|
"مناجات شبانه" (درددلی با خدای مهربان)
|
|
۰:۰۶, ۲۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۳ ۳:۲۷ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خداوند بخشنده مهربان ![]() بسم رب الحسین ع این تاپیک رو برای "مناجات" و "درددل" با خدای مهربان خدمت دوستان امام زمانی ام تقدیم می کنم.. عزیزانی که دلشون میخواد آخرای شب یه "نجوایی کوتاه" با محبوبشون داشته باشند.. برای حوائج آخرتی هم دعا کنیم.. . . برای تبرک: قسمتی از مناجات امام علی علیه السلام در دل شب: خدای من! چه بسیار گناهانی که تو به دلیل شکیباییات، آنها را مایه انتقام از من قرار ندادی! و چه بسیار رسواییهایی که تو از سر بزرگواری، آنها را آشکار نساختی! خدایا! اگر عمرم را مدتی طولانی در معصیت تو گذراندم و در نامهی اعمالم گناهانم بزرگ است، جز آمرزش تو آرزوی دیگری ندارم و جز رضایتت به چیز دیگری امیدوار نیستم! خدای من! آنگاه که به عفو تو می اندیشم و گناهانم بر من سبک میشود! و آنگاه مؤاخذه و مجازات هولانگیز تو را یاد می کنم و گناهانم بر من بزرگ و سخت میگردد! آه! اگر تو در نامهی اعمالم گناهی را بخوانی که من فراموش کرده ام، و تو آن را ثبت کردهای، آنگاه فرمان دهی که او را بگیرید! پس وای بر اسیری که خاندانش نتواند او را رهایی بخشد و قبیلهاش سودی برایش نداشته باشد! آه از آتشی که جگرها و کلیهها را می سوزاند...! (بحارج41 و امالی شیخ صدوق) |
|||
| آغاز صفحه 32 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۰۰, ۲۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #311
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
خدایم ای بلندمرتبه جهان تنها به نگاهت به وجودت وبه حضورت درزندگیم محتاجم خدایم قلبم رابرای رسیدن به خودت به نهایت پاکی هامنورکن ومرادرروز موعوددرردیف پاکان قرارده........... خدایا سپاس ازاینکه به روزهای تاریکم روشنی ورنگی به سلیقه ی خودت پاشیدی خدایم برای بودنت درزندگی ام بسیارسپاس گزارم....... |
|||
|
|
۲۱:۴۱, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۱۱ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #312
|
|||
|
|||
|
دلم یک عاشورای کبود میخواهد کی میشود زمین و اسمان کر شوند و من با خیال راحت بر روی صخره های مرتفع قلبم بنشینم و با نگه قهر الودی به دره ها هق هق زنم ...
|
|||
|
|
۲۲:۵۲, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #313
|
|||
|
|||
|
دلم یک سجدگاه امن میخواهد در اعمــــاق زمین... ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۹:۳۸, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۴۰ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #314
|
|||
|
|||
|
بسم الله
خدایا به ما الهام کن که آنچه را نیک و درست است، بدانیم و عمل کنیم. و این را وسیله ای قرار داده تا به آنچه برایمان مقدر فرموده ای خشنود شویم . و به حکمی که در حق ما کرده ای گردن نهیم. پس پریشانی دو دل بودن را از قلب ما بزدای و ما را به یقینی همانند یقین بندگان مخلص خود یاری نمای کار ما را به آن سرانجام که نیک تر است و آن فرجام که پسندیده تر ،پایان ده... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... آمین رب العالمین بخشی ازدعای 33 صحیفه سجادیه |
|||
|
|
۰:۱۸, ۲۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #315
|
|||
|
|||
|
خدايـــــا
چون غمگين شوم تو همه چيز مني.و چون محروم گردم اميد و آرزويم تويي.وچون مصيبتي به من رو كند به درگاه تو زاري كنم . وهرچه از دست من رود پيش تو باقي است … از دعاي بيستم صحيفه سجاديه |
|||
|
|
۶:۲۸, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #316
|
|||
|
|||
|
آدم وقتی تنها می شود آدم وقتی خیلی خیلی تنها می شود تازه اول آشناییش با تو است یا رفیق من لا رفیق له.... |
|||
|
|
۰:۱۴, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۰:۱۵ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #317
|
|||
|
|||
|
قلبم که درد میگیرد داروخانه ی تو را نشانه میگیرم ای حضرت دلارام مولای یا مولای انت الرحمان وانا المرحوم وهل یرحم المرحوم الا الرحمن
|
|||
|
|
۰:۵۵, ۱۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #318
|
|||
|
|||
|
خدایا ببخش ببخش اگر اموالت را غصب کردم العفو
انت المالک و انا المملوک....
|
|||
|
|
۲۲:۳۶, ۱۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #319
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
حال دل مراخدایا بعدازشماای خدای خوبم آسمان گرفته وطوفانی وغبارآلودمیفهمد زخم هایی ازگذشته برقلبم برجانم همچنان آثارشان باقی است کاش برای لحظه ای فراموشی میگرفتم فراموشی ازاین ودنیا واینکه چه کردند منظورم بندگانت است گله دارم شکایت دارم شکایتم رادرمقابل که ببرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدای مهربانم دیده ام رابه سوی خودت گوشم رابه سوی خودت قلب وفکرو وجودم راتنهابه سوی خودت هدایت کن.......... خدایابرای تکراردردها شرط خاتمه بزارای آمرزنده خطاهاازخطاهایم بگذر............... اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم....... |
|||
|
|
۲۲:۱۳, ۱۸/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #320
|
|||
|
|||
![]() خداوندا ... ببخشید که اینقدر دوستت دارم که راحت میام و خودمونی باهات حرف میزنم و هیچ وقت از دستم عصبانی نمیشی. خدایا... چقدر ظلم و ناحقی میبینی و سکوت و صبر میکنی. خدایا ... از که بنالم ، از که نبالم که در این آشفته بازار دنیا ، جز تو هــــــــــــــــــیچ فریادرسی ندارم. خدایا... از چه بگویم و چقدر تکرار کنم خواسته هایم را ، در حالی که به همه ی آنها آگاهی. خدایا ... چقدر ببینم بی راهه ها را و به خاطر تو چشم بپوشم. خداوندا ... چقدر ببینم مستمندان را و توانایی کمک به آن ها را نداشته باشم چقدر ببینم افراد مرفه را که پشیزی کمک نمیکنند و خوش اند "بی تو" خداوندا ... آن زمانی که دلها با یاد تو خوش بود گذشت ، اکنون آدم ها با خیال خود خوش اند . هر که بیشتر به فکر تو باشد ، بیشتر تورو بخواند ، سختی بکشد به خاطر تو ، راه به جایی نمی برد . نه اینکه بخوام خلاف حرف شما، حرفی بزنم ، نه اینطور نیست ، فقط ادم ِ امروز ، دیگر صبر گذشته را ندارد. خدایا ... دلم پر است از تبعیض هایت که نه اینکه تبعیض میگذاری ، اینکه من آن ها را درک نمیکنم. دلم پر است از این همه مردم که تا هرچه بگویی ف میگوند صبر کن ، " خدا کریم است " !!! کریم که هستی ولی یادشان رفته که " از تو حرکت ، از خدا برکت " خداوندا... تنها امید دل من ، شمایی... دستم را رها نکن... خیلی ها دستمان را استادانه از آن طرف می کشند ... خدایا ... از دست میروم اگر نگاهم نکنی ، باز هم که از دست بروم درست است برای من بد میشود ، ولی روز قیامت خودت دنبال بهانه ای میگردی که مرا ببخشی و به زحمت می افتی و من همچنان حیرت زده از کارهایت. خداوندا ... ---------------------------------------------------------------------------------------------- پ.ن : دوستان میتون با دل نوشته هاشون اینجارو کامل کنن تا ما هم استفاده ببریم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: monajat_talar.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8126065034/monajat_talar.jpg)

![[تصویر: 37bd973410af4bed1.jpeg]](http://upload.tehran98.com/upme/uploads/37bd973410af4bed1.jpeg)