کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فی فی !
۱۹:۰۷, ۶/اسفند/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۶ ۱۹:۱۷ توسط 313s.w.o.)
شماره ارسال: #1
آواتار
فی فی !
کیهان 3 لسفند 9
گفت و شنود
گفت: یک زن هنرپیشه ایرانی (لیلا حاتمی) در جشنواره فیلم برلین با ‌اشاره به غائله «درویش ـ داعش»‌ها گفته است؛ شرم‌آور است که در کشور من، تظاهرکنندگان را می‌کشند!
گفتم: ولی خود درویش‌های داعشی هم اقرار دارند که دست‌کم ۵ تن از نیروهای انتظامی و بسیج را به شهادت رسانده‌اند و هیچ‌یک از جنایتکاران داعشی آسیبی ندیده‌اند. خجالت نکشیده که دروغ به این بزرگی گفته است؟
گفت: ‌ای عوام! خونه خرس و بادیه مس؟! خجالت و شرف و غیرت در قاموس امثال او معنی ندارد! کاسه لیسی کرده که تحویلش بگیرند.
گفتم: یکی از همین عقده‌ای‌ها که خیلی دلش می‌خواست مورد توجه آمریکایی‌ها قرار بگیرد و در خانه یک آمریکایی میهمان شده بود و برای اینکه مطابق آداب و رسوم آنها عمل کند، تصمیم گرفت سر میز شام هر کاری که آن آمریکایی انجام داد را تکرار کند! یارو آمریکاییه یک بشقاب برداشت و مقداری شیر در آن ریخت و طرف هم همان کار را کرد. آمریکایی دوتا بیسکویت در شیر حل کرد و او هم همین کار را کرد و... سرانجام یارو آمریکايیه با صدای بلند گفت؛ فی‌فی! و سگش در حالی که از خوشحالی دم تکان می‌داد جلو آمد و یارو بشقاب را پیش سگ گذاشت و...!!
[/b]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، MOHSEN-Z ، سید ابراهیم ، AMINI ، سدرة المنتهی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۱۶, ۸/اسفند/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۶ ۳:۳۲ توسط آ‌تئیسمو.)
شماره ارسال: #11

(۷/اسفند/۹۶ ۹:۰۳)313s.w.o نوشته است:  غرض و تعصب شما از جمله بالا کاملا مشهوده و اصلا قرار نیست این بحث به نتیجه برسه لذا از اول هم اتلاف وقت برای شما به مثل هم فکرانتون خسران محضه رو چه حسابی صحبت های این سلبریتی به جاست اول شما باس اینو ثابت می کردین

اما آخرین پاسخ
اینکه چرا به اینجا رسیدن جوابش تو بیانیه دومه
https://www.khabaronline.ir/detail/75686...cs/parties

اخیرا حوادثی تلخ و بر خلاف اصول شرعی و عرفانی به بهانه‌های واهی از جمله صدور حکم دستگیری در اطراف منزل این جانب رخ داد که موجب تاثر و تاسف شدید همه ما گردید. محرک این قائله عمدتا غلبه احساسات، قضاوت اشتباه، نادانی و عدم رعایت دستورات موکد این جانب توسط چند تن از دراویش علی‌رغم میل و اراده من و تذکراتی که چند بار داده و نصیحت کرده بودم، صورت گرفت که به هیچ‌ وجه مورد تایید نیست و این قبیل رفتارها را محکوم می‌کنم.

به کلمه بهانه های واهی در این بیانیه هم توجه کنید بد نیست

اینکه رو هوا بیاین بیانیه اول رو رد کنین هم قبول نیست

به هر حال موفق باشید
با سلام. خوب تا اینجا مشخص شد خانوم حاتمی کاسه لیسه و منم مغرض و متعصب! با شما باید روی چیزای خیلی بنیادی تری بحث کرد تا دراویش.اما موضوع اصلی بحث همون طوره که خانوم حاتمی فرمودن. این که اعتراض افراد در ایران به بهای جونشون تموم میشه. احتمال داره منظور ایشون کشته شدن عدادی از دراویش باشه که در جریان مجروح شدن دراویش به بیمارستان لبافی نژاد منتقل شدن و اونجا کشته شدن و اگه این خبر درست باشه خانواده قربانیها به تصور این که این افراد در زندان هستن اسامیشون رو اطلاع ندادن.اما من خواستم بریم به قبل تر تا ببینیم چه طور می شه درویش ها که حدود یه ماه قبل با گل و شیرینی از اهالی گلستان هستم دلجویی می کردن به مواجهه خشونت بار وادار کرد.
https://www.youtube.com/watch?v=IpIbcdWKp8s

در خبرا این نکته ای گم شده و اونم اینه که نیروهای لباس شخصی با اجاد فضای امنیتی و احداث پست ایست و بازرسی در خیابان پاسداران موج نگرانی رو در میان دراویش ایجاد کردن و باعث عزیمت اونها به تهران شدن. همین دراویش برای حمایت از قطب درویشی و ممانعت از آسیب رسوندن به ایشون در این محل تجمع کردن.

با توجه به این که نیروهای لباس شخصی مسبوق بر این به خانه دکتر تابنده حجوم بردن و ایشون رو دستگیر کردن این ماجراجویی جرقه های اولیه حادثه رو رقم میزنه.

(جالبه حمید فرخ نژادم از ماجراجویی لباس شخصی ها یاد می کنه که روزنامه شرق عبارت «لباس شخصی ها» رو از پست اینستاگرامی ایشون حذف میکنه!!)

به هر حال بعد از اینه که می بینیم دراویش به دستور قطب دراویش گنابادی از پیشامد اتفاقات اخیر از مردم عذرخواهی می کنن.

پس من تعجب نمیکنم اگه کل این ماجرا توطئه ای بوده باشه از طرف فرد یا گروهی برای جمع کردن یا ضربه زدن به فرقه دراویش گنابادی.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۰:۲۱, ۸/اسفند/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۶ ۱۲:۵۳ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #12
آواتار
(۸/اسفند/۹۶ ۳:۱۶)آ‌تئیسمو نوشته است:  پس من تعجب نمیکنم اگه کل این ماجرا توطئه ای بوده باشه از طرف فرد یا گروهی برای جمع کردن یا ضربه زدن به فرقه دراویش گنابادی.
شک نکنید!
شک نداشته باشید هر اتفاقی که تو ایران میفته به اون سادگی که تعریف میکنن نیست
زلزله های عجیب غریب ! یهویی تموم شدنشون از همه عجیب تر !
فرو ریختن پلاسکو ! قبلش فوت هاشمی رفسنجانی!
غرق شدن کشتی اونم به اون عظمت به همین راحتی !
و .... و..... و .....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۲:۵۲, ۸/اسفند/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۶ ۱۳:۰۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #13
آواتار
(۸/اسفند/۹۶ ۱۰:۲۱)پارمیس1 نوشته است:  شک نکنید!
و .... و..... و .....

[در راستای اینکه میگم حرفی نزنید بهتون بخندن ...انگار باید حوادث با هم هماهنگ کنند یهو نیافتن Smileهر روز توی ایران و مناطق اطراف و تمام دنیا زلزله میاد .نمیدونم چرا اینقدر شما خودت رو به این حال میزنی؟بقیه حرفهای شما رو هم پاک میکنم چون شبهه های ... بود

(۸/اسفند/۹۶ ۳:۱۶)آ‌تئیسمو نوشته است:  با سلام. خوب تا اینجا مشخص شد خانوم حاتمی کاسه لیسه و منم مغرض و متعصب! با شما باید روی چیزای خیلی بنیادی تری بحث کرد تا دراویش.اما موضوع اصلی بحث همون طوره که خانوم حاتمی فرمودن. این که اعتراض افراد در ایران به بهای جونشون تموم میشه. احتمال داره منظور ایشون کشته شدن عدادی از دراویش باشه که در جریان مجروح شدن دراویش به بیمارستان لبافی نژاد منتقل شدن و اونجا کشته شدن و اگه این خبر درست باشه خانواده قربانیها به تصور این که این افراد در زندان هستن اسامیشون رو اطلاع ندادن.اما من خواستم بریم به قبل تر تا ببینیم چه طور می شه درویش ها که حدود یه ماه قبل با گل و شیرینی از اهالی گلستان هستم دلجویی می کردن به مواجهه خشونت بار وادار کرد.
https://www.youtube.com/watch?v=IpIbcdWKp8s

در خبرا این نکته ای گم شده و اونم اینه که نیروهای لباس شخصی با اجاد فضای امنیتی و احداث پست ایست و بازرسی در خیابان پاسداران موج نگرانی رو در میان دراویش ایجاد کردن و باعث عزیمت اونها به تهران شدن. همین دراویش برای حمایت از قطب درویشی و ممانعت از آسیب رسوندن به ایشون در این محل تجمع کردن.

با توجه به این که نیروهای لباس شخصی مسبوق بر این به خانه دکتر تابنده حجوم بردن و ایشون رو دستگیر کردن این ماجراجویی جرقه های اولیه حادثه رو رقم میزنه.

(جالبه حمید فرخ نژادم از ماجراجویی لباس شخصی ها یاد می کنه که روزنامه شرق عبارت «لباس شخصی ها» رو از پست اینستاگرامی ایشون حذف میکنه!!)

به هر حال بعد از اینه که می بینیم دراویش به دستور قطب دراویش گنابادی از پیشامد اتفاقات اخیر از مردم عذرخواهی می کنن.

پس من تعجب نمیکنم اگه کل این ماجرا توطئه ای بوده باشه از طرف فرد یا گروهی برای جمع کردن یا ضربه زدن به فرقه دراویش گنابادی.
چه داستانی بوده فقط حیف که واقعیت ندارهSmile
کافیه شما در فیلمی که لینک دادید اتوبوس ی که بچه های مردم رو باهاش زیر گرفتن ، درفیلم ببنید که براتون محرز بشه این فیلم با دسیسه قبل از ترور و کشتنه بچه های ملت گرفته شده .

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فنا ، mahdy30na
۱۳:۲۶, ۸/اسفند/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۶ ۱۳:۲۸ توسط MOHSEN-Z.)
شماره ارسال: #14
آواتار
(۸/اسفند/۹۶ ۱۰:۲۱)پارمیس1 نوشته است:  شک نکنید!
و .... و..... و .....
مزرهای توهم توطئه رو تا پشت منظومه شمسی بردی جلو...
خیلی با نمک بود...آفرین بازم از این چیزا برامون بگو
……………
آتئیسمو سعی کن از ساعت ۱۰ شب به بعد فیلم های تخیلی نبینی.جدی میگم خیلی تاثیر میذاره
۱۷:۳۲, ۸/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #15

خوب بعد از این که بارها توهم توطئه رو تذکر دادیم، فکر نمی کردم طرف مقابل یا بگیره از این عبارت هم می تونه استفاده کنه!

ببینید هر ادعایی باید موجه باشه و دلیلی پشتش باشه. نه من اتوبوسی که بچه های مردم رو زیر گرفته توی فیلم نمی بینم. تفسیر این ادعا اینه که یه اتوبوس با شماره پلاکش توی فیلم مشخصه و میتونیم با اتوبوس دیگه تطبیقش بدیم که توی فیلم با این کیفیت ناممکنه.

دسیسه و ترور کشتن بچه های مردم توسط دراویش؟ که چه بشود؟ کافیه نگاهی بندازیم به این که چه کسی ذی نفع بوده در کشته شدن اعضای نیروی انتظامی. اگه دراویش سودی از این کار نمیبردن که شا تهمت زدین.
۲۰:۵۱, ۸/اسفند/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۶ ۲۱:۰۱ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #16

(۸/اسفند/۹۶ ۱۷:۳۲)آ‌تئیسمو نوشته است:  دسیسه و ترور کشتن بچه های مردم توسط دراویش؟ که چه بشود؟ کافیه نگاهی بندازیم به این که چه کسی ذی نفع بوده در کشته شدن اعضای نیروی انتظامی. اگه دراویش سودی از این کار نمیبردن که شا تهمت زدین.
سلام
ببینید، اصلا بحث در مورد نقش "دراویش" (به صورت جمع) در این مسئله اشتباهه. بلکه فقط بحث در مورد راننده اون اتوبوس و انگیزه اش از این کار است. همون طور که زیر گرفتن مردم در نیس فرانسه رو هم نمیشه به تمام پیروان یک دین و مذهب تعمیم داد. در اینجا یک فرد راننده داریم به اضافه افرادی که باهاش همکاری کردند یا تشویقش کردند.

در حوادث تروریستی که در اروپا اتفاق افتاد، نظراتی مختلفی مطرح شد. برخی معتقد بودند که این کار با هدف بدنام کردن مسلمانان انجام شده، برخی مسائل اعتقادی رو دخیل می دونستن و برخی بی عدالتی هایی که در حق مسلمانان انجام شده رو به عنوان یک عامل در نظر می گرفتند.

طبیعیه که در همینجا هم چنین بحثهایی پیش بیاد. اما قضاوت در این مورد بدون داشتن سند و مدرک ممکن نیست.
۲۰:۵۲, ۸/اسفند/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۶ ۲۰:۵۴ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #17

درود بردوستان
اصل تاپیک درباره انتقاد یک هنرپیشه است در خارج ازکشور
1-مهم نیست آن هنرپیشه کیست؟ اصل آزادی نقد است .اگر ما بپذیریم که هرکس میتواند نقد کند دیگر نباید بدان قید وبند زنیم .نقد در هرجا وهرزمان وتوسط هر کس آزاد است .اگر نقدش ایراد دارد میتوان برآن نقد زد همین
2-رویداد غم انگیز خیابا ن پاسداران که به کشته شدن برخی از هم وطنان عزیز گردید موجب تاسف است . بنده ازجزئیات امر آگاهی ندارم چون بازار اطلاعات نادرست داغ است . نقد بنده اینستکه چرا جامعه ما دگر اندیشان را پذیرا نیست؟و چرا قوه قضائیه برای بازداشت رهبر یک گروه دگر اندیش نمیتواند درست عمل کند؟ تا این حوادث پیش نیاید .اینها سوالات بی جواب است .
ضمنا دراین رویداد هرکس تخلف کرده باید مجازات شود چه از دراویش یا غیر دراویش دولتی یا غیر دولتی اگر کشور دارای قانون است برهمه یکسان عمل میگردد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی
۲۱:۱۱, ۸/اسفند/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۶ ۲۱:۱۳ توسط MOHSEN-Z.)
شماره ارسال: #18
آواتار
نقل قول:[size=xxx-large]
خوب بعد از این که بارها توهم توطئه رو تذکر دادیم، فکر نمی کردم طرف مقابل یا بگیره از این عبارت هم می تونه استفاده کنه!
[/size]
شما تذکر دادین??شما یاد دادی??خندیدم
آفرین به تو
طرف مقابلت خیلی خبره تر از اینهاست.
شما چیزی به مردم یاد نمیدی.چیزهایی که بلد نیستن رو چپکی بهشون قالب میکنی
الان فهمیدم غیر از توهم توطئه,توهم روشنفکری هم داری
۲۳:۲۶, ۸/اسفند/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۶ ۲۳:۲۹ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #19

به جای این کل کل ها، بیاید یه معیار پیدا کنیم.
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-44389.html
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آ‌تئیسمو
۲۳:۳۹, ۸/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #20

(۸/اسفند/۹۶ ۲۰:۵۱)سعدی نوشته است:  سلام
ببینید، اصلا بحث در مورد نقش "دراویش" (به صورت جمع) در این مسئله اشتباهه. بلکه فقط بحث در مورد راننده اون اتوبوس و انگیزه اش از این کار است. همون طور که زیر گرفتن مردم در نیس فرانسه رو هم نمیشه به تمام پیروان یک دین و مذهب تعمیم داد. در اینجا یک فرد راننده داریم به اضافه افرادی که باهاش همکاری کردند یا تشویقش کردند.

در حوادث تروریستی که در اروپا اتفاق افتاد، نظراتی مختلفی مطرح شد. برخی معتقد بودند که این کار با هدف بدنام کردن مسلمانان انجام شده، برخی مسائل اعتقادی رو دخیل می دونستن و برخی بی عدالتی هایی که در حق مسلمانان انجام شده رو به عنوان یک عامل در نظر می گرفتند.

طبیعیه که در همینجا هم چنین بحثهایی پیش بیاد. اما قضاوت در این مورد بدون داشتن سند و مدرک ممکن نیست.
سلام سعدی جان. خوب من باهات موافقم و قضاوتی هم نکردم و از احتمالات مطروحه صحبت کردم. ممکنه سالها طول بکشه تا حقیقت ماجرا به دست بیاد یا به دست نیاد اصلا. به هر حال اگه قراره قضاوتی بشه باید هوشمندانه و با تحلیل باشه نه فقط هر چیزی که رسانه به خورد ما میده تکرار کنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا