|
من فقط گرمم است برادر! - به نقل از جهان زن
|
|
۱۸:۵۳, ۱۷/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۲۰:۰۰ توسط mohammad790.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
متنی خوندم که جالب بود برام یک سری عکس گذاشته بود توی گوگل ریدر و این نوشته رو هم قرار داده بود دوستان لطفا جواب بدید. برای خود بنده سوال هست که آیا این گشت ارشاد واقعا راه درست مبارزه با بد حجابیه؟؟؟؟ اصلا جواب میده؟؟؟؟ نقل قول:من مدل نیستم. من مانکن نیستم. فاحشه و تحریک کننده هم نیستم. من فقط گرمم یا الله |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۰۰, ۱۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
حجاب پتویی...
... مأموران به بهانه جلوگیری از خودکشی و حلق آویز شدن، چادر از سرمان گرفتند. برایم کاملا مشخص بود که انگیزه و هدف واقعی آنها از این کار، دریدن حجاب ـ نماد زن مؤمن و مسلمان ـ و شکستن روحیه ما بود، از این رو ما نیز از پتوهای سربازی که در اختیارمان بود برای پوشش و به جای چادر استفاده می کردیم. عمل ما در آن تابستان گرم برای مأموران خیلی تعجب آور بود، آنها به استهزاء و مسخره ما را "مادر پتویی! دختر پتویی!" صدا می کردند... صبح هردوی ما را برای بازجویی و شکنجه بردند. چون پتو به سر داشتیم، خنده های تمسخرآمیز و متلکها شروع شد: "حجاب پتویی!، دختر پتویی!... پتو پتویی!" و ... . یکی گفت:" کجاست آن خمینی که بیاید و شما را با پتوی روی سرتان نجات دهد" ...(۱) 1) از کتاب "خاطرات مرضیه حدیدچی (دباغ)" منبع |
|||
|
|
۸:۴۰, ۱۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۰ ۸:۴۲ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
به نظر من تا شخصی خودش به این نتیجه نرسیده باشه که حجاب چه مزایایی داره، نمیتونه اونو قبول کنه و همیشه با این عدم پذیرش مواجه... البته از این حرفمم بد برداشت نکنید... منظورم این نیست که هر کسی که به این نتیجه نرسید، بی حجاب بشه... بلکه به نظر من هر خانمی موظفه که توی عمرش فقط یک بار،به دنبال این سوال باشه که چرا باید حجاب داشته باشم و اون هم از کدوم نوع.... و مطمئن باشید اگر واقعا و از صمیم قلب به دنبال حقیقت باشید، به شما نشان داده خواهد شد... و همیشه یادتون باشه که نه لذت بی حجابی ماندگاره و نه سختی باحجاب بودن.... اون چیزی که باقی می مونه اینه که کاری را که انجام دادی خدایت می پسندد یا.......
و حرف آخر: در پوشیدن چادر سری هست که جز با پوشیدن آن درک نمی شود..... |
|||
|
|
۹:۴۸, ۱۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۰ ۹:۴۹ توسط rastin.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۸/تیر/۹۰ ۱۸:۵۴)libera نوشته است: حق اونه که تو این بحث فقط خانومها نظر بدن...از آقایووووون ممنون میشم فقط نظاره گر بان..نظر در این باب واسه اونها زیاد جایز نیستادوست عزیز: اصلا بحث این نیست...شماپوسته رو نبینید.عمق وتیررس این تفکر که پشت این حرفها پنهان شده چیز دیگه است. مشکل ماهم اینجاست که همه میخوان نظر بدن سخته یانه.؟؟این درست نیست. عزیز دل، دنبال پرتغال فروش نگرد. عزیزان حجاب چه سخت باشه چه راحت قانون ودستور مستقیم خداست.وگرنه چه فرقی است بین نوشیدن آب وننوشیدن آن. اصلا یک سوال:شمامطمئنی که نویسنده مطلب یک خانم بوده است؟ وقطعاضرورت توجه دوطرف (مرد و زن)رو میطلبه.مشکل اینجاست که آروم آروم چادر ازسر بانوان کشیده اند وآقایون فقط نظاره گر بودند.حجاب وپوشش مختص به خانم یاآقا نیست. همین. |
|||
|
|
۱۰:۰۶, ۱۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام
من متن را نخواندم . به نظر من گشت ارشاد بدترین روش مقابله با بد حجابیست. مگر امر حجاب یک شیء فیزیکی است که می خواهند با برخورد فیزیک و با دریافت جریمه آن را حل کنند. دوستان مسئول یک مورد را بیاورند که در آن با دریافت جریمه نقدی و یا برخورد فیزیکی با شخص آن شخص با حجاب شده باشد و این حجاب در او نهادینه شده باشد. یعنی خداوند حکیم نمی دانسته که با برخورد فیزیکی می توان مردم را خدا پرست کرد که پیامبران را فرستاده. این را من با این عقل ناقصم فهمیده ام ولی متاسفانه مسئولین مربوطه ...... دوستان مسئول نمی خواهند فسفر بترکانند طرح بدهند که حجاب 30 ملیون انسان را اصلاح کنند همان 100 نفر (تقریبی)به اصطلاح هنرمند را اصلاح کنند ما بقی درست می شوند. |
|||
|
|
۱۰:۱۸, ۱۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
اگر از کارهای روزمره ات رنج می بینی به خاطر حجابی که داری
شعر زیر وصف حال تو شاید باشه هر که در این بزم مقربتر است جام بلا بیشترش می دهند.... نمی دونم اما خدا می گه: من هرکس رو بیشتر دوست داشته باشم بیشتر مبتلاش میکنم ... بیشتر درد بش می دم تا بیاد در خونمو من صدای قشنگ یا الله یا الله اونو بشنوم... بیشتر رنج بش می دم تا بیاد در خونمو من صدای دلنشین ناله هاش رو بشنوم ..... |
|||
|
|
۱۰:۱۹, ۱۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
به هرحال امربه معروف ونهی ازمنکر توی جامعه باید احیا بشه گشت ارشاد هم یک نمونه.در مسائل کلان جامعه معمولا نظرشخصی یک نفر نمیتونه مسئله رو منحرف کنه.ممکنه یک وقتهایی گشت ارشاد هم بانقص اجرابشه.ولی نمیشه به کل ارجاع داد.
ودرکل جنبه مثبت بیشتر داره تامنفی . |
|||
|
۱۰:۴۱, ۱۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۹/تیر/۹۰ ۱۰:۱۹)rastin نوشته است: به هرحال امربه معروف ونهی ازمنکر توی جامعه باید احیا بشه گشت ارشاد هم یک نمونه.در مسائل کلان جامعه معمولا نظرشخصی یک نفر نمیتونه مسئله رو منحرف کنه.ممکنه یک وقتهایی گشت ارشاد هم بانقص اجرابشه.ولی نمیشه به کل ارجاع داد. همسنگر عزیز بنده هرگز نگفتم با اینکار مخالفم بلکه با نفس عمل به شدت موافقم منها میگم این راهش نیست همین حجاب شما ببینید بعد از چندروز از اجرای طرح امنیت اخلاقی میگذره تازه بیاین یه 50 تا فروشگاه حجاب میزنن در صورتی که باید بیشتر از اینها باشه وانجام این طرح حداقل یکسال بعد از افتتاح این فروشگاه ها باشه بنده میگم مساله حجاب یه مساله عقیدتی باید با برنامه ریزی وضعیت حجاب رو بهبود بخشید همین یا حق |
|||
|
۱۰:۴۳, ۱۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۹/تیر/۹۰ ۱۰:۴۱)mmsmms نوشته است:(۱۹/تیر/۹۰ ۱۰:۱۹)rastin نوشته است: به هرحال امربه معروف ونهی ازمنکر توی جامعه باید احیا بشه گشت ارشاد هم یک نمونه.در مسائل کلان جامعه معمولا نظرشخصی یک نفر نمیتونه مسئله رو منحرف کنه.ممکنه یک وقتهایی گشت ارشاد هم بانقص اجرابشه.ولی نمیشه به کل ارجاع داد. دوست عزیز: منظور من هم شما نبودید.
|
|||
|
|
۱۲:۰۹, ۱۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۰ ۱۲:۱۰ توسط najmeh.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
باسلام امر به معروف و نهي از منكر روش خاصي دارد. اما در جامعه ي كنوني ما برخي ها براي راحتي خودشون و برخي ديگر براي عناد و لج بازي قوانين جامعه را زير پا گذاشته، اسباب انحراف و فساد و تباهي جامعه را مهيا مي كنند. قضيه مثل همان داستان كشتي و مسافران آن است كه يكي دوست دارد آن را سوراخ كند! آيا ديگران بايد فقط نگاه كنند يا با نهي او از اين كار جان خود و همه را نجات دهند؟ دوستان طرح اجرايي و نظارتي گشت ارشاد نقصياتي دارد ولي كليت كار نبايد زير سوال برود. فكر مي كنيد اگه خانوم محترم حجابش را رعايت نكند ديگر گرمش نمي شود؟ نكنه بايد بالاخره به بهانه گرما در جامعه عريان بگردد؟ |
|||
|
|
۱۲:۱۱, ۱۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
کاری ندارم که گشت ارشاد در بعضی موارد خیلی بد برخورد میکنه
ولی بابا خیلی غلیظش کرده اصلا اینطوری نیست شدت گرما! مگر توی استوا زندگی میکنیم؟ من چادری هستم. با این چادر دانشگاه رفتم. سر ظهر مرداد ماه توی خیابون بودم. سر کلاس درس و آزمایشگاه و کارگاه هم با همین چادر رفتم و هیچ اتفاقی برام نیفتاد. ایشون که مانتویی هستند می تونند رنگهای روشن استفاده کنن که گرمشون نشه و اسلامی هم باشه اینها بهانه است به نظر من. اولا حکم خدا اونقدر سخت نیست که از طاقت آدم خارج باشه ثانیا برای کسی که بخواد حکم خدا رو اجرا کنه هیچ چیز لذت بخش تر از این نیست که رضایت خدا رو در عملش ببینه حتی اگر سخت باشه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |