|
اعتماد به فقها یا فیزیکدانان مسئله این است!!!
|
|
۱:۴۳, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
س ن: قبل از شروع این تاپیک کوتاه شدیدا از نگاه اثبات گرایانه خودم و شما را بر حذر می دارم. گاهی اوقات از تمثیل ها میشه استفاده های خوبی کرد در رشته های علوم پایه بسیاری از مواقع پیش می آید که دانشجوی آن رشته صرفاً شنیدن برخی مطالب آن ها را قبول می کند و هیچگاه بصورت شهودی برایش چیزی ثابت نمی شود در واقع با اعتماد به گوینده سخن که شخص متخصص در آن رشته است مطلب را می پذیرد. نعوذ بالله یک مثالی می زنم لطفاً وجه تشابه را در نظر بگیرید نه مشبه و مشبه به در فیزیک (گرفتار در مثل نشید لطفا) یه سری ذره داریم که میگن وجود دارن وجود این ذرات به دو طریق ثابت میشه 1-روابط ریاضی 2-آشکار کننده های ذرات بنیادی در این دو روش چیزی به نام شهود حقیقی وجود نداره حتی خیلی از اساتید این رشته هیچ گاه آشکارساز ها رو از نزدیک ندیدند چیزی مثل عکس زیر رو در کتاب های مربوطه دیدند و با اعتماد به جامعه علمی وجود این ذرات رو پذیرفتند ![]() حالا سوال اینجاست وقتی به همین راحتی این اعتماد صورت میگیره و هیچ کس هم در وجود این ذرات شک نمیکنه آیا شک در وجود بزرگ ترین شخصیت عالم کار عاقلانه ایست؟ اگر کسی مخالف بود نظرش رو بگه در مورد مبحث اعتماد به بزرگان این تاپیک را بخوانید |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۷:۱۵, ۳/شهریور/۹۶
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
خب بزرگان ادیان هر کدوم میگن دین خودشون درسته.
راجع به سوالاتتون هم آمار دقیق ندارم ولی کسر کوچکی از جامعه ی غرب هستن. |
|||
|
|
۱۲:۰۵, ۳/شهریور/۹۶
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۳/شهریور/۹۶ ۷:۱۵)علي نوشته است: خب بزرگان ادیان هر کدوم میگن دین خودشون درسته.هر شخصی میتونه هر ادعایی رو مطرح کنه ، اما حقیقت با ادعا حاصل نمیشه .درست بودن بسیاری از این ادعا ها با دلایل ساده به زیر سوال میره . (۳/شهریور/۹۶ ۷:۱۵)علي نوشته است: راجع به سوالاتتون هم آمار دقیق ندارم ولی کسر کوچکی از جامعه ی غرب هستن.تا جایی که میدنم تقریبا تمام دولت های غربی حامی رژیم نژاد پرست صهیوونیستی هستن و دارن از نژاد پرستی حمایت میکنن ، در سایر موضوعاتی که شامل نژاد پرستی میشه هم باز این موضوع روشنه . برای مثال داعش با هزینه ی زیاد ایجاد شده تا روحیه ی اسلام هراسی در غرب زنده نگه داشته بشه . |
|||
|
۱۳:۵۵, ۳/شهریور/۹۶
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
به رسمیت شناختن و حمایت از موجودیت اسرائیل به معنی تایید تمام کارهای اسرائیل نیست.البته اینو با فرض نژادپرست بودن اسرائیل گفتم.
راجع به ادیان هم فرمایش شما میشه همون اثبات عقلی که من هم قبولش دارم ولی هدف تاپیک نیست. |
|||
|
|
۲۲:۳۱, ۳/شهریور/۹۶
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
نقل قول:پس به چه معنیه؟ نقل قول:مثل اینکه جهت گیری شما هم مشخص شد |
|||
|
۱۰:۲۲, ۴/شهریور/۹۶
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
اواخر دوره ی اوباما بود که سازمان ملل شهرک سازی های اسرائیل رو محکوم کرد. اما همچنان سازمان ملل اسرائیل رو به رسمیت میشناسه و از موجودیتش حمایت میکنه ولی در عین حال برخی کارهاشو محکوم میکنه که مثال هم زدم.
جهت گیری من چیه؟ |
|||
|
|
۱۰:۵۸, ۵/شهریور/۹۶
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
|
۱۱:۵۶, ۵/شهریور/۹۶
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
در مثال جای مناقشه نیست.
و مهمتر اینکه ادب مرد به ز دولت اوست. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: VCVol8No18_pic3.jpg]](http://history.fnal.gov/photos_visitors/VCVol8No18_pic3.jpg)