کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: نظروتون راجع به طرز فکر من چیه؟قبول دارید این نوشترو؟
آری
نه
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظر شما راجع به تک چشم بودن شیطان چیه؟!
۱۴:۱۲, ۱۶/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۱ ۴:۴۴ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1

سلام دوستان من نویسنده ی خوبی نیستم من یه آدم خیلی عادی هستم من هدفم از نوشته های اینجا برای بهتر فکر کردن راجع به مسایل پیرامونمون هست...من نه بسیجی هستم نه غرب زده من نه به جایه خاصی تعلق دارم نه هیچی و هیچ چیز دیگر و شاید از نظر دوستانه بسیجی حتی غرب زده باشم و از نظر غرب زده ها امل
نمیخوام زیاد صحبت خاصی راجع به خودم بکنم و در آینده حتما همدیگرو بهتر میشناسیم و ازتون خواهش میکنم چه من چه دوستانه دیگه حرفی میزنن که با عقاید شما جور در نمیاد یا منطقی جواب بدید و اگه نتونستید جواب درستی بدید به جایه بازی با کلمات یه خورده فکر یا تجدید نظر کنید
دوستان در ایکنه فرقه های مختلف مثل فراماسون و غیره که دنیا رو با جمعیت بسیار کمشون(نسبت به جمعیت مردم دنیا)گرفتند توش شکی نیست چه ایران چه اروپا و....
من میخوام پله پله برم جلو و میخوام از کم شروع کنم و از سوال پرسیدن شروع میکنم لطف کنید کمکم کنید برایه روشن تر شدن موضوع
اما سوال اولم شاید چالش برانگیز باشه میخوام روش خوب فکر کنید:
حتما خیلی شنیدید شیطان یک چشم است
دجال یک چشم است
حضرت ابراهیم با سنگ چشم راست شیطان رو کور کرده(به خدا مسخره نمیکنم ولی چرا شیطان اون موقع جاخالی نداده یا مگه با چه قدرتی پرتاب کرده که با سنگ چشمه شیطان کور شده؟یا اصلا مگه شیطان جنسش مثله ما آدماست که با سنگ سشه چشمشو کور کرد؟)از بحث دور نشیم میگن شیطان یک چشمش کور است و دجال که ظهور کنه تک چشمه و از اینجا بفهمید که اون شیطان است.
خوب پس یعنی اگه کسی که ظهور کرد 2تا چشم داشت دیگه دجال یا شیطان نیست؟
حدیث هایه زیادی هست که شیطان چشمه راستش کور هست ولی اول اینکه این یهودیها که تو همهچی دست بردن و تحریف کردن نمیتونن این موضوع رو از صد ها سال پیش برنامه ریزی کنن و به دنیا بقبولونن که کسی که دجال است تک چشمه و اگه تک چشم نبود اون شیطان نیست...
و حالا اصلا بیایم قبول کنیم که شیطان تک چشم است ولی شیطان که میتونه تغییر شکل بده نمیتونه 2تا چشم داشته باشه؟
یا اگرم همه اینا هیچ یعنی هم شیطان تک چشم هست هم نمیتونه به ظاهر چشمشو دست کنه و از اونجایی که شیطان زیر دست زیاد داره نمیتونه کسی که 2تا چشم داره رو به جایه خودش بنشونه؟
انقدر نو مغز ما تک چشم تک چشم کردن که اگه یه روزی دجال با 2تا چشم بیاد همه ما میگیم این دجال نیست...
میگن دجال میخواد از اسراییل بیاد با یک چشم و همه ما اینو باور کردیم حالا....
حالا یه نقشه فرضی...
دجال بیاد با 2تا چشم(که یا سالم هست 2تا چشمش یا به ظاهر سالم نشون میده)و از اسراییل هم نیاد و از عربستان بیاد و برایه ظاهر سازی فراماسون ها خودشون رو به ظاهر به مخالفت نشون بدن یا اصلا جنگ زرگری راه بندارن و مسلمانها همه درگیر بشن و دوباره به ظاهر شکست بخورن و دجال خودشون رو قبول کنن و این وسط هم ما دجال رو قبول کردیم هم اونا و نظم نوین جهانی شروع میشه...
من شاید سطحی نوشته باشم ولی امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
من نخواستم با حرفام امام زمان رو نفی کنم
یادتون باشه که حدیث زیاد داریم که یاران امام زمان 313 نفر هستن(بین یک میلیاردو خورده ای جمعیت مسلمان 313 نفر یعنی فاجعه)خوب پس یعنی اونقدر فضا کثیف و سیاه است که بین این همه جمعیت در دنیا 313 نفر باطل رو از حقیقت تشخیص میدن
الیته من سعی میکنم طور دیگه ای فکر کنم به جایه اینکه بشینم مدرک رو کنم که فراماسون هست یا آدمایه کثیفی هستن(که این موضوع به دنیا ثابت شده که باید بریم مرحله بعدی که متاسفانه خیلیها همینجا گیر کردین)من سعی میکنم هدف هایه بعدیشون رو بشناسم و بتونم جلوشون رو بگیرم حتی اگه 1 نفر باشم حتی اگه آدم خاصی نباشم.....
اگه غلط املایی داشتم ببخشید من کیبوردم فارسی نداره و همه اینارو از حفظ و با بدبختی نوشتم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۳۱, ۱۷/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۰ ۲۳:۳۵ توسط vavp.)
شماره ارسال: #11
آواتار
سلام

فرمودید که :

نقل قول:دوستان در ایکنه فرقه های مختلف مثل فراماسون و غیره که دنیا رو با جمعیت بسیار کمشون(نسبت به جمعیت مردم دنیا)گرفتند توش شکی نیست چه ایران چه اروپا

اگر فراماسون ها و نظام هایی از این قبیل ایران رو گرفتنه بودند آنقدر دست و پا نمیزدند و این همه توطئه که هر کشوری و از پا درمیاره بر این نظام مقدس اعمال نمیکردند . بنابر این فرض نفوذ گستره این نظام های نفوذی کلا منتفی است .

فرمودید :

نقل قول:و حالا اصلا بیایم قبول کنیم که شیطان تک چشم است ولی شیطان که میتونه تغییر شکل بده نمیتونه 2تا چشم داشته باشه؟

شما ظاهرا الله رو دست کم گرفتید . اگر خدا بخواهد که شیطان تک چشم بماند می ماند . در ضمن درباره تک چشم شدن شیطان کاربر گرامی " فاطمه خانم" درست فرمودند که " [جنیان] اگر به اين شكل در بيان يعني جنبه مادي به خودشون بگيرن ، آسيب پذير ميشن . "

فرمودید :
نقل قول:میگن دجال میخواد از اسراییل بیاد با یک چشم و همه ما اینو باور کردیم

اگر ما فرض کنیم که دجال یک تفکر است؛ بنابر این تمام مشخصات آن جنبه ی غیر انسانی میگیرد . دجال از مادری یهودی متولد میشود. با فرض قبول کردن دجال به عنوان یک تفکر لازم نیست که فردی تک چشم از یک فرد مونثی متولد شود بلکه این تفکر در درون یهودیان منحرف شکل میگیرد .

فرمودید :

نقل قول:یادتون باشه که حدیث زیاد داریم که یاران امام زمان 313 نفر هستن(بین یک میلیاردو خورده ای جمعیت مسلمان 313 نفر یعنی فاجعه)خوب پس یعنی اونقدر فضا کثیف و سیاه است که بین این همه جمعیت در دنیا 313 نفر باطل رو از حقیقت تشخیص میدن

این همان اشتباهی بود که فرقه ی منحرف حجتیه کرد. اگر واقعا یاران امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) 313 نفر باشند. به قول شما فاجعه است و در ظاهر نمیتوانند جلوی 5 میلیارد نفر منحرف باستند . کما این که خداوند آنقدر قدرت دارد که به واسطه ی همان 313 نفر 5 میلیارد را آدم کند. که مصداق آن در زمان پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) افتاد و یک تنه اعراب جاهل را آدم کرد.
اما 313 نفر سرداران یا فرماندهان امام هستند که جنگ را اداره میکنند. نه یاران کلی امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نقل قول:من سعی میکنم هدف هایه بعدیشون رو بشناسم و بتونم جلوشون رو بگیرم حتی اگه 1 نفر باشم

امروز پیروی از ولایت درست مانند تشخیص دادن راه حق و جلو گیری از نفوذ تفکر شیطانی است
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم
۲۳:۰۰, ۲۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
دوستان یه سوال این که حضرت ابراهیم با سنگ یک چشم شیطان رو کور کرده کجای قرآنه یا از کدوم کتابه ممنون میشم جواب بدین Huh
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا