|
کدام جبهه: حزب الله یا ایران؟
|
|
۳:۱۴, ۱/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۰ ۱۸:۲۱ توسط Amir.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که
چرا در مستند ظهور (The Arrivals) دشمن ایلومناتی و جهان استکبار را فقط حزب الله لبنان نشان میدهد ؟ چرا سعی دارد طوری وانمود کند که لبنان فقط در جلوی این سیل دشمنان خود است ؟ چرا بزرگترین دشمن فراماسونری یعنی ایران را اصلا به چشم نمی آورد؟ البته حزب الله هم یکی از برادران همرزم ما در جنگ علیه استکبار است اما ؟؟؟؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۴۰, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
نمیدونم چرا اسم ایران برده نشد ....
چون بزرگترین دشمن دجال ایرانه و دوستان دقت کنن اگه ایران نبود لبنان که اینا میگن دشمن دجاله و یه تنه جلوش وایساده و از این حرفا نابودشده بود . |
|||
|
|
۱۶:۴۲, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
کی میگه از ایران اسمی نیست؟
یادمه یه جا عکس احمدی نژاد 2 یا 3 ثانیه تو نصفه صفحه بود ![]()
|
|||
|
|
۲۳:۰۶, ۲۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
نقل قول: متوجه منظور امضاتون نمیشوم |
|||
|
|
۲۳:۲۸, ۲۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
سلام دوست من
یه کم بیشتر که تو این تالار فعالیت داشته باشید به این حقیقت پی میبرید
|
|||
|
|
۱۰:۱۴, ۲/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۰ ۱۰:۲۲ توسط mohammad7697.)
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
(۱۲/آبان/۸۹ ۲:۰۲)oO DaViD Oo نوشته است:(۱۲/آبان/۸۹ ۱:۳۱)l0o0l نوشته است: جهت اطلاع همه دوستان سایت wake up توی جواب این سوال که چرا نامی از بعضی از کشورها و در صدر اونها ایران برده نشده گفتن که ایران با اینکه ادعای مهد اسلام داره توش کفر موج میزنه این در حالیه که دختران شیعه لب ساحل تو لبنان با وضعیته زشت و زننده خود نمایی میکنن میشه متوجه شد که این حرف آقایون بهونه ای بیش نیست. مگه تو ایران خودمون بهتر از اینه.درسته دین و مذهب ما تحریف نشده اما خودمون خیلی تحریف شده ایم من که فکر میکنم با نبردن نام ایران چیزی از ما کم یا به ما اضافه نشد.ولی اگر نام ایران برده میشد به طور قطع امار طرفداران این سریال بسیار پایین میامد.در ضمن عزیزانی که میگویید همه میدانند ایران پرچم دار مبارزه با فراماسونریه و لبنان و ... تحت حمایت مان.اینارو فقط ما و سیاستمدار های جهان میدانند.اصل مردم عرب و به خصوص غرب هست که هنوز مارو به چشم تروریست و کشورمان را پر از جنگ و اشوب میپندارند. |
|||
|
۱۸:۵۷, ۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان
من عضو جدید تالار هستم و مایلم نظر شما رو در مورد توضیح زیر بدونم سه نکته در خصوص این مستند برای من جلب توجه کرد: 1- اینکه آیا سازندگان این مستند با همتراز کردن امیر المومنین با ابی بکر و عمر بدنبال متحد کردن امت اسلام علیه دجال هستند و میخواهند با کم اهمیت جلوه دادن اختلاف شیعه و سنی، امت اسلام و حتی سایر ادیان را علیه دجال بسیج کنند؟ یا اینکه با این روش به دنبال همتراز و در نتیجه هضم کردن شیعه در سایر فرقه های اسلامی هستند؟ 2- این جمله را اولین بار چه کسی بر زبان اورد و خطر امریکا را به بشریت گوشزد کرد؟ " امریکا شیطان بزرگ است." چرا در این مستند از جبهه ای که تمام قد در مقابل جریان سلطه جهانی ایستاده است تنها به پخش تصویری از دکتر احمدی نژاد اکتفا می شود؟ و کوچکترین اشاره ای به امام خمینی که امریکا را شیطان بزرگ نامید نمیشود؟ آیا این قضیه را باید به حساب غریبه بودن سازندگان این مستند با شخصیت امام خمینی گذاشت و پذیرفت که تنها سر نخ آشنایی انها با ایران سفرهای دکتر احمدی نژاد به نیویورک است؟ یا اینکه عمدا نامی از امام برده نمیشود چرا که شخص احمدی نژادها آمدنی و رفتنی اند اما امام حقیقت همیشه جاوید است؟ 3- به گمان من این مستند در ایجاد ترس و نگرانی از شرایط موجود موفق اما در ایجاد شوق برای رفتن به سوی کسی شرایط موجود را بر می چیند ضعیف است. نمیدانم این موضوع را میتوان به حساب نا اشنا بودن سازندگان با فرهنگ صحیح انتظار گذاشت یا نه؟ نظر شما چیست ؟ |
|||
|
|
۰:۲۲, ۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
دمشون گرم.حالا با تمام کم و کاستی ها با تموم تهدیدها یه کاری کردن.منم قبول دارم که باید اسم علم دار این جنگ رو(ایران) می اوردن ولی اینم قبول کنید هر کی حزب الله رو میشناسه سید حسن رو هم میشناسه و هر کی سید حسن رو میشناسه حتما میدونه که نصر الله رهبر ما رو امام خطاب میکنه و خودشو سرباز اون میدونه.
|
|||
|
|
۳:۳۵, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
تا اون جایی که من از استاد رائفی پور شنیدم یکی از سران حزب الله گفته بود که لبنان یکی از استان های جمهوری اسلامی هس و در صورت هر گونه حمله تلاویو را با خاک یکسان خواهیم کرد
|
|||
|
۱۰:۵۲, ۱۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
الان با شرایط اختلاس و دزدی ها و باند بازی ها
من ترجیح میدم زیر پرچم حزب الله باشم تا ایران چون حزب الله نه گشت ارشاد داره .... و نه.... |
|||
|
۱۴:۲۸, ۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ما ایرانی هستیم اما نباید مغرور باشیمو خودمونو کسی یا برتر یا هر چیزی شبیه به این بدونیم دوستان اگر مقدر شده که ایرانیان در آخر زمان کاری بکنن این افتخاره اما باعث برتری نمیشه حزب الله یا ایران تفاوتی با هم نداره . مثل اینه یه نفر بخواد بره عزا داری بگه من فقط با هیت محله خودمون میرم یا فرق بزاره بین دو هیت محله خودش و یه محله دیگه... ما این جا نشستیم اونها هستن که جانشونو میدن . خطر میکنن میبرنو بریده میشن ! حالا این که تو فیلم ظهور از ایرانی ها گفته نشده اهمیتی نداره , ما این کار هارو نمیکنیم که کسی از ما یاد کنه اما در کل من پرچم ایرانو تو این فیلم دیدم یا نقشه ی ایرانو چند جای فیلم ... و امام باقر(علیه السلام) فرموده اند که سفیانی (عثمان بن عنبس یا عثمان بن عتبه) از شام و یمانی از یمن(از آبادی به نام کرعه) و سید خراسانی (شعیب بن صالح) از ری قیام میکنند. “و لیس فی الرایات اهی من رایه الیمانی هی رایه هدی لانه یدعو الی صاحبکم “ در بین این سه یمانی هدایت کننده تر از دیگران است و شما را به سوی صاحبتان دعوت و هدایت می کند. …آنگها که او قیام کرد به سوی او شتاب کن که پرچم هدایت برافراشته استو بر هیچ مسلمانی سرپیچی از او روا نیست و هرکه نافرمانی او کند اهل آتش است. کتاب الغیبه – طوسی بشارة الاسلام، ص 93 به نقل از: كتاب الغيبـة نعماني.
-
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: biggrin.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.gif)