|
بازی مختارنامه
|
|
۱۶:۰۰, ۲۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
مطالبی رو که خواهید خواند ، نه ذوق زدگی از دیدن یک شیرین کاری کودکی یا به وجداومدن یا جوگیر شدن نذارید، امیدوارم بتونم منظورم رو برسونم. از دیدن تصویر زیر آنقدر فکری شدم که چطور یک بچه ، خودش به فکر خودش چنین کاری کرده؟ لابد تاثیرات زیاد بازیهای رایانه ای و پلی استیشن روی مخاطبینش مخصوصا کودکان رو کاملا میدونید. لابد چای خالی محصولاتی که توان رقابت داشته باشند رو میدونید. اصلا رقابت هم نه ، کلا بشه یه بازی خوب که فرهنگ ساز باشه و بچه ها رو بصورت خودآگاه یا ناخودآگاه به تاریخ و فرهنگشون آشنا کرد. بچه ای را میشناسم که 8 سالشه و تا قبل از این خیلی به بازیهای مثلا ماشین و بزن بزن ها، یا ... علاقه داشت و اونها رو بازی می کرد. اما سریال مختارنامه با این کودک چه کرد[i]. کسیکه الگوهاش لاک پشت های نینجا و ... بود حالا همه فکر وذهنش مختار و اهدافش هست!!! انگار دیگه خود بچه ها باید پرچم مبارزه و دفاع از حیثیت فرهنگی خودشون رو به دست بگیرن.!!! از همینجا دست همه کسانی که در دفاع از فرهنگ خویش و آشناییی نسل جدید به میدان آمده اند را میفشارم. و از همه اینان قدردانی و بسیار دعایشان میکنم. فارغ از غلطهای کوچک و جزئیات دیگر به کار این کودک نگاه کنید شاید برای خودم و دیگران مایه درس بشود. http://www.4shared.com/photo/Ug1wBNdW/6_online.html |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۰۲, ۱۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
سلام
من قبل از پخش سریال مختارنامه ایده ساخت این بازی رو داشتم ، به این صورت که شخصیت مختار به دنبال شکار هر یک از این قاتلین باشه ، و در زمان کشتن جنایتکار ، فلش بکی زده بشه به جنایت مرتکب شده به وسیله او از زبان او ، مثلا حرمله لعنت الله علیه در زمان دریافت دستور از عمر سعد و گفت و مگو با او دیده بشه ، تا زمان اجرای جنایت ، که فکر می کنم بسیار تاثیر گذار خواهد بود. |
|||
|
۱۳:۱۵, ۱۹/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۱ ۱۳:۱۸ توسط aleerz.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
سلام.....
فکر کنم اگه یه چیزی در حد god of war یا assasin creed باشه جذاب باشه......و اینکه مثل gears of war گروهی باشه طوری مثلا افراد مختار مثل کیان و بقیه مختار رو همراهی کنن.....البته فکر کنم این برای +18 مناسب باشه .... برای بچه های کوچیک تر هم میتونه تو سبک بازی های ادونچرز باشه..... فقط باید بازی ساز ها همت کنن.... |
|||
|
|
۳:۲۵, ۲۰/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مرداد/۹۱ ۳:۴۴ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام
من حتی روی بازی استراتژی اسلامی هم فکر کردم که این جا می تونه عملی باشه. چند چیز مثل تجربه و غیره داره که معرف حضور هستند ، اما آیتمی به نام ایمان داره ، که با طی مسیر صحیح ایمان افزوده می شه و با افزایش ایمان امکان استقاده از قدرت های الهی فراهم میشه ، مثل استفاده از آیه مبارکه "و جعلنا من بین ایدیهم سدا و من خلفهم سدا و ..." که باعث دیده نشدن به وسیله دشمن می شه ، یا قدرت ملائک در جنگ و .... همین طور سیستم تلنت هم موجود باشه که با پیشرفت بازیکن قابل اخذ باشه و ضرباتی همچون "ضد حمله حیدری" رو داشته باشه که باعث دفع ضربه با سپر و قطع پای دشمن خواهد شد.اگر کسی تمایل داشت می تونیم کامل ترش کنیم.یا مثلا تکنیک بیش نمایی که در فتح مکه استفاده شد و تعداد نیروهای خودی رو بیشتر نشان می داد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |