|
"مناجات شبانه" (درددلی با خدای مهربان)
|
|
۰:۰۶, ۲۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۳ ۳:۲۷ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خداوند بخشنده مهربان ![]() بسم رب الحسین ع این تاپیک رو برای "مناجات" و "درددل" با خدای مهربان خدمت دوستان امام زمانی ام تقدیم می کنم.. عزیزانی که دلشون میخواد آخرای شب یه "نجوایی کوتاه" با محبوبشون داشته باشند.. برای حوائج آخرتی هم دعا کنیم.. . . برای تبرک: قسمتی از مناجات امام علی علیه السلام در دل شب: خدای من! چه بسیار گناهانی که تو به دلیل شکیباییات، آنها را مایه انتقام از من قرار ندادی! و چه بسیار رسواییهایی که تو از سر بزرگواری، آنها را آشکار نساختی! خدایا! اگر عمرم را مدتی طولانی در معصیت تو گذراندم و در نامهی اعمالم گناهانم بزرگ است، جز آمرزش تو آرزوی دیگری ندارم و جز رضایتت به چیز دیگری امیدوار نیستم! خدای من! آنگاه که به عفو تو می اندیشم و گناهانم بر من سبک میشود! و آنگاه مؤاخذه و مجازات هولانگیز تو را یاد می کنم و گناهانم بر من بزرگ و سخت میگردد! آه! اگر تو در نامهی اعمالم گناهی را بخوانی که من فراموش کرده ام، و تو آن را ثبت کردهای، آنگاه فرمان دهی که او را بگیرید! پس وای بر اسیری که خاندانش نتواند او را رهایی بخشد و قبیلهاش سودی برایش نداشته باشد! آه از آتشی که جگرها و کلیهها را می سوزاند...! (بحارج41 و امالی شیخ صدوق) |
|||
| آغاز صفحه 40 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۵۰, ۵/تیر/۹۴
شماره ارسال: #391
|
|||
|
|||
|
گوشه چشمی اگر از جانب دلبر برسد
دست من نیز به آن چشمه ی کوثر برسد اگر از شانه ی من بار گنه بردارید پای این بنده هم از عرش فراتر برسد باز هم توبه شکستم! بگذارید فقط باز هم فرصت یک توبه ی دیگر برسد همه ی ترس من این است که هنگام گناه عُمر این بنده ی آلوده به آخر برسد |
|||
|
|
۱:۲۴, ۱۵/آبان/۹۴
شماره ارسال: #392
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۲:۳۴, ۲۹/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #393
|
|||
|
|||
|
به نام معبود...
یاد آن شب ها که تا سحر گاه به صدای شعله های آتش گوش میدادم و حسن زاده آملی می خواندم و پناهیان گوش میدادم و بی تاب نالان بودم و الحق خدایی که در سجدگاه تاریک شبانه میتوان دید من مجنون شوریده حال کویر دل بودم و خدا معشوقه گری میکرد و آن روز در گلزار شهدا خدا دستان عاشق را گرفت و دیگر رها نکرد جواب تک تک اشکها را با الماس داد و معدن بی پایان جواهرات و ثروت و هر چه نامش بنهی بر من نالایق ارزانی داشت. خدا جلوه گاهش را به من داد تا دیگر از دوریش بی تابی نکنم خدایا اینها که دادی یا هرگز پس نگیر یا بی بها پس نگیر...... و سپاس فراوان از تالار بیداری اندیشه و دست اندر کارانش که نزدیکی خدا اینجا خیلی خوب حس میشود... |
|||
|
|
۲۱:۳۱, ۲۹/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #394
|
|||
|
|||
|
دستمال حولهای چاپدار فانتزی 2 رول چشمک
قیمت نهایی :
[*] تعداد در بسته : 2 [*] نوع : دستمال حولهای [*] ابعاد هر برگ (سانتی متر) : 22*25 [*] کشور سازنده : ایران ارسال رایگان ( برای خریدهای بالای 50 هزار تومان ) 48 ساعت ضمانت تعویض در صورت داشتن مشکل
|
|||
|
۲۳:۳۴, ۲۹/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #395
|
|||
|
|||
|
دم مدیریت گرم تالار شده تبلیغ دستمال و ماشین تخلیه کثافت... خوشم میاد مطالب من سه صوت حذف میشن ولی مزخرفات بعضی... ولش، پهلوان زنده رو عشقه! خلایق هر چه لایق
|
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: monajat_talar.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8126065034/monajat_talar.jpg)

![[تصویر: 1_91769179803556606696.gif]](http://askdin.com/gallery/images/27370/1_91769179803556606696.gif)