|
"مناجات شبانه" (درددلی با خدای مهربان)
|
|
۰:۰۶, ۲۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۳ ۳:۲۷ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خداوند بخشنده مهربان ![]() بسم رب الحسین ع این تاپیک رو برای "مناجات" و "درددل" با خدای مهربان خدمت دوستان امام زمانی ام تقدیم می کنم.. عزیزانی که دلشون میخواد آخرای شب یه "نجوایی کوتاه" با محبوبشون داشته باشند.. برای حوائج آخرتی هم دعا کنیم.. . . برای تبرک: قسمتی از مناجات امام علی علیه السلام در دل شب: خدای من! چه بسیار گناهانی که تو به دلیل شکیباییات، آنها را مایه انتقام از من قرار ندادی! و چه بسیار رسواییهایی که تو از سر بزرگواری، آنها را آشکار نساختی! خدایا! اگر عمرم را مدتی طولانی در معصیت تو گذراندم و در نامهی اعمالم گناهانم بزرگ است، جز آمرزش تو آرزوی دیگری ندارم و جز رضایتت به چیز دیگری امیدوار نیستم! خدای من! آنگاه که به عفو تو می اندیشم و گناهانم بر من سبک میشود! و آنگاه مؤاخذه و مجازات هولانگیز تو را یاد می کنم و گناهانم بر من بزرگ و سخت میگردد! آه! اگر تو در نامهی اعمالم گناهی را بخوانی که من فراموش کرده ام، و تو آن را ثبت کردهای، آنگاه فرمان دهی که او را بگیرید! پس وای بر اسیری که خاندانش نتواند او را رهایی بخشد و قبیلهاش سودی برایش نداشته باشد! آه از آتشی که جگرها و کلیهها را می سوزاند...! (بحارج41 و امالی شیخ صدوق) |
|||
|
۲۳:۳۸, ۲۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
خدایا!
سپاسم را بپذیر و بهترین لذتهای آخرتی و دنیایی را به من عطا کن و آن لذت بهترینی که میدهی در عبادت قرار ده! خدایا! به من آنی عطا کن که به کار گرفتن آن از مقربین تو باشم! خدایا! تو جانم دادی و تو جانم را خواهی گرفت! مرا در آن راهی قرار ده که هیچگاه در لحظه جان دادن حسرت غفلت نخورم! خدایا! به من نعمتها دادی که نه قدرش را دانستم و نه لیاقتش را داشتم مرا زبانی ده که سپاسگزار تو باشم! خدایا! به من دانشی ده که تو را بهتر بشناسم و زبانی که تو را بهترین وصف کنم و هوشی که تو را بهتر درک کنم! و حافظهای که تو را همیشه بهترین در نظر گیرم و ذهنی که تو را دائم در ذهن گیرم به من بیناییای ده که تو را همیشه ببینم و احساسی عطا کن که تو را همیشه در خود حس کنم! خدایا! تو خدایی، تو آفرینندهای و من هیچ! لیاقت آن ده که به دیدارت نایل آیم! خدایا! هرگز مرا به خودم وامگذار که بیتو همیشه هیچم! خدایا! هر چه بگویم ناکافی است، هر چه بخواهم و تو بدهی لازم! و هر چه درک کنم ناکامل و هر چه حس کنم کم محسوس! خدایا! آنی به من عطا کن که با داشتنش تو را بهتر درک کنم... (مناجات شبانه خلبان شهید "حسن کدخدایی" - شادی روحش فاتحه ای قرائت بفرمایید ) |
|||
|
|
۰:۲۴, ۲۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
خدایا! جاودان آتشبان آتش عشقت در وجودم باش، ضجه عاجزانه ام را بشنو و روحم را، که از فرط خستگی از انتظار دیدارت، سر به دیوار تن می کوبد، عروج، مژده ده.
|
|||
|
|
۰:۳۹, ۲۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
خدایا!
همراهی ام کن تا کوله بارم را از تقوا و اخلاصت پر کنم! بارالها! مشعل فروزان امامت مولایم را هیچ گاه از نظرم دور مساز! خدایا! دستم را بگیر که به سوی تو شتابانم! معبودا! عاشقانه درین سکوت شب نام زیبای تو را صدا می زنم! گرچه دستانم از بار تقوا تهی و دلم از نور ایمان خالی است! اما نگاهم اشک ریزان شوق حضور توست! خدایا! آنچنان که تاکنون مرا از یاد نبرده ای، از این پس نیز فراموشم مکن! آنسان کن که خود شایسته آنی.... |
|||
|
|
۱:۲۶, ۲۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
راستش در بین شما شاعران من هیچم یعنی طبع شعری ندارم و فقط می تونم بگم
خدایا چنان کن سر انجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار |
|||
|
|
۰:۰۶, ۲۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
(قسمتی از دعای امام سجادع در دل شب)
اى آنكه به تاريكى شب دعاى بيچاره را اجابت مى كنى! اى آنكه گره از كار بسته مى گشائى! ميهمانانت به دور خانه ات درخوابند، امّا تو اى نگهدارنده تمام كائنات بيدارى! به مناجاتى كه به آن امر فرموده اى برخاسته ام! به حرمت بيت و حرم به گريه ام رحمت آور! كه اگر گنهكار بيچاره را مشغول عفو و بخششت نكنى، پس چه كسى بايد به فرياد او برسد...!؟ (برگرفته از کتاب دیار عاشقان استاد حسین انصاریان) |
|||
|
|
۲۲:۱۵, ۲۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
اَللّـهُمَّ اجْعَلْني مِنْ اَنْصارِهِ وَ اَعْوانِهِ وَ الذّابّينَ عَنْهُ وَ الْمُسارِعينَ اِلَيْهِ في قَضاءِ حَوائِجِهِ
خدايا قرار ده مرا از ياران و كمك كارانش و دفاع كنندگان از او و شتابندگان بسوى او در برآوردن خواسته هايش و انجام دستورات وَ الْمُمْتَثِلينَ لاَِوامِرِهِ وَ الُْمحامينَ عَنْهُ ، وَ السّابِقينَ اِلى اِرادَتِهِ وَ الْمُسْتَشْهَدينَ بَيْنَ يَدَيْهِ و اوامرش و مدافعين از آن حضرت و پيشى گيرندگان بسوى خواسته اش و شهادت يافتگان پيش رويش اللّـهُمَّ اِنْ حالَ بَيْني وَ بَيْنَهُ الْمَوْتُ الَّذي جَعَلْتَهُ عَلى عِبادِكَ حَتْماً مَقْضِيّاً خدايا اگر حائل شد ميان من و او آن مرگى كه قرار داده اى آن را بر بندگانت حتمى و فَاَخْرِجْني مِنْ قَبْري ، مُؤْتَزِراً كَفَنى ، شاهِراً سَيْفي ، مُجَرِّداً قَناتي، مُلَبِّياً دَعْوَةَ الدّاعي فِي الْحاضِرِ وَ الْبادي مقرر پس بيرونم آر از گورم ، كفن به خود پيچيده با شميشر آخته ، و نيزه برهنه ، پاسخ گويان به نداى آن خواننده بزرگوار در شهر و باديه اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَ خدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را وَ اكْحُلْ ناظِري بِنَظْرَة منِّي اِلَيْهِ و سرمه وصال ديدارش را به يك نگاه به ديده ام بكش وَ عَجِّلْ فَرَجَهُ وَ سَهِّلْ مَخْرَجَهُ ، وَ اَوْسِعْ مَنْهَجَهُ وَ اسْلُكْ بي مَحَجَّتَهُ و شتاب كن در ظهورش و آسان گردان خروجش را و وسيع گردان راهش را و مرا به راه او درآور وَ اَنْفِذْ اَمْرَهُ وَ اشْدُدْ اَزْرَهُ ، وَ اعْمُرِ اللّـهُمَّ بِهِ بِلادَكَ ، وَ اَحْيِ بِهِ عِبادَكَ و دستورش را نافذ گردان و پشتش را محكم كن ، و آباد گردان خدايا بدست او شهرها و بلادت را ؛ و زنده گردان بوسيله اش بندگانت را |
|||
|
|
۰:۱۰, ۲۶/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۰ ۳:۲۳ توسط 7parsa4.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
أینَ الحَسنُ أینَ الحُسَینُ أینَ أبناءُ الحُسیَنِ صالحٌ بعدَ صالحٍ و صادقٌ بعدَ صادقٍ
کجاست حسن (علیه السلام) و کجاست حسین (علیه السلام) کجایند پسران حسین (علیه السلام) صالحی بعد از صالح دیگر و راستگویی بعد از راستگوی دیگر أینَ السَّبیلُ بعد السّبیلُ أین الخیرةُ بعد الخیرةِ کجاست راه (حق) بعد از راهی دیگر کجایند برگزیدگان (خدایی ) هریک پس از دیگری أین الشّموسُ الطّالعةُ أینَ الاقمارُ المنیرةُ أینَ الأنجُمُ الزّاهرةُ کجایند خورشید های تابان کجایند ماه های نور افشان کجایند اختران فروزان أینَ أعلامُ الدّینِ وَ قَواعدُ العِلم کجایند بزرگان دین و پایه های دانش أینَ بقیةُ الله ... کجاست به جا مانده خداوند ... |
|||
|
|
۲۳:۰۵, ۲۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
الهی به حرمت آن نام که تو خوانی و به حرمت آن صفت که تو چنانی . دریاب که می توانی .
الهی ، عمر خود به باد کردم و برتن خود بیداد کردم ؛ گفتی و فرمان نکردم ، درماندم و درمان نکردم . الهی عاجزو سرگردانم ؛ نه آنچه دارم دانم و نه آنچه دانم دارم . الهی ، اگر تو مرا خواستی ، من آنچه خواستم که تو خواستی . الهی ، به بهشت و حور چه نازم ؛ مرا دیده ای ده که از هر نظر بهشتی سازم . الهی در دل های ما جز تخم محبت مکار و بر جان های ما جز الطاف و مرحمت خود منگار و بر کشت های ما جز باران رحمت خود مبار . به لطف ، مارا دست گیر و به کرم، پای دار ، الهی حجاب ها از راه بردار و ما را به ما وامگذار . خواجه عبدالله انصاری |
|||
|
|
۰:۲۰, ۳۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
اللهم اغفر لی الذنوب التی تحبس الدعا
خدایا ببخش بر من گناهانی را که باعث می شوند دعاهایم محبوس شده و مورد اجابت قرار نگیرند ! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: monajat_talar.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8126065034/monajat_talar.jpg)