داده بودم ؟ راستش اولین تمرینی بود ک خودم کلی لذت بردم از اینکه [b]ظاهرش[b/] تقریبا کپی برابر اصل شده بود با تصویری ک شما قرار داده بودین :دی نقل قول:بعععععله! متأسفانه این مشکل وجود داره البته راه حل های وصله پینه ای هست که ...!نهایتا بردمش توی word اونجا تغییرات رو روی نوشته ها دادم، بعد آوردمش توی دونپد پلاس پلاس ![]() نقل قول:به جز درس چهار بقیه دروس باید بازنویسی بشن! چشم ![]() منتظر درس بعدیتون هستم
|
|||
|
۱۹:۲۰, ۱۹/تیر/۹۵
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
عالیه ولی html و css زبان به حساب نمیاد
|
|||
|
|
۲۰:۴۳, ۱۹/تیر/۹۵
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
|
۳:۲۵, ۲۱/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
سلام
چهارسال پیش وقتی اینجا فعالیت میکردم پشت کنکور بودم و آرزوی رفتن به دانشگاه و رشته کامپیوتر الان که دوباره برگشتم و ترم آخرم گفتم یه نگاه بندازم به این تالار خیلی ناراحت شذم دیدم اکثر قدیمیا دیگه نیستن و خیلی سوت و کوره وضعبت فعالیتش. به هر حال بگذریم بحث حل تمرین و این چیزاست اگه کسی در مورد سی شارپ یا سی پلاس پلاس سوال داشت میتونم کمک کنم. واسه طراحی وب هم تا حدی به بحثای php , asp.net آشنایی دارم اگه تونستم در خدمتم. گفتم بعد چهار سال یه ادای دینی به این تالار داشته باشم زمان پشت کنکور اکثر زمانم اینجا میگذشت
|
|||
|
|
۱۰:۵۰, ۲۸/تیر/۹۶
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
خیلی مفید و کاربردی بود
من میخوام یک سایت ترجمه در زمینه ترجمه تخصصی ترجمه مقاله خرید ترجمه مقاله راه اندازی کنم لطفا بهم بیشتر کمک کنید |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شیرجه آموزشی در دنیای وب با طعم برنامه نویسی! | منتظر کوچولو | 11 | 32,632 |
۳/بهمن/۹۶ ۱۲:۴۹ آخرین ارسال: mehdiko |