کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 3.63 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازی مختارنامه
۱۶:۰۰, ۲۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان
مطالبی رو که خواهید خواند ، نه ذوق زدگی از دیدن یک شیرین کاری کودکی یا به وجداومدن یا جوگیر شدن نذارید، امیدوارم بتونم منظورم رو برسونم.

از دیدن تصویر زیر آنقدر فکری شدم که چطور یک بچه ، خودش به فکر خودش چنین کاری کرده؟

لابد تاثیرات زیاد بازیهای رایانه ای و پلی استیشن روی مخاطبینش مخصوصا کودکان رو کاملا میدونید.
لابد چای خالی محصولاتی که توان رقابت داشته باشند رو میدونید. اصلا رقابت هم نه ، کلا بشه یه بازی خوب که فرهنگ ساز باشه و بچه ها رو بصورت خودآگاه یا ناخودآگاه به تاریخ و فرهنگشون آشنا کرد.

بچه ای را میشناسم که 8 سالشه و تا قبل از این خیلی به بازیهای مثلا ماشین و بزن بزن ها، یا ...
علاقه داشت و اونها رو بازی می کرد. اما سریال مختارنامه با این کودک چه کرد[i].

کسیکه الگوهاش لاک پشت های نینجا و ... بود حالا همه فکر وذهنش مختار و اهدافش هست!!!

انگار دیگه خود بچه ها باید پرچم مبارزه و دفاع از حیثیت فرهنگی خودشون رو به دست بگیرن.!!!
از همینجا دست همه کسانی که در دفاع از فرهنگ خویش و آشناییی نسل جدید به میدان آمده اند را میفشارم. و از همه اینان قدردانی و بسیار دعایشان میکنم.

فارغ از غلطهای کوچک و جزئیات دیگر به کار این کودک نگاه کنید شاید برای خودم و دیگران مایه درس بشود.
http://www.4shared.com/photo/Ug1wBNdW/6_online.html
[تصویر: 6_online.html]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، خاک ، جوینده حق ، پرنده بهشتی ، Amir ، یاران مهدی ، MohammadMeraj ، nader008 ، در جستجوی سختی ، أین المنتظر ، semnani ، ام ابيها ، ريحانه الرسول ، amir-kratos ، netlog36 ، تفکر ، salman313 ، مفقود الاثر ، ali0077
۲۰:۵۰, ۲۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #2
آواتار
واقعا خوشحال شدم
و اما یک خبر :
شنیدم بازی مختار نامه - ملک سلیمان - علی بابا (موسسه ی تبیان )
در حال ساخته می باشد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mosafer ، mohamad ، The Arrival ، Amir ، یاران مهدی ، semnani ، amir-kratos ، salman313 ، مفقود الاثر ، ali0077
۱۶:۵۵, ۲۷/آذر/۸۹
شماره ارسال: #3
آواتار
شما اگه خودت دستي داشته باشي در زمينه كامپيوتر خيلي سخت نيست.
من نرم افزارهايي سراغ دارم كه به صورت دوبعدي مي توني بازي بسازي
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، semnani ، amir-kratos ، مفقود الاثر ، ali0077
۱۲:۱۲, ۲۸/آذر/۸۹
شماره ارسال: #4
آواتار
(۲۷/آذر/۸۹ ۱۴:۰۶)F.E.A.R نوشته است:  بابا وقتی تبیان می خواد بسازه از همین الان معلومه وضعش چطوره

بازی علی بابا رو تبیان داره میسازه این هم پوسترش حالا محتواش چگونه خواهد شد خدا می دونه
[تصویر: 016.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mabbaszadegan ، mosafer ، tohidkarimi ، god-sun-911 ، Amir ، أین المنتظر ، 7parsa4 ، semnani ، mohammad008 ، amir-kratos ، جویای حقیقت ، elnaz alavi ، مفقود الاثر ، ali0077
۱۳:۱۲, ۲۸/آذر/۸۹
شماره ارسال: #5

سلام
منم قبول دارم که بازی های ایرانی کیفیت پایینی دارند و شما هیچ وقت NFS Shift رو با هیچ بازی ایرانی عوض نمیکنید !!
ولی بالاخره باید از یه جایی شروع کرد ، یادمه یه زمانی صنعت انیمیشن تو ایران در حد چهارتا نقاشی بود ، اما حالا به جایی رسیدیم که ملک سلیمان رو میسازیم ! پس باید صبر کنیم و به تولیدکنندگان بازی در داخل احترام بذاریم ! الان بازی گرشاسب یک گام بزرگی برای صنعت گیم تو ایران بود ، بیایید به جای آیه یاس شدن کمک کنیم تا بازی های فاخر ایرانی رو به دنیا تحمیل کنیم !

ببخشید اگه تند حرف زدم ، آخه من خودمم کامپیوتر میخونم ، از دیدن این مسائل واقعن ناراحت میشم !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک ، mosafer ، Amir ، MohammadMeraj ، nader008 ، أین المنتظر ، semnani ، ام ابيها ، جویای حقیقت ، elnaz alavi ، مفقود الاثر ، ali0077
۱۴:۳۴, ۱۳/دی/۸۹
شماره ارسال: #6
آواتار
این بازی علی بابا پوستر جالبی داره یعنی اون هیولا کیه که در مقابل علی بابا است و علی بابا آماده است که روش تیغ بکشه؟درست حدس زدم دوستان اون میتونه شیطان باشه؟!Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، semnani ، elnaz alavi ، مفقود الاثر ، ali0077
۳:۰۰, ۱۶/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲۷/آذر/۸۹ ۱۶:۲۸)812312007 نوشته است:  سلام
من چند تا طرح برای بازی های ساده ای که نیاز به گرافیک قوی نداره، دارم کسی رو سراغ دارید بتونه اونا رو عملی کنه؟ البته باید به احکام نماز مسلط باشه

من خوشحال میشم اگه بتونم کمک کنم تا طرح هاتونو عملی کنید

منتظر جواب از طرف شما میمونم Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، semnani ، مفقود الاثر ، ali0077
۲:۵۳, ۱۱/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
اگه کسی بلده بازی های خوب بسازه همبن جا بیاد بگه .من نرم افزارشو دارم بهترین هاشودارم که می شه باهاش بازی های خیلی قشنگ ساخت اما ترزکارباهاشوبلدنیستمUndecided
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر
۱۵:۳۵, ۱۱/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
واقعا تحت تاثیر کار این بچه قرار گرفتم...
ان شاء الله خدا قلب هامون رو از عشق حسین ع لبریز کنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: elnaz alavi ، مفقود الاثر ، mosafer
۲۰:۴۱, ۱۱/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/فروردین/۹۰ ۲۰:۴۶ توسط محمدجواد.)
شماره ارسال: #10
آواتار
نظرتون رو درباره ی این عکس بدیدhttp://www.tebyan.net/bigimage.aspx?img=http://img.tebyan.net/big/1387/08/12388782211712362019429167108173244576363.jpg

لطفا به همین آدرس برید وعکس و مشاهده کنیدبه نظر من چشم راستش پیدانیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alis ، mosafer ، mohamad ، أین المنتظر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا