کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مناظره با یک مسیحی!
۱۷:۳۰, ۱۱/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۰ ۱۲:۵۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خداوند هدایت گر

جاتون خالی داشتم از زیارت بر میگشتم . با اتوبوس ویژه که دیدم هوا گرمه و اقای راننده کولر ...
رفتم جلو و گفتم اقای راننده کولر رو روشن کنید و شروع کردیم به صحبت و از فرهنگ ایرانی و ......
دیدم میگه حضرت ادم وقتی میوه درخت رو خورد چیز هایی فهمید که نباید میفهمید و خدا بیرونش کرد ...
چند تا نظر دیگه هم در مورد پیامبران داد و گفت که پیامبران هم گناه کار بودند و ...
اولش قصد صحبت نداشتم گفتم حتما نمیدونه منابعش کتب عهدین هست . گفتم اقای راننده ببخشید منابع شما چیه؟!گفت سفر پیدایش !
گفتم این که مال مسیحیا هست و این منابع تحریف شده ... گفت نه من 7 سال هست دارم انجیل و تورات رو میخونم و بهش ایمان دارم .
دیگه وارد صحبت شدیم و با هم کلی حرف زدیم که چیزایی که یادم مونده رو خدمت شما عرض میکنم صحبتهای من با رنگ ابی و صحبتهای ایشون با رنگ مشکی

خوندنش خالی از لطف نیست ..
البته به صورت خلاصه مینویسم که هم مفید باشه هم حوصله شما سر نره!

ایشان نزدیک 45 سال داشت
===============
هیچ کس معصوم نیست و همه گناه کرده اند برای همین هیچ کس نمیتواند فرد دیگری را مجازات کند

یعنی شما میفرمایید حتی پیامبران هم گناه کرده اند ؟

بله همه پیامبران بجز حضرت مسیح گناه کرده اند .

خوب میشه بفرمایید مثلا چه گناهانی؟

حضرت موسی یک نفر رو با مشت کشت!

مگر کشتن گناه داره؟! خوب گاهی لازمه برای دفاع از خودت یا مسایل دیگری کسی رو کشت ! مثلا خود خداوند قومی رو عذاب میکنه . خودتون که قبول دارید.
پیامبرای دیگه چی؟

جواب نداد .

حضرت ادم هم با خوردن میوه ممنوعه گناه کرد .

خوب ترک اولی داریم . گاهی بعضی کارها گناه نیست و مقداری به تفصیل براش توضیح دادم
بعد هم قبل از رسالت و بعد از رسالت جریانش فرق میکنه!

اگر پیامبران هم گناه و اشتباه کنند که نمیشه اعتماد کرد بهشون! اونوقت هدایت خدا ناقص میشه و معلوم نیست چی رو درست میگن چی رو غلط!!
با این وضع کل دین میره زیر سوال!

حالا چرا اینقدر به مسیح علاقه مند شدی؟

وقتی انجیل رو خوندم زندگیم رو متحول کرد !

چطور تحولی؟

به ارامش رسیدم

خوب بله ادیان الهی همه مایه ارامش بشر هستند و یکی پس از دیگری هم دیگه رو کامل میکنند . قران هم تکمیل کتب عهدین است و پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم ایشان را کامل کرده اند . شما با ادامه راه اونها باید به سعادت نزدیک بشی و ارامش خودت رو تکمیل کنی
در اسلام بسیار بالاتر از ارامش رو تجربه خواهی کرد

از کجا به حقانیت مسیح پی بردی؟

از روی انجیل . و تورات . چون انجیل و مسیح ادامه راه موسی بودند . مسیح مرده رو زنده میکرد . کور رو شفا میداد .

خوب پیامبر اسلام هم معجزات خودش رو داشته . کور هم شفا داد مرده رو هم زنده کرد. و از اون بهتر قران معجزه باقی است ...

کی گفته ایشان معجزه داشته؟

کی گفته مسیح معجزا داشته ؟

در انجیل و کتب قدیم امده

خوب تاریخ رو قبول داری؟ همون دلیلی که برای اون قضیه داری من هم برای تایید پیامبر اسلام میارم . و چون حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نزدیکتره تاریخ شهادت بهتر و صحیح تری میده .
اگر هم تورات و انجیل رو قبول داری که از همونها برات مدرک بیارم؟

کجای انجیل نوشته شده ؟!!

الان حضور ذهن ندارم اما اگه بخوای یا ایمیل بده یا شماره تا برات بفرستم

انجیل بارنابا رو قبول داری؟

نه . اون یک انجیل تقلبی و ساختگیه ....

اگر مدارک تاریخی بهت نشون بدم که حضرت مسیح عروج کرده و به صلیب کشیده نشده چی؟

اینها رو جعل کرده اند

باستان شناسان مسیحی این ها رو پیدا کردند . جریان غار بحر المیت رو براش گفتم .

میخوای این کتابها و مدارک رو بدم بخونی؟

نه . من ایمان دارم . چیزی نمیتونه ایمان من رو ازم بگیره

خوب خدار ا شکر . اینها رو بخون یا ایمانت قوی تر میشه یا متوجه میشی اسلام ادامه ادیان خداییه .
"خیلی ترسید وقتی این مدارک رو میخواستم نشونش بدم "
گفتم خوب نترس مگه دنبال حقیقت نیستی؟!!

ادامه دارد به امید خدا

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، zohur ، فاطمه خانم ، SARV ، انتصـار ، علیرضا110 ، mohammad790 ، alizard ، rastin ، محمود ، soltanmahmoud ، خیبر110 ، shafagh_mah ، parisan ، montazer ، خادمة الزهرا ، Gryffen ، mohammad008 ، میرزا احمد ، Admirer ، idea ، MohammadMeraj ، رهیافته ، میلاد.م ، saloomeh ، در جستجوی سختی ، hesam110 ، shia12 ، abas_341 ، حسن عزتي ، MAJID.D.H ، libera ، أین المنتظر ، MESSENGER ، warior ، help me ، آزرم‌شاه ، حلما ، بهروز ، خاک ، Islam ، یا صاحب الزمان ، ZaHrA110M ، MEEAAD ، عقیق ، میم.حسین.الف

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۳۲, ۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
سلام آقا وحید
خیلی عالی بود...
واقعا از تشکیل این تایپک متشکرم
به نظر بنده که برادر کوچکتان فرضم کنید این بحث را اامه دهید و همین جا به سوالات کاربران عزیز جواب دهید تا همه مان استفاده کنیم مخصوصا درباره همان محبت و ملی گرایی...
خیلی خیلی ممنون
Angel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، محمود ، خادمة الزهرا
۱۸:۵۱, ۶/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۰ ۱۸:۵۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #22
آواتار
ببخشید دوستان که ادامه اون دیر شد

برای ایشون توضیح دادم که اگر میبینید فلاسفه اروپایی پیدا شدن که شدیدا الحاد داشتند به خاطر همین طرز تفکره
این تفکر علاوه بر اینکه خداوند را از نظر توحیدی ناقص نشان میدهد خداوند را یک خالق ظالم نشان میدهد

این تفکر به پیروانش میگوید . اگر گناهی کردید هیچ اشکالی ندارد و شما هیچ مسئولییتی ندارید . اگر به شما ظلم شد باید کوتاه بیایید و دم نزدید
و یا به قول معروف اگر یک سیلی خورید اونور صورتتون رو هم بگیرید و بگید یک سیلی دیگه بزن

به نظر شما چه کسی این طرز فکر سود میبرد؟ خدا؟!!
به نظر میرسد زمانی که کلیسا بر مردم اروپا حکومت میکرد و دانش را در انحصار خود قرار داده بود و با شکنجه بر مردم حکومت میکرد این مطالب را برای برده نگه داشتن مردم ترویج میداد

ضمن اینکه برای جذب افراد به این دین و توجیه مجدان گفته میشود که شما میتوانید هر گناهی بکنید و به هر کسی ظلم کنید . حضرت مسیح از طرف شما 2 3 روز شکنجه شد و تمام گناهان شما را خرید!!

این نیز فقط راحت کردن وجدان و توجیهی برای گناه است !

صحبت های دیگری نیز رد و بدل شد
مثل اینکه با طرز فکر مسیحی نمیتوان جامعه را حفظ کرد و اشرار و صاحبان زر و زور بر مردم مسلط میشوند و به قول خود مسیحیان به بره خدا تبدیل میشوند
یا در واقع بره ای در دست حکام ظالم

ایشون به من گفت اگر راست میگید با دکتر سامان توکلی در مورد مسیحیت بحث کنید و از زیر دعوت به مناظرش در نرید
گفتم اگه منظورتون ساسان توسلیه که چند بار دعوتش کردیم به مناظره نیومده
و همانطور که خودت هم میگی مسیحیت عقل مدار نیست . بحث هم در مورد امور عقلی و منطقی است
ضمن اینکه بنده خدای بی منطق رو قبول نمیکنم .
در اخر وقتی خواستم بهشون شماره بدم و ایمیلم روبدم که مدارک موجود در کتابشون رو در مورد حقیقت پیامبر اخر الزمان بهش برسونم توی همون چند لحظه که رفتم خودکار بیارم رفت!!!

بنظر میرسه که نفسی که بی قیدی و بی مسئولیتی میپسنده حاظر به گوش کردن حقیقت نمیشه ...
به هر حال امیدوارم بندگان خدا توفیقی هدایت خدا رو بپذیرند با فکر باز و از زیرش فرار نکنند

البته مطالب زیاد دیگری هم رد و بدل شد که خاطرم نمونده و لب مطلب همین بود .
خدا را شکر که مسلمانم . شیعه هستم و مولایم علی (علیه السلام) است

التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، محمود ، حلما ، فاطمه خانم ، بهروز ، shakiba ، خاک ، خادمة الزهرا ، یا صاحب الزمان ، ZaHrA110M ، میم.حسین.الف
۲۳:۱۳, ۷/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آبان/۹۰ ۲۳:۱۵ توسط بهروز.)
شماره ارسال: #23
آواتار
ممنوم وحید جان
بنده هم در دوران سربازی با بچه های سنی کردستان و سیستان بحث کردم ولی چون هرد طرفمون بی اطلاع از منابع بودیم الکی لج میکردیم بعضیاشون رفتار غلط بعضی از سربازای شیعه رو علم میکردن مثلا میگفتن فلانی رو ببین که شیعه است ولی طهارت نمیگیره من در جوابش گفتم بابا چرا داری شیعه رو با فلانی میسنجی . شما اگه راست میگی بیا عمر رو با حضرت علی مقایسه کن
یا مثلا یکی از سربازهای زاهدانی منکر سوزاندن در خانه حضرت زهرا میشد و میگفت چه جوری میشه یه خلیفه که قدرتمنده بیاد درخانه حضرت رو بسوزونه
حالا منی که اطلاعات کمی داشتم چطور باید ساکت مینشستم و جواب نمیدادم !!؟
ضمنا چه جور میشه با کسی که شیطان پرسته بحث کرد ؟
ممنونم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، وحید110 ، خادمة الزهرا ، میم.حسین.الف
۰:۲۹, ۸/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۰ ۰:۲۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #24
آواتار
به نام خدا
بهروز جان ما 3 نوع بحث داریم
بحث عقلی و روایی و مستند و بحث میانه
گاهی نماینده یک جریانیم و گاهی فقط میخواهیم بر سر عقیده طرف مقابل بحث کنیم
در هر صورت اگر اطلاعات ما کم است یا تجربه دیدن مناظرات بزرگان را نداریم . خیلی بهتر است که منبع معرفی کنیم . یا برای بحث از قبل امادگی داشته باشیم
مثلا برای بحث با اهل تسنن حتما مناظرات دکتر ایت الله حسینی قزوینی را ببینید . ایشان در این زمینه گوهر بی همتایی است .
سایت ایشان ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را ببینید

در هر حال باز بحث چند شاخه میشود . بحث میان 2 نفر
بحث در میان جمع . مثل مناظره .

در همه اینها علاوه بر اطلاعات خوب روی موضوع باید ترفندهای سفسطه را بدانیم که گرفتارش نشویم
به منطق اشنا باشیم .
شخصیت و اخلاق و نوع نگرش فرد مقابل را تخمین بزنیم .
با فرد احساسی به یک طریق با فرد منطقی یک طریق و ...
موقعیت را بسنجیم . و عصبانی هم نشویم
در هر صورت اگر به مطلب کاملا اشنا نیستیم بهتر است وارد مناظره و بحث نشویم . ضرر ان بیش از نفعش است
در این موارد منابعی را میتوان معرفی کرده و مثلا شبکه ولایت را جهت اشنایی معرفی کرد .
و از همه مهمتر با نادان بحث نکنیم . و شرایط ان را رعایت کنیم و ...
خود روش مناظره و رفع شبهه کلاس و اموزش و ... دارد
بهروز جان بهترین راه مناظره بزرگان است نه ما . بزرگان هر 2 طرف بشینند با هم مناظره کنند و ما هم ببینیم و قضاوت کنیم .
که این موارد هم موجود است . مثلا خود اقای قزوینی در شبکه المستقله (یا مستقبله) در مورد حضرت فاطمه (سلام الله علیها) جانم به فدایش و همچنین در شبکه سلام باایشان مناظره کرده میتوانید کلیپش را بدهید نگاه کنند
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، خاک ، Mitsonary ، بهروز ، خادمة الزهرا ، یا صاحب الزمان ، MANI110 ، میم.حسین.الف
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا