|
بازی مختارنامه
|
|
۱۶:۰۰, ۲۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
مطالبی رو که خواهید خواند ، نه ذوق زدگی از دیدن یک شیرین کاری کودکی یا به وجداومدن یا جوگیر شدن نذارید، امیدوارم بتونم منظورم رو برسونم. از دیدن تصویر زیر آنقدر فکری شدم که چطور یک بچه ، خودش به فکر خودش چنین کاری کرده؟ لابد تاثیرات زیاد بازیهای رایانه ای و پلی استیشن روی مخاطبینش مخصوصا کودکان رو کاملا میدونید. لابد چای خالی محصولاتی که توان رقابت داشته باشند رو میدونید. اصلا رقابت هم نه ، کلا بشه یه بازی خوب که فرهنگ ساز باشه و بچه ها رو بصورت خودآگاه یا ناخودآگاه به تاریخ و فرهنگشون آشنا کرد. بچه ای را میشناسم که 8 سالشه و تا قبل از این خیلی به بازیهای مثلا ماشین و بزن بزن ها، یا ... علاقه داشت و اونها رو بازی می کرد. اما سریال مختارنامه با این کودک چه کرد[i]. کسیکه الگوهاش لاک پشت های نینجا و ... بود حالا همه فکر وذهنش مختار و اهدافش هست!!! انگار دیگه خود بچه ها باید پرچم مبارزه و دفاع از حیثیت فرهنگی خودشون رو به دست بگیرن.!!! از همینجا دست همه کسانی که در دفاع از فرهنگ خویش و آشناییی نسل جدید به میدان آمده اند را میفشارم. و از همه اینان قدردانی و بسیار دعایشان میکنم. فارغ از غلطهای کوچک و جزئیات دیگر به کار این کودک نگاه کنید شاید برای خودم و دیگران مایه درس بشود. http://www.4shared.com/photo/Ug1wBNdW/6_online.html |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۵۷, ۱۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز، زمانیکه من هنوز با واژه فراماسونری آشنا نبودم و از علائم و نمادهاشون بی خبر بودم.
ولی زمانیکه می خواستم عکسهای خاصی از دیگران بگیرم ، معمولا زاویه دید و نور رو جوری تنظیم میکردم که چهره متقارن از لحاظ نور نباشه یعنی تاریکی در قسمتی از چهره و روشنایی در قسمت دیگرش باشه. به نظرم اینجوری عکس عمق بیشتری پیدا میکنه. شما هم امتحان کنید. به نظر قشنگتر و جلوه بیشتری پیدا میکنه. نمی خوام بگم تیزبینی شما اشتباه بوده ولی ممکنه که طراح بدون چنین فکری این کار رو کرده باشه. باتشکر از شما |
|||
|
|
۱۹:۲۰, ۱۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۱/فروردین/۹۰ ۲۰:۴۱)محمدجواد نوشته است: با تشکر از شما ولی باید دید که هدف طراح چه بوده است. و البته در بسیاری از موارد چشم چپ باید یک ویژگی خاصی نیز داشته باشد. و همونطور که دوست خوبمان جناب mosafer گفتند، این یک ژست بسیار مناسب برای عکاسی و نیز کارهای گرافیکی می باشد. و البته که به قول شاعر هر گردی، گردو نیست. |
|||
|
|
۱۱:۰۰, ۱۳/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بازی هاشون هم همه کپی از بازی های خارجیه حالا میخواید قبول کنید یا نه گرشاسب قهرمانش از بازی خدای جنگ و عکس بالایی هم معلومه که قهرمانش عین بازی پرنس فارسی تولید یوبی سافت است حتی نیومدن شال قرمز رنگ کمرشو عوض کنن
|
|||
|
|
۱۴:۴۹, ۱۸/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
در مورد پست اول بايد گفت كه جاي خوشحالي نداره به نظر من!
البته همون طور كه گفتم نظر شخصي هست و هر كي يه جوريه ديگه. كلا مخالف ترويج خشونت با روخ و روان بچه ها هستم. چه داخلي چه فيلم هاي هاليوودي و خارجي. در مورد علي بابا، اين همون علي باباي معروف كه نيست؟ هست؟ اگر اونه كه اون بنده خدا با غول و اينا نميجنگيد و بايد ديد چقدر تحريف كردن داستان رو. اگرم اون نيست كه خوب يه ميگشتن يه اسم ديگه پيدا ميكردن. كلا بازي هاي ساخت ايران در حال حاضر تماما و همشون از جلوه هاي بازي هاي خارجي استفاده ميكنند و دليلشم اينه كه تكنلوژيش موجود نيست در حال حاضر تقريبا تو تمامي كنسول ها همينه |
|||
|
۱۵:۴۵, ۱۸/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۰۲, ۶/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۰ ۱۷:۰۷ توسط lordrun.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۶/آذر/۸۹ ۲۰:۵۰)s-eyvazi-sa نوشته است: واقعا خوشحال شدمبازی مختار نامه داره ساخته میشه بقیه رو نمیدونم ولی برای ساختن از رو فیلمش ظاهرا خیلی مشکل دارند برای همین میخوان خیلی عوضش کنن در ضمن تمام کاراکتر ها و جلوه ها هم مال طراحان ایرانی هستش برای همین 2 تا 4 سال طول میکشه |
|||
|
۶:۰۷, ۱۸/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۰ ۶:۱۱ توسط semnani.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام بر بازی پژوهان حرفه ای
بازی بازیه اما باید به محتوای اون نیز دقت داشت که آیا مطابق با آرمان های الهی ما هست یا خیر ؟ هر چند که مسائلی همچون کیفیت و گرافیک و ... بازی برای خیلی ها مهمه اما نباید این موضوع مانع از آن شود که ما داستان بازی را فراموش کنیم ؛ متاسفانه دیده شده بازی های ضد اسلامی و ایرانی تولید شده و جوانان ما به آن بازی ها رقبت زیادی دارند و دانسته یا ندانسته به موضوع ضد ارزشی آن دقت نمی کنند که البته در ضمیر ناخودآگاه شخص نقش میبندد و ......به نظر بنده باید در ضمینه ی بازی های رایانه ی گام های برتری برداشته شود چرا که اگر مناسب با سلیقه نوجوانانمان ( گرافیک خوب و داستان جذاب و ..... ) باشد بدونه دردسر می توانیم تبلیغ شعائر دینی و ..... خودمان را انجام دهیم و چه بسا که ما با این کارمان تا قلب دول کفر نفوذ کنیم و قلوب فرزندانشان را با خود همراه سازیم . امید وارم بازی مختار نامه گام اساسی در این زمینه برداشته شود تا نوید آینده ی بهتر را به ما دهد . |
|||
|
۱۵:۳۸, ۱۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۸/فروردین/۹۰ ۱۵:۴۵)امیر گیمر نوشته است:دوستان این عکس تقلید کامل از بازی خدای جنگ ghost of sparta است زمانی که کریتوس به اعماق زمین میرود و در آنجا موجودی را (در واقع غول)را دربند میبیند که درست به همین شکل و هیبت است کریتوس باید نیروی ویران کننده ای را از این موجود برای مبارزه دریافت کند.(۲۸/آذر/۸۹ ۱۲:۱۲)s-eyvazi-sa نوشته است:من عکس بازی را دیدم بافتها ضعیف است تازه از شاهزاده ایرانی کپ زده(۲۷/آذر/۸۹ ۱۴:۰۶)F.E.A.R نوشته است: بابا وقتی تبیان می خواد بسازه از همین الان معلومه وضعش چطوره ای کاش به جای تقلید از کفار و پیمودن راه آنها خودمون ابتکار عمل به خرج بدیم.... ![]() دوستان اگه مایل باشید من از این صحنه که گفتم عکس بگیرم و آپدیتش کنم اگه دوست داشتید بگید
|
|||
|
۲۱:۳۵, ۱۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
نقل قول:خالی نبند این که میره زیر زمین توی قسمت 2ی خدای جنگه. نقل قول:بگون چی هستن ایده هات من خودم در خدمتم نقل قول:به غیر از یو دی کا و یونیتی و گیم میکر دیگه چی؟ نقل قول:گرافیست ملک سلیمان خارجی ـه. نقل قول:بفرما بنده در خدمتم |
|||
|
۲۳:۱۲, ۱۸/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۱ ۲۳:۱۶ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
منتظر درخشش های گروه ظهور در این زمینه باشید...
در حال حاضر ما تعداد اعضامون کمه.اگه میتونید،به ما بپیوندید: ابتدا پست اول این تاپیکو بخونید(یه توضیح کلی از قضیه): نیازمندکمک در پایگاه ظهور و بعد هم یه نگاه کلی به تاپیک بندازید،بحث ها و اطلاع رسانی ها در این تاپیک انجام میشه: پایگاه ظهور(ایده برای ساخت سایت) ان شا الله به زودی شروع میکنیم. یا علی |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 12388782211712362019429167108173244576363.jpg]](http://img.tebyan.net/big/1387/08/12388782211712362019429167108173244576363.jpg)

![[تصویر: 016.jpg]](http://www.cgacademy.ir/tutorials/making_of_alibaba/images/016.jpg)

؛ متاسفانه دیده شده بازی های ضد اسلامی و ایرانی تولید شده و جوانان ما به آن بازی ها رقبت زیادی دارند و دانسته یا ندانسته به موضوع ضد ارزشی آن دقت نمی کنند که البته در ضمیر ناخودآگاه شخص نقش میبندد و ......