کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایران کشور نجیب زاده هاست
۱۶:۵۵, ۲۲/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۰ ۱۳:۱۲ توسط bagheri4.)
شماره ارسال: #1
آواتار
هرکس با گذشته خود ارتباط مستقیم دارد . ایران به معنی نجیب زاده هاست . این یک عنوان ویا شعار نبوده ونیست این لقب بخاطر منش ورفتار ایرانیان به انها اطلاق می شد .چنان که یهودیان به زر اندوزی و ربا خواری مشهور شده اند حقیقت محض است . حال این سوال پیش می اید معیار وملاک نجیب زادگی چیست که در ایرانیان به وفور یافت می شود . برای یافتن این سوال باید از تاریخ وباستان شناسی کمک گرفت . با نگاهی اجمالی به سنگ نگارهاو متون یافت شده و ظروف و پارچه های منقوش وهر انچه از گذشته ایران باقی مانده است (که چیز کمی هم نیست )چند نکته مهم را در می یابیم که شاید جواب این سوال هم باشد. در هیچ سنگ نگاره ی زن ویا مرد ایرانی برهنه نیست پس برهنگی فرهنگ ما نبوده ونیست .هیچ زن یا مرد ایرانی در حال عمل جنسی تصویر نشده است . هیچ زن ویا مرد ایرانی درحال همجنس بازی نیستند. همیشه زن پس از مرد ایستاده است احترام به پدر وهمسر فرهنگ ایرانیان بوده وهست . ایرانیان دروغ را گناه کبیره میدانستند واز ان به شدت پرهیز میکردند چرا که باعث ویرانی کشور میشد. ایرانی همیشه در مقابل خدای یکتا زانو زده وعبادت میکند. (ایرانیان از زمان حضرت نوح یکتا پرست هستند به استناد تاریخ طبری که شاه پارسیان بنام کعبین به نوح ایمان اورد )هیچ زنی تحقیر نشده است بلکه زنان در عبادتگاه ها عبادت میکنند . و در قصرها در حال چوگان بازی هستند ودرکنار پادشاهان گرامی داشته شده ا ند. ویادر جنگ با دشمنان ایران حضور داشتند ارتیمس زنی که دریادار ناوگان خشایار شاه بود که در تنگه بسفر با رومیان جنگیده است ویا گردیه که فرمانده سپاه خسرو پرویز بود . زنان ایرانی کنده کاری های تخت جمشید را انجام دادند .سندی در تخت جمشید یافت شده است که زنی که نامش گوراندخت خوانده شده است سر کار گر ده هزار زن کنده کار در تخت جمشید است که تمام زنان بیمه عمر وحوداث هستند حتی گوراندخت به یک زن مجسمه ساز مرخصی باداری وشیردهی با حقوق داده است . (به یاد داشته باشید که دیوار چین و اهرام ثلاثه توسط بردگان ومردم بدون حقوق اجتماعی ساخته شده است.که بزرگترین جنایت تاریخ در این زمانها به وقوع پیوست )قبل از اغاز به کار تخت جمشید چند روستا در اطراف برای کارگران وخانواده هایشان ساخته شد که هنوز هم پا بر جاست . حتی جایی برای نگهداری کودکان زنا ن کارگر وجود داشت . اسناد پرداخت حقوق کارگران در تخت جمشید به وفور یافت شده است یکصد وبیست سال طول کشید تا تخت جمشید تکمیل شود ولی حتی یک انسان قربانی این پروژه عظیم نشد. ایرانیان باسواد وحسابرس بودندکه خراج وورود خروج کالاها رابه دقت یادداشت کرده اند. حالا تو که این همه تمدن ونیک منشی را با خود یدک میکشی بدان که پادشاهان گذشته ات تمام اقوام جهان را مورد لطف وبخشش خود قرار داده اند که قران وتورات وانجیل به انها اذعان کرده اند.تو لایق واژه نجیب زاده هستی . پس همیشه نجیب زاده باقی بمان .علی علی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arnh ، خیبر110 ، فرهاد ، Gryffen ، sarbaz ، Irani ، zoha ، A L I ، SARV ، semnani ، هدهد ، r_bashiri89 ، meshkat ، omoridi ، سدرة المنتهی ، netlog36 ، MohammadSadra ، hesam110 ، javad222 ، mahdialmontazar ، محمد667 ، amirshiva

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۵۷, ۱۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #51
آواتار
(۱۵/آبان/۹۰ ۱۹:۵۱)محمد667 نوشته است:  و شعار ما درود بر اسکندر مقدونی" ذوالقرنین قران"

خنده دار ترین جمله فروم رو شنیدم ، دستت درد نکنه خیلی خنده دار بود.
یکم تعقل بد نیست.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Unname28 ، فاطمه خانم ، أین المنتظر ، محمد667 ، Anti gods ، Mohammad Trust ، nasimesaba
۲۰:۰۹, ۱۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #52
آواتار
سلام
به دوست عزیز آقای محمد667 توصیه میکنم که تاریخ هنر ایران رو مطالعه بفرمایند.
با تشکر.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمد667 ، Mohammad Trust ، nasimesaba
۲۰:۲۰, ۱۵/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۰ ۲۰:۲۱ توسط Gryffen.)
شماره ارسال: #53
آواتار
(۱۵/آبان/۹۰ ۱۸:۴۷)azam نوشته است:  نمی دانم چرا جوان های ما بجای الگو گرفتن از علی ابن ابی طالب، از تو الگو میگیرند؟؟؟
می شه بگید چه کسی این جمله رو گفته ؟؟؟
اون جون هایی که من تو کوچه بازار دیدم اسم خودشون به زور یادشونه چه برسه به کوروش و امام علی

(۱۵/آبان/۹۰ ۱۸:۴۷)azam نوشته است:  نمیدانم چرا بدلیل حذف اسم تو از کتب درسی تاسف میخورند، ولی برای نبودن نامه ی علی(علیه السلام) به نمایندگانش تاسف نمیخورند!؟ چرا از نبود شرح مفصل از ملاصدرا ها و بو علی سینا ها تاسف نمیخورند؟؟؟
باز هم چرت و پرت :
اولا : کتاب های درسی ایران ببخشید این رو می گم تا حدودی مشکل دارند
دوم : بچه های ما همین جوری کتابدین و زندگی رو به زور می خورن چه برسه به این که .....
سوم : شح مفصل از ملاصدرا و بو علی سینا رو بچه های فلسفه دانش گاه به زور می فهمند حالا شما می خواهی ....

(۱۵/آبان/۹۰ ۱۸:۴۷)azam نوشته است:  می دانم که بعد از این جملات به عرب پرست بودن متهم میشوم، ولی چاره چیست؟ دهانه ی آتشفشان را میتوان
این جواب های من بود البته از بیشتر حرف هایتان فاکتور گرفتم

دوست گرامی ما با عرب ها مشکل نداریم اون ها با ما مشکل دارند

شبکه های ماهواری رو دیدید همشون دارم می گن خلیج عربی این کفر منی که ناسیونالیستم رو در میاره
نمی دونم کسی هست که تو شهر های جنوبی مخصوصا بندرعباس باشه من تو مدرسه ای درس خوندم که تو کلاس 30 نفری 25 نفرشون طرفدارن عرب ها بودن تا جایی گستاخی می کردند که می گفتند جزیره ی ابوموسی و دیگر جزایر رو به عرب ها بدن چون اون ها قدر این چیز ها رو می دونند نه ایرانی ها یه بار با یکی سر خیلج عربی بحثم شد می گفت : ایران واسه خلیج پارس چی کار کرد بندرعباس رو ببین دبی رو ببین اون ور بهشته این ور جهنم پس حقشونه که خلیج پارس رو خلیج عربی بخونن
آیا این ظلم نیست ؟؟؟
من نگفتم حضرت محمد و اصحابش ادم های بدی بودند اما بقیه اعراب ما رو به چشم برده می بینن و .....
که من نمی تونم دوم بیارم
کوتاه می کنم حرف هام رو :
من تا ثیام قیامت با این اعراب لج هستم حالا می خواهید هر کاری با من بکنید

پ.ن :
حالا می گید شاهین حرف هاش توخالی چون حتی نتونست در برابر حرف های بعضی ها که مدارکی بر علیه کوروش جمع کردند مقاومت کنه اما من از همین جا می گم من شهریور ماه می خواستم یه مناظره با مخالفان کوروش بزارم اما مسافرت و بعد از اون ناکامی در کنکور باعث شد ...
اما این رو بدوند اگه بخوام قید کنکور و آینده رو می زنم و از ایران و آریایی حمایت می کنم و حاضرم با هر کسی مناظره کنم
زنده باد آریایی زنده باد ایرانی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، bagheri4
۲۰:۲۳, ۱۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #54
آواتار
Big GrinBig Grin همیشه خوش باشید دوست من Blush
خوندن کتاب تاریخ ایران چرا HuhHuhHuh
وقتی فروم بیداری اندیشه هست که تمام کتابهای جهانو نقد و بررسی میکنه و به دلخواه خودش جهانو تغییر میده اونوقت بریم کتاب بخونیم HuhHuhHuh
کتابو بنداز دور Wink کتاب همش چرته Wink من به شما توصیه میکنم مستند اربابان جعل
و نگاه بفرمایید تا روشن شوید که کوروش واقعا چه کسی است Cool
درود بر اسکند مقدونی شاه شاهان و ذوالقرنین قران
۲۱:۰۸, ۱۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #55
آواتار
برادر نترس تاریخ مدفون شده رو رو کن اگه مستند و موثق باشه که من خودم یک تنه پشتتم...

حالا اون تاریخ مدفون شده رو رو کن ببینیم چیه قضیه اش. منکه خیلی مشتاقم یکی دوتاشو بدونم.

بشرطی که منبع موثق معرفی کنی...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، وحید110 ، میثاق ، bagheri4 ، Mohammad Trust
۲۱:۴۹, ۱۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #56
آواتار
نقل قول:ولی همونطوری که در خدمت امام علی هستیم ، به شخصه در خدمت کوروش هم هستم.
برادر میدونی جایگاه ولایت در هستی کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:منم فقط خدا رو میپرستم ، ولی ائمه ( ع ) و کووروش رو هم دوست دارم

برادر میدونی جایگاه ولایت در هستی کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟نه واقعا میدونی ولایت یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نقل قول:وقتی فروم بیداری اندیشه هست که تمام کتابهای جهانو نقد و بررسی میکنه و به دلخواه خودش جهانو تغییر میده اونوقت بریم کتاب بخونیم

بار آخری باشه که در این بخش توهین و تمسخر به کل اشخاص تالار میشه ... بنده حذف میکنم... شدیدا هم برخورد میکنم... اگر فکر کسی اشتباه بود با دلیل و منطق باهاش بحث کنید و حرف خودتون رو به کرسی بنشونید. دیگر نباید به کل اشخاص و کلیت تالار توهین و تمسخر شود....
مشکل شما شاید با یک شخص و تفکر یک شخص باشد ولی نباید آن تفکر رو به کلیت تالار نسبت بدی... ما اینجا تنهای چیزی که مشخصه باهم مشترکیم اینه که برای خاطر امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) اینجا جمع شدیم ولی در بقیه مسائل اصلا مشخص نیست که هم عقیده باشیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، meshkat ، وحید110 ، amin015 ، أین المنتظر ، mahdiar ، rastin ، میثاق ، bagheri4
۲۳:۲۵, ۱۵/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۰ ۲۳:۳۵ توسط mohammad790.)
شماره ارسال: #57

(۱۵/آبان/۹۰ ۲۰:۲۳)محمد667 نوشته است:  Big GrinBig Grin همیشه خوش باشید دوست من Blush
خوندن کتاب تاریخ ایران چرا HuhHuhHuh
وقتی فروم بیداری اندیشه هست که تمام کتابهای جهانو نقد و بررسی میکنه و به دلخواه خودش جهانو تغییر میده اونوقت بریم کتاب بخونیم HuhHuhHuh
کتابو بنداز دور Wink کتاب همش چرته Wink من به شما توصیه میکنم مستند اربابان جعل
و نگاه بفرمایید تا روشن شوید که کوروش واقعا چه کسی است Cool
درود بر اسکند مقدونی شاه شاهان و ذوالقرنین قران

حیف که من مثل تو ...(ویرایش شد)... نیستم وگرنه جوابت خوب میدادم.کی گفته اربابان جعل همش واقعیه...نمیدونم چرا نمیخوان بعضی ها بفهمن که بابا ازون خط میخی هیچی نمیشه فهمید.وگرنه انقد تناقض نبود.اگه واقعا میشد اون خط رو خوند هر دانشمندی یه چیز نمیگفت...هر وقت شما بدون آموزش زبان انگلیسی رو خوندی و فهمیدی اون به اصطلاح دانشمند هم میتونه خط میخی رو تر جمه کنه.و اینکه هرکی به کوروش کبیر اهانت کنه با من که نه بلکه با خود خدا طرفه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad790 ، میثاق
۳:۰۶, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #58
آواتار
الوووووووووووو کسی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دارید کجا میرید؟؟؟؟؟
آرومتر؟؟؟

اگر پستهای منو خونده باشید، عقیده منو میدونید؟
ولی چرا کور کورانه دفاع میکنید؟؟ کوروش آدم خوبی بوده؟ باشه! ولی این دلیل نمیشه که چون اون خوب بوده ما آدم نشیم!
مگر کوروش نگفته که دروغ نگید! شما که طرفدار پر و پا قرص کوروشید! چرا چشم بسته دفاع میکنید؟ دقیقا مثل دوران جاهلیت! مثل بعضی از افراد که میخوان تاریخ را نابود کنند و همه چیز را با تعصب به نفع اعراب (نه مسلمانان) بکنند.
بیایید منصف باشیم. نه به آن شوری شور، نه به این بی نمکی.
اگر احساس میکنی نجیب زاده هستی، باید در درگاه خدا بیشتر تلاش کنی، بیشتر زحمت بکشی، بیشتر ادب داشته باشی و بیشتر.......
راستی کی بود میگفت که من میهنم را میفروشم در راه اسلام؟ درباره کدوم اسلام صحبت میکنی؟ اسلامی که توی دبی هست یا توی عربستان یا توی مراکش یا ..... از کدوم اسلام حرف میزنی؟ که حاضری میهنت را برای اون بفروشی؟؟ میهنت را به کی میخواهی بفروشی؟؟
آخه چرا با تعصب (چه اسلامی، چه میهنی) اینقدر باشه که چشماتونو کور کنه و هر چی به دهنتون میاد بگید. چرا فکر میکنید حق میگید؟ چرا هر مزخرفاتی که رسانه ها توی کلتون میکنند را باور میکنید. آخه چرا؟؟؟
فرق یک جامعه با فرهنگ با بی فرهنگ چیه؟ جامعه با فرهنگ اینه که زناش لخت باشن؟ یا مشروب فروشی هاش باز باشه؟ یا اینکه شب تا صبح سر سجده بزاری؟ یا اینکه روی مسایل تفکر کنید و ببینید حق چیه؟
حرف از فرهنگ 2500 ساله میزنیم ولی فرهنگ از خیابون رد شدن را هم نداریم.
بس کنید به خدا. همون قدر که گذشته مهمه، حالم مهمه. اگر کسی داره گذشته را از تو میگیره برای اینه که میخواد آینده تو و بچه تو را تغییر بده. هشیار باشید. اگر تاریخ داره تحریف میشه، بسنده به چیزی که به خوردتون میدن نکنید. تحقیق کنید.
فرقی نمیکنه درباره تاریخ ایران باشه یا معصومین. برای مثال این آقای دانشمند چیه بعضی وقتها برای نزدیک جوننها احادیث از خودش در میاره. امروز یک کلیپ داشتم میدیم بنده خدا میخواست ارزش گریستن بر حسین (علیه السلام) را بگه ولی به حضرت ابراهیم و اسماعیل و ... یه جورایی توهین کرد. احتمالا همین طوری ولش کنی میگه حضرت عیسی را هم وقتی به صلیب کشیدن یا حسین گفت و به ملکوت پیوست. آقایان تحریفات از روز اول بشریت بوده فقط آگاه باشید. نزارید با دین و ایمان و تاریخ شما به همین سادگی بازی کنند و شما هم به همین راحتی بازی بخورید. اونوری ها به اسم کوروش شما را بازی بدن این وری ها به اسم ...... خواهشا کمی تامل کنید.
راستی تیشرت محرم هم از راه رسید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یک مدت مد شده بود نوحه های دیش دیش دار میشنیدم.
حالا تیشرتهای با طرح محرم!
فردا هم آرایش محرم میاد.
بیدار بشید. تا کی خواب
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdiar ، mohammad790 ، bagheri4
۵:۳۲, ۱۶/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۰ ۱۳:۰۷ توسط mohammad790.)
شماره ارسال: #59
آواتار
میگم من اینجا اصلا حرف نزنم خوبه ؟؟؟؟ HuhHuhHuh
وقتی از کوروش خوب میگی بهت میگن تاریخ همش جعله تمام سندها و کتابهایی که در قدیم خوندی رو بذار کنار و این مستندو نگاه کن . عزیز من چرا هزاران کتابو بذارم یه طرف ترازو و یه فیلم مستندو بذارم طرف دیگه ی ترازو ؟؟؟؟
حالا بیخیال بحث کردن با شما میشم اقایان : omorodi , mahdiar , mohammad790
اقا من میخوام توی فروم بیداری اندیشه بیدار بشم با یه سوال اونم اینکه :
این ذوالقرنین واقعا کیست ؟ (اقای محمد 790 شما جواب منو بدید:)
البته تحقیقات صورت گرفته نشون میده که فقط در زمان کوروش و اسکندر امکان وجود ذوالقرنین بوده
(یعنی اگه کوروش نباشه صد در صد اسکندره و اگه اسکندر نباشه صد در صد کوروشه)
ریسک نیست باید با تفکر و مطالعات زیاد به این سوال جواب داد
Heart

ولی حلا نمیدونم چرا این قضیه ی کوروش اینقدر در بعضی از افراد جنبه ی خاک ایرانو داره Huh
[b]راستی من اصلیتم ایرانی نیست دوستان
Blush
اصلیت من یه کشور دور افتاده ی که شما نمیشناسیدشCool
۱۳:۰۳, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #60
آواتار
نقل قول:وقتی از کوروش خوب میگی بهت میگن تاریخ همش جعله تمام سندها و کتابهایی که در قدیم خوندی رو بذار کنار و این مستندو نگاه کن . عزیز من چرا هزاران کتابو بذارم یه طرف ترازو و یه فیلم مستندو بذارم طرف دیگه ی ترازو ؟؟؟؟

بسم الله

سلام

داداشِ من ،آخه کدوم عقل سلیمی گفته شما این همه مستندات و کتاب هایی که راجع به کوروش هست و تاریخ شناسان بزرگ نوشته اند رو کنار بزار و بعد بیا به یک مستند که تازه سر از باغچه درآورده اکتفا کن...Huh
اصلا من نمیگم اون مستند درسته یا غلطه، چون ندیدمش. ولی با این توضیحاتی که راجع بهش شنیدم بزرگی و عظمت کوروش رو زیر سوال میبره... و اگر این طور باشه با اکثر چیزهایی که از تاریخ بجا مونده و ما از کوروش میدونیم مغایرت داره. خب پس آدم باید همیشه به منبع موثق تر اکتفا کنه... Blush

ولی خب جدیدا یک سری چیزهایی به چشم میخوره که آدم شاخ درمیاره... مثالش : http://navid.partoblog.com/

خب ببینید یک حدیث معروف از امام صادق رو میان به زرتشت نسبت میدن ... به این روشنی و واضحی.
یعنی ما اینقدر کمبود بزرگی در تاریخ داریم که بیاییم و از دیگران بدزدیم و به خودمان بچسبانیم وبگوییم ما فلان و چنان بودیم؟

نمیدانم هدف این کارها و این تفکرات چیست؟Huh

نقل قول:این ذوالقرنین واقعا کیست ؟ (اقای روشنفکر محمد 790 شما جواب منو بدید[تصویر: biggrin.gif])

برادر من بنده نه تاریخ شناسم و نه مفسر قرآن ولی با آنچه که از افراد بزرگ و مشهور شنیده ام خب احتمال اینکه این شخص کوروش کبیر بوده باشه خیلی بالاست. در صورتی که کسانی که گفته اند اسکندر بوده کمتر هستند و احتمال اینکه ذوالقرنین اسکندر بوده باشه خیلی کمتر است. به همان دلایلی که شما ذکر کردید... خب ما از اسکندر نام نیکی در تاریخ نمیبینیم... بیشتر بد گفته شده از اسکندر ولی کوروش در تمام دنیا به نیکی شناخته شده و عدالتش در حکومت زبانزد خاص و عام است برادر من.

اینکه دعوا ندارد... اینکه توهین کردن ندارد.... شما بپرس حقیر نظرم را بگویم.... نظر بنده هم به خودم ربط دارد نه به کلیت تالار....

شما چرا بجای بحث منطقی، رو به تمسخر و شوخی می آورید؟ وقتی یک بحث جدی است و اگر شما میخواهید واقعا از بحث چیزی بیاموزید و نکته ای یا سوالی در ذهن شما شکل پیدا کند که باعث رشد شما بشود باید جدیت بخرج بدید در بحث ، نه اینکه با شوخی و خنده و تمسخر سعی در تحقیر طرف مقابل کنید.

نقل قول:ولی حلا نمیدونم چرا این قضیه ی کوروش اینقدر در بعضی از افراد جنبه ی خاک ایرانو داره [تصویر: huh.gif]

خب حالا من یک نکته ای رو بگم... شخصی مثل کوروش فقط مال ایران نیست... برای کل تاریخ جهان و بشریت است....
انسانهای بزرگ الگوی تمام انسانها هستند... چه سیاه و چه سفید و چه زرد پوست...
برای مثال عرض میکنم... شما یک انسان فرهیخته و بافرهنگ و موفق که زادگاهش مثلا در آفریقاست را الگوی خودتون قرار نمیدید؟ مسلم است که انسان از همچین فردی الگو برداری میکند.... پس آن شخص متعلق به شما هم هست... یعنی متعلق به انسانیت است.... اصل هم همین است... انسان بودن. این مرز ها و این خط های بیهوده ست....
فکرتان را باز کنید و جهانی فکر کنید .... شما خودتون رو محمدود به همین چندیدن کیلومتر خاک ایران میکنید؟

درسته حریم ماست و محل امن ماست و جای زندگی ماست ... ما باید ازش دفاع کنیم و. پیشرفتش بدیم و زیبایش کنیم.... چون مسئولیت این قطعه از کره زمین به عهده ماست... ولی دلیل نمیشه قومیت ها و انسانهای دیگر کره زمین رو چون از نژاد آریایی نیستن از خودمون پایین تر بدونیم.... اونها هم هیچ فرقی ... تاکید میکنم هیچ فرقی با ما ندارند.... فقط مسئولیت و مالکیت یک قسمت دیگر از خاک کره زمین برعهده شان است.....

نمیدانم توانستم منظور را برسانم یا نه؟

یا الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمد667 ، bagheri4
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا