|
معرفی مداحان اهل بیت
|
|
۱۵:۲۷, ۲۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان عزیز
اینم مشخصات حاج محمود نام : محمود نام خانوادگي : كريمي نام پدر : تقي سال تولد : 1347 محل تولد : تهران شغل : آزاد و مرتبط با فعاليتهاي صنعتي شرح مختصر از زندگي ايشان : بنده در سال 1370 ازدواج نمودهام و داراي دو فرزند مي باشم، پسرم10 سال و دخترم 3 ساله ميباشد در خصوص خانواده پدري نيز پدرم در سال 1361 درعمليات فتحالمبين در دشت عباس مفقودالاثر شدهاند و برادرم ابوالفضل كريمي نيز در كربلاي 5 شلمچه در سال 65 به درجه رفيع شهادت نائل آمدهاند. داراي سه برادر به نامهاي احمد، محمد و حسين ميباشم. سوابق كاري : بعد از فوت پدر در كنار تحصيل ، كار (در مشاغلي همچون نجاري، بنائي و....)ومداحي. تحصيلات ايشان : دانشجوي مديريت صنعتي دانشگاه علامه طباطبائي بوده اند و تعداد 74 واحد درسي نيز گذراندهاند اما از آنجائيكه حضور در جبهه فرهنگي را مقدمتر دانسته اند به سراغ مطالعات مرتبط با بحثهاي فرهنگي و به ويژه مداحي رفته اند و در اين زمينه به كسب معارف اسلامي پرداخته اند. سابقه ورزشي : 1-داراي كمربند سياه دان دو در رشته جودو 2-در رشته شين ذن كاراته نيز كمربند سياه، دان 5 3- علاقمند به ورزش شنا سابقه شروع مداحي : اولين بار در حاليكه خردسال بوده اند ،روي پاي مرحوم كافي نشسته اند و روضه خوانده اند. الان نيز كه بحول و قوة الهي در خدمت اهل بيت (عليهم السلام ) مي باشند ايشان در مورد سابقه تسلط در دستگاههاي موسيقي گفتند : هر صدايي در يك دستگاه موسيقي ادا ميشود مثلاًً صداي گريه بچه و حتي كوچكترين صداهايي كه شما ميشنويد. علت آشنايي من نيز با دستگاههاي موسيقي به اين برميگردد كه چون بنده قاري قرآن بودهام و در تلاوت قرآن رعايت دستگاههاي موسيقي، رديف ها و ... بسيار حائز اهميت ميباشد، به مدد كلام وحي در اين زمينه مهارتهايي به دست آوردهام جا دارد در اينجا از اساتيد خود نيز يعني حاج حميد آقاي مدِقّ و حاج علي آقاي اربابي نيز ياد نمايم كه اميدوارم در هر كجا ميباشند در سايه اهل بيت (عليهم السلام ) سربلند و پيروز باشند. اشعار در مداحيها : بيشتر شعرها را خودم ميگويم مثلا همين شعر عشق يعني كه شما گفتيد را هم بخاطر دارم كه روي موتور در حالت گريه سرودهام. دوستي دارم به نام آقاي م.ش كه ايشان با من سر كار ميآمد و اغلب اوقات روي موتور به ثبت اشعار ميپرداخت. نام سايت: سايت « فطرس » ( فطرس فرشتهاي بود كه بالهايش بر اثر قهر خداوند متعال سوخته شده بود و در روز ولادت حضرت سيدالشهدا (عليه السلام ) به همراه خيل كثيري از ملائك به زمين آمد و خود را به قنداقه حضرت ابيعبدالله متبرك نمود و خداوند به احترام ارباب بالهاي فطرس را به او عطا فرمود. فطرس در آسمانها به پرواز درآمد و ميگفت: كيست مثل من كه آزاد شدة حسينم؟ و از آن روز فطرس عهد كرد كه سلام عاشقان حضرت ابيعبدالله (عليه السلام ) را به مولا برساند و چون كار فطرس ابلاغ سلام است). كار سايت فطرس نيز ابلاغ معارف اهل بيت (عليهم السلام ) است، انشاء الله. فطرس كه پرش را شرر قهر خدا سوخت / باز آنكه بدادش پر پرواز حسين است برای دریافت جدیدترین نوحه های حاج محمود به آدرس زیر بروید http://www.fotros.ir یاحق |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۱۷, ۸/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۲ ۱۶:۲۴ توسط خادم الزهرا.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
فقط مناجات های حاج مهدی سماوات
با اقای ۱۱۰ شدیدا موافقم.بنده کسی تو مناجات خوندن رو دست حاج منصور و حاج مهدی ندیدم .خیلی ممنون ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۳:۱۱, ۸/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۲ ۲۳:۳۰ توسط حفیظ.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
سلام
هر مداحی که مداحیش به دلم بشینه دوست دارم یا علی(علیه السلام) |
|||
|
|
۲۳:۴۵, ۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
مداحی که واسه یه ساعت 40 ملیون پول میگیره ...
یه مداح پیر مرد داریم توی محله ، هر سال نوحه میگیره ، با حرف زدنش گریت میگیره. از هیچ مداح تلویزیونی خوشم نمیاد ، فقط واسه مراسم اگه باشه دی سی میذاریم که یه چیزی توی مراسم پخش بشه |
|||
|
|
۱۰:۲۲, ۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
بسم الله.
ان شالله خداوند متعال حافظ جان و تن و دین همه مادحین اهل بیت علیهم السلام باشد. حقیر که از بچگی پای منبر حاجی (حاج منصور) بودم. و البته تو هیئت الرضا (حاج رضا هلالی)هم که به شدت حضور داشتم. این اواخر هم به حق میثم مطیعی گل کاشته... |
|||
|
|
۱۵:۰۴, ۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
مداح بزرگ، بهترین صدای روی زمین، فقط و فقط حاج سلیم موذن زاده. آذری زبان ها اگه صداشو شنیده باشن میفهمن چی میگم.
|
|||
|
|
۲۳:۵۶, ۱۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
دعای عهد وندبه و آل یاسین آقای فرهمند فوق العادست..
سوز صداشون فراموش نشدنیه و تاثیرگذار بربارش چشم هر عاشق.. |
|||
|
|
۱۷:۳۴, ۱۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
سلام
خواهران و برادران عزیزی که به دنبال یه مداح شش دنگ از هر نظری هستند به نظر حقیر بچسبند به حاج میثم مطیعی،دلیل دارم برای این حرفم.
ببنید ما مداحان بزرگ زیاد داریم اما هرکدوم به نحوی یه حاشیه ای دارن،یکی خودش رو درگیر کارای سیاسی کرده،یکی خودش رو درگیر مداح بازی کرده(آفت این روزهای جامعه مداحی ما"مداح بازی"هستش،بحث مفصلی که الان جاش نیست)یکی دیگه افتاده تو نخ فلان چیز(فکر بد نکنید)
عزیزان لپ مطلب،من میخوام اینجا مقداری از حاج میثم مطیعی دفاع و حمایت بکنم بعد چندتا مداحی ازشون بذارم.
اول دلیلی که بنده ایشون رو بعنوان مداح شش دنگ قبول دارم اینکه حتی حاج منصور ارضی(شمس المادحین که من خودم خیلی با صداش حال میکنم و حتی مراسما هاش هم میرم)بعداز به قول خودشون 50سال خوندن در خونه اهلبیت جمعیتش بیشتر از 15هزار نفر نمیشه(دوستان بحث نکنید،چون من خودم رفتم دیدم مجلسشون رو)اما حاج میثم مطیعی نهایتش بعداز 15سال خوندن جمعیت محرم امسالش 20هزار نفر بود.حالا چرا من گیرم سر جمعیت هست،چون اکثر این 20هزار نفر طرز فکر و عقیده شون یکی هستش و همه تو یه خط هستند،تو هیئت حاج میثم از هر 10نفر به جرات میتونم بگم6نفر طلبه و روحانی هستن و این نشون درست بودن روش کار حاج میثم داره.
ثانیاً شما به محل هیئت حاج میثم دقت کنید(سعادت آباد،پل مدیریت،یکی از وحشناکترین نقاط تهران بلکه ایران تو فساد و فحشا)چطوری میشه آدم میتونه این همه جمعیت رو بکشونه اونجا؟؟!!غیر از اخلاص زیاد و تقوای فوق العاده ست؟؟
ثالثاً صحب هایی که حضرت اقا در مورد حاج میثم مطیعی ما کردند در مورد هیچ مداحی نکردند،چند تیکه از صحبتهای حضرت آقا در مورد ایشون:به گزارش جهان به نقل از خبرآنلاین میثم مطیعی، مداح جوانی که در حال حاضر در مقطع دکترا تحصیل می کند، بسیاری از مقاتل را از حفظ دارد. او به راحتی متن عربی مقتل را با صدای خوشش می خواند و به همین دلیل مورد نظر بسیاری از روحانیون اهل علم و خصوصا مقام معظم رهبری قرار گرفته است. چنانکه رهبر انقلاب در جلسه ای ضمن تقدیر از سبک مداحی او گفتند:" آن چیزی که ما از مداحی سراغ داریم ، دقیقاً همین چیزی بود که ایشان امروز (اربعین۱۳۹۰) اجرا کرد . رهبر انقلاب خطاب به میثم مطیعی اشاره کردند: این از معجزات انقلاب است که یک دانشجوی دکتری ، مداح اهل بیت است ."
کسانی که حضرت آقا را قبول دارند میدونند ایشون اهل تملق و زبانم لال اهل چاپلوسی نیستند،وقتی سخنی رو میگویند به همه چیزش فکر کردند.
عزیزانی که اندک اطلاعی از دانشگاه امام صادق و نوع سبک اداره این داشنگاه داشته باشند میدونند که چقدر سفت و سخت هستند تو درس،میخوام بگم دکترا گرفتن از دانشگاه امام صادق کار هرکسی نیست و از اون سختر تدریس کردن تو اون خیلی مشکل هست.
اینم آخرین حرف من در مورد حاج میثم گلم،جمعیت دسته عزاداری روز عاشورا پارسال تو محله شهرک غرب 8هزار نفر بوده،امسال تو همون محله دسته عزاداریشون نزدیک 15هزار نفر بوده.....
در آخر شما رو دسته حاج میثم مطیعی پیدا نمیکنی،همین محرمی بود که جبهه النصره سوریه(گروهک تروریستی)سایت میثم مطیعی رو هک کردند،بخاطر مداحی هایی که به زبان عربی کرده بود.
خلاصه هرچی از این میثم گل و آقا بگم کم گفتم اما میدونم تا همین جا هم حوصله دوستان رو سر بردم،چون اینجا جای این حرفا نیست اما جای بهتری پیدا نکردم.....ببخشید
اینم چندتا مداحی و مناجات های کوتاه ناب و قشنگ از حاج میثم(گرچه به نظر من حاج میثم چون همیشه با اخلاص میخونه همه مداحی هاش قشنگه)
http://s5.picofile.com/file/8103248118/3...h.mp3.htmlhttp://s5.picofile.com/file/8103249018/m...r.mp3.html http://s5.picofile.com/file/8103249192/m...html3.html |
|||
|
|
۰:۲۰, ۱۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
سلام
امشب رفته بودم هیئت هفتگی حاج میثم مطیعی،چقدر این بشر با اخلاص و خاکی و افتاده هستش،آخر هیئت گفت "لازمه من همینجا چندتا نکته رو عرض کنم،اولاً اینکه گلایه دارم از دوستانی که اجازه دادند صدا و سیما بیان از بیرون هیئت و جمعیت فیلم بگیره و پخشش کنه،گفت این کار باعث میشه بنده حقیر و بچه های خادم رو عجب بگیره و از اخلاص هیئت کم بشه.ثانیاً من مداحی بلد نیستم(آخه امثال محرم گیر داده بودند که میثم مطیعی بلد نیست سینه زنی کنی و شور بده)گفت آقا من از اول هیچی بلد نبودم و الانم میگم هیچی بلد نیستم،من سینه زنی بلد نیستم.ثالثاً گلایه دارم از اون دوستان نزدیک به خودم که حرفی که حضرت اقا محرم امسال بصورت خصوصی در مورد هیئت ما زدند رو تو اینترنت پخش کردند(نگفت حضرت اقا چی گفته در مورد هیئت و خودش،دارم میگردم دنبالش ببینم اقا چی فرمودند،رفقا کسی پیدا کرد بی زحمت اطلاع بده)گفت شما با این کاراتون فقط سطح اخلاص هیئت رو میارید پایین،گفت من اصلاً دوست ندارم تبلیغات کنیم،چون دنبال جمعیت نیستیم اما هرکی دوست داشت میتونه تبلیغات کنه. یه نکته ایی که بدجور من رو دیونه میثم کرد،خودم هم دقت نکرده بودم،گفت بعضی ها میگن چرا از هیئتتون فیلم نمیگیرید و پخشش نمیکنید؟؟گفت فیلم بگیریم که یواش یواش تبدیل بشه به چیزای دیگه،تو هیئتش هم دقت کنید هیچ دوربین فیلمبرداری نیستش،فقط از سخنرانی ها فیلم میگیرن،اونم اگر بگیرن. جالبه تو هیئت همه چراغها رو خاموش میکنن تا کسی حواسش به کس دیگه نباشه و بره تو حال خودش و حواس کسی به مداح پرت نشه. خیلی اخلاص داره حاج میثم مطیعی،هرچی بگم کم گفتم،از اون دسته مداح ها هم نیست که بعداز مراسم یا سریع بره یا فقط چندتا از نچه هاش بیان دورش رو بگیرن و اجازه ندن کسی بیاد جلو(این چیزایی که دیدم تو بعضی از مداح های بزرگ)میشینه یه گوشه هرکی بخواد میره پیشش و هرچقدر بخواد باهاش حرف میزنه. وای چقدر گله این حاج میثم،سلامتیش 5تا صلوات...اگه دوست داشتید بفرستید.... |
|||
|
|
۱۲:۳۵, ۲۰/آذر/۹۲
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
سلام
بنا دارم تا جایی که میتونم ازحاج میثم بگم و ازش دفاع کنم،چون ایشون خودشون رو خرج ولایت و انقلاب کردن. حاج میثم تقریباً3یا4ماه پیش رفته بوده هیئت الرضا(مداحش عبدالرضا هلالی هستش )،برای مراسم مدافعین حرم دعوتش کرده بودند(یه مراسمی رو عبدالرضا هلالی راه انداخته تو تهران تحت عنوان"مدافعین حرم"،اکثر مداح ها رو جمع میکنه و برای دفاع از حرم حضرت زینب و حضرت رقیه و در کل دفاع از سوریه اعلام امادگی میکنند،حاج میثم دومین اجتماع مدافعین حرم رو رفته بوده)این مطلبی رو که دارم میگم خودم هم با چشم خودم دیدم،چندتا از بچهای هئت الرضا بعداز مراسم پایین عکس وفیلم مراسم تو سابت بهشت نوشتن،یکیشون نوشته "من باورم نمیشه میثم مطیعی تنها اومده باشه هیئت؟؟!!"یکی دیگشون جواب داده"منم باور نمیشد،اما تا دمه ماشینش باهاش رفتم دیدم تنهایی سوار ماشینش شد رفت"همه هیئت الرضایی نوشته بودند"تو رو خدا میثم مطیعی رو بیشتر دعوتش کنید،تا حالا هیچکی برای ما اینطوری روضه نخونده بود"آخه حاج میثم هم نامردی نکرده بوده و از مقتل حسابی خونده بوده و ترکونده بوده. منظورم اینه،هیئت الرضا و عبدالرضا هلالی از بزرگترین هیئت هایی هستند که معروفند به سینه زنی،ببین حاج میثم چیکار کرده که بچه هاشون گفتن بگید حاج میثم بازم بیاد. من خودم دیدم حاج میثم با ماشین با یه نفر اومده و رفته... در ضمن حاج میثم الان جزء نخبگان محسوب میشن،نمیدونم این رو باید بگم یا نه اما بادا باد،استاد راهنمای حاج میثم برای پایان نامه ش ایت الله جاوادن هستند(آقا جاوادن الان میشه به جرات گفت بزرگترین استاد اخلاق تهران هستند) |
|||
|
|
۱۵:۲۶, ۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
هو
قدر مداح انقلابی رابدانیم..................... به گزارش جهان به نقل از خبرآنلاین میثم مطیعی، مداح جوانی که در حال حاضر در مقطع دکترا تحصیل می کند، بسیاری از مقاتل را از حفظ دارد. او به راحتی متن عربی مقتل را با صدای خوشش می خواند و به همین دلیل مورد نظر بسیاری از روحانیون اهل علم و خصوصا مقام معظم رهبری قرار گرفته است. چنانکه رهبر انقلاب در جلسه ای ضمن تقدیر از سبک مداحی او گفتند:” آن چیزی که ما از مداحی سراغ داریم ، دقیقاً همین چیزی بود که ایشان امروز (اربعین۱۳۹۰) اجرا کرد . رهبر انقلاب خطاب به میثم مطیعی اشاره کردند: این از معجزات انقلاب است که یک دانشجوی دکتری ، مداح اهل بیت است . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: meysam-motiei.jpg]](http://shia-tools.com/wp-content/uploads/meysam-motiei.jpg)