|
در گیم نت های شهر چه می گذرد؟
|
|
۲۰:۵۸, ۱۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۰ ۵:۴۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
نقل قول:به گزارش برنا، باورش در هزاره سوم برای جوانی که اوج بازی های رایانه اش بازی های آتاری، میکرو و سگا مثل "قارچ خور" "هویج خور"، "سونیک" "هواپیما" و "علاء الدین" بود، کمی سخت است. همان بازی ها هم ما را تا آنسوی دنیای تخیل می بردند و تخیل شیرینی را رقم می زدند که زمان زیادی دوام نیاورد.
|
|||
|
|
۳:۰۵, ۱۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام s-eyvazi-sa عزیز
از این تاپیگ مفیدی که گذاشتی سپاسگذارم و این ماجرا اگر ادامه داشته باشد و کسی به فکرش نباشد سر از ناکجا آباد در می آورد. اما نباید فراموش کرد که وقتی در جامعه امکانات تفریحی سالم کم باشد خواه نا خواه یک جوان سر ار این جور جاها در می اورد که اصلا جدای که وقت تلف کن هستن مکان مناسبی برای سپری کردن اوقات فراغت نیست ؛ این گیم نت ها مکانی برای تجمع ارازل و اوباش می باشد ( تا اونجای که من دیدم ) و کسانی دیگر ( که عمدتا زیر 18 سال اند ) نیز حرف های که تا اون موقع بلد نبودن چیه را یاد گرفته و به مرور زمان پله های ترقی را تند و سریع را پیموده و در امر رزالت اخلاقی سرامد سایر هم سن و سالای خودش می شه ![]() نمیشه بدونه داشتن نظارت کافی همین طوری و هردم بیلی مجوز به این جور مکان های تفریحی داد. |
|||
|
۹:۳۹, ۱۲/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۰ ۹:۴۱ توسط مسافر.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
یکی از دوست های بنده گیم نت داشت و انصافا هم سود خوبی می کرد. (فکر می کنم روزی تا 300 هزار تومان در می آورد). مغازه اش هم در یکی از پاساژهای بزرگ پر رفت و آمد در غرب تهران بود و مجوز هم داشت. اما گیم نتش را تعطیل کرد و به جایش کار دیگری راه انداخت. از علتش که جویا شدم گفت خسته شدم از بس که بر سر سیگار نکشیدن بچه های 17-18 ساله داخل مغازه و دادن فحش های رکیک که یک لحظه از زبانشان نمی افتاد با این ها سر و کله زدم. کم کم گیم نت محل عرضه مدهای جدید مو و لباس شد.... تا قبلترها این موارد تنها آزار دهنده بود تا اینکه دیدن فیلم های مبتذل در موبایل ها هم باب شد. جوان ها تا فرصتی پیدا می کردند از روابط غیر اخلاقی خود صحبت می کردند و این را جزو افتخارات خود تلقی می کردند. (ولو اینکه خالی هم ببندند... شما حساب بکن بحث پشت زمینه ثابت برای بازی، همش این مسائل باشد آن هم در جمعی که همه مجردند و در اوان جوانی و نوجوانی.... چه می شود؟! قبح مسئله کلا ریخته بود). اگر یک یا چند دختر جوان از دم در مغازه عبور می کردند، گیم نت یک صدا می گفت: اوووووف! مرحله بعدی باب شدن سرقت گوشی ها بود. اغلب بچه ها که حواسشان به بازی باشد اصلا دیگر چیز دیگری حالی شان نمی شود. خوب این قضیه باعث شد که سرقت گوشی هم زیاد اتفاق بیافتد. اما نقطه پایانی کار جایی بود که به عینه دیدم بچه ها در کیف هایشان مشروب حمل می کنند و دیدم نه می توانم جلویشان را بگیرم و اگر هم در مغازه من این ها بگیرند پای من هم گیر است. این بود که کلا مغازه را جمع کردم.....
مغز من حال سوت می کشد. با خود می اندیشم که این تازه یک گیم نت به اصطلاح سخت گیر (با سیگار و فحاشی مخالفت می کرد، ساعت 9 شب هم تعطیل می کرد) و شلوغ، آن هم در جایی پر رفت و آمد و در معرض دید و همینطور دارای مجوز است. تازه به این صورت است، پس آن گیم نت های بدون مجوز شبانه روزی که در طبقه بالای یک واحد مسکونی قرار دارند و برای ورود باید زنگ بزنید.... چه فرهنگ و تعاملاتی دارد و فرزندانمان که در این محیط قرار می گیرند و وقت می گذرانند دچار چه مسائل و بحران هایی می شوند؟! قصد سیاه نمایی ندارم ولی این یک تحقیق و بازدید میدانی بود. بحث در مورد محتوای خود بازی ها به کنار! نمایش خشونت و بی بندو باری اخلاقی در بازی ها پیش کش... و برای همین است که در تعریف تقوا دوری از هر آنچه که انسان را از هدف عالی خویش دور می کند و از انسانیت خویش تهی و مسخ، به شدت نهی شده و حد وسط و مسامحه ای برای این قضیه قائل نیست. اما به راستی این بینش(تقوا) را هر کس و ناکسی خریدار هست؟ مرد می خواهد مرد....... |
|||
|
|
۱۱:۳۲, ۱۲/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۰ ۱۱:۳۷ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
همه گیم نت ها اینجوری نیستند.
ما گیم نت با بچه های خوب هم داریم و گیم نت هم چراغ هاش روشنه همیشه مشکل این بازی های ایرانی اینه که شبکه نمیشوند و نمیتونیم بازی رو چند نفره بازی کنیم |
|||
|
|
۱۵:۴۳, ۱۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
درسته . ما میتونیم تو گیم نت هامون کار فرهنگی هم بکنیم . البته یکی از دلایل رواج نیافتن بازی های ایرانی در گیم نت ها اصل بودن این بازی ها ست و نبود یک ورژن خاص برای گیم نت ها .
همونطور که توی یه گیم نت میشه یه فضای کثیف رو راه انداخت همونطور هم میشه با کمی سختی کشیدن یک فضای شاد و جذاب و همینطور آموزنده داه انداخت و با گذاشتن چند تا قانون ساده از فعالیت ارازل و اوباش جلوگیری کرد. در مورد مشروب هم همکاری با دوستان نیرو انتضامی الزامی است |
|||
|
|
۱۶:۱۳, ۱۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
البته آقای مسافر یه چیزایی رو جا انداخت.اونم اینه که وقتی یک نوجوان زیر 15 سال برای بازی اشتیاق پیدا میکنه یا یک جورایی معتاد به این بازی ها میشه,هر روز خدا اون جاست.وقتی که پولش تموم میشه سر جیب باباش به طور پنهانی مهمون میشه.حالا دو حات پیش میاد. اینکه باباش می فهمه,میره در مغازه طرف گرد و خاک می کنه یا اینکه می فهمه و پولاشو جای دیگه ای می گذاره.بعد پسرک پول ندارد چه کار می کنه بدهی میزنه بعد در اوج بی پولی پیشنهاد های دیگران رو قبول میکنه.ببین تا کجا رفت؟
|
|||
|
|
۱۶:۲۹, ۱۲/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۰ ۱۶:۳۰ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۲/تیر/۹۰ ۱۶:۱۳)نجف آبادی نوشته است: البته آقای مسافر یه چیزایی رو جا انداخت.اونم اینه که وقتی یک نوجوان زیر 15 سال برای بازی اشتیاق پیدا میکنه یا یک جورایی معتاد به این بازی ها میشه,هر روز خدا اون جاست.وقتی که پولش تموم میشه سر جیب باباش به طور پنهانی مهمون میشه.حالا دو حات پیش میاد. اینکه باباش می فهمه,میره در مغازه طرف گرد و خاک می کنه یا اینکه می فهمه و پولاشو جای دیگه ای می گذاره.بعد پسرک پول ندارد چه کار می کنه بدهی میزنه بعد در اوج بی پولی پیشنهاد های دیگران رو قبول میکنه.ببین تا کجا رفت؟اگه اینجوری بهش نگاه کنیم اونوقت اگه بچه گیم نت نره بیکار میشه با دوستاش میره بیرون و ممکنه معتاد به سیگار بشه و بعد تریاک و چیر های دیگه
|
|||
|
|
۱۳:۳۷, ۱۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
یه آمار:
فقط 10 % از گیم نت های شهر مشهد مجاز هستند یعنی بقیه غیر مجازند و برای اینکه معلوم نشه توی زیر زمین ها و البته اکثر کافی نت ها رو که می ری توی طبقه بالایی و یا جاهای دیگه یه چند تابچه نشستند و دارن بازی می کنن امسال توی مدرسه ما چند نفر بودند برای اینکه گیم نت جا داشته باشه زو تر متهانشون رو میداند و می رفتند و خوب همیشه 1 تا 3 تا سوال بدون جواب توی برگشون داشتند |
|||
|
|
۱۴:۰۲, ۱۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
گیم نت ها دارای فضای متحدانه و شادی آور برای تمام سنین اند.
پسرها دور هم جمع میشوند و بهم کمک میکنند ، شوخی میکنند و روحیه آنان متاثر فضای شاد آن می شود . گیم نت تنها جاییست که ما بخاطر خنده ها و شوخی هایمان مواخذه نمیشویم. گیم نت ها بر اساس سلیقه و نیاز بچه ها تشکیل میشوند.دارای روشنایی و فضای باز و بدون مزاحمت افراد. توی جامعه یک جا رو مثال بزنید که روزانه پسر ها ایضا دخترها (جدا جدا فکر بد نکنید) دور هم جمع بشن با هم صحبت کنند شاد باشند و بهایی ندن و مواخذه نشن. |
|||
|
|
۱۷:۰۴, ۱۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱۳/تیر/۹۰ ۱۴:۰۲)Grace Dies نوشته است: گیم نت ها دارای فضای متحدانه و شادی آور برای تمام سنین اند. جاهایی که من دیدم نه توش خنده هست نهشوخی بلکه سر تا تهش حرف های زشت هست که زده میشه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

را تند و سریع را پیموده و در امر رزالت اخلاقی سرامد سایر هم سن و سالای خودش می شه