|
وضعیت حجاب در عزاداریهای امام حسین
|
|
۱۹:۴۲, ۲۵/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۸۹ ۳:۰۳ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
عکس های که می بینید، مربوط به محرم امسال و روز عاشور می باشد. البته عکس ها را نیز خود بنده گرفته ام.
می خواستم نظر خود را در مورد این عکس ها بفرمائید. تا در نهایت به یک نتیجه گیری کلی برسیم. از اینکه نظر خود را بیان نمی کنم، این است که می خواهم ابتدا نظر دوستان را بدانم. ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۱۰, ۲۹/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۸۹ ۲۲:۵۸ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
به نظر من مشکل اصلی در معرفی نادرست حجابه
آقا وقتی یه مطلب بر حقه و فطرت انسان بر اون پایه قرار گرفته " حجاب و عفاف رو میگم " چی میشه که عده ای به اون پشت میکنن این دلایلی داره یکیش و به نظر من مهمترینش عدم معرفی درست او به جوانان چه پسر و په دختره معلم های فرهنگی در طول دوران مدرسه چه کار کردن نه واقعا چند درصدشون درست و منطقی حجاب که بماند اسلام رو معرفی کردن این همه حوزه خروجی داره زن ومرد چندتا از اینا مفید بودن برای مدارس که یک جوون حداقل 12 سال از عمرش رو اونجا سپری میکنه حالا ما انتظار داریم جوون وقتی وارد دانشگاه شد یک هو بشه عارف و زاهد !!!!!!!!!! البته یه نکته دیگه هم هست که به نظر من در کنار مطلب بالا به صورت موازی مهمه و اون مساله مال حرامه مال حرام با انسان کاری میکنه که پسر پیامبرش رو کافر میخونه حالا حجاب که بماند لازم نیست که همه دزدی کنن راهای دیگه هم هست مثلا ما من این چند ماهه برای کار منزل و باز سازی اون با همه جور آدمی سر کله زدم لوله کش، رنگ کار و.... چند نفرشون بیشتر از حقشون فاکتور نمیکردند ما شوفاژ نداریم تو فاکتور میزنه نصب شوفاژ وقتی آروم تذکر هم بدی یقت رو میگیرن دو هزار تومنی میدی به راننده کرایت هزار تومنه بقیش رو نمیده میگه پول خورد ندارم یه روز برای یه کاری رفتم یه شرکتی یک ساعت قبل از ناهار و نماز میرن پیشواز یک ساعت نماز میخونن و بعدش تا یک ساعت طول میدن ![]() ![]() ![]() میگی خمس واجبه خداست در جوابت میگن مگه دیوانه ایم پولمون رو بدیم آخوندا بخورن روزی صد تومن مییدم صدقه ....... بله مال امام زمان خوردن آدم رو میفرسته اونجا که نباید و میکنه اونیکه شدیم تو همین شهرستانا خبر دارم ربا خور نامی که همه میشناسنش و معلوم نیست چند نفر رو بدبخت کرده نذری امام حسین میده بیا و ببین تو کتاب رکوردهای گینس باید ثبت کنن حالا شما از کسایی که اون مال رو میخورن چه انتظاری باید داشته باشی حجاب گناه حداقلیه که من و شما میبینیم تذکر هم که بدی با اینکه میدونن حرامه میگن نذری امام حسین شفاست!!! همین الان برید تو این بانکای خصوصی ظرف چند ساعت بهتون هر چقدر بخواین وام میدن اما با سود 25 در صد البته بخشید کفر گفتم اسمش چی بود...آهان یه اسم گول زنک " نرخ تسهیلات" !!!!!!!!!!!! هر روز با افتخار تبلیغ میکنن از هم سبقتم میگیرن داد میزنن سود قطعی 16 در صد 17 درصد حکم شرعیش رو هرکی میخواد بره از دفتر مرجعش بپرسه هر سال هم همایش میزارن و تو کله ی ما میکنن بانکداری اسلامی وقتی انسان مال شبه ناک خورد فطرت میشه یه چیزی تو کتابا یه ویژگی که احتمالا خیلی ها فراموشش کردن |
|||
|
|
۰:۱۲, ۳۰/آذر/۸۹
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۲۹/آذر/۸۹ ۱۵:۲۷)mohamad نوشته است: به نظر شما میشه جلوی ورود سیگار به کشور را گرفت.دوست عزیز که بنده خیلی ازت خوشم میاد. من که نگفتم جلوی اینا رو بگیرید من گفتم محدودش کنید یا نظارت بیشتر باشه |
|||
|
۱:۵۴, ۳۰/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۸۹ ۲:۱۷ توسط asier.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۲۹/آذر/۸۹ ۳:۴۶)mohamad نوشته است:(۲۹/آذر/۸۹ ۲:۵۲)asier نوشته است: راهکار بدهم دوستان میگویند ثقیل بود ، درک نشد.دوست عزیز جناب آسیر، به نظر من شما هیچوقت نمی تونی یک معلم بشی. چون خصوصیاتش رو نداری. دوست عزیز فکر میکردم بحث قضاوت در مورد شخصیت آدمها در این تالار تمام شده ولی گویا همچنان دوستان خوشحال میشن که در مورد تواناییهای کسی که متنش رو میخونند نظر بدهند. متاسفم.... کاش حداقل میفهمیدید چی گفتم نه اینکه کی بودم و گفتم (۲۹/آذر/۸۹ ۲۲:۱۰)ELENOR نوشته است: همین الان برید تو این بانکای خصوصی ظرف چند ساعت بهتون هر چقدر بخواین وام میدن اما با سود 25 در صد البته بخشید کفر گفتم اسمش چی بود...آهان یه اسم گول زنک " نرخ تسهیلات" !!!!!!!!!!!! دوست من سلام طبق قانون بانکداری اسلامی شرط تمامی فعالیت های بانکی کمک به توسعه و آبادانی کشور است. چند نکته: توسعه در تعریف :نفوذ مظاهر تمدن و قدرت انتقال پیام در همه اقشار جامعه. توسعه در اقتصاد: تجمیع و بسط منطق انسان دنیوی و عقل منفعت طلب برای بدست آوردن رفاه بالاتر در هر قشری که باشد. توسعه به زبان ساده: من میدزدم با هم میخوریم اگر هم پرسیدن میگیم این همه در تولید ناخالص ملی و صادرات نقش داشتیم و جایزه بردیم. آبادانی در تعریف: ایجاد حداقل امکانات برای رشد و ترقی انسانها در یک مکان معین. آبادانی در اقتصاد: تجهیز همه بخشها و طبقات اقتصادی به رفاه حداکثری به نحوی که به تجمیع نا مناسب ثروت نیانجامد. آبادانی به زبان ساده: به هر نحو ممکن باید فقر و هر معضل اجتماعی ریشه کن شود. حالا یک جمله: قانون به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از بانکهای ماست!!!!!! دوستان اگر اطلاعات تحلیلی در مورد بانکداری اسلامی دارند تاپیک ایجاد کنند تا بتوانیم حقیقت را مشخص نماییم. در پناه حق... |
|||
|
|
۳:۳۹, ۳۰/آذر/۸۹
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همگی کاربران گرامی
نظر به داغ بودن بحث حجاب توجه شما رو به مطلبی جلب می کنم این مطلب یکی از زیباترین مطالبی بود که در رابطه با حجاب مطالعه کردم زیرا نگاهی علمی و فیزیولوژیک به حجاب داشته و ریشه علمی آن را نیز بیان می کند و در واقع صریح تر سخن می گوید. http://forum.bidari-andishe.ir/thread-497.html شاید اگر به بانوان جامعه ما اندکی صریح تر (مانند مطلب بالا) در رابطه با مضرات بی حجابی و فوائد آن سخن بگوئیم موثرتر واقع شود. |
|||
|
|
۱۱:۲۲, ۳۰/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۸۹ ۱۱:۲۹ توسط rahbin.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام و خسته نباشيد
رك بگم كه اكثر كساني كه بدحجاب هستند ناشي از كم توجهي به آنهاست واضحترش اين ميشه كه محتاج نگاه ديگران هستن. خواهان بي قيد و بندي و بي قانوني (نظم شكني و درگيري) در تمامي امور زندگي شان هستن نظم را به معناي محدوديت مي بينند و عاشق سرخوش بودن هستند عاشق كلمات به قول معروف چاله ميدوني و لات بازي و خنده و مسخره بازي به هر قيمتي (كه مجموعش را عشق و حال مي دونن) اين افراد براي اينكه توجه ديگران را به خود جلب بكنند حاضر هستن از بالاي برج ميلاد هم خودشون را به پايين پرتاب كنن بهترين راه حلي كه بتوانيد اين افراد را درك كنيد يك چيز است: براي خودتان يك شخصيت موقت (نه دائمي) ايجاد كنيد يعني چي.. يعني تمامي اون مواد و خفن ترين تيپ ها را جلوي آيينه بزنيد و در عين حال تمامي حالت ها و ريز حالت هايي را كه براتون پيش مياد را بر روي كاغذ به صورت بسيار موشكافانه و مفصل بنويسيد.. و بعد از اتمام تمامي احساسات موجود در اين لباس و رفتار و تكيه كلام و... آن لباس ها را از تنتان در بياوريد و آن شخصيت موقت را دور بياندازيد.. و بعد خود واقعي تان نوشته هايي كه در آن لحظه نوشته ايد را بخوانيد.. دوستان باور كنيد كه نتيجه اي كه به دست مي آوريد بسيار شگفت آور است آنگاه خود واقعي تان براي آن احساسات و سوالات و عقايد و اعتقادات و تفكرات و نقطه نظرات و هر چيز ديگري كه بر روي كاغذ نوشته شده است راه حلي عاقلانه پيدا كنيد.. دوستان بسيار دقت بكنند كه خودكار و كاغذ را به هيچ عنوان فراموش نكنند چونكه بايد ريزترين حالتهايي كه براي شما پيش مي آيد را به روي كاغذ انتقال بدهيد و اگر نوشته ها را انتقال ندهيد احتمال رسوب اين شخصيت مجازي در شما قوي مي شود و چه بسا كه خود واقعي شما به آن شخصيت علاقه نشان داده و باعث ايجاد وابستگي و در نتيجه باعث هم مسلك شدن شما با آن افراد شود. دوستاني كه آزمايش گفته شده را با رعايت تمامي جوانب آن انجام مي دهند حتما نتيجه نوشته شده بر روي كاغذ را در همين تاپيك ارسال بكنند تا نتيجه گيري عالي و بسيار درستي از اين بحث انجام گيرد. خداوند منان نگهدارتان باد |
|||
|
۱۴:۲۳, ۳۰/آذر/۸۹
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۳۰/آذر/۸۹ ۱۱:۲۲)rahbin نوشته است: رك بگم كه اكثر كساني كه بدحجاب هستند ناشي از كم توجهي به آنهاست نه دوست من. همش این که شما گفتید نیست. خیلی ها در جمعی بزرگ شده اند که این کار رو مثل یک عادت قبول کردند و براشون یک قالب شده. و اینکه بخوان از این قالب خارج بشن خیلی براشون سخته. در ضمن اصلا ربطی هم به چاله میدون و این حرفا نداره. تربیت خانوادگی و بعد از اون جمع دوستان بسیار تاثیر گذار و مهمه. |
|||
|
|
۱:۴۰, ۱/دی/۸۹
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
یه نکته رو با اینکه از گفتنش هراس دارم ولی چون به موضوع شما ربط داره با اکراه نقل میکنم:
یکی از اقوامم تعریف میکرد که قبل از محرم در یکی از آرایشگاههای خیلی خیلی معروف زنانه تهران بودم؛خانومی با قیافه خیلی زننده وارد شد و به مسئول اونجا گفت که برای آرایش روز عاشورا وقت می خواستم و اون خانوم مسئول با کمال خونسردی گفت: واقعا شرمندم ولی تمام وقتامون تو اون روز پر هست.. ![]() و نتیجه این شد که شما عکس گرفتین ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۱:۳۱, ۱/دی/۸۹
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۱/دی/۸۹ ۱:۴۰)Seyed Mohsen نوشته است: یه نکته رو با اینکه از گفتنش هراس دارم ولی چون به موضوع شما ربط داره با اکراه نقل میکنم:چی چی از گفتنش هراس داری؟ پس فکر کردی این عجوزه هارو کی درست می کنه ؟ خودشون که ساعت 5 صبح نمی تونن خودشونو درست کنن. اینو بدونید دوستان درامد این آرایشگرها تو روز تا سوعا و عاشورا بیشتر از بقیه ی سال است. خدا بشکند اون دستی رو که این ها رو درست می کنن. آمین |
|||
|
|
۲۰:۴۵, ۱/دی/۸۹
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام و خسته نباشيد
مشكل از مقلد بودن هست همين! مشكل اين هست كه فرد زماني كه دارن حجابش يا رفتارش را مسخره مي كنن ياد نگرفته كه با صميمت و نيتي پاك بايد از لابلاي اين مسخره كردن ها و اين كنايه ها از لابلاي گفته هاي اون احمق ها براي خودش يك هديه دريافت بكنه.. به عنوان مثال اگر داره فرد اول داره به فرد دوم ميگه:تو عرضه نداشتي كه اين كار به اين كوچيكي را انجام بدي فرد دوم بايد بلافاصله در ذهنش عبارت : تو بايد توانايي ات را در انجام امثال اين كارها بالاتر ببري ترجمه بشه و اين تربيت ذهن فقط با جديت و اراده قابل انجام هست. باور كنيد اگر كسي روش تربيت گفته شده را در راه خدا بكار بگيره تا آخر عمرش هيچ نيرويي نمي تونه وي را از مسير راه حق منحرف بكنه خداوند منان نگهدارتان باد |
|||
|
|
۳:۱۱, ۳/دی/۸۹
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
نتیجه گیری نهایی از این تاپیک
با سلام به همه دوستان: با توجه به تاپیکی در مورد "جمع بندی و نتیجه گیری"، از آنجایی که بحث این تاپیک به درازا کشیده و موضوعات مختلفی نیز در آن مطرح شده است، و پست های جدید نیز مطلب تازه را بیان نکرده است، تصمیم به جمع بندی و نتیجه گیری دارم. همه ارسال ها را مرور و در دسته بندی های مختلفی جمع کرده ام:
ارسالهای با مضمون روش های نادرست دولت و بعضا اشخاص در سالهای اخیر و نکوهش آن: نقل قول:1: بحث پوشش و حجاب امری فرهنگی و نرم است و متاسفانه برخی همواره سعی کردند این امر مهم را با زور و قوه قهریه حل کنند. مطمئنا استفاده از قوه قهریه بدترین راه حل برای مسئله حجاب هست. و این مسئله باید بصورت فرهنگی حل بشود ارسال های در مورد علل بی حجابی از لحاظ آگاهی دادن: نقل قول:1: برای دختران در خانواده ها با دلیل و مدرک با توجه به رشدی که میکنه اموزش میدادن اینجوری حجاب براشون یک دوست بود تا یه مزاحم... معدود راهکارهای ارائه شده: نقل قول:1: باید این ماهواره ها رو جمع کرد. سخنان متفاوت در مورد بی حجاب ها: نقل قول:1: بنده یکی از دلایل نپذیرفتن حق را همان ورود مال حرام به زندگی و سر سفره خانواده می دانم. سخنان دینی و مذهبی در این مورد: نقل قول:1: انسان شدیداً باید خودش به اصول دینش برسه و از اون به بعد که بندگی را قبول کرد در فروع بی چون و چرا باید تقلید کنه بحث قانون و دین: نقل قول:1: ما در اسلام تعزیرات و حد رو که برخورد فیزیکی هست برای این موارد داریم شاید حق با آنهاست: نقل قول:1: شاید دنبال گمشده درونشون میگردن شاید میخوان یواش یواش امام حسین رو بهتر بشناسن کسی هم نمیتونه دیگری مجبور ما که در قلوب دیگران نیستیم بحث علمی از یک تاپیک دیگر: نقل قول:1: رعایت نکردن پوشش اسلامى توسط زنان نه تنها از بین رفتن حساسیت مردان را به دنبال ندارد، بلکه موجب طغیان غریزه جنسى آنان نیز مىگردد و پس از مدتى باعث دلزدگى و بى معنایى آن خواهد شد. چکیده پست های ارسالی: 1: با توجه به گزیده ارسال ها به این نتیجه رسیده ام که بعضی از دوستان اولویت را به بحث دولت و نوع حکومت اختصاص داده اند. و به اتفاق نظر از این نوع حرکت در سی سال گذشته ناخرسند هستند ولی هیچکدام روش بهتری را مطرح نکردند. شاید اگر شما و ما نیز در آن دوره مسئول بودیم همین کار را می کردیم. ولی نتیجه ای که کاملا مشهود است، این است که هیچگاه روش زور و اجبار برای حجاب کار ساز نیست و نخواهد بود. همان طور که در زمان رضا خان و داستان کشف حجاب این اتفاق رخ داد. 2: نکته دیگر در مورد عدم داشتن آگاهی و همچنین اطلاع رسانی می باشد. یعنی در خانواده ها، جمع دوستان، جامعه و سایر گروه ها، تعریف درستی از مسئله حجاب نشده و فرد نمی تواند دلیل و منطق درستی در مورد حجاب داشته باشد و این همیشه برایش مانند یک سوال باقی می ماند. البته نباید فعالیت دشنمان با ابزارهای پیشرفته و تهاجم فرهنگی را نادیده گرفته. 3: در مورد شخص بدحجاب نیز موارد بسیار جالبی نیز مطرح شده. مانند خوردن مال حرام، عقده های درونی، دریافت پول و فعالیت هدفمند، بی دین بودن، بی غیرت بودن مردان و فرهنگ غلط. 4: بحث های دینی نیز جالب توجه هستند مانند: مانند بی چون و چرای فروع دین، پس از قبول آزادانه اصول دیدن، اجباری نبودن پذیرش دین، پیروی از هوای نفس، تاثیرات تربیتی مذهبی خانواده بر فرزند، وجود حق الناس بر گردن زنان بدحجاب و در آخر اینکه حجاب از نظر اسلام آزادی است نه اسارت. 5: چند نکته نیز از قانون و مسائل دینی نیز مطرح شده که: باید بنا به قانون اسلام با این افراد برخورد شود، یا اینکه حکومت باید با تحکم بیشتری برخورد کند، حکومت مسئول امنیت اجتماعی افراد جامعه طبق نظر اکثریت می باشد. 6: بعضی از دوستان هم گفتن که شاید اونها به سمت دین گرایش دارند ولی نمی دونند یا نمی تونند خودشون را به این سمت بکشونند. اونها این طور تربیت شدند و مقصر نیستند. در دل خودشون خدا را جستجو می کنند. در ضمن خداوند توبه پذیر است. 7: بحث علمی هم که دین و حجاب را تائید می کنه. نتیجه نهایی: خداوند که ما را آفریده است، ما را بهتر از خودمان می شناسد، پس دستورات دین ما (دین کامل اسلام) فقط برای رستگاری ماست. اینکه در دین هیچ اجباری نیست، نیز از قدرت اختیار و تفکر ما سرچشمه می گیرد. اگر کسی بصورت آزدانه و بدون هیچگونه وابستگی، به خدا فکر کند، مطمئنا او را انتخاب می کند. همانطور که در طول تاریخ همه انسان های آزاد اندیش چنین کاری کرده اند. از آنجایی که حجاب یک مسئله دینی و بسیار مهمی نیز است ، بصورت مستقیم با فرد و سپس با جامعه درگیر خواهد بود. و این مسئله تاثیر بر حکومت و دوستان و دشمنان آن نیز می گذارد. از لحاظ شخصی و فرهنگ ایرانی اسلامی ، ما فرد بدحجاب را نمی توانیم به سادگی بپذیریم و سعی در مقابله با آن داریم. (چه بسا ازدواج هایی که بخاطر عدم داشتن حجاب شکل گرفت و به همین دلیل نیز به طلاق کشیده شد). از لحاظ دشمنان خارجی نیز، این یک دستآویز بسیار راحت و مؤاثر می باشد. به نظر من نمی توان فقط فرد یا جامعه یا حکومت را مقصر دانست. چون این وظیفه ای است به گردن فرد، جامعه و حکومت. در جایی که اطمینان داشته باشیم که این بدحجابی از روی دشمنی و یا هدفمند می باشد، باید غفلت نکرد و قاطعانه جلوی آن را گرفت. تربیت خانوادگی بهترین روش برای اشاعه فرهنگ حجاب می باشد. سیاست ما باید ترویج و تکریم حجاب باشد نه مقابله علنی با بدحجابی. از آنجایی که قشر جوان و نوجوان مورد نظر می باشند، پس فشار و اجبار اصلا کارگر نیست. در مقابل افراد بد حجاب، وظیفه ما "امر به معروف و نهی از منکر" است. و در این مورد "امر به معروف" تاثیر بیشتری نسبت به "نهی از منکر" دارد. همیشه باید مد نظر داشته باشیم که حتی گناهکار ترین انسان ها نیز راه بازگشت دارند. باید دید "عاقبت به خیری" نصیب چه کسی می گرد.نصیب ما که خود را خوب، یا آنها که آنان را بد می دانیم. و در آخر خداوند هر که را بخواهد هدایت می کند. پایان این تاپیک
با تشکر از دوستانی که در این بحث شرکت کرده اند:مهدی فرهاد M shirazi80 علی110 chelcheleh parsian oO DaViD Oo مسافر و ELENOR همچنین تاپیک بسیار مفید" فلسفه ی حجاب در اسلام چیست؟!!" |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| وضعیت حجاب و عفاف و روابط نامحرمان در دانشگاه | ساجد | 217 | 106,411 |
۲۹/تیر/۹۲ ۱:۲۳ آخرین ارسال: meshkat |
|

![[تصویر: 49883640.jpg]](http://albums.kimag.es/albums/mohamadaliabbas/49883640.jpg)