کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
وضعیت حجاب در عزاداریهای امام حسین
۱۹:۴۲, ۲۵/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۸۹ ۳:۰۳ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
عکس های که می بینید، مربوط به محرم امسال و روز عاشور می باشد. البته عکس ها را نیز خود بنده گرفته ام.
می خواستم نظر خود را در مورد این عکس ها بفرمائید. تا در نهایت به یک نتیجه گیری کلی برسیم.
از اینکه نظر خود را بیان نمی کنم، این است که می خواهم ابتدا نظر دوستان را بدانم.

[تصویر: 49883640.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، chelcheleh ، oO DaViD Oo ، خاک ، Seyed Mohsen ، EMPERATOR

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۴۹, ۲۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #11
آواتار
حرف شما درسته
ولی نظرت درباره خانومی که بدون حفظ حجاب اسلامی در یک چنین مراسمی شرکت می کنه چیه؟
1: شاید دنبال گمشده ای در درون خودش می گرده
2: خونه حوصلش سر رفته اومده بیرون
3: شاید اومده خودش رو کمی تصلی بده و بگه ما اونقدر هم که میگن بد نیستیم
4: ...
تا نظر دوستان چی باشه.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
۲:۰۳, ۲۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #12
آواتار
دوست عزیز. (پارسیان) مسئولان کشور انقلاب نکردند. مردم مومن و متعهد انقلاب کردند. هیچ کس نمی تواند دیگری را مجبور به تقوای الهی و اجرای حدود الهی نماید. هر چقدر هم بیایند به زور جوانان ما را به رعایت حجاب و حیا مجبور کنند باز هم در خلوت و جایی که چشم ارشاد و ... آن ها نمی بیند مرتکب خطا می شوند. باید چشم خدا را در نظر گرفت. جوانی که برای اقامه عزا با ظاهری بیرون می آید که دل اباعبدالله به درد می آید هنوز نفهمیده که چرا بهترین خلق خدا چنین رنجی را تحمل کرد تا دین برپا بماند و از انحرافات محفوظ باشد. متاسفانه پدر و مادرها این چیزها را برای بچه ها نمی گویند. وقتی والدین برای تربیت بچه دل نمی سوزانند از معلم و اجتماع و مسئولان(!) چه انتظاری هست؟!
من قبول ندارم بچه ای که آب خوردنش با سلام بر حسین و لعن یزید گره خورده و یک عمر اشک پدر و مادرش را به هنگام شنیدن مصائب اهل بیت دیده روز عاشورا با این وضع بیرون بیاید. من کسانی را می شناسم که به حرمت این روزها ظاهراشان را عوض می کنند و برای اباعبدالله حرمت قائل می شوند. روزی هم همین حیا نجاتشان می دهد. در دم و دستگاه حسین عدالت بر قرار است. مگر می شود 364 روز علنا" گناه کرد بعد آمد یک قطره در روضه حسین اشک ریخت و از فردا همان آش و همان کاسه؟!
خدا قلبهایمان را به نور معرفت حسین و اولادش روشن کند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، oO DaViD Oo ، libera ، fafa*
۲:۱۰, ۲۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #13
آواتار
ببین محمد جان من گفتم خودم شدیداً به این وضع منتقدم اما خودم بارها دیدم و شنیدم که اباعبدالله چه میکنه با این افراد و محفل حر پروری عالم محرم حسین است
اساساً خیلی ها هم از سر نا آگاهی این گونه میان که البته به مراتب حق الناسی که به گردن این زنان بد حجاب میافته رو خدا میدونه
اما حتی اومدن با این وضع هم به مراسم اباعبدالله توفیقی است
اما راه حلش رها کردن اوضاع و چشمپوشی روی این وضعیت نیست
اینجا در حقیقت صاحب عزا امام زمان است و ابا عبدالله برای جلوگیری از چنین وضعیتی در دین خدا که جای معروف و منکر عوض شد به شهادت رسیدند
اما در مورد پخش عکسها به نظرم برادرانه میگم به ریسکش نمی ارزه کمو بیش همه این وضع رو در محل زندگیمون دیدیم بهترین کار به نظر حقیر اینه که به ریشه های این پدیده در این تاپیک بپردازیم
یکی از اعضا به درستی مسئله مال حلال رو به عنوان یکی از عوامل برشمردند
حال باید دید بقیه دوستان چه عواملی رو بر میشمرند؟

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، خادمة الزهرا ، fafa*
۲:۴۹, ۲۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #14
آواتار
جناب chelcheleh..
حرف شما کاملا درسته..مردم انقلاب کردن..اما آیا اداره کشور به دست مردم افتاد؟؟
درسته افرادی بودن که از میان مردم بودن ام آیا واقعا مردم که انقلاب کردن به صورت ملموس نقشی داشتن؟؟
آیا در 8 سال اصلاحات که داشتند پرونده اسلام و مسلمانی را میپیچیدند،مردم نقشی داشتند؟؟من در آن زمان 8 یا 9 ساله بودم و میتوانستم مشکلات مربوط به جوانان رو بشنوم اما آیا پدر و مادر های ما تونستن کاری بکنن؟؟(اگر کمی سیاسی شد عذر میخوام ولی واقعا مسائل در هم درگیرند..نمیشه هیچ چیز رو از هم جدا دونست)
استادی به من میگفتن دختر خانمی رو میشناسن که چادری هستن و در ظاهر درست..اما نماز نمیخوانن؟؟باورتان میشود؟؟
پس نقش مسئو لین قبلی خیلی هم کم رنگ نبودهExclamation..به هرحال ایجاد روزی 6 شبهه در دین بیش از این ها تاثیر منفی خواهد داشت..باید حالا حالا ها منتظر باشیم..
(امادگی هرگونه توبیخ رو دارم به خاطر حرف های سیاسیمSmile)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، fafa*
۳:۰۵, ۲۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #15
آواتار
(۲۵/آذر/۸۹ ۲۳:۱۳)m.shirazi80 نوشته است:  نباید این عکس ها رو انقدر از نزدیک از دخترای مردم میگرفتین
صورتشان کاملا واضحه .

عکس ها را عوض کردم.
امیدوارم با تغییر در تصاویر، مشکل حل شده باشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، m.shirazi80 ، oO DaViD Oo ، fafa*
۱۳:۳۹, ۲۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #16
آواتار
دیروز که تو شهرمون داشتیم نماز عاشورا تو خیابون می خوندیم دیدیم تعداده کمی از مردم اومدن برای نماز بقیه همه دارن دسته ها رو نگاه می کنن و می خندن و هلهله میکنن تعریف از خود نباشه یک لحظه احساس کردم دارم واقعا نماز خود عاشورا رو می خوندمو اینجا کربلاست و بقیه دارن هلهله می کنن آخه یکی نیست به اینا بگه امام حسین برای نماز کشته شد تو سخت ترین شرایط نمازشو خوند.
واقعا بعضی ه دارن به کجا می رن؟ اون از وضع مداحی مون که داریم آهنگای اونور آبی می خونیم
اینم از وضع حجابمون که انگار عروسیه و مردم برای نمایش خودشون میان بیرون
واقعا که دوران آخر الزمان شده همه چیمون داره به انحراف کشیده می شه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، libera ، fafa*
۱۵:۰۴, ۲۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #17

آن چیز که نباید خیلی رواج پیدا کرده!
تو یکی دیگه از تاپیکا گفتم : از یه وارد کننده لوازم آرایشی سوال کردم اوضاع چطوره گفت فروش 300درصد رشد داشته تو محرم!!!!
خود حدیث مفصل بخوانید از این مجمل!
جایتان خالی دیشب در مسجد جمکران به یک سوژه جالب برخوردم!
یه نفر بود که خیلی امید داشت امروز روزه ظهوره! هر چی تلاش کردم متقاعدش کنم یک سری از علائم هنوز اتفاق نیافتادن ، قبول نکرد! خیلی معلومات داشت ، ولی اکثرا ماورالطبیعه بود! با یه حرارتی تعریف می کرد که آدم باورش می شد!در کل جایتان خالی!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo
۱۶:۴۳, ۲۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #18

عکس هایی که برادر محمد گرفتن که خیلی خوبه چیز هایی که من شاهد بودم به مراتب وحشتناک تر از این عکس ها بود .بله شاید اومدن عزاداری شاید دنبال گمشده درونشون میگردن شاید میخوان یواش یواش امام حسین رو بهتر بشناسن کسی هم نمیتونه دیگری مجبور ما که در قلوب دیگران نیستیم اما وقتی شب تاسوعا که حتی یه عده از همین برادر خواهر ها که انصافا تشنه حقیقت اند اما به دلایلی نتونستن باهاش اشنا بشن حالا اومدن تا دنبالش بگردن یه ماشین که چند تا دختر خانم با سر وضع افتضاح که دست بر قضا مست تشریف داشتند کنار خیابان پارک شده به هر مردی که از اونجا رد میشه ،عزادار،راننده تاکسی ،رهگذر ، تعارف میزنه که بیا بشین بریم....... نمیدنم گفتنش درسته یا نه که مداحی که تو خیابان وسط دسته عزاداران حسین فاطمه(سلام الله علیها) دستشو میبره سمت دختر ها و میگه.... چی بگم والا دیوانه شدم چی کار کنم یکی بگه راه حل چیه متاسفانه اینگونه موارد دارن زیادتر هم میشن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo
۲۱:۳۶, ۲۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #19
آواتار
(۲۶/آذر/۸۹ ۳:۰۵)mohamad نوشته است:  
(۲۵/آذر/۸۹ ۲۳:۱۳)m.shirazi80 نوشته است:  نباید این عکس ها رو انقدر از نزدیک از دخترای مردم میگرفتین
صورتشان کاملا واضحه .

عکس ها را عوض کردم.
امیدوارم با تغییر در تصاویر، مشکل حل شده باشه.

سلام برادر
من شما رو یکی از کاربرای فهیم سایت میدونم و همیشه مطالبتون رو میخونم
امیدوارم از حرف من ناراحت نشده باشین.
۲۲:۵۱, ۲۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #20
آواتار
...مومن آئینه مومن است...
از نقد و نقطه نظر شما سپاسگذارم.