کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا اين سهميه های بسیج و... حساب و كتاب ندارند؟
۱۶:۰۲, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: b2250.jpg]

يكي از مواردي كه نياز به نقد جدي دارد، سهميه ها و مزايايي است كه به بسيجيان و خانواده شهدا و ايثارگران اعطا مي شود. بنده در جايگاه رفيع شهدا نزد خداوند و همچنين ارزش كار والاي ايثارگران هيچ ترديدي ندارم، ولي مزد اصلي اين افراد و همينطور خانواده هايشان را كه مجبورند سختي بيشتري متحمل شوند، از طرف خداوند پرداخت مي شود.

ممكن است بگوييد كه جانبازان در راه حفظ ناموس اعتقادي و وطن، جسمشان ناقص شده است و الان كارايي سابق را ندارند و نمي توانند كار كنند. اين مورد قابل قبول بوده و بايد به كساني كه به دليل قطع عضو يا هر مشكل ديگري امكان كار كردن برايشان فراهم نيست، حقوق ماهيانه متوسطي پرداخت شود. همينطور به خانواده هايي كه نان آور آن به شهادت رسيده است. حتي بنده معتقدم كه بايد جانبازاني كه هزينه هاي درمان بالايي دارند و متاسفانه برخي از آنها توسط حكومت ناديده گرفته شده است، هزينه هايشان از بيت المال پرداخت شود. ولي اينكه يك نفر به صرف اينكه پدر شهيد است هر كاري دلش بخواهد بكند، اصلا" قابل قبول نيست. اگر ديه فرزندش را داده بودند كمتر ميشد تا اينكه به اين شكل دارد از بيت المال صرف او ميشود.

اينكه يك فرزند شهيد كه اتفاقا" الان ضد نظام است با سهميه وارد بهترين دانشگاههاي كشور شده است، به بالا تا پايين بد بگويد و آن وقت امثال من كه از هيچ سهميه اي بهره نبرده ايم، به جرم داشتن ريش از طرف ناآگاهان و مغرضين سهميه اي خطاب شويم به هيچوجه عاقلانه و خداپسندانه نيست. سهميه براي ورود به دانشگاه براي اين افراد هيچ توجيهي ندارد. پول دادن به اين خانواده ها قابل قبول است و در صورتي كه نان آور خانواده ناكار شده باشد، ضروري مي باشد. ولي فرزند كنكوري خانواده كه مجروح و ناقص العقل نشده است. خب بيشتر درس بخواند جاي بهتري قبول شود.

در مورد سهميه بسيج هم حرف بسيار است. اگر كسي ميخواهد در راه خدا كار كند، ديگر اين مزايا معنا پيدا نمي كند. افراد بسياري را مي شناسم كه از هيچ سهميه اي استفاده نكرده اند و بيشتر از سهميه اي ها به نظام و به اسلام خدمت كرده اند. و بالعكس افراد زيادي هم وجود دارند كه كارت فعال بسيج مي گيرند ولي پنهاني فحششان را مي دهند و سر بزنگاهها حتما" به نظام خيانت خواهند كرد.

براي اينكه عضويت در بسيج جاذبه اي داشته باشد و افراد را با انگيزه هاي غير عقيدتي نيز جذب كند، مي توان از راهكارهاي ديگري استفاده كرد. مثلا" در ازاي خواندن كتابهايي خاص(مثل كتب شهيد مطهري و...)و فهم مطالب به آنها پول پرداخت كرد. زبان انگليسي و عربي به آنها آموزش دهند كه كاربرد بسياري در دنياي كنوني دارد تا با استفاده از آنها(ترجمه اخبار، ايجاد سايت و وبلاگ و...)پول دربياورند و خلاصه هر كاري كه بتوان انجام داد و طوري باشد كه نون مفت به كسي ندهند. من مجتهد نيستم كه فتوا بدهم چي حرام است و چي حلال، ولي همينقدر مي دانم كه بهره وري از مزايايي كه پشت آن هيچ خدمتي نكرده باشي حرام است. به شدت هم حرام است.

لازم به ذكر است كه اين موارد درصد كمي از بسيجيان و ايثارگران عزيز را شامل مي شود ولي به دليل معايب و مشكلاتي كه همين درصد ناچيز از افراد در ديدگاه كلي جامعه ايجاد مي كنند لازم است اين رويه اصلاح شود.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M03TAFA ، sadegh-a ، SAViOR ، dideban ، نجف آبادی ، أین المنتظر ، MOH3N-P ، فدک زهرا ، درست پسند

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۱۰, ۲۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
بدون شک شرایط همیشه برابر بوده
می دونی یعنی چی یعنی کسی که عضو بسیج شده از
وقت و جان خودش مایه گذاشته کلی طرح دوره و ... دیده
شما هم می تونی بری و عضو بسیج بشی تا بتونی
از این سهمیه استفاده کنی اینو قبول داری یا نه؟؟!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ghadimi2 ، خادم الرضا ، Maysam-1st
۱۷:۱۳, ۲۸/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/تیر/۹۰ ۱۷:۱۷ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #22
آواتار
این روز ها بیشتر مردم به خاطر امکانات و کمتر شدن دوره سربازی عضو بسیج میشوند
دیگه کمتر کسی به خاطر دفاع از وطن و اسلام عضو میشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ghadimi2 ، SAViOR
۱۷:۱۹, ۲۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #23
آواتار
(۲۸/تیر/۹۰ ۱۷:۱۰)EMPERATOR نوشته است:  بدون شک شرایط همیشه برابر بوده
می دونی یعنی چی یعنی کسی که عضو بسیج شده از
وقت و جان خودش مایه گذاشته کلی طرح دوره و ... دیده
شما هم می تونی بری و عضو بسیج بشی تا بتونی
از این سهمیه استفاده کنی اینو قبول داری یا نه؟؟!!

من عضو هیچوقت کارت بسیجم از عادی بالاتر نرفته چون نمیخوام به خاطر مقامو کارتو و پست تو بسیج کار کنم اخوی//به نظرت الان کسی هست که بسیج رو به جز کسر خدمت برای چیزه دیگه ای بخواد؟؟؟(جز عده ی قلیلی)
این یه واقعیت دوستان//
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، خاک ، MOH3N-P
۱۷:۲۰, ۲۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #24
آواتار

(۲۸/تیر/۹۰ ۱۷:۱۳)Unname28 نوشته است:  این روز ها بیشتر مردم به خاطر امکانات و کمتر شدن دوره سربازی عضو بسیج میشوند

هر کسی که عضو میشه باید یه شرایط رو تحمل کنه
نوش جونش سربازیش هم کم بشه من عضو بسیج
نیستم ولی اگه دشمن پا درازی کنه از جانم و خانوادم مایه
می گذارم حتماً نباید که بسیجی یاشی تا از مملکتت دفاع کنی
۱۷:۲۵, ۲۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #25
آواتار
(۲۸/تیر/۹۰ ۱۷:۲۰)EMPERATOR نوشته است:  
(۲۸/تیر/۹۰ ۱۴:۰۱)rajaby نوشته است:  

(۲۸/تیر/۹۰ ۱۷:۱۳)Unname28 نوشته است:  این روز ها بیشتر مردم به خاطر امکانات و کمتر شدن دوره سربازی عضو بسیج میشوند

هر کسی که عضو میشه باید یه شرایط رو تحمل کنه
نوش جونش سربازیش هم کم بشه من عضو بسیج
نیستم ولی اگه دشمن پا درازی کنه از جانم و خانوادم مایه
می گذارم حتماً نباید که بسیجی یاشی تا از مملکتت دفاع کنی
خب وقتی کسی به خاطر این امکانات عضو میشه دیگه موقع عمل مطمئن باش اولین کسیه که فرار میکنه
البته منظورم شما نیستی گفتم این روز ها بیشتر به خاطر این عضو می شوند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ghadimi2 ، dideban ، MOH3N-P
۱۸:۴۴, ۲۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #26
آواتار
(۲۸/تیر/۹۰ ۱۳:۴۹)moeinnn نوشته است:  سلام
من واقعا نمیدونم چرا این مساله رو اینقدر بزرگ میکنید اولا بین یک میلیون و سیصد هزار نفر داوطلب مگه چند نفرشون سهمیه دارند که بخوان واسه کنکوری های دیگه مشکل ساز بشن؟

چرا آخه همه چیز رو به چشم خودت می بینی. من توی رشتم و رشته ام هم عمران سهمیه دانشگاه سراسری توی رشت قبلا فقط فکر کنم 60 یا 90 حالا یا بیشتر که عمرا باشه نفر بود فکر کنم الان هم 30 نفر یا کمتر باشه می دونی اگه چهار تا عزیز بسیجی چهار و چهار تا عزیزی که باباشون جانباز هستند یا آزاده و یا حالا خانواده شهید بیان مثل بقیه در شرایط عادی درس بخونن یا مث بچه های عادی درس بخونن دهن همه بر و بچه های عادی مخالف و موافق نظام سرویس میشه که امسال شد نمونه اش منی که این همه خر خونی کردم باید بزور برم غیر دولتی (همون جا هم تبعیض) و سال دیگه دانشگاه آزاد قزوین که فکر کنم بدونین شهریه اش چطوریه (بازم تبعیض ) . حالا یکی که درسش از من ضعیف تره باید بره سراسری فکر نکنم به واسطه ی باباش هم بتونه بره توی مسکن شهر سازی و یا جای دیگه هم کار گیر بیاره . هیچ فکر کردی سطح کیفیت ساختمون اونا چه فرقی می کنه با بقیه که خیلی بهتر از اونا هستند باید برن دفاتر مهندسی کا رکنن. (توی شهرستان های کوچکتر هم که فاجعه ).توی گیلان
دوست عزیزی که تاپیک رو باز کردی من نه ریش دارم نه زیاد با این نظام خوبم ولی شاید باورت نشه ولی یکی از فابریک ترین رفیقام یه پسری به نام بهمن که توی بسیجه و تا زیر گردنش هم ریش داره ولی از هیچ سهمیه ای هم استفاده نکرده و بچه های دانشگاه تا این رو فهمیدن باهاش خوب شدن ولی قبلا همیشه این انگ رو بهش میچسبوندن که همونجا هم سهمیه ای و من درکت می کنم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، aminrafael3
۱۹:۳۱, ۲۸/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/تیر/۹۰ ۲۳:۴۳ توسط SAViOR.)
شماره ارسال: #27
آواتار
نقل قول:حالا شما الان میخوای کنکور بدی میگی سهمیه کنکور فردا میخوای شاغل بشی میگی سهمیه ایثارگران . کمی دنبال مقصر برای خودتون نمی گردید ؟

یه نفر که فوق لیسانسش رو از دانشگاه دولتی با بهترین معدل گرفته و هرجا میره واسه استخدام به جرم نداشتن سهمیه و پارتی ردش میکنن کجاش مقصره ها ؟!!!

نقل قول:خیلی از فرزندان ایثارگر فرهیخته بدون سهمیه به دانشگاه میرند .

خیلی ها هم ...

نقل قول:مثلا دختری که دوستش دارید اگه به خواستگار پولدارتری جواب بله بده اون اقا هم احتمالا متهم به پولداریه حالا پولداری جرمه یا نه .شما بهتر میدونید .

به این میگن قیاس مع الفارق از نوع بامزه اش Blush
اگه اون خواستگاره ثروتش رو از خوردن حق جوونهای بدبخت این مرز و بوم بدست آورده باشه آره اون پولداری جرمه !! در غیر اینصورت خیر !! ایشالله عروسیشون مبارک باشه به پای هم پیر شن !! Smile

نقل قول:اینکه این عزیزان در این خانوده ها هستند جرمشونه یا اینکه با اجازه شما و قانونی که بین المللی است دانشگاه میرن ؟؟

کسی همچین ادعایی نکرده ، حرف یکی مثل من اینه که شکر خدا این عزیزان همواره مورد لطف نهادهای دولتی هستند ولی اگه این قضیه خصوصا توی استخدامی ها کمی قائده مند بشه عالیه!! توی شرایط مساوی بیان سهمیه رو بعنوان یه امتیاز مثبت واسشون در نظر بگیرن کسی حرفی نداره اما به این شکل خداییش همه به نظام و انقلاب بدبین میشن !

نقل قول:خیلی بهتر و زیباتر بود اگه نقد سیستم خراب اموزشی یا سیستم اشتغال بسیار بد و ناهمگون رو نقد میکردید .والله که کوتاهی در اون عرصه بیشتره تا اینجا .

هر چیزی جای خود !!
اسم تاپیک رو ببینید متوجه میشید اینجا داریم در مورد چی بحث میکنیم !!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aminrafael3 ، ghadimi2 ، MOH3N-P
۲۲:۳۰, ۲۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #28
آواتار
نکته خوبی که یکی از دوستان اشاره کرد اینه که بعد از تحصیل و هنگام اشتغال این افراد میشن دکتر، مهندس و مدیر ما
کسانی که با توجه به بهره ی هوشی شان باید سمت کارهای ساده تری میرفتن و این میشه فاجعه ای دیگه
هر چند بی عدالتی خیلی مهمتر از مهندس و دکتر بی سواده ولی این هم یکی از عواقب این رونده است
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aminrafael3 ، oO DaViD Oo ، Maysam-1st ، ghadimi2 ، MOH3N-P
۲۳:۰۷, ۲۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #29

بنده كسي رو ميشناسم كه عضو بسيج شده و هيج كاري هم نميكنه و از زير بار جلسات در ميره اين ادم الان داره ازسهميه بسيج استفاده ميكنه تا دانشكاه ازاد ترازش بياد بالا.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aminrafael3 ، ghadimi2
۰:۲۰, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #30
آواتار
من همین الان می تونم با یه ریش برم لیست پرکنیم که در این تاریخ این کار رو کردیم و پرونده ی خودم رو پر رنگ کنم . آشناش هم دارم.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا