|
دختر انقلاب کیست؟
|
|
۰:۳۴, ۲۰/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۶ ۲۰:۰۰ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
وقتی فرانسیس فوکویاما در کنفرانس اورشلیم با عنوان «بازشناسی هویت شیعه» گفت: شیعه، پرندهای است که افق پروازش خیلی بالاتر از تیرهای ماست. پرندهای که دو بال دارد: یک بال سبز و یک بال سرخ. او بال سبز این پرنده را مهدویت و عدالت خواهی و بال سرخ را شهادتطلبی که ریشه در کربلا دارد و شیعه را فنا ناپذیر کرده است، معرفی میکند. تز جالبی را هم برای مقابله با این پرنده با افق بلند ارائه داد. راهکار، مهندسی معکوس این پرنده و ساختن مشابهی برای آن با همان ویژگی هاست اما با قطب منفی.
همین تز رو در داخل هم استفاده کردند. زمانی که یزیدیان زمان رنگ سبز سیادت رو مصادره کردند، زمانی که شمرها الله اکبر بر بامها سر دادند و زمانی که هندهای جگرخوار نام دختر انقلاب را برای خود انتخاب کردند. دختر انقلاب کیست؟ تو این تاپیک می خوام دختران انقلاب رو معرفی کنم. از دوستان هم می خوام تو این کار من رو یاری کنند. این حداقل کاریه که ما می تونیم برای جبران ظلم بزرگی که یزیدیان زمان به دختران انقلاب کردند، انجام بدیم. دختران انقلابی که فقط به وظیفه شرعی فکر می کردند و در قید و بند هیچ نظر سنجی و اکثریتی نبودند. تنها دغدغه اونها خدا، ولایت، و اسلام بود. «یک خانم محترم»؛ ماجرای زنی که از خجالت بی حجاب شدن، دق کرد سیده محترم بانو قاضی؛ شهیده کشف حجاب رضاخانی |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۸:۵۴, ۲۰/اسفند/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اسفند/۹۶ ۸:۵۵ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
ورژن اروپایی #دختران_خیابان_انقلاب
با این تفاوت که به جای اعتراض به حجاب اجباری پیشرفت کرده اند و به اعتراض به #لباس_اجباری رسیده اند. قابل توجه حضرات پرت از همه جا. از همه دوستان معذرت میخوام ولی برای اگاهی لازم بود لینک فیلم |
|||
|
|
۹:۱۸, ۲۰/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
(۲۰/اسفند/۹۶ ۸:۵۴)MohammadSadra نوشته است: ورژن اروپایی #دختران_خیابان_انقلاب ورژن بالاترش هم اینجاس http://forum.bidari-andishe.ir/thread-44181.html متاسفانه فعلا بستس |
|||
|
|
۱۰:۰۸, ۲۰/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۱۷, ۲۷/اسفند/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۶ ۱۹:۲۰ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
![]() وقتی تئاتر و شوی #دختران_خیابان_انقلاب راه افتاد، همینجا (کانال افشاگری) پرسیدم[ند] که سر پست برق ایستادن ساعتی چند؟! حالا گویا خانم رهنورد نقداً حقالزحمه را پرداخت کردهاند. به نظرقابل توجه هم هست. مبارکا! آسِیِد: سرکارخانم #مریم_شریعتمداری سلام علیکم با احترام و دعای خیر و ضمن تبریک سال جدید، به حضور گرامی شما عارضم که آنچه در قالب پرداخت پول از طرف خانم #رهنورد به شما اتفاق افتاد، بیانگر نوع نگاه این جماعت به زنان است... ازنظر اینان، زن، صرفا کالا و ابزاریست برای رسیدن به اهداف... والسلام/ ....................... ▪️? آقای دیپلمات: الان سوالی که پیش میاد اینه که اصلاحطلبا به جز این مورد مریم شریعتمداری دیگه با کیا چنین کردن و جز اینکارا دیگه چکارا بلدن ▪️? هرمس: هرکسی میتونه به هرکسی کمک کنه یا عیدی بده.مساله اینه که چرا از نظر رهنورد در میان این همه فقیر یا زندانی که خیلی از آنها بخاطر چندرغاز دزدی یا آدمکشی کرده اند فقط #دختران_خیابان_انقلاب باید مشمول این کمک و سنت حسنه شوند؟آنها در خدمت چه پروژه ای بوده اند که شایسته توجه ویژه هستند؟ ▪️? میگن مزد کارگر رو قبل از اینکه عرقش خشک بشه بدید. نوش جونت خانم مریم شریعتمداری ▪️?توئیت Hamidreza: #حرکت_حقیر" یعنی مزدوری برای چند تراول پنجاه هزار تومانی! چقدر آسان است تبدیل دختران خیابان انقلاب به "دختران خیابانی انقلاب!! #دختران_پنجاه_هزار_تومانی ▪️?سعید قمری: خدا را شکر این ماجرای #مریم_شریعتمداری اتفاق افتاد، که همه به پشتوانه ی فکری پیروز قطعی انتخابات با اختلاف بسیار بالا و تئوری داماد لرستان اشراف پیدا کنند. دوستان هموطن این ها همین قدر تباه هستند که زندان رفتن زندانی را می خواهند بخرند ... ▪️?شازده کوچولو: اطلاعیه یک باب زندان نقلی مبله با تمام امکانات جهت اسکان یک ماهه در آن و دریافت عیدی از بزرگان اصلاحات، موجود است. قبلاً دست یک خانم دکتر بوده که صبح به صبح فقط میرفته خیابان انقلاب شال سر چوب میکرده و برمیگشته. قیمت توافقی ▪️?محمدرضا وحیدزاده: بدبختی دختر هم نشدیم تو این گرونیهای شب عید بریم انقلاب کشف حجاب کنیم #زهرا_رهنورد یه چند تا تراول برامون بذاره تو پاکت! هعیییی #دختران_پنجاه_هزار_تومانی ▪️?مجید قربانی: میگم خانوم رهنورد نمی تونستند با اون تراول ها شکم چندتا فقیر رو سیر کنن یا اون مال محرم و صفره فقط؟ هر چند هر چه شکم فقیرا با اینگونه پولا سیر نشه بهتره! #دختران_پنجاه_هزار_تومانی |
|||
|
|
۱۲:۰۷, ۲۸/اسفند/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۹۶ ۱۵:۱۷ توسط amirabdi.)
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
واقن درود به شرف یکی مث مریم شریعتمداری که این بی همه چیزها رو رسوا کرد
مصداق بارز جمله ی اگر دین ندارید آزاده باشید اما دراینکه ما گروهی بی شرف تر و دوروتر از اصلاح طلبان نداریم شکی نیست من اینو یک سال پیش دقیقا بعد از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری گفتم و پیشبینی کردم که به زودی مردم حقیقت این حزبو میفهمن و از این قشر هم عبور خواهند کرد خوشحالم که میبینم پیشبینی م داره به حقیقت میپیونده درمورد دختران خیابان انقلاب هم حرف زیاده استارت این پروژه قطعا بدست اصلاح طلبا نبوده ولی خیلی سعی کردن ازش بهره وری سیاسی کنن اول از همه اینکه همون خانوم نرگس حسینی که یکی دیگه از دخترای انقلاب بود از داخل زندان! یه مصاحبه با خانوم همتی که تحویل دهنده ی همین پاکت پول هسش انجام داده دوم اینکه پروفایل و مشخصات آغاز کننده ی این حرکت که ویدا موحد نام داره واقعا گنگه قبل از اعتراضات دی ماه هم ویداموحد سابقه ی هیچ فعالیت سیاسی ای نداشته یعنی یه مهره ی تازه از آبنمک در اومده ست همینطور بررسی اکانت فیسبوکش اطلاعات جالبی میده من جمله اینکه این اکانت قبل از اعتراضات دی ماه دی اکتیو بوده حدس من اینه که خانم موحد یه مامور امنیتی یا شبه امنیتی هستش که جای اولین دختر انقلاب جا زده شده با توجه به اینکه اولین دختر انقلاب دستگیر شد و هیچوقت هم عکس درست حسابی ای از صورتش درنیومد پس تشخیص اینکه آیا موحد همون دختر هست غیر ممکنه حتی اگه این حقیقت هم نداشته باشه خیلی چیزهای دیگه باید روشن بشه (یه سر به توییتر بزنید تا بفهمید من چی میگم) سوم هم اینکه دخالت شخص شبه امنیتی ای مثل نسرین ستوده توی پرونده ی دختران انقلاب باید بررسی بشه این خانوم پرونده ی خیلی از زندانی های سیاسی رو قبول نمیکرد و میفرستادشون دنبال نخودسیاه خیلی های دیگه رو هم تا قبل از اینکه توی جوامع بین المللی مطرح بشن اصن حرفشونو وسط نمیوورد چه برسه پیشنهاد وکالت بده بهشون حالا چی شده که زودی میشه دایه ی مهربانتر از مادر خب جای تعجب داره رابعا هم بحث پاکت پوله به گفته ی اشخاصی مثل تاجزاده و آذرپیک، دادن همچین پاکت هایی بعنوان عیدی و شیرینی و کمک نقدی به زندانی های سیاسی چیز جدیدی نیست و سنت قدیمی ایه که پابرجا مونده خیلی از زندانی های سیاسی هستن که نمیتونم اسم ببرم ولی تاحالا حتی یه هزار تومنی هم دریافت نکردن پس به هر زندانی سیاسی هم نمیدن مریم شریعتمداری هم نیازمند نبود و درخواست کمک نکرده بود درنتیجه به نیازمندا هم لزوما نمیدن به اونایی میدن که میدونن درآینده به دردشون میخورن مثل نرگس حسینی که اون مصاحبه رو از زندان داد بیرون (آخه از زندان چطوری مصاحبه میدن بیرون؟) پس به نوعی میشه گفت خیلی از فعالان سیاسی داخل و خارج کشور، وفادار به همین عیدی هایی هستن که از تاجزاده و رفقا میگیرن (البته این چیز عجیبی نیست،رشوه دادن یا خریدن روزنامه نگار ها و فعالان مدنی و سلبریتی ها توی همه ی کشورها رایجه و توی کشور خودمون هم حرکتی نیستش که حزبی انجام نداده، چه بسا که برادران راست گرا هم برای دوستان خودشون عطر و ادکلن و کیف چند میلیونی و عیدی های دیگه تامین میکنند) اما حرف آخر،اینکه پروژه هایی مث دختران خیابان انقلاب یا 4شنبه های سفید یا ختی اعتراضات دی ماه یا ... همشون بخشی از یه ابرپروژه ی بزرگترن که درسال های آینده رونمایی میشه به نظر من هم این ابرپروژه برا براندازی حکومت نیستش و صرفا برا قدرت گرفتن خیلی زیاد یه حزب خاصه شاید چیزی مث یه رفراندوم یا یه ست قوانین حقوق بشری جدید که آزادی های زیادی به همراه داره و اینکه به نظر هم میاد این ابرپروژه برای بعد از فوت آقای خامنه ای طراحی شده علی ای حال، حرف اینه که چیزی رو که رسانه ها به خوردتون میدن باور نکنید منم یه مدت اینطوری بودم ولی خب زمونه عوضم کرد ![]() جدا از شوخی بعد از هر اتفاق برید تمام جنبه های اون خبرو بررسی کنید بعدش تحلیل و استنتاج کنید وگرنه برای همین خبر کلی تحلیل و استنتاج سطحی وجود داشت که آقای محمدصدرا زحمتشو کشیدن (شوخیه برادر گزارش نکنی یوقت،منظورم اینه که این قشر توییتری کارشون همینه متاسفانه) یه کلمه هم با دوستان مذهبی و راستگرای تالار ببینید برادران این دوستان اصلاح طلب الان دیگه هدفشون تا حد زیادی با شما یکی شده و اون هدفم چیزی نیست جز بقای حکومت،اصن بنظرم افسادطلب اسم شایسته ای برای اینا نیست، استمرار طلب اسم بهتریه به قول یه بنده خدایی، اگه جبهه ی راست و اصولگرا خط رهبری باشه جبهه ی چپ و اصلاح طلب هم همون خط امام سابقه دیگه پاش بیفته برمیگردن به دهه ی طلایی 60 اصن پس فردا اگه حکومت عوض شه،خود خاتمی و روحانی تمام محبوبیتشونو از دست میدن و باید با یه پرواز فرار کنن لبنان شما فک میکنید توی یه فضای آزاد انتخاباتی دیگه کسی اینا رو تحویل میگیره؟ بعدم اگه حکومت عوض بشه که دیگه اینا نمیتونن انقدر راحت به دزدی هاشون ادامه بدن همین حرف راجع به بیشتر فعالان مدنی داخلی و خارجی هم صادقه اگه این حکومت عوض بشه که دیگه علیزاده و بهنود و کلباسچی نمیتونن عیدی بگیرن (بازم شوخی) فلذا بنظرم سنگرتونو راجع به این افراد عوض کنید و مقابل براندازها یا تجزیه طلب ها یا حتی امنیتی ها جبهه بگیرید و اینکه ادبیاتتونو عوض کنید همین مشکل توی اصلاح طلب ها هم وجود داره از یه بچه شیعه انتظار نمیره همچین ادبیاتی به کار ببره همین متنایی که آقای محمدصدرا از توییتر گذاشتند پر از ادبیات سخیفه پ.ن:یادم رفت به این اشاره کنم که دختر رهنور تکذیب کرده جریان پاکت رو و گفته از طرف میرحسین و رهنورد نبوده،ولی خب بهرحال فرقی در اصل ماجرا نمیکنه،اولا که اگه رهنورد نقاشی رو میتونه بفرسته بیرون قطعا پول یا دستور دادن پول رو هم میتونه بفرسته بیرون،البته طبیعیه که بعد از افشا شدن ماجرا تکذیبش کنن تا دردسری پیش نیاد براش ولی گویا دونفر چهره ی سیاسی خیلی بانفوذ پشت این پاکت نامه بودن که تاجزاده حاضر شده گلوشو ببرن ولی هویت اون دونفر فاش نشه ببینید چقده کثیفن اینا اینهمه ادعای آزادی اطلاعات و این شر و ورا رو میکنن،اونوقت نوبت خودشون که میشه هرکاری میکنن تا آبروی سرانشون نره اونوقت از امثال این جماعت انتظار داریم وزیر استیضاح کنن و طرح شفافیت مالی امضا کنن |
|||
|
|
۶:۳۶, ۹/فروردین/۹۷
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/فروردین/۹۷ ۶:۳۶ توسط amirabdi.)
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
پیرو پست قبلی م درمورد اولین دختر خیابان انقلاب
اگر هشتگ #ویدا_موحد_کجاست توی توییتر رو دنبال کنید میبینید که گویا اولین دختر خیابان انقلاب گم شده و بعد از دستگیری اثری ازش نیست،حالا اینکه این دختر کیه جای سواله بهرحال همونطور که من قبل از شروع این هشتگ گفتم این قضیه خیلی بوداره و بنظرم این دختری که روسری رو به پرچمش آویزون کرد اسمش ویدا موحد نبوده و ویدا موحد صرفا یه آدم بوده که جایگزین این دختر شده تا حرکت رو علیه حاکمیت مصادره کنه مدرک اصلی شم پیج فیسبوک این خانوم که تا قبل از این قضایا دی اکتیو بوده یا ورود نسرین ستوده وکیل شبه امنیتی به این قضیه که برای پرونده های غیر حساس تره هم خرد نمیکنه بهرحال نباید انقدر راحت برای این حرکت گول خورد پ.ن:دوتا متخصص خط با استناد به شباهت بین دستخط خانوم رهنورد برای مخالف با حجاب اجباری و همینطور دست خط روی نامه استدلال کردن که دستخط روی دوتا نامه برای ینفر بوده و ینی خانوم رهنور این نامه رو نوشته |
|||
|
|
۸:۵۹, ۹/فروردین/۹۷
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/فروردین/۹۷ ۹:۰۱ توسط soheyl68.)
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
آنان چفیه داشتند... من چادر دارم.... من چادر می پوشم، چادر مثل چفیه محافظ من است...اما چادر از چفیه بهتر است.... آنان چفیه می بستند تا بسیجی وار بجنگند...من چادر می پوشم تا زهرایی زندگی کنم... آنان چفیه را خیس می کردند تا نَفَس هایشان آلوده ی شیمیایی نشود...من چادر می پوشم تا از نفَس های آلوده دور بمانم... آنان موقع نماز شب با چفیه صورت خود را می پوشاندند تا شناسایی نشوند...من چادر می پوشم تا از نگاه های حرام پوشیده باشم... آنان چفیه را سجاده می کردند وبه خدا می رسیدند ...من با چادرم نماز می خوانم تا به خدا برسم... آنان با چفیه زخم هایشان را می بستند ...من وقتی چادر ی می بینم یاد زخم پهلوی مادرم می افتم... آنان با چفیه گریه های خود را می پوشاندند... من در مجلس روضه با چادر صورتم را می پوشانم واشک هایم را به چادرم هدیه می دهم... آنان با چفیه زندگی می کردند... من بدون چادرم نمی توانم زندگی کنم... آنان سرخی خونشان را به سیاهی چادرم امانت داده اند... من چادرسیاهم را محکم می پوشم تا امانتدار خوبی برای آنان باشم...
|
|||
|
|
۷:۵۴, ۷/اردیبهشت/۹۷
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۷ ۷:۵۵ توسط amirabdi.)
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
نه تحلیلی میکنم نه حرفی میزنم فقط قضاوت با خودتون: دیروز ماموران امنیتی جمهوری اسلامی پس از دستگیری و ضرب و شتم مریم شریعتمداری و مادرش در شهرری، مادرش را ساعت 1 نصف شب در بیابان های اطراف تهران ول میکنن و از خود مریم هم خبری نیست
|
|||
|
۱۰:۱۸, ۷/اردیبهشت/۹۷
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
|
۱۱:۴۲, ۷/اردیبهشت/۹۷
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
به نقل از خود مریم شریعتمداری !
چه منبعی بالاتر از شهادت خود فرد ?? دیگه شورشو درآوردن....... انواع و اقسام و اختلاس و دزدی ها.و دروغ گویی هاشون کم بود حالا آدم ربایی و سر به نیست کردن هم بهش اضافه شد ! |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دختر ان انقلاب یا بدبخت خیابان انقلاب | yektasepas | 21 | 5,375 |
۲۴/بهمن/۹۶ ۱۷:۳۹ آخرین ارسال: فاطمه خانم |
|
| دختر خیابان انقلاب | دختر انقلاب | 272 | 52,184 |
۲۴/بهمن/۹۶ ۱۶:۰۱ آخرین ارسال: فاطمه خانم |
|

![[تصویر: photo_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B8_%DB%B0%DB...%DB%B6.jpg]](http://s8.picofile.com/file/8322019400/photo_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B8_%DB%B0%DB%B3_%DB%B1%DB%B8_%DB%B1%DB%B1_%DB%B1%DB%B0_%DB%B2%DB%B6.jpg)