|
دانلود مستند ترقی پول (THE ASCENT OF MONEY )
|
|
۱۹:۴۱, ۱۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۲ ۲۰:۲۲ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مستند ترقی پول THE ASCENT OF MONEY ![]() کتاب های نایل فرگوسن توسط خود او به صورت مستند ساخته و منتشر می شود . مستند ترقی پول در مورد نظام بانک می باشد و از زبان نایل فرگوسن می شنویم که بانک مترادف با رباست . دانلود مستند ترقی پول ( The ascent Of Money ) به صورت کامل پخش شده از شبکه ۴ | دوبله ی صدا و سیما ![]() دانلود قسمت اول با حجم ۲۹۸ مگابایت ———————————————
دانلود قسمت دوم با حجم ۲۴۹ مگابایت ———————————————
دانلود قسمت سوم با حجم ۲۴۹ مگابایت ——————————————— دانلود قسمت چهارم با حجم ۲۵۰ مگابایت ——————————————— دانلود قسمت پنجم با حجم ۲۴۸ مگابایت |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۰۹, ۱۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
ابتدای تاپیک لینک دانلود قسمت اول هست
|
|||
|
|
۵:۳۵, ۲۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظر بنده (که یکی از شاگرد های استاد عباسی) هستم این مستند و ساختشو اینا همه در راستای پروژه ی 2012 هست. با اینا غرب (اروپا و امریکا) رو دارن خراب می کنن دیگه تا نظام پولیش سقوط کنه و بعد ... البته یه بار دقیق باید هر 6 قسمت رو ببینم . اینم لینک های مستقیم با قابلیت ریسام این قسمت اول و دوم این مستند: کد قالب بندی شده: https://www.rapidshare.com/files/1800568069/Esarat_bashar-apdl.ir.rarراستی یه مطلب دیگه : من برای دست گل جدید دوستان u313 می خواستم یه تاپیک بزنم و یه مطالبی بنویسم اما اجازش رو نداشتم که تاپیک بزنم . برای دانلود جلسات کلبه ی کرامت به سایت : http://www.apdl.ir مراجعه کنید . |
|||
|
|
۱۸:۳۱, ۲۷/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۰ ۱۸:۳۵ توسط عـلـی.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
اینم زیرنویس انگلیسی 6 قسمت مستند "ترقی پول" که هماهنگ با نسخه DvdRip هست
http://s2.picofile.com/file/7118757846/T...6.zip.html |
|||
|
|
۱۶:۵۶, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام. بنده تمایل دارم اگر کارهایم اجازه دهد 4 قسمت دیگر را زیرنویس کنیم. فایل زیرنویس را که دوستمان گذاشته بود دانلود کردم. اگر ممکن است لینک دانلود اصل فیلم ها را هم بدهید. از آنجا که من خیلی به اینجا سر نمی زنم لطفا جواب را به این آدرس بفرستید:
Hamed.Gasemi3 اتساین جیمیل دات کام |
|||
|
|
۱۸:۵۶, ۱۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
با سلام
لطفا بفرمایید از کجا 4 قسمت دیگر رو دانلود کنیم؟ با تشکر |
|||
|
۲۲:۱۵, ۱/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۰ ۲۲:۲۴ توسط haji_110.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۶/شهریور/۹۰ ۱۶:۵۶)Hamed.Gasemi3 نوشته است: سلام. بنده تمایل دارم اگر کارهایم اجازه دهد 4 قسمت دیگر را زیرنویس کنیم. فایل زیرنویس را که دوستمان گذاشته بود دانلود کردم. اگر ممکن است لینک دانلود اصل فیلم ها را هم بدهید. از آنجا که من خیلی به اینجا سر نمی زنم لطفا جواب را به این آدرس بفرستید: سلام علیکم اینجا تمام قسمت های مستند هست بزرگوار http://www.mytvblog.org/?p=2062 |
|||
|
|
۸:۳۴, ۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱/بهمن/۹۰ ۲۲:۱۵)haji_110 نوشته است:(۶/شهریور/۹۰ ۱۶:۵۶)Hamed.Gasemi3 نوشته است: سلام. بنده تمایل دارم اگر کارهایم اجازه دهد 4 قسمت دیگر را زیرنویس کنیم. فایل زیرنویس را که دوستمان گذاشته بود دانلود کردم. اگر ممکن است لینک دانلود اصل فیلم ها را هم بدهید. از آنجا که من خیلی به اینجا سر نمی زنم لطفا جواب را به این آدرس بفرستید: آقا اگر میشه لطفا این فایلها رو تو یه سرور دیگه ای به جز رپید شیر بذارید. سخته دانلودش
|
|||
|
۱۱:۲۳, ۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
quote]
hamid_mol ]به نظر بنده (که یکی از شاگرد های استاد عباسی) هستم [/quote] با سلام شما که از شاگردای استاد هستین سوالی دارم: یکی اینکه این آقای فرگوسن که یهودییه پس چرا در خلاف منافع یهودی ها میاد میگه بانک ربوی هست و هشدار میده؟ دوم اینکه در سخنرانی خوب ، بد ، زشت در نبردی مشکوک یه اشاراتی در باره غلیظ شدن اجنه ها در این عصری که درش هستیم کردند و این که در هالیوود در اکثر فیلم هایشان از 2000 به بعد برای این مسئله زمینه سازی ذهنی می کنند و در آخرالزمان هم مثل دوران حضرت سلیمان دنیلی جنیان غلیظ شده و در زمین شروع به تجسم بزودی خواهند کرد.میخواستم نظر صریح تر و کامل تر استاد و در این مورد بدونم و آیا در سخنرانی این بحث و کامل پرداختند!!؟ |
|||
|
۶:۴۹, ۱۵/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۲ ۴:۳۱ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
مستند ترقی پول THE ASCENT OF MONEY ![]() کتاب های نایل فرگوسن توسط خود او به صورت مستند ساخته و منتشر می شود . مستند ترقی پول در مورد نظام بانک می باشد و از زبان نایل فرگوسن می شنویم که بانک مترادف با رباست . دانلود مستند ترقی پول ( The ascent Of Money ) به صورت کامل پخش شده از شبکه ۴ | دوبله ی صدا و سیما ![]() کیفیت : خوب DVDRip | فرمت : mp4 | تعداد قسمت ها : ۵ قسمت دانلود قسمت اول با حجم ۲۹۸ مگابایت ——————————————— دانلود قسمت دوم با حجم ۲۴۹ مگابایت ——————————————— دانلود قسمت سوم با حجم ۲۴۹ مگابایت ——————————————— دانلود قسمت چهارم با حجم ۲۵۰ مگابایت ——————————————— دانلود قسمت پنجم با حجم ۲۴۸ مگابایت |
|||
|
|
۵:۱۶, ۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام
من چند قسمت این مستند رو دانلود کردم ولی بعضی هاش دوبله نیست قسمت 2 و 4 دوبله شده است قسمت 1 و 3 دوبله نشده است که نکته داره و میگم نکته اش اینکه به نظر یک صدای زیر صدای زمینه وجود داره که توی قسمت 1 و3 صدای اصلی انگلیسی و صدای زیری دوبله فارسی هستش و قسمت 2 و 4 صدای اصلی صدای دوبله فارسی و صدای زیری صدای اصلی مستند هست میش کاریش کرد؟ ممکنه به خاطر نرم افزار پلیر من باشه؟ ممنون میشم تست کنید
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دانلود مستند سه گانه ی کاتسی (The Qatsi-Trilogy) | مجید املشی | 17 | 34,156 |
۱/بهمن/۹۷ ۱۰:۱۸ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| دانلود و تحلیل مستند بعد از خمینی (رحمة الله علیه) | vahrakan | 28 | 13,233 |
۱۳/اردیبهشت/۹۷ ۱۶:۱۲ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| مستند پول،عامل بدهی (Money As Debt) با زیرنویس فارسی | مجید املشی | 13 | 21,806 |
۲۶/آبان/۹۴ ۱۵:۵۲ آخرین ارسال: مجید املشی |
|
| دانلود مستند "دروغ به سبک هولوکاست" | -Ali- | 0 | 5,099 |
۲۲/مهر/۹۴ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: -Ali- |
|
| دانلود مستند «ایرانی های مرتد» | vahrakan | 1 | 2,969 |
۶/مهر/۹۴ ۳:۱۲ آخرین ارسال: aaaaa |
|
| دانلود مستند سفر به ماوراءالطبيعه با زیرنویس فارسی | antizion | 68 | 70,143 |
۲۸/شهریور/۹۴ ۱:۳۰ آخرین ارسال: cena |
|
| دانلود مستند کوتاه حریم خصوصی | مجید املشی | 2 | 3,160 |
۲۱/مرداد/۹۴ ۱۵:۰۹ آخرین ارسال: مجید املشی |
|

![[تصویر: ascent_of_money.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7830044294/ascent_of_money.jpg)
![[تصویر: ascent_of_money.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7830043973/ascent_of_money.jpg)