|
ایران کشور نجیب زاده هاست
|
|
۱۶:۵۵, ۲۲/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۰ ۱۳:۱۲ توسط bagheri4.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
هرکس با گذشته خود ارتباط مستقیم دارد . ایران به معنی نجیب زاده هاست . این یک عنوان ویا شعار نبوده ونیست این لقب بخاطر منش ورفتار ایرانیان به انها اطلاق می شد .چنان که یهودیان به زر اندوزی و ربا خواری مشهور شده اند حقیقت محض است . حال این سوال پیش می اید معیار وملاک نجیب زادگی چیست که در ایرانیان به وفور یافت می شود . برای یافتن این سوال باید از تاریخ وباستان شناسی کمک گرفت . با نگاهی اجمالی به سنگ نگارهاو متون یافت شده و ظروف و پارچه های منقوش وهر انچه از گذشته ایران باقی مانده است (که چیز کمی هم نیست )چند نکته مهم را در می یابیم که شاید جواب این سوال هم باشد. در هیچ سنگ نگاره ی زن ویا مرد ایرانی برهنه نیست پس برهنگی فرهنگ ما نبوده ونیست .هیچ زن یا مرد ایرانی در حال عمل جنسی تصویر نشده است . هیچ زن ویا مرد ایرانی درحال همجنس بازی نیستند. همیشه زن پس از مرد ایستاده است احترام به پدر وهمسر فرهنگ ایرانیان بوده وهست . ایرانیان دروغ را گناه کبیره میدانستند واز ان به شدت پرهیز میکردند چرا که باعث ویرانی کشور میشد. ایرانی همیشه در مقابل خدای یکتا زانو زده وعبادت میکند. (ایرانیان از زمان حضرت نوح یکتا پرست هستند به استناد تاریخ طبری که شاه پارسیان بنام کعبین به نوح ایمان اورد )هیچ زنی تحقیر نشده است بلکه زنان در عبادتگاه ها عبادت میکنند . و در قصرها در حال چوگان بازی هستند ودرکنار پادشاهان گرامی داشته شده ا ند. ویادر جنگ با دشمنان ایران حضور داشتند ارتیمس زنی که دریادار ناوگان خشایار شاه بود که در تنگه بسفر با رومیان جنگیده است ویا گردیه که فرمانده سپاه خسرو پرویز بود . زنان ایرانی کنده کاری های تخت جمشید را انجام دادند .سندی در تخت جمشید یافت شده است که زنی که نامش گوراندخت خوانده شده است سر کار گر ده هزار زن کنده کار در تخت جمشید است که تمام زنان بیمه عمر وحوداث هستند حتی گوراندخت به یک زن مجسمه ساز مرخصی باداری وشیردهی با حقوق داده است . (به یاد داشته باشید که دیوار چین و اهرام ثلاثه توسط بردگان ومردم بدون حقوق اجتماعی ساخته شده است.که بزرگترین جنایت تاریخ در این زمانها به وقوع پیوست )قبل از اغاز به کار تخت جمشید چند روستا در اطراف برای کارگران وخانواده هایشان ساخته شد که هنوز هم پا بر جاست . حتی جایی برای نگهداری کودکان زنا ن کارگر وجود داشت . اسناد پرداخت حقوق کارگران در تخت جمشید به وفور یافت شده است یکصد وبیست سال طول کشید تا تخت جمشید تکمیل شود ولی حتی یک انسان قربانی این پروژه عظیم نشد. ایرانیان باسواد وحسابرس بودندکه خراج وورود خروج کالاها رابه دقت یادداشت کرده اند. حالا تو که این همه تمدن ونیک منشی را با خود یدک میکشی بدان که پادشاهان گذشته ات تمام اقوام جهان را مورد لطف وبخشش خود قرار داده اند که قران وتورات وانجیل به انها اذعان کرده اند.تو لایق واژه نجیب زاده هستی . پس همیشه نجیب زاده باقی بمان .علی علی
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۰۸, ۲۴/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۰ ۱۴:۱۸ توسط bagheri4.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۳/تیر/۹۰ ۱۴:۴۶)rastin نوشته است:(۲۳/تیر/۹۰ ۰:۰۸)Gryffen نوشته است: من یک ایرانی هستم و هیچ گاه از اینکه مسلمان بودم عارم نشد .من از این عارم می شه که ما ایرانی ها رو وصله ی اعراب می کنن من از این عارم می شهعزیزدل: دوست عزیز فکر کنم میدونی که کلمه عجم به معنی شخص ایرانی نیست. عجم تو فرهنگ عربی یعنی زبان نفهم. به عبارت دقیق تر عجم یعنی کسی که نمیتواند عربی صحبت کند ... |
|||
|
|
۱۶:۲۹, ۲۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
واقعا؟
دیگه نفرتم از عرب هزاران برابر شد ممنونم زنده با ایــــــــــران و زنده باد تاریخ ایران و زنده باد اسلام |
|||
|
۱۸:۵۵, ۲۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۴/تیر/۹۰ ۱۶:۲۹)Irani نوشته است: واقعا؟نفرت؟؟؟ تعجب میکنم که این حرف را میزنید. اگر خودتون و یک ایرانی نجیب زاده میدونید ، آیا نژاد پرستی رو هم درخور شان و شخصیت یک نجیب زاده میدونید؟ اگر خودتون رو مسلمان مینامید، آیا خود برتر بینی و تکبر را از اسلام یاد گرفتید؟آیا پیامبر شما ایرانی بوده؟؟ دوست گرامی برای رسیدن به تکامل و تعالی اول غرور و تعصب را از خودمان دور کنیم. همه ما مسلمانیم و برادر.این چه نژاد برتریه که از برادرش تنفر داره؟؟؟؟
|
|||
|
|
۲۱:۳۲, ۲۴/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۰ ۲۱:۳۵ توسط Irani.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
هه
کاش اون زمان که کتاب خانه های مارو به آتش کشیدند جنین های داخل شکم مادران ایرانی را نابود ساختند کتیبه های ایرانی رو اعراب شکستند،شما بودی تا این حرفا رو هم میزدی کاش اون موقع که کیان به ناحق کشته شد بودی و این حرفا رو میزدی برو یه ذره مطالعه کن و ببین پیامبر چقدر از ما ایرانیا تعریف کرده حتی ایرانیا رو نزدیکترین خویشاوندانش خطاب کرده من خودمو نجیب زاده نمیدونم یه ایرانی میدونم یه ایرانی مسلمون که هم به کشورش اعتقاد داره و هم به دینش 124000 پیامبر آیا ایران آمدند؟ آیا در ایران شروع به ارشاد مردم نمودند؟ اون طور که در کتاب "اسرار شگفت انگیز پیامبران" خوندم فقط 2 پیامبر در ایران به ارشاد مردم پرداختند چرا هزاران پیامبر دیگر در عربستان و فلسطین و مصر و کشورهای عربی به ارشاد مردم پرداختند چرا فقط 2 پیامبردر ایران بودند؟ خوب بخاطر اینکه اعراب اند نفهمی و جاهلیت بودند ام ایرانیان از ابتدا یکتا پرست بودن واسه چی پیامبر در عربستان به رسالت برگزیده شد چون جاهلیت عرب به اوج خودش رسیده بود من اعتقاد دارم که خداوند همه ی مارو یکسان آفریده اما این انسان ها بودند که راه های مختلف رو در پیش گرفتن و ما ایرانیان بودیم که راه درست رو از اول در پیش گرفتیم و هنوز هم اون راه رو زیر سایه ی اسلام ادامه میدیم من میگویم خود اعراب راه نادرست رو درپیش گرفتن و جنایت براه انداختنو جاهلیت به تمام معنا رو نشون دادن و از نظر من این نژاد پرستی نیست از نظر من نژاد پرستی اینه که بگیم نژاد آریایی رو خدا برتر از همه ی نژاد ها آفریده من هنوز بیشتر اعراب رو برادر خودم نمیدونم چون هنوز در جاهلیت هستن هنوز دارن حق زن رو پای مال میکنن جاهلیت عرب هیچ وقت به پایان نمیرسد... چرا از اعراب طرفداری میکنید؟ در صورتی که اونا دارن هرروز تهمت های بی جا میزنن بما متاسفم برای این غیرت ![]() بذارید یه چیزی بگم رفته بودم توی یه سایت بازی آنلاین بیلیارد که توش عربا زیاد بودن همون که فهمیدن پرچمم ایرانه و من ایرانیم کلی با شکلکو اینطور چیزا مسخرم کردن و منم یه صفحه باز کردم و هرچی از دهنم در اومد بهشون گفتم و به اینکارم افتخار میکنم هانانابغ!شما اگر نجیب زاده باشی نجیب زاده ی پارسی نیستی نجیب زاده ی فارسی هستی اما من اگر نجیب زاده نباشم یک پارسی و ایرانی هستم شما زیر سلطه ی مادی معنوی عرب هستی و امیدوارم از این سلطه خارج بشی زنده باد پارسی زنده باد ایرانی زنده باد اسلام
|
|||
|
|
۳:۲۱, ۲۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
من به شما تهمتی زدم که به من بی احترامی میکنید؟
آیا مخالف همه حرفای شما بودم یا فقط واژه نفرت رو که به کار برده بودید مورد انتقاد قرار دادم. چرا اینجا تا یک نفر حرفهای دیگران به مذاقش خوش نمیاد سریع میخواد به بی سوادی و فقر فرهنگی و نا آگاهی متهمش کنه. quote]124000 پیامبر آیا ایران آمدند؟[/quote] ببخشید ولی نزدیک به 13 پیامبر فقط در ایران دفن شدند. نقل قول:چرا هزاران پیامبر دیگر در عربستان و فلسطین و مصر و کشورهای عربی به ارشاد مردم پرداختندبیشتر این پیامبران بر قوم بنی اسرائیل فرستاده شدند که بسیار ارشاد ناپذیر بودند.حتما هم میدونید چرا؟!! چون خودشون را نژاد برتر میدیدند و فکر میکردند که هیچ گاه به گناه کشیده نمیشوند. اما خداوند متعال از اونجایی که بنده هاش رو خیلی دوست داره این رو دور از عدل مطلقش میدونه که بنده گمراهش را هدایت نکنه. یه نکته ای در اینجا وجود داره:به نظر شما چرا بزرگترین معجزه پیامبر برای اون عرب جاهل نفهم یک کتابه؟؟؟ غیر از اینه که همه پیامبران با توجه به فرهنگ زمان قوم خودشون به اذن خداوند معجزه میکردند. پس عرب اون زمان کتاب را میشناخته. ببینید ، ما نمیتونیم کلی نگری کنیم. تمام معصومین ما جز همین اعرابی هستند که میفرمایید. امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از نژادی هست که شما میفرمایید... مگه آقا محمد خان قاجار یک ایرانی نبود؟ یا خشایارشا شاه بزرگ که نجیب زاده ای اصیل بود ولی از روی جاهلیت،دستور قتل هم وطنان ایرانی خودش رو داد؟؟؟مگه نوه کوروش بزرگ نبود؟؟چطور میتونید بگید که ایرانی ها از همون اول خودشون راه درست را پیدا کردند؟؟!! یا خسرو پرویز که از روی جاهلیت ،نامه پیامبر اسلام را پاره کرد و زیر پا انداخت؟ از این دست مثالها زیاده.اما نمیخوام فکر کنید که دارم وطن فروشی میکنم. یه عمریه که داریم به نام کوروش افتخار میکنیم ولی..... گیرم پدر تو بود فاضل/ از فضل پدر تو را چه حاصل؟ نقل قول: چرا از اعراب طرفداری میکنید؟ نقل قول:متاسفم برای این غیرتمن از اونا طرفداری نمیکنم.اتفاقا اگر بیشتر فکر کنید میبینید که دارم از شما طرفداری میکنم.روی هموطنم غیرت دارم ، دوست دارم همدیگر و روشن کنیم تا باعث تکامل هم بشیم . دیگه الان زمانه تنفر نیست. دشمن از تفرقه بین ما شاد میشه.بیایید به عنوان یک ایرانی نجیب زاده ما دست اتحاد دراز کنیم.برای زنده نگه داشتن اسلام واقعی. نقل قول:هانانابغ!شما اگر نجیب زاده باشی نجیب زاده ی پارسی نیستیمن چه نجیب زاده باشم چه نباشم ، چه پارس باشم چه فارس مهم نیست.ای کاش بتونم بنده خوبی برای خدا باشم،و امیدوارم اینطور که شما میفرمایید نباشه که خدایی نکرده زیر سلطه شخص یا افرادی باشم. پناه میبرم بر خدا. در مورد آخر هم با شما هم رای هستم زنده باد ایرانی . زنده باد اسلام |
|||
|
|
۱۲:۱۸, ۲۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۴/تیر/۹۰ ۱۲:۰۸)bagheri4 نوشته است:خب؟(۲۳/تیر/۹۰ ۱۴:۴۶)rastin نوشته است:(۲۳/تیر/۹۰ ۰:۰۸)Gryffen نوشته است: من یک ایرانی هستم و هیچ گاه از اینکه مسلمان بودم عارم نشد .من از این عارم می شه که ما ایرانی ها رو وصله ی اعراب می کنن من از این عارم می شهعزیزدل: 1- منظور من هم عرب وغیر عرب بود. 2-شمااز کل نوشته من فقط همین رو دیدید؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۲:۴۶, ۲۵/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/تیر/۹۰ ۱۲:۴۷ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۳/تیر/۹۰ ۰:۰۸)Gryffen نوشته است: من یک ایرانی هستم و هیچ گاه از اینکه مسلمان بودم عارم نشد .من از این عارم می شه که ما ایرانی ها رو وصله ی اعراب می کنن من از این عارم می شه برای کسی که ادعا میکنه زیر پرچم لا اله الا الله ایستاده و مسلمان هستش نباید نژاد و قومیت, جنسیت, سن و سطح سواد معیار خوبی و بدی آدمها باشه. شما ادعا می کنید که نژاد پرست نیستی اما در ادامه صحبتهاتون میگید که نمیخواهید شما رو با اعراب یکی بدونند ؟!!! |
|||
|
|
۲۱:۰۱, ۲۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۵/تیر/۹۰ ۳:۲۱)هانا نابغ نوشته است: من به شما تهمتی زدم که به من بی احترامی میکنید؟ببخشید ولی نزدیک به 13 پیامبر فقط در ایران دفن شدند. نقل قول:چرا هزاران پیامبر دیگر در عربستان و فلسطین و مصر و کشورهای عربی به ارشاد مردم پرداختندبیشتر این پیامبران بر قوم بنی اسرائیل فرستاده شدند که بسیار ارشاد ناپذیر بودند.حتما هم میدونید چرا؟!! چون خودشون را نژاد برتر میدیدند و فکر میکردند که هیچ گاه به گناه کشیده نمیشوند. اما خداوند متعال از اونجایی که بنده هاش رو خیلی دوست داره این رو دور از عدل مطلقش میدونه که بنده گمراهش را هدایت نکنه. یه نکته ای در اینجا وجود داره:به نظر شما چرا بزرگترین معجزه پیامبر برای اون عرب جاهل نفهم یک کتابه؟؟؟ غیر از اینه که همه پیامبران با توجه به فرهنگ زمان قوم خودشون به اذن خداوند معجزه میکردند. پس عرب اون زمان کتاب را میشناخته. ببینید ، ما نمیتونیم کلی نگری کنیم. تمام معصومین ما جز همین اعرابی هستند که میفرمایید. امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از نژادی هست که شما میفرمایید... مگه آقا محمد خان قاجار یک ایرانی نبود؟ یا خشایارشا شاه بزرگ که نجیب زاده ای اصیل بود ولی از روی جاهلیت،دستور قتل هم وطنان ایرانی خودش رو داد؟؟؟مگه نوه کوروش بزرگ نبود؟؟چطور میتونید بگید که ایرانی ها از همون اول خودشون راه درست را پیدا کردند؟؟!! یا خسرو پرویز که از روی جاهلیت ،نامه پیامبر اسلام را پاره کرد و زیر پا انداخت؟ از این دست مثالها زیاده.اما نمیخوام فکر کنید که دارم وطن فروشی میکنم. یه عمریه که داریم به نام کوروش افتخار میکنیم ولی..... گیرم پدر تو بود فاضل/ از فضل پدر تو را چه حاصل؟ نقل قول: چرا از اعراب طرفداری میکنید؟ نقل قول:متاسفم برای این غیرتمن از اونا طرفداری نمیکنم.اتفاقا اگر بیشتر فکر کنید میبینید که دارم از شما طرفداری میکنم.روی هموطنم غیرت دارم ، دوست دارم همدیگر و روشن کنیم تا باعث تکامل هم بشیم . دیگه الان زمانه تنفر نیست. دشمن از تفرقه بین ما شاد میشه.بیایید به عنوان یک ایرانی نجیب زاده ما دست اتحاد دراز کنیم.برای زنده نگه داشتن اسلام واقعی. نقل قول:هانانابغ!شما اگر نجیب زاده باشی نجیب زاده ی پارسی نیستیمن چه نجیب زاده باشم چه نباشم ، چه پارس باشم چه فارس مهم نیست.ای کاش بتونم بنده خوبی برای خدا باشم،و امیدوارم اینطور که شما میفرمایید نباشه که خدایی نکرده زیر سلطه شخص یا افرادی باشم. پناه میبرم بر خدا. در مورد آخر هم با شما هم رای هستم زنده باد ایرانی . زنده باد اسلام [/quote] دوست عزیز! من بنام کوروش افتخار میکنم و واسه ایرانم دارم از هر راه هم که شده تلاش میکنم نمیشینم و فقط حرف بزنم من تعجب میکنم که دارید میگید خشایارشا ایرانی هارو کشته؟!!!!! در زمان اون ایرانیا قتل عام شدن اما نه توسط خشایارشا بلکه پس از مرگ او وشایدم بدونید واسه همینه که ما سیزده بدر میریم بیرون از نظر من خسروپرویز از روی جاهلیت نامه ی پیامبر رو پاره نکرد بلکه از روی اطلاع نداشتن از اینکه حضرت محمد پیامبر هست این نامه رو پاره کرد به این کتابای تاریخی که تو مدرسه یاد میدنو میگن چون اسمش اول نامه نبود نامه رو پاره کرد اعتماد نکنید! ببینید ما نمیخوایم تفرقه ای بوجود بیاد ما داشتیم به تاریخ خودمون اعتماد میکردیم که یهو عرب گرایی وارد شد ما کاری نداریم فقط میخوایم از تاریخ خودمون دفاع کنیم و نذاریم تاریخمون هم از بیرون و هم از داخل آسیب ببینه |
|||
|
|
۳:۰۰, ۲۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
هم وطن!
غیرت شما تحسین برانگیزه.نه تنها شما ، بلکه تمام کسانی که قلبشون به خاطر این مرز و بوم میتپه. من با تاریخ ایران یا با ایرانی دشمنی ندارم ، چون یکی از همین مردم هستم ، مثل بقیه.. شاید تفاوت من و شما در نوع نگاهمون باشه نه تفاوت در اصل قضیه میهن دوستی ![]() عرض من فقط این بود که حالا که هویت و اصالتی این چنینی داریم و این پیشینه ای که بهش افتخار میکنیم با نام و آیین ناب اسلام مزین و کامل شده،بهتره که دقت بیشتری در گفتارها و رفتارهامون داشته باشیم.میخواهیم اون شرافت و اصالت ایرانی بودنمون رو ثابت کنیم . غیر از اینه؟؟ برای ساختن این وطن باید اول از خودمون شروع کنیم. در پناه یزدان باشید
|
|||
|
|
۹:۳۷, ۲۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
[quote='هانا نابغ' pid='32126' dateline='1310855411']
هم وطن! غیرت شما تحسین برانگیزه.نه تنها شما ، بلکه تمام کسانی که قلبشون به خاطر این مرز و بوم میتپه. من با تاریخ ایران یا با ایرانی دشمنی ندارم ، چون یکی از همین مردم هستم ، مثل بقیه.. شاید تفاوت من و شما در نوع نگاهمون باشه نه تفاوت در اصل قضیه میهن دوستی ![]() عرض من فقط این بود که حالا که هویت و اصالتی این چنینی داریم و این پیشینه ای که بهش افتخار میکنیم با نام و آیین ناب اسلام مزین و کامل شده،بهتره که دقت بیشتری در گفتارها و رفتارهامون داشته باشیم.میخواهیم اون شرافت و اصالت ایرانی بودنمون رو ثابت کنیم . غیر از اینه؟؟ برای ساختن این وطن باید اول از خودمون شروع کنیم. در پناه یزدان باشید ![]() هانا ی عزیز من با تمام حرفها ودیدگاه شما موافقم من نگفتم ما نژاد برتر هستیم من گفتم منش ورفتار وجریان فکری ما انسان دوستانه و متمدن است . کشور ما هویتی عظیم ودر عین حال محترم برای تمام دنیا دارد . ما برای خیلی ها الگو بوده و هستیم . حضرت علی می فرماید پست ترین کارها و اعمال از کسانی بر میاید که خود را خوار وذلیل میدانند . علت اصلی مسلمان شدن ایرانیان شباهت بسیار اسلام با منش ایرانی بود . مغول چین را نیز فتح کرد اما هیچ مغولی کنفوسییوسی نشد . مغولها با اسلام در جاهای دیگر هم اشنا شده بودند اما چرا فقط توسط ایرانیان مسلمان شدند . چون به جز خود اسلام فرهنگ ومنش اسلامی را تجربه کردند. عرب هنوز هم اجازه نمی دهد زن رانندگی کند . زنان در ایران باستان دریا دار و سپهسالار وپادشاه بودند . من که به این افتخار میکنم . وشما هم افتخار میکنید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |