|
سفر در زمان واقعیت یا خیال ؟
|
|
۱۶:۳۷, ۱۰/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۰ ۲۱:۴۹ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر دوستان گل همیشه در صحنه
دوستان کسی میتونه برای من زمان و یا گذر زمان رو تعریف کنه . ما به چه چیزی زمان یا گذر زمان میگیم .چه اتفاقی رخ میده که ما بهش میگیم گذر زمان! جواب این سوال ما رو به درستی و نادرستی داستانهایی از این دست هدایت میکنه خیلی سوال مهمیه بیاید فیلمهای تخیلی رو بزاریم کنار و با قضیه علمی برخورد کنیم . شاید فلسفه بهتر بتونه به این سوال جواب بده. شاید در دین ما بهترین جوابها باشه . مشهور ترین نظریه در مورد زمان نسبیت انیشتین هست . کسی میتونه این نظریه رو شرح بده . چیزی که به نظریه سفر به اینده معروف شده! کسی میتونه به سوال قبلی و این سوال جواب بده . ؟؟ خواهش میکنم در این بحث شرکت کنید بحث بسیار شیرینی خواهد شد به تمام کسانی که در بحث به صورت مفید شرکت کنند بدون قرعه جوایزی اهدا خواهد شد ![]() یا حق جناب رهبر سیستم پیام خصوصی شما فعال نیست اگر ممکنه دوباره پستتون رو همینجا ارسال کنید ممنونم |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۳۳, ۲۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۰ ۱۱:۰۸ توسط کاردان.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
نقل قول:استاد فيزيك ما مي گفت از همينجا مي تونيم بفهميم كه امام زمان ما چه طور شده در حالي كه اين همه سال عمر كرده وقتي ظهور مي كنه انگار كه سني ازش نگذشته مگه امام زمان نعوذبالله بیکاره که هزار سال با سرعت بی نهایت در حرکت باشه! امام صادق میگه پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ائمه(علیه السلام) نمی میرند مگر کسی قصد جانشان کند! نقل قول:علوم تجربی مسلما همه چیز رو نمیتونه توجیه کنه...چون نمیتونه تجربه و آزمایشش کن مگه همه چیز باید با علوم تجربی معلوم بشه؟ این قدر دنیا پیشرفت کرده به خاطر تئوری بوده دیگه! با علم تجربی ما باید تو غار زندگی می کردیم که برادر من! بعدش، هزار سال پیش هم سرعت 200 کیلومتر بر ساعت ماورای طبیعت بود دیگه! البته قبول دارم که قسمتی از علم عرفان بعد مادی نداره!اما اینی که.............. در مورد این بحث...احسنت!...یادم اومد! زمان و فضا رابطه داغونی باهم دارن! و همیشه با هم مچ نیستن! این مثال زیبایی هست دقت کنید: فرض کنید در سیاره ای هستید که با زمین 5000 سال نوری فاصله داره! پس 5000 سال طول میکشه تا نور از زمین به چشم شما برسه!خب...نوری که در حال به چشم شما می رسه 5000 سال طول کشیده تا از زمین بیاد! پس اتفاقی که 5000 سال پیش افتاده الان برای شما قابل رویت هست!(می تونید هخامنشی ها یا نبرد های گلادیاتوری توی روم رو ببینید) پس زمان گذشته در حال برای شما تدایی میشه اما اگر با سرعت نور به سمت زمین حرکت کنین 5000 سال طول میکشه تا بهش برسین و در زمان حال به زمین خواهید رسید! پس باید با سرعت بیشتری حرکت کنید تا به هخامنشی ها برسید! اما این اشتباهه! چون زمان حال همراه شما درحال گذر هست فقط نمای 5000 سال پیش رو دیدید و به خود زمان 5000 سال پیش نرفتید که به اصل اتفاق برسید و در واقع شما نه تنها در زمان حال فرود نیامدید بلکه در سال 7011 میلاد مسیح فرود میایید! ولی باز هم امکان نداره چون با این سرعت به انرژی خالص تبدیل میشید! |
|||
|
۱۱:۲۶, ۲۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
جناب کاردان موقعی که کسی با سرعت نور حرکت کنه . زمان براش متوقف میشه.
یکی از ایراداتی هم که به سفر در زمان با سرعت نور گرفته میشه. اینه که در حرکت با سرعت نور وقت معنا نداره. و این یعنی اینکه معلوم نیست به کجا میرسی . اگه با سرعتی کمتر از سرعت نور هم حرکت کنی. که زمان برای شما کندتر خواهد گذشت . اما این هیچ ربطی به سفر به آینده نداره. دقیقاً توضیحی که جناب روح دادند. روشنگر است. |
|||
|
۱۱:۳۹, ۲۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۰ ۱۱:۴۲ توسط khadem.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
نقل قول:مگه همه چیز باید با علوم تجربی معلوم بشه؟ دوست عزیز ماورالطبیعه یعنی اونچیزی که فراتر از حواس پنج گانه ما هست ..فراتر از قوانین فیزیکی که بنا به مصلحت ما توش محدود شدیم.. سرعت 200 کیلومتر بر ساعت از کجا آوردی !!! ضمنا کسی منکر تئوری نشد با ضرس قاطع نمیتونه چیزی رو رد کنه |
|||
|
۲۱:۵۱, ۲۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۰ ۲۲:۰۱ توسط rahbar.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۲۰/تیر/۹۰ ۲۲:۰۲)ANTI MASON نوشته است: سلام جناب rahbar (۲۱/تیر/۹۰ ۰:۱۱)مجید121 نوشته است: منظورتون اینه که از نظر شما قرآن سند نیست ؟سلام. اول من لغت ابهام رو استفاده نکردم، چون یک بار معنایی دیگه داره. اما گفتم سندی در مورد وجود جن وجود نداره. قرآن هم خوندم (احتمالا بیشتر از شما هم خوندم). در این تاپیک داریم بحث علمی می کنیم. یعنی تا اونجایی که هر کدوم دانشی داریم. قرآن کتاب علمی نیست. برای توضیح علم هم نازل نشده. و قرآن تنها برای کسانی که بهش اعتقاد دارند سند هست، چون باور دارند که هر چه گفته صحیح است. همانطور که مسیحیان چنین اعتقادی نسبت به انجیل دارند و دیگران نسبت به کتاب های دینی خود. اما اصول علمی به گونه ای هستند که برای همه قابل قبول هستند. و در هر جایی به بوته آزمایش درآیند جواب یکسانی می دهند. به هر حال شما نمی توانید با استناد به قرآن وجود جن را به همگان به قبولانید. راه های دیگری نیاز است. (۲۱/تیر/۹۰ ۸:۱۲)khadem نوشته است: چجوری علم میتونه این رخدادها ماورا الطبیعه رو توجیه کنهعلم آن رخدادی را که گفتید توجیه نمی کند، چون سند شناخته شده ای در مورد روی دادن آن وجود ندارد. علوم تجربی هم همه چیز را نمی تواند نوجیه کند. اما خوب به تدریج پیشرفت می کند، بر دانسته هایش افزوده می شود و توجیه نشده ها را توجیه می کند. این مثال را جاهای دیگر هم گفته ام: سال ها پیش علم به وجود ویروس پی نبرده بود. بنابراین بیماری مانند آنفلونزا را نمی توانست توجیه کند. عوام می گفتند شخص بیمار دچار جن یا ارواح خبیثه و از این قبیل شده. (آنفلونزا از کلمه influence گرفته شده). اما بعدها ویروس کشف شد، و دانستند که پای هیچ جن و روحی در کار نیست. (راستی وجود روح هم اثبات نشده است) |
|||
|
۲:۱۲, ۲۲/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۰ ۲:۱۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۲۱/تیر/۹۰ ۲۱:۵۱)rahbar نوشته است: سلام.شما كه علمگرا هستي ثابت كن اين رو از كجا فهميدي؟ خودت ميگي سند وجود نداره نبايد گفته بشه (۲۱/تیر/۹۰ ۲۱:۵۱)rahbar نوشته است: در این تاپیک داریم بحث علمی می کنیم. یعنی تا اونجایی که هر کدوم دانشی داریم.[/size] أَوَلَمْ يَرَوْا إِلَى الطَّيْرِ فَوْقَهُمْ صَافَّاتٍ وَيَقْبِضْنَ مَا يُمْسِكُهُنَّ إِلَّا الرَّحْمَنُ إِنَّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ بَصِيرٌ ﴿۱۹﴾ آيا در بالاى سرشان به پرندگان ننگريستهاند [كه گاه] بال مىگسترند و [گاه] بال مىآنند جز خداى رحمان [كسى] آنها را نگاه نمىدارد او به هر چيزى بيناست (۱۹) سوره ملك هُوَ الَّذِي جَعَلَ لَكُمُ الْأَرْضَ ذَلُولًا فَامْشُوا فِي مَنَاكِبِهَا وَكُلُوا مِن رِّزْقِهِ وَإِلَيْهِ النُّشُورُ ﴿۱۵﴾ اوست كسى كه زمين را براى شما رام گردانيد پس در فراخناى آن رهسپار شويد و از روزى [خدا] بخوريد و رستاخيز به سوى اوست (۱۵) سوره ملك وَهُوَ الَّذِي مَدَّ الأَرْضَ وَجَعَلَ فِيهَا رَوَاسِيَ وَأَنْهَارًا وَمِن كُلِّ الثَّمَرَاتِ جَعَلَ فِيهَا زَوْجَيْنِ اثْنَيْنِ يُغْشِي اللَّيْلَ النَّهَارَ إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآيَاتٍ لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ ﴿۳﴾ و اوست كسى كه زمين را گسترانيد و در آن كوهها و رودها نهاد و از هر گونه ميوهاى در آن جفت جفت قرار داد روز را به شب مىپوشاند قطعا در اين [امور] براى مردمى كه تفكر مىكنند نشانههايى وجود دارد (۳) سوره رعدكي فكر ميكرد اون زمان كه درخت ها هم نر و ماده دارند؟؟؟ هُوَ الَّذِي يُرِيكُمُ الْبَرْقَ خَوْفًا وَطَمَعًا وَيُنْشِئُ السَّحَابَ الثِّقَالَ ﴿۱۲﴾ اوست كسى كه برق را براى بيم و اميد به شما مىنماياند و ابرهاى گرانبار را پديدار مىكند (۱۲) سوره رعد قرآن كتاب علمي نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (۲۱/تیر/۹۰ ۲۱:۵۱)rahbar نوشته است: واما اصول علمی به گونه ای هستند که برای همه قابل قبول هستند. و در هر جایی به بوته آزمایش درآیند جواب یکسانی می دهند. حالا شما كه نظريه علمگرا ها رو مدنظر داري شما وجود هوش در خودتون رو براي ما اثبات مي كنيد لطفا ؟ ![]() اگر بگيم وجود روح ثابت نشده پس هوش شما هم ثابت نشده ![]() اگر بگيد از روي نشانه ها فهميدم كه هوش دارم پس مجبوري اعتراف كني روش علمگرا ها درست نيست ![]() [size=medium] بگو اوست آن كس كه شما را پديد آورده و براى شما گوش و ديدگان و دلها آفريده است چه كم سپاسگزاريد (۲۳)
|
|||
|
|
۱۳:۳۰, ۲۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
سلام.
(۲۲/تیر/۹۰ ۲:۱۲)فاطمه خانم نوشته است: شما كه علمگرا هستي ثابت كن اين رو از كجا فهميدي؟چیو از کجا فهمیدم؟ اینکه جن وجود نداره؟ من نگفتم وجود نداره. گفتم سندی مبنی بر وجودش وجود نداره. در مورد وجود خیلی چیزهای دیگه هم (مثلا اژدهای هفت سر) سندی وجود نداره. در منطق طبیعتا اولویت را با عدم می دهند تا وجود. (۲۲/تیر/۹۰ ۲:۱۲)فاطمه خانم نوشته است: [/size]نه گرامی نیست. این ها در صورت درستی، نشانه هایی دال بر حقانیت قرآن هستند. اما قرآن کتاب دین است. نه علم. اصلا اینکه من نباید بگم. شما باید می دونید کتاب علمی چه مشخصاتی داره. (۲۲/تیر/۹۰ ۲:۱۲)فاطمه خانم نوشته است: حالا شما كه نظريه علمگرا ها رو مدنظر داريگرفتید ما رو؟ هوش چه ربطی به روح داره. اصلا هوش وجود نیست. هوش قابلیت هست. مثل اینکه من بگم وجود راه رفتن در خودتون رو ثابت کنید!!! من اگه بتونم قابلیتی که به آن می گویند راه رفتن را نشان دهم، آنوقت دارا بودن آن قابلیت در من اثبات می شود. همینطور اگر بتوانم قبلیت هایی مانند درک کردن،یاد گرفتن، ارتباط بر قرار کردن، برنامه ریزی کردن، حل مسئله، و ..... را نشان دهم، دارا بودن هوش را نشان داده ام (که آن هم درجات دارد). حالا از نظر شما روح قابلیت است یا وجود؟ |
|||
|
۱۴:۴۳, ۲۲/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۰ ۱۴:۴۳ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
شما يك علمگرا هستيد لطفا انكار نكنيد .
جناب rahbar شما پيرو همون دانشمندي كه مي گه : من تا روح رو زير تيغ جراحيم نبينم باورش نمي كنم. بحث بحث رو عوض نكنيد لطفا http://forum.bidari-andishe.ir/thread-46...l#pid31215 |
|||
|
|
۱۶:۲۱, ۲۲/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۰ ۱۶:۲۶ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
سلام
ببخشید یه مدتیه درگیر امورات شخصی هستم و نمیتونم همه مطالب رو بخونم و با دوستان در بحث شرکت کنم این تاپیک در مورد جن نیست و یا اثبات اون . سفر در زمان از دید غیر مسلمانان و فیلمهای هالیوودی و علوم تجربی است . در مورد علم اگر منظور علوم تجربی باشد مسلما قران کتابی برای هدایت است و نه برای تشریح علوم تجربی اما گاهی برای هدایت خداوند از عالم ماده و افریده های خود مثال می اورد . قدرت خود را برای نمونه تشریح میکند . تا پس از کشف ان در زمان خودش به قدرت قران و خدایی بودنش ایمان بیاوریم و ...چون از طرف خالق و خداست و ما مسلمانان این را میدانیم و شکی در ان نداریم برای ما حجت است حتی اگر علوم تجربی به ان نرسیده باشد اما در مورد خلق ذهنی علتها جناب رهبر اگر شما پدیدهای را ببینید در مورد علت ان حدث میزنید . اما گاهی خود علت دیدنی است . اعتقاد به جن در علوم متا فزیک و ... جایگاه خاصی دارد ... ضمن اینکه من به عنوان یک مسلمان به روح اعتقاد دارم . اما با ابزار مادی و علوم تجربی محض نخواهم توانست برای یک غیر مسلمان ان را اثبات کنم . دوستان بحث را از مسیر اصلی منحرف نکنند سپاس گذار خواهم بود http://forum.bidari-andishe.ir/thread-4683.html http://forum.bidari-andishe.ir/thread-3376.html در مورد جن بسیار بسیار بحث شده میتوانید به تاپیک های مربوطه رجوع کنید و بحث ها را دنبال کنید |
|||
|
|
۱۸:۴۷, ۲۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۲۲/تیر/۹۰ ۱۴:۴۳)فاطمه خانم نوشته است: شما يك علمگرا هستيد لطفا انكار نكنيد .سلام، شاید من زبان شما را نمی فهمم. لطفا بیشتر توضیح دهید که چه چیزی را انکار کرده ام، که نباید بکنم. هرچند شاید بهتر باشد ادامه بحث را در آن تاپیک اثبات جن ادامه دهیم. جناب وحید با شما کاملا موافقم. ببخشید که بحث اصلی را تغییر دادیم. |
|||
|
|
۲۰:۰۷, ۲۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
سلام جناب rahbar .... فرمودید که :
اما گفتم سندی در مورد وجود جن وجود نداره. قرآن هم خوندم (احتمالا بیشتر از شما هم خوندم). ... و قرآن تنها برای کسانی که بهش اعتقاد دارند سند هست من هم برای همین پرسیدم .... خودتون فرمودین که قرآن برای کسانی که بهش اعتقاد دارند سند است .... من سوالم برای این بود که اگر شما به قرآن اعتقاد دارید که برای شما سند است و اگر ندارین مسیر بحث چیز دیگری است . یک سوال هم دارم که خواهش میکنم جوابشو بگین : از کجا فهمیدین بیشتر از من قرآن خوندین؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |