|
ایران کشور نجیب زاده هاست
|
|
۱۶:۵۵, ۲۲/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۰ ۱۳:۱۲ توسط bagheri4.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
هرکس با گذشته خود ارتباط مستقیم دارد . ایران به معنی نجیب زاده هاست . این یک عنوان ویا شعار نبوده ونیست این لقب بخاطر منش ورفتار ایرانیان به انها اطلاق می شد .چنان که یهودیان به زر اندوزی و ربا خواری مشهور شده اند حقیقت محض است . حال این سوال پیش می اید معیار وملاک نجیب زادگی چیست که در ایرانیان به وفور یافت می شود . برای یافتن این سوال باید از تاریخ وباستان شناسی کمک گرفت . با نگاهی اجمالی به سنگ نگارهاو متون یافت شده و ظروف و پارچه های منقوش وهر انچه از گذشته ایران باقی مانده است (که چیز کمی هم نیست )چند نکته مهم را در می یابیم که شاید جواب این سوال هم باشد. در هیچ سنگ نگاره ی زن ویا مرد ایرانی برهنه نیست پس برهنگی فرهنگ ما نبوده ونیست .هیچ زن یا مرد ایرانی در حال عمل جنسی تصویر نشده است . هیچ زن ویا مرد ایرانی درحال همجنس بازی نیستند. همیشه زن پس از مرد ایستاده است احترام به پدر وهمسر فرهنگ ایرانیان بوده وهست . ایرانیان دروغ را گناه کبیره میدانستند واز ان به شدت پرهیز میکردند چرا که باعث ویرانی کشور میشد. ایرانی همیشه در مقابل خدای یکتا زانو زده وعبادت میکند. (ایرانیان از زمان حضرت نوح یکتا پرست هستند به استناد تاریخ طبری که شاه پارسیان بنام کعبین به نوح ایمان اورد )هیچ زنی تحقیر نشده است بلکه زنان در عبادتگاه ها عبادت میکنند . و در قصرها در حال چوگان بازی هستند ودرکنار پادشاهان گرامی داشته شده ا ند. ویادر جنگ با دشمنان ایران حضور داشتند ارتیمس زنی که دریادار ناوگان خشایار شاه بود که در تنگه بسفر با رومیان جنگیده است ویا گردیه که فرمانده سپاه خسرو پرویز بود . زنان ایرانی کنده کاری های تخت جمشید را انجام دادند .سندی در تخت جمشید یافت شده است که زنی که نامش گوراندخت خوانده شده است سر کار گر ده هزار زن کنده کار در تخت جمشید است که تمام زنان بیمه عمر وحوداث هستند حتی گوراندخت به یک زن مجسمه ساز مرخصی باداری وشیردهی با حقوق داده است . (به یاد داشته باشید که دیوار چین و اهرام ثلاثه توسط بردگان ومردم بدون حقوق اجتماعی ساخته شده است.که بزرگترین جنایت تاریخ در این زمانها به وقوع پیوست )قبل از اغاز به کار تخت جمشید چند روستا در اطراف برای کارگران وخانواده هایشان ساخته شد که هنوز هم پا بر جاست . حتی جایی برای نگهداری کودکان زنا ن کارگر وجود داشت . اسناد پرداخت حقوق کارگران در تخت جمشید به وفور یافت شده است یکصد وبیست سال طول کشید تا تخت جمشید تکمیل شود ولی حتی یک انسان قربانی این پروژه عظیم نشد. ایرانیان باسواد وحسابرس بودندکه خراج وورود خروج کالاها رابه دقت یادداشت کرده اند. حالا تو که این همه تمدن ونیک منشی را با خود یدک میکشی بدان که پادشاهان گذشته ات تمام اقوام جهان را مورد لطف وبخشش خود قرار داده اند که قران وتورات وانجیل به انها اذعان کرده اند.تو لایق واژه نجیب زاده هستی . پس همیشه نجیب زاده باقی بمان .علی علی
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۷:۱۵, ۲۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
نقل قول:فقط ایران مرکز قلب زمینسلام ببخشید من هم ایرانیم و خیلی هم به فرهنگ و تمدنش علاقه دارم اما در هیچ کاری افراط درست نیست! یا حق |
|||
|
|
۱۱:۵۲, ۲۳/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۰ ۱۷:۵۳ توسط bagheri4.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
آرتا دخت وزیر خزانه داری وامور مالی دولت ایران در زمان اردوان چهرم اشکانی بود دیاکونوف روسی خاور شناس بزرگ می گوید
که او مالیات ها راسامان بخشید ودر اداره مالی خطایی مرتکب نشد واقتصاد امپراطوری پارتیان را سامان بخشید وامتیازات شاهزادگان را کاهش داد در عوض مالیات مردم را کاهش داد . پرین بانو ی دانشمند ایرانی هزاران برگ از نسخه های اوستا را به زبان پهلوی برا ی آیندگان از گوشه وکنار ممالک آریایی گرد آوری نمود ویکبار کامل آنرا نوشت از او چند کتاب دیگر گزارش شده استکه به احتمال زیاد در حمله اعراب به ایران در آتش سوخته است . فکر می کنم این زنان ومردانی که دست به کارهای فرهنگی واصلاح سیستم نظام پادشاهی به نفع مردم بودند در خور احترام هستند . |
|||
|
|
۱۹:۴۳, ۲۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان
عزیزانی که فکر میکنید ترک و لر و بلوچ و .... آریایی نیستن باید به اطلاع شما برسونم که کشور آریایی ها خیلی گسترده تر از امروز بوده و این تنوع زبان و فرهنگ هم بخاطر ادغام زبان و رسومات همسایه ها در طول هزاران سال بوده. پس بدونید نژاد هممون یکیه وایرانی آریایی هستیم. اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۲۱:۳۰, ۲۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
باز تعصب رو نژاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واي نه تروخدا!!من تازه ادم شدم ُ ديگه از اين كارا متنفرم!!!!!! مگه اعراب ادم نيستن؟؟پيامبرمون انگاري از نژاد سامي بوداااااا! خب الان مثلن اريايي هسين ،به درد دنياتون مي خوره يا اخرتتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۲۱:۴۲, ۲۶/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۰ ۲۲:۲۴ توسط K-1.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
بهتر این است که ما یک مسلمان ایرانی باشیم نه ایرانی مسلمان ...
مسلمان ایرانی کشورش را هم در راه دین میدهد ... ولی ایرانی مسلمان دین را فدای کشورش میکند ... عزیزان هر کسی به اندازه ی گناهی که کرده در قیامت و آخرت جزا می بیند ... آخه به اعراب حالا چه که پدرانشون چه کارایی کردن مگه اونا باید تقاص پس بدن پدرانشون باید بدن که میدن شما گلیم خودتون را از آب بکشید و سعی کنید در آینده شما تقاص کشتن اعراب را از روی تعصب در نژادتون در قیامت و آخرت ندهید ... پس الان افغان ها و همسایگانشان هم باید با ما بد باشند چون نادر همه آنها را درو کرد ... یا باید همه غرب نزدیک و غرب میانه (به جای خاورمیانه و خاوردور{چین و کشورهای بعد از آن}) از ایران متنفر باشند چون کورش همه را درو کرد ... اگر همه مردم میخواستند اینطوری حساب کنند که نسل بشر منقرض میشد (فلسفه این که نژاد گرایی و قوم گرایی حرام است همین است) |
|||
|
|
۲۱:۳۴, ۲۷/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۰ ۲۲:۰۲ توسط jkb.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
سلام
اگر این بحث نجیب زاده بودن ایرانیان ( در پوشش کوروش کبیر و هخامنشیان) رو یکم بیشتر باز کنیم حاوی نکاتی بسیار قابل تامل است. یکی از این نکات اینه که چرا این بحث در این چند سال اخیر مطرح شده!!!! و چرا در اتفاقات اخیر کشور مطرح شده!!!!!! چرا گروه هایی که در این چند سال علیه کشور فعالیت خود را آغاز کردن یا شدت بخشیدن بر روی این نکته پافشاری می کنن!!!! و ... اسلام زمانی که به ایران وارد شد کلماتی از قبیل عدالت و همچنین معیار هایی از قبیل تقوا برای سنجش مردم و... را با خود وارد کرد.چیزهایی که در گذر زمان در زیر گرد و غبار ساخته شده توسط عده ای خاص پنهان شده بودند. در واقع همان طور که همه می دانیم اسلام جایگزین زرتشت نبود همان طوری که جایگزین یهودیت و مسیحیت نبود. بلکه ترمیم آن بود که توسط منشا و مبدا فرستاده شده بود.و هدف زنده نگه داشتن حقی بود که قبلا در پوشش زرتشت و دیگر ادیان وارد شده بود.و کار به جایی رسید که این بار خود مبدا برای حفظ لوح حق پا در میدان نهد. جدای از این بحث ها جایگاه امروز همان حق ( اسلام امروزی) در جوامع بین الملل و تاثیرات آن در روند زندگی عمومی مردم عده ای را بدان وا داشته که حق را در زیر گرد و غبار بپوشانند همان کاری که در گذشته در محدوده زمانیه خاص جواب داده بود.در این راستا استفاده از کلمات و همچنین یادآوری شکوه و عزمت گذشته نقش به سزایی دارد. و نتیجه آن را می توانیم در گرایش رو به رشد جوانان به زرتشت و استفاده از نمادهای آن دوره در بین جوانان و حتی بعضا پیام هایی که بین افراد رد و بدل می شود را دید.شاید وقت آن باشد در برابر این هجوم شدید بیگانگان از مظلومیت اسلام دفاع کنیم. امیدوارم دیگر شاهد کربلایی دیگر و این بار شهادت اسلام نباشیم و بتوانیم در این نبرد نابرابر حداقل ساقی قابل تکیه ای برای جوانان اسلام باشیم. یا حق |
|||
|
|
۴:۰۹, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
دوست من تا زمانیکه با زدن تو سر یک چیزی بخواهی بالا بری، مطمئن باش، اون اسلام مظلومی که ازش نام میبری (اسلامی که شما میشناسید و اسلامی که من میشناسم اصلا مظلوم نیست.) هیچ وقت رشد نخواهد کرد.
باید ما ها یاد بگیریم که به تاریخ هر چقدر هم تلخ است احترام بزاریم و اگر قرار است چیزی را بهتر جلوه دهیم. نشان دهیم که بهتر است نه اینکه چیزهای دیگر را بدتر نشان دهیم! این یعنی اسلام توی نقطه صفر است و بقیه چیزها منفی! ولی اگر تمدن ایرانی را 50 نشان دهیم. آنوقت است که میتوانیم بگیم اسلام 100 است. نه اینکه تاریخ خودمون را به گند بکشیم تا آخرش، چنین روزی بگیم اسلام مظلوم است. نه دوست من اسلام مظلوم نیست ما بهش خیانت کردیم. از کلاس اول دبستان تا دانشگاه توی هر دوره همش خواندیم دینی، قرآن، بینش، اخلاق، اندیشه، تاریخ و ... یک حرف تکراری را هزار بار خواندیم و بجای نزدیکتر شدن به اسلام، دورتر نیز شدیم. آیا این بخاطر مظلومیت اسلام است؟ نخیر، بخاطر رفتار کوته فکرانه ماست. به خاطر روشهای غلط ماست. کلا ما عادت داریم یا از این ور بوم بیوفتیم یا از اون ور بوم. عزیز من نمیشه یاد بگیریم که میشه وسط بوم هم ایستاد؟؟ مگه همین 4شنبه سوری نبود. چقدر کشته و زخمی میدادیم؟ یادتون میاد؟ از وقتی که خود دولت لوازمات تقریبا استاندارد را آورد وضعیت خیلی بهتر شد. ولی کلا شد یکبار این آقایون درباره 4شنبه سوری حرف بزنند؟؟ آیا اصلا 4شنبه سوری این چیزیه که امروز است یا دست پرورده ناصر الدین شاهه؟ کی آتیش بازی داشتیم. کی گفته که اگر از روی آتیش بپری، آتیش پرست میشی؟ اگر واقعا به این حرفها اعتقاد دارید باید بگم کلیه شیعیان خاک پرست هستند! اگر چیزی به عنوان یک نشانه مورد استفاده قرار میگیره دلیل بر پرستش اون نیست. کی شد که درباره دین زرتشت توی رسانه ها بحث بشه و قوت اسلام را بصورت منطقی نه تعصبی نشان بده. کی این کارها را کردیم. دوستی پیش من آمد و گفت من میخواهم زرتشتی بشم. گفتم واقعا؟؟ چی در مورد زرتشت میدونی؟ گفت دین ایرانیه! گفتم باشه پس قبلش برور کتاب وندیداد را بخوان و بعد بیا بگو میتونی احکامشو اجرا کنی!!! بعد از یک هفته اومد گفت: عجب بابا این که خیلی سخت تر از اسلامه! خیلی از جونها از روی عدم آگاهیه که میخوان چیزی دیگه را انتخاب کنند، حداقل به اسم نه به عمل. که این هم بخاطر مخفی کاری ماست. ما هر چه میکشیم از خود میکشیم. همه ما نسبت به اعمالمان در مقابل اسلام مسئولیم. هر روز میگیم امام زمان زودتر بیا ولی بیشترمون داریم از پشت خنجر میزنیم و نمیفهمیم. |
|||
|
|
۱۰:۰۰, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۲۴/تیر/۹۰ ۲۱:۳۲)Irani نوشته است: هه درود بر تو ای جوان مرد...این یعنی یه ایرانی...برای خود من هم چندین بار پیش اومده تو این اتاق هی چت تا این عربای بی دین فهمیدن ایرانی ام هم تمسخر کردند هم به امام زمان توهین کردند :s...باز بعضی ها برن طرفداری کنن از عرب ها...من هرگز خود را برادر عرب سنی نمیدونم...
|
|||
|
|
۱۰:۵۲, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
بسم الله
دوستان چند نکته ای هست که باید تذکر بدم... 1- جو این تاپیک نباید متشنج بشود... شدیدا تاکید میکنم ... جو نباید متشنج بشود. 2- بیایید از دیدگاه الهی به مسئله نگاه کنید... چرا دیدگاه های انسانی که هیچ از نظر خدا ملاک نیستند رو پیش میکشید و حرف خودتون رو متعصبانه بیان میکنید... بیایید ببینید نظر خدا در این باره چیست! با آیات قرآن دلیل و منطق بیاورید.... بیایید ببینید اگر به قرآن چنگ بزنیم چه میشود؟ راه در جنگل اوهام گم است...
خب نظر دوستان راجع به این آیه چیه؟سینه بگشای چو دشت اگرت پرتو خورشید حقیقت باید... الحجرات : 13 يا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْناكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَ أُنْثى وَ جَعَلْناكُمْ شُعُوباً وَ قَبائِلَ لِتَعارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَليمٌ خَبيرٌ
اى مردم! ما شما را از يك مرد و زن آفريديم و سپس شما را گروه گروه و به صورت قبيله ها قرار داديم تا همديگر را بشناسيد. آیا اسلام به ما خدمت کرده یا ما به اسلام؟ يَمُنُّونَ عَلَيْكَ أَنْ أَسْلَمُواْ قُل لَّا تَمُنُّواْ عَلىَّ إِسْلَامَكمُ بَلِ اللَّهُ يَمُنُّ عَلَيْكمُْ أَنْ هَدَئكمُ لِلْايمَانِ إِن كُنتُمْ صَادِقِينَ(17)الحجرات آنها بر مسلمان شدن خويش بر تو منّت مىگذارند. بگو: اسلام خود را بر من منّت نگذاريد بلكه خدا بر شما منّت دارد كه شما را به سوى ايمان هدايت كرده است اگر راست مىگوييد. یا الله |
|||
|
|
۱۲:۲۶, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
سلام
چو ایران مباشد تن من مباد من این جمله را قبول ندارم به جاش این رو قبول دارم : چو ایران اسلامی مباشد تن و دست و سر و پایم مباشد من به ایراو و ایرانی و به ایرانی بودنم می بالم چون ایرانیان از قدیم الایام موحد بودن چون خیلی زودتر از کشورهای دیگه شیعه شدن ولی خداییش وقتی به تاریخ ایران نگاه می کنیم بوی انسانیت میده |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

:s...باز بعضی ها برن طرفداری کنن از عرب ها...من هرگز خود را برادر عرب سنی نمیدونم...