|
نقد و تحلیل انیمیشن گیسو کمند-Tangled
|
|
۰:۲۶, ۲۵/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۱ ۱۸:۱۲ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
این یکی از پیامهای مخفی یکی از کارتونهای دیزنیه!!!
![]() بیشتر مواظب باشیم کودکان معصوممان را بهبهانه ی سرگرمی در معرض چه آسیبهای جبران نشدنی دست شیطان را از تحدی به کودکانمان قطع کنیم جالب اینجاست این عکس را در یکی از سایتهای آمریکایی پیدا کردم!اگر دیروز پنهان میکردند امروز بدون هیچ شرم و حیایی افشا هم میکنند |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۵۸, ۲۶/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۰ ۲۲:۰۶ توسط melanie2222.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
موضوع تاثیر ناخوداگاه ذهن یک موضوع اثبات شده در روانشناسی ست اون دسته از دوستانی که کمتر اطلاع دارن بهتره بیشتر مطالعه کنن
|
|||
|
۱۹:۱۴, ۳۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۶/تیر/۹۰ ۱۷:۰۶)EMPERATOR نوشته است: امیدوارم که این کارتون ها در ایران پخش نشه به نظر من یک کارتون بود نمیدونم پادشاهان الهی یا چی که که توش زندگی و قصه ی پیامبرها بود.کیفیت و جذابیت خیلی زیادی داشت.به نظر من باید از این جور فیلم ها بسازند |
|||
|
|
۱۹:۴۳, ۳۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول:تعریف شما از چرند چی هستش؟؟؟خوش ساخت نیست! پوریای ولی هم چند بار دیدم تخیلی بود! |
|||
|
|
۲۱:۵۰, ۳۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
|
۱:۲۶, ۳۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۶/تیر/۹۰ ۱۷:۰۶)EMPERATOR نوشته است: امیدوارم که این کارتون ها در ایران پخش نشه پخش نشه؟تازه ترجمه اش هم کردن اسمشم گذاشتن موکمند ![]() فقط این نیست که خیلی کارتون های دیگه ای هم هستن |
|||
|
|
۹:۲۷, ۳۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
عزیزان اونها اهدافشون بیشتر ازینهاست.....
متاسفانه مسئولین ما هم زیاد توجه نمی کنند..(وزارت ارشاد....دیروز سوال خبرنگارها رو در مورد وضع حجاب بازیگران و ...از مسئولین شنیدید؟جالب بود...یکسری حرف ها زدن ..اما من من زیاد داشتن...نتیجه این شد که کاری نمیشه کرد!!!!) ![]() ![]() ![]() حالا همون وزارت باید مراقب باشه چه چیز وارد و خرج واسه خرید دوبله و عرضه به بازار و تلویزیون کنه...که متاسفانه..متاسفانه نمیکنه این کار رو.... ![]() ![]() به مسئولین پیشنهاد میکنم بیان تو این تالار ها کاربری ایجاد کنند ..واقعا.. ![]() جالب اینجاست...شبکه دو ساعت 19 مستند پخش میکنه...رورز چهارشنبه همین هفته مستندی با نام کودکان مصرف کننده پخش کرد...واااااااای چه چیزها که افشا نکرد..چه بیداری اندیشه ای بود این مستند..... حالا مسئولین خودشون اینارو پخش میکنن اما توجه نمیکنن.../.چرا؟ واقعا چرا؟... ![]() من دسترسی به این مستند نداشتم یعنی امکانات دانلودی هم ندارم..شاید تو تالار باشه...اما اگه نیست خیلی خیلی خوبه یک نفر لطف کنه واسه لینک دانلودی ارائه اش کنه.... ![]()
|
|||
|
۱۵:۰۹, ۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
خيلي بهت زده ميشم وقتي مي بينم اين پدرسوخته ها چه طوري دارن چي سرمون ميارن!!
آخه مگه تو آمريكا اين كارتون ها پخش نميشه؟مگه آمريكا هدف ديگه اي جز منحرف كردن داره؟پس چرا اين كارتون ها تو خود آمريكا هم پخش ميشه كه غريزه جنسي كودكان كشور خودش رو هم تحريك كنه؟ |
|||
|
۱۵:۲۲, ۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول:خيلي بهت زده ميشم وقتي مي بينم اين پدرسوخته ها چه طوري دارن چي سرمون ميارن!! دوست عزیز مشکل اینجاست که خود امریکا الت دستی برای یهودیان است . جهان تک حکومتی یعنی دنیایی که یهود در ان پادشاه باشد و تمام کشورهای جهان در ان رو به نابودی باشند . |
|||
|
|
۱۵:۲۴, ۴/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۰ ۱۵:۲۵ توسط MiladYLH.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
نقل قول:خيلي بهت زده ميشم وقتي مي بينم اين پدرسوخته ها چه طوري دارن چي سرمون ميارن!! برای اینکه بهترین راه حکومت بر جهان منحرف کرن و استفاده از غرایز حیوان است! فرقی نمی کنه مردم خودشون باشه یا مردم کشور ما مهم حکومت بر جهان است... سال پیش نظر سنجی که در کشور آمریکا انجام شد حدود 60 در صد مردم این کشور از این فیلم ها تحریک کننده (نه پورنو امثال این کارتون ها) ناراضی هستند!! به این لینک هم سر بزنید... http://vigilantcitizen.com/tag/cartoons/ |
|||
|
۱۵:۵۵, ۴/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۰ ۱۵:۵۸ توسط rajaby.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
جفتشون چرنده!... جذابیت کارتون های غربی بیشتره!
[/quote] خیلی ممنون .حرفتون واقعا تیر شیطان بود .خب معلومه که ببخشید جذابیت زن ها و پول و ثروت و تصویر خوب برای همه خوبه ولی بهشت خیلی بهتر و جذاب تره . وقتی روی کارتون ها حساس می شید که ببینید فرزند دلبندتون مات تمام تصاویر کارتونه .بعد می بینم چقدر از روشنفکریتون می مونه ! |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تحلیل انیمیشن ضد توحیدی "نیمه ابری ( Partly Cloudy )" | mahdiar | 12 | 16,446 |
۹/فروردین/۹۴ ۰:۱۸ آخرین ارسال: del@ |
|
| تحلیل انیمیشن I Pet Goat II | captaincharisma | 23 | 32,299 |
۲۲/شهریور/۹۳ ۱۲:۴۷ آخرین ارسال: ELENOR |
|
| مینی تحلیل انیمیشن The Lego Movie | Justice Bringer | 4 | 5,607 |
۳۱/تیر/۹۳ ۲۳:۴۵ آخرین ارسال: PWLG |
|
| هالیوود وشجاعتی بمعنای بی قیدی(تحلیل انیمیشن شجاع "Brave") | میثاق | 12 | 11,554 |
۲۸/فروردین/۹۳ ۱۷:۳۲ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| منجي با فرم پاندا - نقد و تحلیل انیمیشن "پاندای کنگ فو کار 1 و 2" | shafagh_mah | 44 | 39,720 |
۱۰/تیر/۹۱ ۱۶:۱۹ آخرین ارسال: sinasafaee |
|
| نقد و تحلیل انیمیشن ماجراهای تَن تَن-از قلم تا دوربین با یهود | nooromahdi | 8 | 7,857 |
۲۸/اسفند/۹۰ ۱۸:۵۸ آخرین ارسال: FadayeVelayat |
|
| تحلیل انیمیشن ضد ایرانی "پرسپولیس" | حسن عزتي | 22 | 20,424 |
۷/اسفند/۹۰ ۲:۳۷ آخرین ارسال: Admirer |
|

![[تصویر: 9vm039ta5e19rfm8edn.jpg]](http://up.iranblog.com/images/9vm039ta5e19rfm8edn.jpg)