| نظرسنجی: شما میتونید با خیال راحت فرزندتون رو بفرستین دانشگاه؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| بله | ![]() ![]() |
25 | 55.56% |
| خیر | ![]() ![]() |
20 | 44.44% |
| نمی فرستم | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| تمام | 45 رأی | 100% | |
|
وضعیت حجاب و عفاف و روابط نامحرمان در دانشگاه
|
|
۱:۴۹, ۸/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۱ ۱۳:۰۳ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همه دوستام
یه اتفاقی برای یکی از دوستام رخ داده و چند روزیکه ذهن منو به خودش مشغول کرده این دوست من توی دانشگاهشون با 2تا از دخترها رابطه ای خاص داره اولیش که 2 تا 3 سال ازش بزرگتره اما خودش میگه دوسش داره البته از نوع خواهرانه ، خیلی راحت باهم صحبت میکنند و میگن و اس ام اسهای زیادی هم بینشون رد و بدل میشه و الان دیگه همه دیگرو خواهر و برادر صدا میکنند من مطمنم که داره اشتباه میکنه و این قضیه رو هم از حربه های شیطان می دونم این دوستم پسر مذهبیه می خوام کمکش کنم بنظرتون چیکار باید کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ اما دختر دوم یه جورایی بهش علاقه داره اونم از نوع ازدواجش اما هنوز باهاش مطرح نکرده و حالا حالا ها هم قصد مطرح کردن نداره لا اقل تا یکی دو سال بعد با این خانمم هم تا حدودی اس ام اسی رابطه داره آیا این رابطه مشکل خاصی داره یا نه البته اولی از اولویت بالاتری برخورداره خواهشا کمک کنید |
|||
|
|
۲:۳۲, ۸/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مهر/۹۰ ۲:۳۵ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
اول این که رابطه ی خواهرانه و برادرانه به این شکل وجود نداره... دوم این که با فرض نبود هیچ احساس خاصی از طرف دوست شما، از کجا معلوم دختری که باهاشون ارتباط دارن احساس دیگه ای نداشته باشه؟؟؟ و مشغول کردن ذهن دیگری در این مورد گناهی است بسیار بزرگ... به حدی که میتونه زندگی طرف مقابل را تا آخر عمرش تغییر بده. گفتن یک تجربه از یک دوست شاید خالی از لطف نباشه. پسری به یکی از دوستام توی کلاسشون علاقمند میشه... و این علاقه را توی رفتارش نشون میداده به طوری که تقریبا همه بچه ها میدونستن که ایشون به دوست من علاقه داره. اما هیچ وقت ارتباط مستقیمی بین این دوتا نبود... این نگاه ها و رفتارها دوسال طول کشید بدون این که درخواست مستقیمی مطرح بشه... و نهایتا آقا یه روز شیرینی عقدشونو (با یکی دیگه)میارن سر کلاس!!! حالا دوست من مونده بود با یک دنیا احساس شکست... هیچ چیزی آرومش نکرد تا اینکه رفت مشهد و یه اتفاق کوچیک آرامششو تا حد زیادی بهش برگردوند... اما روی انتخاب همسرش خیلی تاثیر گذاشت و مدام خواستگاراش رو با اون مقایسه میکرد... نهایت هم بدون عشق انتخاب کرد... این نتیجه ی دوسال ارتباط بین دختر و پسر فقط سرکلاس و بدون رد وبدل کردن پیامک و... بود. البته واسه ی همه این حالت پیش نمیاد... برای هر دوتا دختری که دوستتون باهاشون ارتباط دارن، این قضیه میتونه صدق میکنه. در مورد دختر دومی، اگه دوست شما واقعا مذهبی باشه، مطمئن باشید که با ایشون ازدواج نمیکنه... به نظر من در هردو حالت ایشون اشتباه میکنن... ارتباط بین دختر و پسر مرز مشخصی نداره. به قول دکتر بانکی پور، نمیتونی بگی هر وقت به مرزش رسیدم خودمو عقب میکشم... بهتره از اول برای خودت مرز مشخص کنی... |
|||
|
|
۷:۳۱, ۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
کاش میگفتی کجا زندگی میکنه دوستت که انقدر این ماجرا برات حساس شده
حساس نشو حساس نشو این چیزا دیگه حداقل دیدنش برای من که عادی شده مثل دروغ شنیدن یاغیبت کردن مثلا میخوای بهش چی بگی ؟؟؟ هر کسی از داستان سینوحه یک برداشتی میکنه یکی مسلمان تر میشه یکی .... منم دانشجو ام اما کاری با کسی ندارم مگر اینکه احساس کنم میشه کاری کرد در این مورد بنظرم کار خیلی سخته یا بیخیال شو یا یکدفه نرو سر اصل مطلب که حماقتیه که بد جوری رسم شده جز کنار زدن حجاب بین شما 2دوست حاصلی نداره من عاشق سیاست عبدالله هاشم در بیان مطلبم = چرا مستندش جهانی شد ولی کارهای وطنی ما حتی وطنی هم نشد فکر کنم چون ما از بالا تا پایین راز نوذ و ضربه زدن را بلد نیستیم نتیجه اش هم این شده که بعد 30 سال 00000که دوست شما نتیجه اش می باشد پس تک تیر انداز باش شاید تو تنها شانسش باشی و فراموش نکن که باید در زمان مناسب درمکان مناسب درست نفوذ کنی و درست بزنی سعی کن ریشه افکارش رو هدف بگیری تو مسلمونش کن اون خودش رابطه هارو درست میکند اگر الله خواهد |
|||
|
|
۹:۴۲, ۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
یکی از بچهها گفت: حرفای شما همه درست. اومدیم و به بهترین حالت رسیدیم. یعنی دانشگاههای مجزا برای پسرا و دخترا. دیگه این جوری مسئلهی ارتباط دختر و پسر حل میشه.[/font]
منتظر نماند تا جواب بدهد. خودش ادامه داد:
نه که نمیشه. اگه قرار بود حل بشه. ما الان تو دبیرستانیها که از هم جدا هستند، نباید مشکل داشته باشیم که داریم. همه جورشو هم داریم. از ف گرفته تا فرحزاد. این قضیه مثل سیگاره. کسی که اهلشه، میره پیدا میکنه. اینجا نشد یه جای دیگه. کسی هم که اهلش نیست اصلا دنبالش نمیره نه اینجا نه جای دیگه. این راهش نیست ما باید بریم سراغ ریشههای این مسئله.[/font] گفت: مگه قراره این طرح مشکل ارتباط بین دختر-پسرای دانشجو رو حل کنه!؟ این طرح میخواد محیط دانشگاه صرفا یه محیط علمی صرف و سالم باشه. حالا طرف میخواد گرلفرند پیدا کنه میخواد شوهر پیدا کنه یا هر چیز دیگه بره یه جای دیگه ولی نه تو دانشگاه. اصلا همون مثالی که زدی خوبه. یه پدری به پسر سیگاریش میگه تو خونه سیگار نکش. آیا این باعث میشه اگه پسره اهلشه، ترک کنه؟ نه. میره تو کوچه میکشه. پدره هم میدونه. ولی چرا بهش میگه تو خونه نکش. واسه چند چیز؛[/font]
1. واسه این که با این کار بهش میفهمونه موافق اصل این کارت نیستم.
2. فضای خونه رو از دود و بوی بد سیگار سالم نگه میداره. 3. جلوی بعضی چیزای دیگه رو در آینده میگیره. پسری که نمیتونه تو خونه سیگار بکشه، حشیش هم نمیتونه و... 4. از همه مهمتر بچهای دیگهشو که هنوز آلوده نشدن ولی خب مثل هر آدم دیگهای زمینهی سیگاری شدن رو دارن، سالم نگه میداره. - طرف گفت: میتونی بگی این بچهها با این کار باباشون دیگه سیگاری نمیشن؟[/font]
گفت: نه. هیچکی نمیتونه تضمین کنه. شاید هم شدن ولی اولندش احتمالش نسبت به وقتی که سیگار کشیدن تو خونه آزاد باشه کمتر میشه. دومندش این که لااقل پدره وجدانش راحته که اون هر کاری که واسه سالم موندن بچههاش بوده کرده، لااقل اون زمینه رو فراهم نکرده. سومندش خود همین پسرهی سیگاریه ممکنه همین که بتونه جلوی خودشو بگیره تو خونه نکشه ممکنه ارادهش تقویت بشه جاهای کمتری بکشه. چهارمندش همین که روزی دو، سه نخ سیگار کمتر بکشه دیرتر میره سینهی قبرستون. یه جوک یادم اومده ولی باید قول بدین به زور هم شده بخندین و گرنه نمیگم.[/font]
همه قبول کردیم.[/font]
گفت: یه سیگاریه میره پارچه فروشی میگه آقا پارچهی نخی دارین؟ میگه: آره. میگه بیزحمت یه دو نخ بدین.[/font]
اولش خودمون رو جدی گرفتیم و هیچ کدوم نخندیدم. گفت: خیلی نامردین. بعد خنده رو زیر کردیم.[/font]
گفت: به قول سعدی:[/font]
پسر چون ز ده بر گذشتش سنین/ ز نامحرمان گو فراتر نشین
بر پنبه آتش نشاید فروخت/ که تا چشم بر هم زنی خانه سوخت[/font] یکی از بچهها گفت: سعدی رو عشق است. پس اون هم طرفدار تفکیکه.[/font]
گفت: نمیشه گفت دانشجوها دو دستهاند: یا اهل این کاران یا اهل این کارا نیستن. نه. این وسط یه دستهی دیگه هست؛ کسانی که اهلش نیستند میتونن بشن. مثل هر آدمی زمینهاش رو دارن، بالاخره شهوت دارن، شیطون هم که بیکار ننشسته، آدم رو وسوسه میکنه. حالا خود این دسته هم بسته به خونوادهشون، نوع تربیشتون، محیطی که توش بزرگ شدن، دوستاشون و... درصد گرایششون به خوبی و بدی با هم متفاوته و به همین خاطر خودشون به دستههای مختلف تقسیم میشن.[/font]
خلاصش کنم. این طرح بیشتر جنبهی سالمسازی محیط رو داره که البته نه جای واکسینه کردن رو میگیره و نه جای درمان رو. این سه تا، هر کدوم سر جای خودشون لازمند و هیچ کدوم هم جای دیگری رو نمیگیره.[/font]
حضرت علی (علیه السلام) تو حکمتهای نهج البلاغه میفرماد: "من العصمه تعذّر المعاصی" یعنی یکی از راههای پاک ماندن، دسترسی نداشتن به گناهه. عکسش هم صادقه. هر چند حالت ایدهآل اینه که آدم اونقدر ایمان و ارادهش قوی باشه که اگه دسترسی هم پیدا کنه، دست از پا خطا نکنه؛ مثل حضرت یوسف (علیه السلام) ولی خب چند نفر میتونن این جوری باشن. به قول سعدی: چو گِل بسیار شد پیلان بلغزند.[/font]
یکی از بچهها گفت: بالاخره ما نفهمیدیم پسرا سیگارکشند و دخترا سیگار یا بالعکس؟[/font]
گفت: هر کدوم میتونن هر کدوم باشن. باید ببینی کی میکشه کی کشیده میشه؟![/font]
یکی دیگه از بچهها گفت: خب با این حال...[/font]
گفت: بابا پکیدم. چند نفر به یه نفر. اصلا به من چه. من سر پیازم یا تهش. چیاش به من میرسه. بذار اصلا پسرا و دخترا با مختلط باشن حالشو ببرن. تا کور شود هر آن که نتواند دید. بلند شین بریم یه دست گل کوچیک بزنیم...[/font]
[font=dir=rtl] [/font]
قسمتهای قبلی این گفتگو:[/font]
1. دخترا جدا، پسرا جدا!2. دخترا جدا، پسرا جدا (2) 3. رفتن به دانشگاه واسه ازدواج اشکالی داره؟ 4. دانشگاه مختلط و شناخت جنس مخالف؟! 5. تفکیک جنسیتی در دانشگاه، نشدنی/شدنی؟! 6. با تفکیک جنسیتی، دانشگاه، اسلامی می شود؟ 7. چرا امام خمینی با تفکیک جنسیتی دانشگاه مخالفت کرد؟ باتشکر آیدین |
|||
|
|
۱۰:۳۱, ۸/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مهر/۹۰ ۱۰:۳۴ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
کلیت حرفهای دوستمونakbari-vusta درسته... برای این که اون چیزی که صحیحه رو نشون بدی شاید مجبور بشی ماه ها صبر کنی... اگه فقط نهی از منکر کنی نتیجه درستی نمیگیری... به خصوص این که خود شما در درست یا نادرست بودن این رابطه تردید داشتید... رفتارتونو باهاش عوض نکنید.... با فاکتور گرفتن این ویژگی دوستتون باهاش باشید و بهش نزدیک تر بشید.. همیشه حرف های یک دوست صمیمی اثرگذارترهست......احتمالا فرصت پیدا میکنید تا دوستتونو متوجه اشتباهش بکنید
موفق باشید... |
|||
|
|
۲۳:۴۰, ۱۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
با سلام و احترام و تشکر از نظرات خوب دوستان چند اشاره: - شروع چنین روابطی بجهت شرعی دارای اشکال و بشدت توصیه بر "مراقبت" شده! - در ذات این ماجرا، گرایش دو جنس مخالف مشهوده که فی نفسه امریست طبیعی! - وقتی این گرایش طبیعی به ثمر میشینه که کاملا "عقلانی" در امر مقدس "ازدواج" صرف شه! - فوران عواطف و احساسات ناخودآگاه،در زمانی نه چندان دور،طرفین رو خواهد سوزاند! - "نفس" آدمی برای "توجیه" چنین روابطی، همه جور دلیل واهی و اسامی رایج(برادر-خواهری!)میسازه! - نبود جریان مناسب "عواطف" در خانواده یکی از بزرگترین مشکلات جامعه امروزی ماست! در حالیکه در دنیای درون خانواده برادر و خواهر به جنگ و ستیز مشغولند!؛ زن و مرد ما، با تنور داغ احساسات زودگذر، روابط برادر-خواهری را در بیرون از فضای زیبای خانواده،بطور کاذب شکل میدهند! و برای آن خروار خروار "کلاه شرعی" هم میسازند! - بسیاری از دختران و پسران ما بدلیل نبود آموزه ها و مهارتهای کافی(که باید از درون خانواده و محیط آموزش و پرورش و جامعه... جوشش داشته و به رشد میرسید) اسیر چنین رفتارهای احساسی شده و عموماً نیز به عوارض چنین ارتباطی گرفتار ! - عقده "کمبود محبت" بشدت در چنین مواقعی مطرحه! . . و اما چند راهکار: - تا میتونید عشق خدا و اهل بیت(علیهم السلام) و بویژه "عشق امام حسین ع" رو تو دلش بندازید و این احساسو شعله ور نگه دارید! - از طریق شخصی ثالث(بعنوان مثال: مشاوری حاذق و متدین) دوستتون رو راهنمایی کنید! - پیوند محبت خودتون رو با ایشون بیشتر از قبل مستحکم نمایید! - مسائل درون خانواده و کمبودهای محبت احتمالی رو در دوستتون،جویا بشید و اگر توانایی حل اونو دارید،قدم عملی ور دارید! - ایشون رو وارد گروهها و جمع های "همجنس" در برنامه های دینی،معرفتی،علمی و پژوهشی و امور فوق برنامه دانشگاه(بویژه ورزش) و محیط پیرامونی کنید! - در صورت قصد ازدواج،واضح و روشن موضوع بیان شده و رعایت رسوم "معمول" با شرط "عقل" و اطلاع خانواده ها و...لازم و ضروریه! - مطرح کردن ازدواج با تاخیر! و نگهداشت عواطف و احساسات در چنین مواقعی، آب در هاون کوبیدنه! - گاهی دخالت مکرر و مستقیم،فرد رو آزار داده و ازتون دور می کنه! - مراقب خودتون هم باشید! پیغام و پسغام از این به اون و بالعکس! میتونه به یه بازی خطرناک دیگه تبدیل شه!
|
|||
|
|
۱:۱۲, ۱۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
عزیز دل برادر میگی ازدواج. خب ، خیلی هم خوبه.
طرف دانشجوه ، بیکار، سربازی نرفته . حالا خونه و ماشین و این جور چیزا داشتن رو خوددم قبول ندارم. به این زن میدن عزیز؟ ارتباطی که از حد اسلام نگذره، به نظر من اصلا اشکال نداره. ولی رابطه عاطفی، باید خونواده ها حتما در جریان باشن. |
|||
|
|
۱۱:۱۵, ۱۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
خانم ها در اينگونه روابط اغلب احساسي برخورد مي كنند شما بايد دوستتون رو از اين مسئله آگاه كنيد كه ادامه اين رابطه اگر قصدي در پسش نباشه درست نيست چون بعدا ميتونه اثر بدي رو اون خانوم بذاره البته ممكنه كه اون خانوم عاقلانه رفتا كنه كه در اغلب موارد اينطور نيست
|
|||
|
|
۱۱:۲۱, ۱۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
دارن خدا رو از جوونا می گیرن.....وقتی ایمانی به خدا نباشه،دیگه عالم محضر خدا نیست،اون موقع هر چیزی ممکنه اتفاق بیافته...بیاید کمک کنیم دوستامون رو نجات بدیم...و ایمان خودمون رو قوی کنیم...پست های منو بخونید لطفا
|
|||
|
۱۲:۴۵, ۱۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱۱/مهر/۹۰ ۱۱:۲۱)nayeney نوشته است: دارن خدا رو از جوونا می گیرن.....وقتی ایمانی به خدا نباشه،دیگه عالم محضر خدا نیست،اون موقع هر چیزی ممکنه اتفاق بیافته...بیاید کمک کنیم دوستامون رو نجات بدیم...و ایمان خودمون رو قوی کنیم...پست های منو بخونید لطفا ببخشید شما میگید که این دوستی ها خدا رو از ادم میگیره؟ اگه ادمش ادم باشه، میدونه عالم محضر خداست. این دوستمون هم تنها راه نجاتش اینه که راضیش کنید به خونوادش اطلاع بده. به شخصه زیاد دیدم که واسه اینکه جلوی کار کسیو بگیری ، بیشتر میره سمتش. مخالفت اصلا کار نمیکنه. فقط فقط و فقط اطلاع به خونواده توسط خود شخص. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نظرتون در مورد "طرح صیانت از حجاب و عفاف" چیه؟؟؟؟ | پارمیس | 73 | 32,839 |
۳۰/مهر/۹۵ ۱۶:۱۹ آخرین ارسال: عمار94 |
|
| اجتماع قانونی احیای فرهنگ عفاف و حجاب - 21 تیر 93 | 59-11(یامهدی) | 1 | 1,757 |
۱۹/تیر/۹۳ ۱:۱۶ آخرین ارسال: 59-11(یامهدی) |
|
| پاسخ به شبهات نهی از منکر در باب حجاب و عفاف (قسمت دوم) | III I III | 0 | 1,600 |
۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۲۳ آخرین ارسال: III I III |
|
| مجموعه انیمیشن درباره حجاب و عفاف | عبدالرحمن | 7 | 5,246 |
۱۷/فروردین/۹۳ ۲۰:۳۷ آخرین ارسال: azade |
|
| تاثیر تکنولوژی بر آلودگی دانشگاه به روابط غیرهمجنس ها | دونده آزاد | 0 | 1,220 |
۲۴/بهمن/۹۲ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: دونده آزاد |
|
| هرم عفاف از حیا تا حجاب | mahdy30na | 25 | 11,399 |
۱۹/آبان/۹۲ ۱۳:۱۴ آخرین ارسال: SAViOR |
|
| داستانهایی از حجاب و عفاف | netlog36 | 57 | 27,233 |
۲۰/شهریور/۹۲ ۱۳:۲۱ آخرین ارسال: شهیدطیبه واعظی |
|

این چیزا دیگه حداقل دیدنش برای من که عادی شده مثل دروغ شنیدن یاغیبت کردن
موفق باشید...