کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
من فقط گرمم است برادر! - به نقل از جهان زن‎
۱۸:۵۳, ۱۷/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۲۰:۰۰ توسط mohammad790.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله

متنی خوندم که جالب بود برام

یک سری عکس گذاشته بود توی گوگل ریدر و این نوشته رو هم قرار داده بود

دوستان لطفا جواب بدید.
برای خود بنده سوال هست که آیا این گشت ارشاد واقعا راه درست مبارزه با بد حجابیه؟؟؟؟
اصلا جواب میده؟؟؟؟

نقل قول:من مدل نیستم. من مانکن نیستم. فاحشه و تحریک کننده هم نیستم. من فقط گرمم
است… برادر می‌فهمی؟ گرمم است.
من فقط گرمم است برادر!
فرین معلم
امروز کم مانده بود از گرمای وسط ظهر، که داشتم برای خودم، مردم، برای دولت، برای کشور عزیزمان، از یک محل کار به یک محل کار دیگر می‌رفتم، کم مانده بود از گرمای وسط ظهرش گریه کنم. می دانم این تازه اول گرماست… وای …به خرما پزان تابستان و تموز… گرمم …بود و به خودم که نگاه می‌کردم دلم به هم می‌خورد. می‌خواستم مقنعه و مانتو مشکی بلندم را در بیاورم. فقط گرمم بود همین. من مدل نیستم. من مانکن نیستم. فاحشه و تحریک کننده هم نیستم. من فقط گرمم است… برادر می‌فهمی؟ گرمم است. می‌خواهم این گرما را توی صورتت بالا بیاورم. می‌خواهم این مقنعه را که با سیلی نگاهت و لحن کثبفت گفتی “بکش جلو ” دور گردنت بیندازم و بگویم یک روز تمام این را سرت کن، بعد با همان خفه‌ات کنم. همین. خفه‌ات کنم؛ می‌دانی چرا؟ برای اینکه آنقدر به من گفتی من کثیف و پلیدم، من عامل فسادم، من چنین و چنانم که اصلا خودم را دوست ندارم… من انگار احساس می‌کنم باید خیلی قشنگ و عروسک باشم. من باید دل هر مردی را از دور ببرم. من باید بوی تحریک آمیز، راه رفتن و حرف زدن پر عشوه داشته باشم. من باید دماغم را عمل کنم. فکٌم را هم، چون اندکی به قشنگی آن عروسکی که تو می‌گویی نیست. من باید هیکل جنیفر لوپز را داشته باشم ولی برایش ورزش نکنم. چون بد است. دختر که نمی‌دود. دختر که کوه نمی‌رود. دختر که دوچرخه سواری… . پس رژیم می‌گیرم. چاره ندارم. رژیم طولانی و سخت. رژیم بیماری. رژیم اعتماد به نفس… پس خودم را از خوردن هم محروم می‌کنم. مثل همه‌ی لذتهای دیگری که ندارم. باید خوشگل به نظر برسم. همین. زن در نظر من، در نظر جامعه من، در نظر مردان من، در نظر زنان من یعنی همین. من اصلا خودم را دوست ندارم چون من می خواهم کار کنم. موقع کار کردن نمی‌رسم و نمی‌توانم آرایش کنم یا حتی موهایم را شانه کنم. من وقتی وقتم را به درس و کار و تحقیق می‌گذرانم نمی‌توانم روی لحن صدایم کار کنم. نمی‌توانم ناخنهایم را دائم پدیکور کنم. نمی‌رسم همیشه دلبر باشم. من میان یک پارادوکس عمیق، بین آینه و تصوُر، گیر کرده‌ام. دست و پا می‌زنم. ولی من باید زیبا به نظر برسم برادر. و تو تا کی می‌خواهی نان هیزی‌ات را بخوری؟ تا کی می‌خواهی توی چشم من و مادرم، یا به پاهای خواهرت نگاه کنی و شب هم با دخترت سر سفره بنشینی و نان همین هیزی‌ها را در گلویش فرو کنی.

[تصویر: 01%252874%2529.JPG]

[تصویر: 03%252861%2529.JPG]

[تصویر: 05%252842%2529.JPG]

[تصویر: 07%252838%2529.JPG]

[تصویر: 08%252836%2529.JPG]

[تصویر: 10%252873%2529.JPG]

[تصویر: 10%252873%2529.JPG]

[تصویر: 06%252838%2529.JPG]

یا الله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، sarbaz ، هانا نابغ ، am_po ، مفقود الاثر

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۳۳, ۲۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #31

نقل قول:ببخشید صدای کدوم ناله و گریه ای دلنشینه؟ اصلا چطور همچین چیزی رو به خدا نسبت میدهید؟ همه مردم در دنیا مشکل دارند این توجیه شما برای مشکلات خودتونه
دوست عزیز:
درمورد صدای ناله و...
شما اگر نگاهی دوباره به زندگینامه ائمه بزرگوار بیاندازید نظرتون عوض میشه.
تحقیق دراین مورد رو به عهده خودتون میگذارم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ثامن ضامن
۱۴:۳۸, ۲۰/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۰ ۱۵:۱۱ توسط rajaby.)
شماره ارسال: #32

من هیچ حرفی ندارم فقط اومدم که بگم من چادرم رو برای خودم و دین عزیزم می پوشم به خاطر گرم شدن نمی پوشم که وقتی تابستون شد درش بیارم .
در ضمن هر چی هوا گرم باشه از جهنم گرم تر نیست .
در ضمن نظرم درباره گشت ارشاد:بدحجابی مثل سرطان می مونه .هر بیماری به نظر من بیماری اش تا یه حدی رشد کرده و گشت ارشاد مثل شیمی درمانیه !!!!به نظر من مریض احتمالش یک درصده که خوب بشه ولی بالاخره همراهان و خانوده مریض مثل جامعه ما امیدوار میشن .من که میگم بهتره پیشگیری از بروز سرطان رو شروع کنیم تا بیست سال دیگه مریض سرطانی نداشته باشیم ... آها یه فرق بین سرطان با خانم های بدحجاب هست .یک مریض سرطانی باعث مریضی بچه اش نمیشه و احتمالش بسیار کمه ولی یه خانم بدحجاب یک درصد احتمال داره که بچش با حجاب و نجیب بشه .نمیدونم خیلی دلم میخواد حدسم اشتباه باشه و لی ....خودمون کردیم که لعنت به .....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، فاطمه خانم ، ثامن ضامن ، mohammad790 ، محب الزهرا
۱۴:۴۶, ۲۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #33
آواتار
(۲۰/تیر/۹۰ ۱۴:۳۳)rastin نوشته است:  
نقل قول:ببخشید صدای کدوم ناله و گریه ای دلنشینه؟ اصلا چطور همچین چیزی رو به خدا نسبت میدهید؟ همه مردم در دنیا مشکل دارند این توجیه شما برای مشکلات خودتونه
دوست عزیز:
درمورد صدای ناله و...

چه ربطی به ائمه دارد؟
۱۵:۱۱, ۲۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #34
آواتار
بحث تنها از منظر دینی دیده نمی شود. بلکه بحث هنجار و دیسیپلین حاکم بر یک جامعه است. در همین آمریکا در دوره فیلم های سیاه و سفید، با برهنگی در ملا عام برخورد فیزیکی (توسط پلیس) می شد. دیگر آنجا بحث حیا (آن حیا که ما قبول داریم: حیا تمام دین است!) نبود. بلکه بحث هنجار حاکم بر جامعه بود. حال اینکه چرا یک هنجار در جامعه شکل گرفته و یا از بین رفته بحث جدایی است، اما صحبت این است وقتی انسان وارد یک جامعه می شود و در آن محیط قرار می گیرد ناگزیر از رعایت هنجارهای آن است.... در همین ایران خودمان بارها شده توریست هایی آمده اند و چون می دانستند هنجار حاکم بر این جا چگونه است، مانتو و روسروی استفاده کرده اند. اما خود بچه های ما با شمایل به مراتب غیرقابل قبولتر در جامعه ظاهر می شوند. آیا آن توریست حجاب برایش امر درونی شده و یا از گشت ارشاد می ترسد؟ جوابش ساده است: به هنجار حاکم بر جامعه ما احترام می گذارد. چیزی که برای خیلی از ماها معنی نمی دهد!
اصلا بحث سر این نیست که حجاب خوب است یا بد است.... (که می دانی که هست) اینکه بچه شیعه ایرانی غیرتمند هست یا خیر.... (که هست) اینکه حجب و حیا در خون و ریشه ما، در اجداد ما، در فرهنگ و تمدن ما، خیلی قبلتر از انقلاب و خیلی قبل تر از اسلام وجود داشته است یا نه.... (که داشته)
حتی می دانیم که گرم بودن هوا با به هفت قلم آرایش و صندل پاشنه بلند و لاک قرمز و موهای فشن برطرف نمی شود و در دل می خندیم که این ها همه بهانه است برای اینکه من دوست دارم آنطور که دلم می خواهد زندگی کنم!

همه این ها به کنار.....، صحبت این است که چرا بعضی هامان این قدر بی انصاف شدیم که معیارهایمان دوگانه شده اند؟ بیائیم همانطورکه نرفتن به یک جشن عروسی با لباس خانه (شلوار راحتی و دمپایی) که نه تنها ناقض حداقل آزادی فردی خود! نمی دانیم بلکه به دور از هنجار پذیرفته شده در یک "جمع" مهمانی می دانیم، به همان میزان (و نه بیشتر!) رفتار ضد ارزشی را در یک "جمع" و اجتماع مسلمان که برای رسیدن به آنچه هم اکنون هستند، به تمام دنیا نه گفته اند و به ازایش خون ها داده اند، را دور از هنجار بدانیم....

هنوز شهدا و جانبازان و آزادگان آنقدرها که فکر می کنی اسطوره نشده اند!!!! هنوز سرفه های شیمیایی ها را می شود شنید، هنوز به تاریخ نپیوسته اند! چه زود پشت پا زده ایم به ارزش هایمان....

برادرم، خواهرم، صحبت قبل از انقلاب و بعد از انقلاب نیست، صحبت داخل کشور اسلامی و داخل بلاد کفر نیست، صحبت من و توی ایرانی و فلان کس خارجی نیست، حتی صحبت من مدعی مسلمانی و آن شخص بدون دین نیست..... واقعیت این است که همین لحظه، همین جا، خیلی هامان راه آسمان را گم کرده ایم.....

در این لحظه که تلاش می کنند حجاب را از دختران ما و غیرت را از پسران ما بگیرند، مولایمان در غربت دارند دعای فرج می خوانند...

چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rajaby ، محمود ، najmeh ، فاطمه خانم ، بیداری12 ، ثامن ضامن ، mohammad790 ، MAHDI59 ، rue
۱۵:۵۹, ۲۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #35

نمی دانم چرا و از کی حجاب یکی از مسائل مهم جامعه دینی ما شد و همه جا صحبت از این مساله است دانشگاه- محل کار- مترو- خیابان و.... نمی دانم تنها توصیه باقی مانده از احکام خداوند یعنی حجاب است یا این همه فقر - این همه کاخ های برافراشته این همه ماشین های 200 -300 میلیونی این همه دروغ - این همه جرم - این همه معتاد و این همه درد ناشی از بد حجابی بانوان ایرانی است که به شهادت تاریخ با حیاترین زنان جهان بودند

گندم ز گندم بروید جو ز جو--- درخت حجاب امروز جامعه نهال فرهنگی است که در گذشته کاشته ایم - از امروز به فکر فردا باش

مهدی جان کی می آیی جهان در انتظار توست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، rajaby ، arnh ، libera ، پارمیس
۱۲:۵۷, ۲۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #36
آواتار
میوه پوست کنده:
میوه ای که پوست بر تن دارد، مدت زیادی دوام خواهد داشت، ولی وقتی پوست میوه ای گرفته شد، بیش از دقایقی دوام نخواهد آورد و حتی بی احترامی به مهمان است که قبلاًمیوه ای مثلاً سیب را پوست بکنند و بعد در مقابل مهمان بگذارند. حجاب همانند پوست میوه است که حافظ تازگی و سلامت میوه است و تا زمانی که زنها این حجاب و عفت را دارند از طراوت و زیبایی و تازگی و سلامت بهره مندند، ولی برداشتن حجاب همان و از بین رفتن سلامت و زیبایی هم همان.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، 7parsa4
۱۶:۱۵, ۲۱/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۰ ۱۶:۱۶ توسط rastin.)
شماره ارسال: #37

(۲۰/تیر/۹۰ ۱۴:۴۶)Unname28 نوشته است:  
(۲۰/تیر/۹۰ ۱۴:۳۳)rastin نوشته است:  
دوست عزیز:
درمورد صدای ناله و...

چه ربطی به ائمه دارد؟
سلام دوست عزیز:
فرمودید صدای کدوم ناله ای دلنشینه ومن ارجاع دادم به زندگینامه ائمه بزرگوار:

شما خیال می کنید گریه های ائمه طاهرین و ناله های حضرت سجاد(علیه السلام) برای تعلیم بوده و می خواسته اند به دیگران بیاموزند؟
آنان با تمام آن معنویات و مقام شامخی که داشتند از خوف خدا می گریستند؛ و می دانستند راهی که در پیش دارند پیمودنش چه قدر مشکل و خطرناک است. از مشکلات، سختی ها، ناهمواری های عبور از صراط، که یک طرف آن دنیا و طرف دیگرش آخرت می باشد و از میان جهنم می گذرد، خبر داشتند. از عوالم قبر، برزخ، قیامت، و عقبات هولناک آن، آگاه بودند؛ از این روی هیچ گاه آرام نداشته، همواره از عقوبات شدید آخرت به خدا پناه می برند.

دعای شریف کمیل روهم که حتما معرف حضورتون هست:
اگر کسی سابقه علی(علیه السلام) را نداند و نگاهی به دعای کمیل او داشته باشد، می بیند سراسر گریه و ناله و توبه و پشیمانی از گناه، و عذرخواهی از خداوند است: «الهی قد اتیتک بعد تقصیری و اسرافی علی نفسی معتذراً نادماً...؛ خدایا بعد از تقصیرم و اسراف بر نفسم به پیشگاهت آمده ام در حالی که عذرخواه، پشیمان، دل شکسته، آمرزش طلب بازگشت کننده، اقرار کننده(به گناه) و اعتراف(به تقصیر و گناه خویش) دارم.»

مناجات منظومه علی(علیه السلام):
این مناجات سراسر سوز و ناله و گریه و توبه است، که به نمونه هایی اشاره می شود:
الهی لئن جلّت و جمّت خطیئتی فعفوک عن ذنبی اجلّ و اوسع
ای خدا اگر چه گناه من بزرگ و بسیار است
پس عفو تو از گناه من بزرگتر و وسیع تر است
الهی لئن اعطیت نفسی سؤلها فها انا فی ارض النّدامة ارتع...
ای خدا اگر من خواهش های نفس خود را پیروی کردم،
اکنون من در باغ پشیمانی قدم می زنم
الهی ذنوبی بذّت الطّود و اعتلت وصفحک عن ذنبی اجلّ وارفع...
ای خدا گناهان من از کوهها افزون تر و بالاتر است
(ولی) بخشش تو از گناه من بسی بزرگتر و بلندتر است
الهی فان تعفو فعفوک منقذی والّا فبا لذّنب المدمّر اصرع...
ای خدا اگر مرا ببخشی عفو تو نجات بخش من است
وگرنه من به گناه مهلک هلاک خواهم شد..

و مناجات مخصوص به مسجد کوفه و....که زیادهستند .
ونفرمایید که چه ربطی دارد ربطش اینجاست که ایشان دعا به همراه ناله وگریه را برای حل مشکلات به ماآموختند
بله همه مردم دنیا مشکل دارند ولی برای حل مشکل خود چه اقدامی میکنند به چه کسی متوسل میشوند؟
راه توسل وتقرب رومیدونند؟؟؟ ..
والبته که درست نیست که بگوییم خدا ازشنیدن صدای ناله والتماس بنده اش خوشحال میشود ....
این ناله والتماس به درگاه خدا باناله والتماس به درگاه بنده ناچیزخدا فرق دارد .
امیدوارم تونسته باشم حق مطلب رواداکنم واینکه به مبحث مورد نظر ربط نداشت معذرت میخوام.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ثامن ضامن ، مسافر ، mohammad790 ، rajaby ، libera
۱۸:۴۶, ۲۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #38

(۲۱/تیر/۹۰ ۱۲:۵۷)نجف آبادی نوشته است:  میوه پوست کنده:
میوه ای که پوست بر تن دارد، مدت زیادی دوام خواهد داشت، ولی وقتی پوست میوه ای گرفته شد، بیش از دقایقی دوام نخواهد آورد و حتی بی احترامی به مهمان است که قبلاًمیوه ای مثلاً سیب را پوست بکنند و بعد در مقابل مهمان بگذارند. حجاب همانند پوست میوه است که حافظ تازگی و سلامت میوه است و تا زمانی که زنها این حجاب و عفت را دارند از طراوت و زیبایی و تازگی و سلامت بهره مندند، ولی برداشتن حجاب همان و از بین رفتن سلامت و زیبایی هم همان.

استدلالهاي برخي از دوستان عزيز به شدت كولاك كرده است.اگر اينجور استدلالها را بدهيم توي خيابانها نصب كنند ،ديگر هيچ بد حجابي روي زمين باقي نخواهد ماند.Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: libera
۲۰:۲۵, ۲۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #39
آواتار
رفقا من ساکن کرجم اما به علل شغلی زیاد به قم رفت و آمد می کنم
واقعا آدم تو قم احساس امنیت می کنه ، برعکس تهران و کرج که خیلیها اصلا حجاب و حیا رو بوسیدن گذاشتن کنار
وقتی تو خیابونای قم قدم می زنی اذیت نمیشی ، وضع حجاب و حیا خیلی بهتر از شهرای دیگه است
یه بار که قم بودم خودم از مسئولین انتظامی اونجا شنیدم که
یه باند سازماندهی شده رو دستگیر کردن !! که از شهرای اطراف دخترای بی حجاب و بی حیا رو به صورت هدفمند( البته با حقوق و دستمزد ) می آورده به قم و وظیفه اونا این بوده که با این تیپ و قیافه و با آرایش آنچنانی در خیابونا بچرخن تا این مسائل تو قم هم عادی بشه!!! که البته چون اصلا تیپشون شبیه مردم قم نبودن بهشون مشکوک میشن و با پیگیری موضوع قضییه لو می ره
رفقا قضییه مهمتر از این حرفاس
گرما و هزار تا بهونه دیگه همش برا اینه که ما قضییه رو ساده بگیریم
یادمه تو یه حدیث خوندم که کسی که حیا نداره دین هم نداره ( لا دین لمن لا حیاء له )
می خوان دین و حیا رو ازمون بگیرن
رفقای بیداری اندیشه که دلخوشیشون اینه که سرباز امام زمانن باید از بقیه بیدارتر باشن
من با حرف اون رفیقمون که اشاره به ریشه بی حجابی ( بی حیایی ) کرده بودن موافقم
البته باروش فعلی ارشاد هم موافق نیستم اما توضیحش طولانی میشه خود رفقا پیشنهادات خوبی داشتن
اما در نظر داشته باشیم برخورد ارشاد با کسایی که به طور سازماندهی شده و یا حتی با آرایش خیلی غلیظ که خلاف عرف جامعه اس بدنبال تغییر فرهنگ وارزش در جامعه شیعی مون هستن واقعا لازمه
ببخشید که طولانی شد Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسافر ، mohammad790 ، محمود ، محب الزهرا ، najmeh ، rastin ، rajaby
۰:۱۳, ۲۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #40

(۲۱/تیر/۹۰ ۲۰:۲۵)ثامن ضامن نوشته است:  گرما و هزار تا بهونه دیگه همش برا اینه که ما قضییه رو ساده بگیریم

با كمال احترام مخالف هستم.Sleepy
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا