|
حجاب اختیاری یا حق رقص
|
|
۱۶:۲۱, ۱۶/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
بعد از دیدن کلیپ رقص چند دختر نوجوان در برج میلاد در حضور شهردار و مسولان شهری که هیچ کس از حاضران واکنشی نشان ندادند به نظرم اومد چرا رقص دختران در جامعه ممنوع است؟؟ آیا زنان سرزمین پارسی حق انتخاب ندارن که انتخاب کنن کجا برقصند! !!! حالا که حق انتخاب حجاب بیان شده پس نوبت حق انتخاب رقص میرسه !! اونایی که با حجاب اجباری مخالف و طرفدار حجاب اختیاری هستند باید بدونن بعد از برداشتن حجاب ديگه رقص در جامعه هم ایرادی نخواهد داشت! نظر کاربران چیست؟ پ ن : بیانیه شهرداری بعد از اين مراسم هم فایده نداره باید همون موقع از جلسه خارج میشدن اگر راست میگن |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۲۶, ۱۷/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
رقص که برای جنابشان چیزی نیست روزگاری این افسادطلبان دغددغه هایشان در همجنسبازی و پورنوگرافی خلاصه میشد
|
|||
|
|
۱۳:۵۴, ۱۷/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۷/اسفند/۹۶ ۱۰:۳۷)قلب نوشته است: سلاممن خودم که رقص بلد نیستم ولی رقص زشت نیست و اصلا کار زشتی نیست! رقص جزو فرهنگ و تمدن و سنت ماس من لرم و رقص لری یکی از زیباترین رقصهاس در اون اصلا تفاوتی بین زن و مرد وجود نداره زن و مرد یکی در میون و دست در دست هم یک حلقه اتحاد تشکیل میدن و در شادی ها میرقصن ![]() خوشبختانه این یکی دیگه نمیتونید به غربی ها ربط بدید!!!! نظرات حکومت کلا با نظرات مردم ایران زمین تا آسمون فرق داره! |
|||
|
|
۱۳:۵۹, ۱۷/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۷/اسفند/۹۶ ۱۳:۵۴)A L I نوشته است: من خودم که رقص بلد نیستمسلام خسته نباشی همه چیزهای غربی بد نیست همه چیز های ایران خوب نیست شما برو دنبال سنت ها ما میریم دنبال قرآن |
|||
|
|
۲:۳۰, ۱۸/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
|
۳:۲۹, ۱۸/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام.
ما برامون عادیه که عده ای با رقص دخترا برآشفته بشن. ولی من جایی حیرت زده شدم که عکس این دخترا رو دیدم که سنی هم ندارن. بدون تعارف بگم معتقدم اگه کسی به این دخترا نگاه جنسی داره باید به دنبال مشکل توی مغزش بگرده. |
|||
|
|
۱۱:۴۷, ۱۸/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام
غلطی و درست بودن این حرکت بستگی به هدف و جهانبینی هر کس داره . مثلاً بنده مسلمون هستم . در قرآن نوشته شده مومن از لهو روگردان هست . من دلیلی نمیبینم بایستم و آقایی تشویق کنه و زنی برقصه . خوب که چی بشه ؟ این کار درفرهنگ دینی من لهو به شمار میاد که طبیعتاً من باید طبق برنامه دینم رفتار کنم . |
|||
|
|
۱۱:۵۸, ۱۸/اسفند/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۶ ۱۲:۴۱ توسط قلب.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۸/اسفند/۹۶ ۲:۳۰)A L I نوشته است: رقص جزو فرهنگ ایران ! منم بتونم رقص محلیم یاد میگیرمسلام فرهنگ رقص هیچ جایی در فرهنگ انبیاء و اولیاء الهی ندارد من ميگم ما میریم دنبال قرآن شما میگی برو دنبال رقص شمشیر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ما به فرهنگ قرآنی تمایل داریم (۱۸/اسفند/۹۶ ۳:۲۹)آتئیسمو نوشته است: سلام.سلام لطفا جنابعالی که اصلا خدا رو قبول نداری وارد بحث های دینی نشید نگاه جنسی چيزه ثابتی نیست که بشه کنترلش کرد نمونش در کشورهای خارجی هم زیاده مثل همجنس بازی ميمونه و تا وقتی مظاهر و شرایط فساد برطرف نشه این کج راهه ادامه داره اما بحث اینجا يه بحث دینی هست و اصلا بحثی درباره نگاه جنسی به دختران کم سن و سال مطرح نیست |
|||
|
|
۱۲:۲۴, ۱۸/اسفند/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۶ ۱۲:۲۷ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
ج
(۱۸/اسفند/۹۶ ۳:۲۹)آتئیسمو نوشته است: سلام.سلام با برچسب زدن و مشکل دار خطاب کردن ،چیزی عوض نمیشه . وقتی کسی دیگران رو به نگاه جنسی داشتن ،دعوت میکنه ،ناخواسته نگاه جنسی اتفاق میافته خود به خود . اتفاقا اگر کسی موقعی که باید نگاه جنسی داشته باشه ، نداشته باشه ، مریضه ! حجاب و حیا و دور بودن از این اتفاقات به خاطر همین توصیه شده که نگاه جنسی کالیزه شده و فقط در خانواده پیگیری بشه منتها عده ای با تئوری من طوریم نمیشه ٬٬ نمیگذارند ... |
|||
|
|
۱۳:۱۳, ۱۸/اسفند/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۶ ۱۳:۴۶ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۸/اسفند/۹۶ ۱۲:۲۴)فاطمه خانم نوشته است: اتفاقا اگر کسی موقعی که باید نگاه جنسی داشته باشه ، نداشته باشه ، مریضه !یه بیماری روانی هست به اسم پدوفیلی. اگر کسی به کودکان کم سن و سال نگاه جنسی داشته باشه، مبتلا به پدوفیلی دانسته میشه و باید دنبال درمانش باشه. http://psychnews.ir/4622/پدوفیلیا-چیست؟.html |
|||
|
|
۱۵:۰۸, ۱۸/اسفند/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۶ ۱۵:۱۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۱۸/اسفند/۹۶ ۱۳:۱۳)سعدی نوشته است: یه بیماری روانی هست به اسم پدوفیلی. اگر کسی به کودکان کم سن و سال نگاه جنسی داشته باشه، مبتلا به پدوفیلی دانسته میشه و باید دنبال درمانش باشه.پدوفیل ی مربوط به انحرافات نسبت کودکان هست نه نوجوانان و بالغ ها . نوجوانان عموما بالغ هستند . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |