|
من فقط گرمم است برادر! - به نقل از جهان زن
|
|
۱۸:۵۳, ۱۷/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۲۰:۰۰ توسط mohammad790.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
متنی خوندم که جالب بود برام یک سری عکس گذاشته بود توی گوگل ریدر و این نوشته رو هم قرار داده بود دوستان لطفا جواب بدید. برای خود بنده سوال هست که آیا این گشت ارشاد واقعا راه درست مبارزه با بد حجابیه؟؟؟؟ اصلا جواب میده؟؟؟؟ نقل قول:من مدل نیستم. من مانکن نیستم. فاحشه و تحریک کننده هم نیستم. من فقط گرمم یا الله |
|||
|
|
۲۳:۵۳, ۱۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام .
این متن رو هر کی نوشته یا دل پری داشته یا نویسنده قهاری بوده ! گشت ارشاد خوبه به شرطی که خوب آموزش ببینن و نظارت دقیقی روشون باشه نه اینکه اینارو به امان خدا ول کنن و هر حقی بهشون بدن! مثلا کادر محترم نیروی انتظامی رو ببینید به خدا گاهی خودشون از صد تا مجرم و... بدترن ، خیلی هاشون نه اخلاق خوبی دارن نه به اعتقادی پایبندن نه ...تو فامیلای ما یکی از اینا هست اخلاق و اعتقادات واقعا شرم آوره چند روز پیش یه نفر رو تا سر حد مرگ کتکش زده بود طرف الان تو کماست.. انقدر مشت به سر و صورت مجرم کوبیده بود که پشت دست هاش زخمی شده بود تازه به اینکارش هم افتخار می کرد و مثلا می خواست خودنمایی کنه و درجه هاشو به رخمون بکشه!! ولی نمی دونه که اللهُ اکبر و اینکه یک خانم به خاطر کار کردن در بیرون به حجابش که خیلی واجب تر از اون کاری هست که می کنه لعنت بفرسته باید در مورد نگرش و منطقش شک کرد! ولی کی می شنوه این حرفهارو! |
|||
|
|
۰:۰۶, ۱۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
من فقط اینو میدونم که وضعیت گشت ارشاد افتضاحه....به تیریپت نگاه میکنه میبینه مایه ت چجوره؟تو چه طبقه ای هستی ....میخوره کیا پشتت باشن....بعد اگه دید نه زورش بهت میرسه میاد حسابی آدمت کنه (معمولا قشر پایین جامعه اینظوری آدم میشن!!!!!!!!!)...و عامل اصلی فساد جامعه همچنان ازاد میگرده چون کسی زورش بهش نمیرسه!!!!!!!!.......چون باباش......(؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟).....چون عموش.....(؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟).....چون مامانش....(؟؟؟؟؟؟؟؟/)...چون ..........
نمیدونم چند نفر به خاطر این حرفم محکومم کنند نمیخوام سیاسی حرف بزنم اما به عقیده من کسی که میخواد اسلام واقعی رو درک کنه نباید این آدمارو برادر یا خواهر خطاب کنه..... یا حق |
|||
|
|
۲:۴۶, ۱۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با بخشی از این نقد به هیچ عنوان موافق نیستم .
پدر بزرگم میگفت زمانی زن ها برای اینکه کشف حجاب نشوند سالها در خانه می ماندند و شرف خودشون رو حفظ میکردند . من نمیخوام از گشت ارشاد حمایت کنم زن هم نیستم که بخوام نظر قطعی بدم . ولی به من بگین مانتوی تنگ توجیهی برای اینکه طرف گرمش هست میشه. لباس گشاد که راحتر هوا در اون جریان پیدا میکنه. اگر امام زمان بیاد در جامعه بستر جدیدی ایجاد میکنه که نه زن اذیت بشه و نه عفت و پاکدامنیش از بین بره . ولی این توجیه نیست که ما فقط به خاطر گرم بودن هوا عفت خودمان را خراب کنیم (حتی مردها با لباس های تنگ و آستین کوتاه)و اینقدر هم برخلاف گذشتگانمان راحت طلب باشیم. با الزامی بودن موجودیت گشت ارشاد بشدت موافقم و حتی اونو در عملکرد ضعیف هم میدونم و برخوردش رو با بی حجابی قاطع نمیبینم ولی نقد های وارده بهش رو هم قبول دارم و باید اصلاح بشه. |
|||
|
|
۲:۴۷, ۱۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
اولا که این خانوم یا هرکی اینو نوشته نویسنده کار بلدی بوده وخوب با احساسات خواننده بازی کرده(یادمون نره که باطل لباسه حقو میپوشه) دوما اگه این خانم تحمل این گرما رو نداره با گرمای اون دنیا چیکار میکنه؟این سختره یا اون گاهی وقتابهتره برا رسیدن به یه چیزمهم کمی سختی بکشیم [/size]منتظران مهدی به هوش (حسین را منتظرانش کشتند)بیایید بصیرتمان را بیشتر کنیم... |
|||
|
|
۳:۱۳, ۱۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
یه سوال:
آیا این عمل نهی از منکر هستش؟ |
|||
|
۱۶:۰۰, ۱۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۸/تیر/۹۰ ۳:۱۳)clubb0y نوشته است: یه سوال:در مورد امر به معروف ونهی منکر یکبار دیگر با دقت این کلمه رو بخونید بیشتر متوجه نشدید؟ براتون میگم اول میگه امر به معروف وبعد میگه نهی از منکر این یعنی اینکه ما باید اول ظرفیت جایگزینی یک عمل بد رو به خوب ایجاد کنیم بخوام بیشتر بازش کنم باید مثال بزنم الامثال ما باید به جا اینکه بگیم معتاد شدن و سیگار اخ باید اول امکان تفریح سالم یه جوونو فراهم کنیم بعد اگه یه جوون برای ازدواج پول میخواد بش وام بدن بدون دردسر و... واونوقت بیایم بگیم معتاد شی اصلا مجازاتت اعدام در اخر میخوام یه سوال بپرسم ایا نباید اینطوری باشه؟ یا حق |
|||
|
|
۱۶:۱۸, ۱۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم اولا:دربحبوحه کشف حجاب در زمان رضاخان برای زیرسوال بردن حجاب یا کمک به توسعه بخشیدن به این پدیده شوم شاعران ونویسندگانی استخدام شدند که شعر،داستان یانوشته برعلیه حجاب بسرایند. ودر روزنامه هاواطلاعیه هائی پخش می شد که حتما زیاد شنیده اید. البته بودند و هستند خوانندگانی هم که تحت تاثیر قرار بگیرند. این نوشته که بقول دوستان، هدفمندوازروی غرض نوشته شده است .وگرنه نویسنده نه اززور گرما ،گرمازده یاخفه شده ونه توی این گرمای50درجه بامانتوومقتعه بلندومشکی ![]() مجبورشده جهت خودش مردم دولت وکشور عزیزش (![]() )بیرون بیاید وازین اداره به آن اداره برود.(خداقوت نویسنده زیر کولر گازی نشین یک وقت اززور سرما نلرزی)والبته عکسهایی هم که گذاشته سعی کرده گلچین کندتایک وقت مطلبش اشاعب مذاب فرورفتنه ف.ح شاوفساد نکندوتمام مخاطبین بتوانند ببینند وگرنه خودمان میدانیم ومیبینیم وضعیت زننده پوشش عده ای ازاینها زننده تراست... دوم: اگر عقلانی بخواهیم به این پدیده بدحجابی وجواب نابهنجار ومسخره (گرم است ،گرم) نگاه کنیم. یک راه داریم ،ببینیم خداوند چی گفته : دوستان خداوند متعال که نعوذبالله مثل مانیست،منطق دارد دلیل دارد مگر خداخودش دمای هوارادرتمام ایام سال و مناطق مختلف کره زمین درنظر نگرفته که سفارش به پوشش کرده است.کسی که ادعای بندگی وحجب وحیامیکند باید این ادعارابه عمل برساندوگرنه ... ماموظفیم به عمل ...خداحتما به اون کسی که ازروی ایمان ونه ترس ازبرادران گشت ارشاد توی گرما وسرما شمال وجنوب کشور دربین عموم ومحافل خصوصی خودرامیپوشاند ومقید به حفظ حجاب وعفاف است،نظردارد وهیچ کاری ازسیطره دید الهی پوشیده نیست.حجاب هم یکی ازسفارشات دینی ماست مثل نمازوروزه ،که البته نمیتوانیم به بهانه گرمای 50درجه تابستان اهواز روزه نگیریم... ثالثا: نقل قول:یه سوال:دوست عزیز اگر منظورت گشت ارشاد است بله همین نوعی نهی ازمنکر است که البته باید ادامه یابد. ------------------------------------------------------------- از این حیث مطالب اشک آور زیاد است و از همین الان نوشته های زمستانه این نویسنده مفلوک برایم مشخص است برای اینکه به خودش سختی ندهد قلمفرسائی بفرماید دادم براش بنویسند: : زمین گلی است برادر گل می فهمی!(کافر همه را به کیش خود پندارد) امروز کم مانده بود از سوز سرمای 100درجه زیرصفرقطب جنوب! یخ بزنم می خواستم کلاه وپالتوو چکمه رو توی صورت توبرادر که بهم گفتی چکمه ات بدن نماست بزنم تا خودت سرماش رو حس کنی من فقط سردم است برادر می فهمی سردم است تا زانویم توی برف است برادر! به من گفتی پالتوام کوتاه است توبه سی سانت پالتو می گوئی کوتاه حتما باید پتو دور خودم بپیچم یا سرم کنم ؟ یابخاری به دورخودم ببندم البته اگر دراین وانفسای انرژی نفت وگاز گیربیاید... کلاس اسب سواری ام تعطیل شده باید به پیست اسکی بروم ... .و .و .و |
|||
|
|
۱۸:۲۸, ۱۸/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/تیر/۹۰ ۱۸:۲۹ توسط بیداری12.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اول بگو کی دین گفته برو سر کار و برو زیر این همه فشار بعد بیا بگو نمی رسم به خودم و...؟! توی دین ما نهایت توجه به زن شده . این پارچه روی سرهم برای دوری از همین حرف هایی است که گفتی. من مطمئنم اگر به دختری درخانواده محبت کافی شود و ارزش واحترام خود را بداند به هیچ وجه حاضر نمی شود حتی بدون ضرورت بیرون برود! ودر گرمای تابستان هم حاضر نیست حتی جوراب نازک بپوشد. ان تنصرو الله ینصرکم ویثبت اقدامکم. |
|||
|
|
۱۸:۵۴, ۱۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
حق اونه که تو این بحث فقط خانومها نظر بدن...از آقایووووون ممنون میشم فقط نظاره گر بان..نظر در این باب واسه اونها زیاد جایز نیستا
ببخشید قصدم توهین نیست...اما جدا حق آقایون نیست.. بذارید ما خودمون خانومها (حالا چه چادری چه مانتویی..چه تیپ های متفتوت)بحث کنیم بحث بحث حجاب خانومهاست که سخته یا نه.. تشکر
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |